Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Valantis5

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Valantis5 »

Για να μην το αναλύσουμε από πυροσβεστική ως προϋπηρεσία και ένσημα από ένοπλο προσωπικό ιδιωτικού τομέα μετράνε στην δημοτική τίτλος περιγραφής για τα ένσημα του ιδιωτικού τιμές φυλακές σωματοφυλακες, ιδιωτικοί αστυνομικοί. Κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό όχι το τι κάμω και πια είναι δουλειά μου ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Valantis5

Δημοσίευση από Valantis5 »

Λογικά αναφέρομαι σε λάθος άτομα.

D.Y.K σε σένα είχα στείλει από εξαρχής.
Απάντησε μου σε παρακαλώ εκτός από σώματα ασφαλείας πυροσβεστική. Θα δοθούν και μόρια σε ενοπλο προσωπικό ιδιωτικού Τομέα; Με περιγραφή ενσημων σωματοφυλακες ιδιωτικοί αστυνομικοί;

Είσαι ο μόνος που Απάντησε σοβαρά και και χωρίς περιστροφές.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Θα επιμηνω λίγο στο ζήτημα ΕΔ niasimas,diasosti

ΤΟ ΑΡΘΟ ΓΡΆΦΕΙ ΓΙΑ ΤΣ ΕΔ ΕΦΌΣΟΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ

ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του Μέρους Β' του ν.4765/2021, συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά μία (1) μονάδα.

ΕΦΌΣΟΝ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΝΌ ΤΟΥ 5003/2022 ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΕΔ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΌΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΔ;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από niasimas »

Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 1:55 pm Θα επιμηνω λίγο στο ζήτημα ΕΔ niasimas,diasosti

ΤΟ ΑΡΘΟ ΓΡΆΦΕΙ ΓΙΑ ΤΣ ΕΔ ΕΦΌΣΟΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ

ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του Μέρους Β' του ν.4765/2021, συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά μία (1) μονάδα.

ΕΦΌΣΟΝ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΝΌ ΤΟΥ 5003/2022 ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΕΔ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΌΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΔ;
Οι ΔΕ δεν έδωσαν γραπτό διαγωνισμό. Μόνο οι ΠΕ και ΤΕ. Στο άρθρο 9 του νόμου, που αναφέρεις, γράφει:'6. Σε περίπτωση πλήρωσης θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας με σειρά προτεραιότητας του Κεφαλαίου Α' του Μέρους Γ' του ν.4765/2021, η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά εκατό (100) μονάδες.' Στην αρχή ήταν να δώσουν όλες οι κατηγορίες (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) γραπτό διαγωνισμό. Σε αυτό αναφέρεται η παρ.5, που λες εσύ. Μετά άλλαξε ο σχεδιασμός και έδωσαν μόνο οι ΠΕ και ΤΕ.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

5. Σε περίπτωση πλήρωσης θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας κλάδων ΠΕ, ΤΕ και

ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του Μέρους Β' του ν.4765/2021, η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά μία (1)

Εγώ καταλαβαίνω ότι σε περίπτωση που θα βγει με γραπτό θα μετρήσουν οι ΕΔ. ΕΧΩ μπερδευτεί 😄
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 7:22 pm 5. Σε περίπτωση πλήρωσης θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας κλάδων ΠΕ, ΤΕ και

ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του Μέρους Β' του ν.4765/2021, η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά μία (1)

Εγώ καταλαβαίνω ότι σε περίπτωση που θα βγει με γραπτό θα μετρήσουν οι ΕΔ. ΕΧΩ μπερδευτεί 😄
Το 22 που βγήκε ο νόμος, υπήρχε ο σχεδιασμός να δώσουν πανελλήνιο διαγωνισμό οι ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ. Αυτός ο διαγωνισμός δίνεται την άνοιξη και αφορά όλα τα υπουργεία. Ισχύει για δύο χρόνια. Δεν είναι διαγωνισμός για συγκεκριμένη προκήρυξη. Το 23 έδωσαν διαγωνισμό μόνο οι ΠΕ και ΤΕ. Οι ΔΕ δεν περιλαμβάνονται. Λογικά, με κάθε επιφύλαξη, μέχρι να βγει η προκήρυξη, θα δωθούν μόρια στις Ειδικές. Πόσα, δεν μπορώ να ξέρω.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Ναι αυτό λέω άλλαξε ο σχεδιασμός και η μοριοδοτηση και θα γίνει με το νόμο 5003/2022. Στην αρχή έτσι όπως τ λες ήταν μετά άλλαξε.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Το λέει και ξεκαρα ο ν5003/22

Για όλους τους κλάδους του ειδικού ένστολου προσωπικού της δημοτικής αστυνομίας, ως πρόσθετα προσόντα διορισμού ορίζονται τα εξής:
α. Γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ) στα αντικείμενα:(αα) επεξεργασίας κειμένων,
(αβ) υπολογιστικών φύλλων και
(αγ) υπηρεσιών διαδικτύου,
β. Η κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου Β' κατηγορίας ή δίκυκλης μηχανής, πενήντα (50) τουλάχιστον κυβικών εκατοστών,
γ. Η καλή τουλάχιστον γνώση της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 8:15 pm Ναι αυτό λέω άλλαξε ο σχεδιασμός και η μοριοδοτηση και θα γίνει με το νόμο 5003/2022. Στην αρχή έτσι όπως τ λες ήταν μετά άλλαξε.
Εφ'όσον δεν θα υπάρχει διαγωνισμός, θα δώσει μόρια. Τώρα τροποποιήσεις γίνονται, μέχρι να βγει η προκήρυξη. Δεν νομίζω να μην δώσει. Δεν ξέρω πόσα, όμως.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Άστο έχω Κάει 🤣🤣 θα δούμε όταν βγει με το καλό, θα καψουμε τον εγκέφαλο μας έδω. Δώσει δεν δώσει 100 μόρια είναι ένας π έχει 11 πτυχίο και ειδικές δυνάμεις πάλι χάλια είναι ένας με 14 πτυχίο τον περνάει. Η διαφορά θα παιχτεί στα ψηλά πτυχία οι ειδικές δυνάμεις. Αντε να βγει το φεκ αντεεεεε
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Μακάρι να βάλουν ειδικές δυνάμεις εγώ βγάζω με το απολυτηρίο λογικά θα είναι χ30 ο υπολογισμός
Βγάζω χωρίς εμπειρία 733 μόρια χωρίς
Αν μετρήσει και την εμπειρία περνάω τα 1000.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 8:29 pm Το λέει και ξεκαρα ο ν5003/22

Για όλους τους κλάδους του ειδικού ένστολου προσωπικού της δημοτικής αστυνομίας, ως πρόσθετα προσόντα διορισμού ορίζονται τα εξής:
α. Γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ) στα αντικείμενα:(αα) επεξεργασίας κειμένων,
β. Η κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου Β' κατηγορίας ή δίκυκλης μηχανής, πενήντα (50) τουλάχιστον κυβικών εκατοστών,
Αυτά που αναφέρεις, είναι ακριβώς αυτό που λέει, πρόσθετα προσόντα. Σε ότι έχεις, συν αυτά. Το άρθρο 9 του ν.5003, καθορίζει τι χρειάζεται για να συμμετέχεις στην διαδικασία. Εσένα σε αφορά η παράγραφος 6, που λέει ότι οι ειδικές δίνουν 100 μόρια plus, στα υπόλοιπα, που έχεις μαζέψει. Έτσι λέει ο νόμος, θα δεις τι θα πει η προκήρυξη, όταν βγει.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

niasimas έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 8:43 pm

Αυτά που αναφέρεις, είναι ακριβώς αυτό που λέει, πρόσθετα προσόντα. Σε ότι έχεις, συν αυτά. Το άρθρο 9 του ν.5003, καθορίζει τι χρειάζεται για να συμμετέχεις στην διαδικασία. Εσένα σε αφορά η παράγραφος 6, που λέει ότι οι ειδικές δίνουν 100 μόρια plus, στα υπόλοιπα, που έχεις μαζέψει. Έτσι λέει ο νόμος, θα δεις τι θα πει η προκήρυξη, όταν βγει.
Κατάλαβα, οπότε κατά 99% θα μπουν και οι ειδικές δυνάμεις. Πάντως και στην 9κ λέγαν ότι βάλουν ειδικές δυνάμεις αλλά δεν έβαλαν τελικά. Μου φαινεται πολυ περίεργο μακάρι να γίνει και τις βάλουν.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Dhmos33 έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 9:27 pm
niasimas έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 8:43 pm

Κατάλαβα, οπότε κατά 99% θα μπουν και οι ειδικές δυνάμεις. Πάντως και στην 9κ λέγαν ότι βάλουν ειδικές δυνάμεις αλλά δεν έβαλαν τελικά. Μου φαινεται πολυ περίεργο μακάρι να γίνει και τις βάλουν.
Η προκήρυξη θα δείξει τι θα μετρήσουν και τι οχι.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Σίγουρα τον τελευταίο λόγο τον εχει η προκήρυξη ότι και να λέμε εμείς τώρα είναι περιττά. Εσύ φιλαράκι μου από μόρια είσαι καλά; Δεν θέλω να μ πεις πόσα έχεις αν είσαι καλά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες