Πόσα μόρια έχετε (ΕΠΟΠ 2023)
Πόσα μόρια έχετε (ΕΠΟΠ 2023)
Poll μοριων
- hazardous
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Re: ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ(ΕΠΟΠ 2023)
Ανούσιο τοπικ όσοι είναι να μπείτε θα μπείτε, καλύτερα να ασχολήθειτε με πιο βασικά πράγματα αφού θέλετε να μπείτε όπως με γυμναστική ή να ετοιμάστε το μυαλό σας και να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας.
Φιλικά πάντα.
Φιλικά πάντα.
Των δ' επιλέκτων η αρετή
Φιλικα παντα προκειται για ενα φορουμ. Τι σας κανει κυριε μου να πιστευετε οτι ειστε πιο πολυ προετοιμασμενος πχ απο εμενα που ανοιξα το τοπικ; Με γνωριζετε προσωπικα; Επισης το ιδιο τοπικ ειχε ανοιχτει και περσι οπως και αλλα. Κι εσεις κοιταξτε την προετοιμασια σας τοτε κι αφηστε τα φορουμ η αν δεν σας ενδιαφερει προσπεραστε απλα. Ευχαριστω.hazardous έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 5:01 pm Ανούσιο τοπικ όσοι είναι να μπείτε θα μπείτε, καλύτερα να ασχολήθειτε με πιο βασικά πράγματα αφού θέλετε να μπείτε όπως με γυμναστική ή να ετοιμάστε το μυαλό σας και να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας.
Φιλικά πάντα.
- hazardous
Στον ενικό μίλα μου, είμαι μικρότερος γιατί φέτος θα δώσω πανελλήνιες. Δεν πιστεύω να είπα πως κάποιος είναι καλύτερα προετοιμασμένος από κάποιον, αλλά να μην κουράζεστε ψυχικά να σκέφτεστε καθημερινά αν θα μπείτε η όχι, πόσα μόρια έχετε κτλπ κτλπ.Kelly έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 5:33 pmΦιλικα παντα προκειται για ενα φορουμ. Τι σας κανει κυριε μου να πιστευετε οτι ειστε πιο πολυ προετοιμασμενος πχ απο εμενα που ανοιξα το τοπικ; Με γνωριζετε προσωπικα; Επισης το ιδιο τοπικ ειχε ανοιχτει και περσι οπως και αλλα. Κι εσεις κοιταξτε την προετοιμασια σας τοτε κι αφηστε τα φορουμ η αν δεν σας ενδιαφερει προσπεραστε απλα. Ευχαριστω.hazardous έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 5:01 pm Ανούσιο τοπικ όσοι είναι να μπείτε θα μπείτε, καλύτερα να ασχολήθειτε με πιο βασικά πράγματα αφού θέλετε να μπείτε όπως με γυμναστική ή να ετοιμάστε το μυαλό σας και να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας.
Φιλικά πάντα.
Φίλος μου με την περσινή μου προκήρυξη πίστευε πως δεν είχε καμία ελπίδα να μπει λόγω μορίων αλλά απλά συνέχισε ότι ήταν να κάνει και τελικά μπήκε ως επιλαχών. Δεν είναι όλοι κακοπροαίρετοι, μια συμβουλή έδωσα και ας είμαι μικρότερος, πιστεύω πως απλα φθείρεσαι. Και εγώ που δίνω φέτος για στρατιωτικές με βασανίζει το αν θα πιάσω τα μόρια για τη σχολή που θέλω αλλά δεν θα με οφελήσει το να άνοιξω ενα τοπικ και να λέω πως τα πατε στην προετοιμασια η το αν θα πεσει η βαση η οχι.
Των δ' επιλέκτων η αρετή
Θα συμφωνήσω στο ότι δεν έχει πολύ νόημα από την απόψη του ότι δεν θα είναι αντικειμενικό για όλους. Αλλά μόρια έχει κάποιος με πτυχίο ΤΕΙ και άλλα με απολυτήριο λυκείου. Ο καθένας συναγωνίζεται ομοίους του. Ίσως να είχε κάποιο νόημα αν γινόταν ανά ειδικότητα αλλά και πάλι χρονοβόρο και μη ρεαλιστικό καθώς δεν είναι όλοι οι υποψήφιοι στο φόρουμ.
Μόρια για προκήρυξη ΕΠΟΠ
Γνωρίζεις κανείς αν είσαι κάτοχος διπλώματος Β και Γ κατηγορίας πόσα μόρια λαμβάνεις;
-
Re: Μόρια για προκήρυξη ΕΠΟΠ
Μονο η Γ πιάνεται 100 μόριαGeorge512 έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 7:49 pm Γνωρίζεις κανείς αν είσαι κάτοχος διπλώματος Β και Γ κατηγορίας πόσα μόρια λαμβάνεις;
Re: Πόσα μόρια έχετε (ΕΠΟΠ 2023)
Κατάλαβα, επίσης αν υπηρέτης ειδικές δυνάμεις σαν οβα, και κανείς τα χαρτιά σου για πεζικό παιρνεις τα μόρια τον ειδικών δυνάμεων;
50 για το Β και 100 για το Γ άρα 150.George512 έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 7:49 pm Γνωρίζεις κανείς αν είσαι κάτοχος διπλώματος Β και Γ κατηγορίας πόσα μόρια λαμβάνεις;
Είναι σίγουρο αφού το παιδί εδώ λέει ότι λάμβανεις μόνο 100
-
Μονο το Γ μετράειΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 9:53 pm50 για το Β και 100 για το Γ άρα 150.George512 έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 7:49 pm Γνωρίζεις κανείς αν είσαι κάτοχος διπλώματος Β και Γ κατηγορίας πόσα μόρια λαμβάνεις;
Ναι έχεις δίκιο. Εγώ μπερδεύτηκα! Σόρρυ όντως μόνο το Γ μετράει.
Ρε παιδια με τα αθληματα που φετος ειναι δυσκολα τι γινεται ; Δεν ειναι ελαστικοι εχω ακουσει
Δεν είναι φέτος δύσκολα. Τα ίδια με τις προηγούμενες χρονιές είναι. Αν είναι ελαστικοί ή όχι εξαρτάται κ το που θα πέσεις. Αλλά κ το ότι θα είναι ελαστικοί ως ένα βαθμό.fluf έγραψε: Πέμ Αύγ 24, 2023 3:41 pm Ρε παιδια με τα αθληματα που φετος ειναι δυσκολα τι γινεται ; Δεν ειναι ελαστικοι εχω ακουσει
Στις κοπελες εχoυν ιδια αντιμετωπιση;Eχω δηλωσει υλικο πολεμου θα ειναι καπως πιο μαλθακοι με τα αθληματα ας πουμε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες