Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Steliospa95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Steliospa95 »

Παιδιά καλησπέρα. Με πτυχίο, μεταπτυχιακό,ecdl και αγγλικά θεωρείται έχω πιθανότητες για πολιτικό προσωπικο;
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Εννοείται έχεις πιθανότητες ρε φίλε, δεν έχουν εύκολα περισσότερα προσόντα μη νομίζεις. Απλά ιι θέσεις του πολιτικού είναι αρκετά λίγες, εκεί είναι λίγο δύσκολο αλλά σαν πιθανότητες μια χαρά είσαι. Επίσης η προκήρυξη θα βγει σίγουρα εντός Σεπτέμβρη και μέχρι το Δεκέμβρη θα τελειώσει όλη η διαδικασία μου είπε υπεύθυνος του υπουργείου δικαιοσύνης. Αύριο έχουν συνάντηση με το ασεπ. Καλο αγώνα παιδιά ήρθε η ώρα έστω μετά απο περίπου ενα χρόνο 😂
Άβαταρ μέλους
Steliospa95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Steliospa95 »

Ακόμα το σκέφτομαι αν πρέπει για πολιτικό ή ενστολο. Δεν είμαι σίγουρος.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Φίλε κι εγώ τα ίδια με σένα έχω αλλά θα κάνω στο ένστολο. Δεν έχω πολλές πιθανότητες θεωρώ γιατί με τα μόρια που δίνονται σε εδ και στρατο, εκτοξεύουν όσους τα έχουν και αφήνουν πίσω όσους δεν. Αλλά δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Δες τι σε συμφέρει αν έχεις ένα ψηλό πτυχίο, απολυτήριο κτλ.
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

Παιδιά καλησπέρα,
Πείτε μου λίγο την γνώμη σας, παρακαλώ διότι παίζει πολύ στρες και πιστεύω θα μου δώσετε ελπίδες. Γενικότερα με ενδιαφέρει και Πολιτικό Προσωπικό & ΚΥΡΙΩΣ Αστυνομικό Προσωπικό

Έχω πιθανότητες με τα ακόλουθα προσόντα :
1. Ειδικές Δυνάμεις
2. ΠΕ βαθμός (6,44) ή ΔΕ βαθμός (16,4)
3. Τριτεκνία
4.Ecdl
5.C1 Αγγλικά (ADVANCE)
6. Δίπλωμα μηχανή & αμάξι
7. Εμπειρία ως λογιστής 7 μήνες (Αν διαλέξω Πολιτικό Προσωπικό)
*επίσης τα αθλήματα θα περαστούν *

Επιπρόσθετα αυτή η διαδικασία με το να εκφέρει ο καθένας σας την άποψη πάνω στο θέμα, θεωρώ πως θα μας βοηθήσει όλους ώστε να έχουμε κάποιο μπούσουλα.

Σας ευχαριστώ πολύ!
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Ρε παιδιά στο ένστολο προσωπικό θα υπάρξει μοριοδοτηση ειδικών δυνάμεων και τα λοιπά
Μη μπερδευεστε. Στο πολιτικό θα είναι ολες γραμματικές γνώσεις οι ΕΔ θα είναι στο αστυνομικό προσωπικό. Διαβαστε τα λίγο προσεκτικά και πάρτε τη καλύτερη δυνατή απόφαση. Όσοι δεν έχουν μηχανή ΕΔ καλά είναι εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις να μετέχουν στο πολιτικό προσωπικό η στη ΠΕ αστυνομικού. Στο τελευταίο σχόλιο kpapageor η τριτεκνια είναι σύμφωνα με το νόμο του 22 η παλιότερα; Γιατί πλέον μέσω ασεπ η τριτεκνια θα δίνεται σε υποψηφιους με αδέρφια εως 18 χρόνων η στρατιώτες η φοιτητές. Κατά τα άλλα είσαι μια χαρά και πολιτικό και αστυνομικο
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Η προκήρυξη για το πολιτικό προσωπικό θα είναι άλλη ανεξάρτητη, και εξ ολοκλήρου ΑΣΕΠ. Διαβάστε το νομοσχέδιο.
Δεν έχει σχέση με την προκήρυξη του αστυνομικού προσωπικού, μπορείτε να κάνετε και στις δύο.
Marshalgr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Marshalgr »

Άρα διασώστη, του αστυνομικού προσωπικού δε θα είναι εξολοκλήρου ΑΣΕΠ αλλά σε συνεργασία με το υπουργείο; Αυτό σημαίνει ότι θα κινηθούν γρηγορότερα οι διαδικασίες.
Seleto

Δημοσίευση από Seleto »

Παιδιά για ΠΕ αστυνομικου δικας αξίζει; Επίσης απο τις 30 θέσεις, οι μισες ειναι εκτος Αττικής και εγω μπορω να μεινω μονο Αθήνα. Θα υπαρξει ενας κ των προτερων διαχωρισμός ανα περιοχή γιατί φεν μπορω να ρισοαρω να μπω και να με στειλουν εκτος αττικής. Πιστεύω τον ιδιο προβληματισμό θα εχουν αρκετοί εδω μέσα και εκ των λοιπών κατηγοριων για ΤΕ και ΔΕ. Ποια ειναι η υνωμη σου;
edwww

Δημοσίευση από edwww »

kpapageor έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 1:28 pm Παιδιά καλησπέρα,
Πείτε μου λίγο την γνώμη σας, παρακαλώ διότι παίζει πολύ στρες και πιστεύω θα μου δώσετε ελπίδες. Γενικότερα με ενδιαφέρει και Πολιτικό Προσωπικό & ΚΥΡΙΩΣ Αστυνομικό Προσωπικό

Έχω πιθανότητες με τα ακόλουθα προσόντα :
1. Ειδικές Δυνάμεις
2. ΠΕ βαθμός (6,44) ή ΔΕ βαθμός (16,4)
3. Τριτεκνία
4.Ecdl
5.C1 Αγγλικά (ADVANCE)
6. Δίπλωμα μηχανή & αμάξι
7. Εμπειρία ως λογιστής 7 μήνες (Αν διαλέξω Πολιτικό Προσωπικό)
*επίσης τα αθλήματα θα περαστούν *

Επιπρόσθετα αυτή η διαδικασία με το να εκφέρει ο καθένας σας την άποψη πάνω στο θέμα, θεωρώ πως θα μας βοηθήσει όλους ώστε να έχουμε κάποιο μπούσουλα.

Σας ευχαριστώ πολύ!
Ρε φίλε ειλικρινά το έχεις αποθηκεύσει κάπου όλο αυτό το κατεβατό και το κάνεις επικόλληση κάθε λίγο και λιγάκι;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν μας ενδιαφέρει τι έχετε από μόρια που κάθεστε και γράφετε όλοι κ ρωτάτε αν έχετε ελπίδες δηλωθείτε και καλή επιτυχία! Τι ρωτάτε τάχα μου κάθε τρεις και λίγο «μπορώ να ελπίζω; » Έλεος
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από mrhabuya »

Εκτος του οτι δεν μας ενδιαφερει τι πτυχια και τι πιθανοτητες εχετε, ξεχνατε και τα αθληματα. Το χετε σιγουρο δηλαδη οτι θα τα περασετε; Εχετε γινει ολοι Ροναλντο ξαφνικα. Οσα πτυχια κι αν εχετε, οσο υψηλο βαθμο κι αν πηρατε, αν δεν κανετε το 100αρι στον χρονο που πρεπει πατε σπιτι απλα κι ωραια. Γι αυτο αφηστε τις ερωτησεις και ξεκινηστε προπονησεις
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πες τα … εκεί να δεις σφαγή! Επομένως κρατήστε κεφάλι χαμηλά και μη γράφετε με υφάκι εδώ μέσα
Aaaaa

Δημοσίευση από Aaaaa »

Για προϋπηρεσία γνωρίζει κανένας τι θα δώσουν; Ή μπορεί να μην δώσουν και τίποτα.
Leto13

Δημοσίευση από Leto13 »

Πρέπει να σου δωσουν τη δυνατοτητα εξαρχης να δηλώσεις τοπο προτιμησης διορισμου οπως οι φρουροι για την Τραπεζα της Ελλαδος. Δεν γινεται να περασεις και ν σε στειλουν αυτοι μετα απο 4 μηνες σχολειο οπου θελουν αυτοι...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες