Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
Re: Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
Να ρωτήσω ρε παιδιά, πάνω από ποσες εξαγωγές δοντιών κόβουν στα υγειονομικά, ενός επιτυχών;
Δε νομίζω να κόβουν λόγω εξαγωγών και γενικά λόγω δοντιών εκτός αν πας για πιλότος.Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Αύγ 18, 2023 11:00 pm Να ρωτήσω ρε παιδιά, πάνω από ποσες εξαγωγές δοντιών κόβουν στα υγειονομικά, ενός επιτυχών;
Μακαρι ρε συ γιατί η οδοντίατρος μου λέει εξαγωγή σε κάτι τραπεζίτες και φοβάμαι μην γίνει καμια βλακεία και με κόψουν. Η συνολική υγεία, εκτός αυτών των συγκεκριμένων δοντιών, είναι σχεδόν άριστη.
Τότε είσαι μια χαρά! Δεν ξέρω καν αν περνάς από οδοντίατρο. Το πολύ πολύ αν δουν κάποια έλλειψη σε δόντια να σε ρωτήσουν αν οφείλεται σε ασθένεια αλλά μέχρι εκεί. Πέρασε γνωστός μου με που εκείνη την περίοδο είχε αφαιρέσει 4 δόντια για να βάλει εμφυτεύματα καθώς είχε μεγάλο θέμα από μικρός. Από ότι μου είπε δεν ασχολήθηκε κάνεις!Επισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 20, 2023 9:14 pmΜακαρι ρε συ γιατί η οδοντίατρος μου λέει εξαγωγή σε κάτι τραπεζίτες και φοβάμαι μην γίνει καμια βλακεία και με κόψουν. Η συνολική υγεία, εκτός αυτών των συγκεκριμένων δοντιών, είναι σχεδόν άριστη.
Ευχαριστώ πολυ για τη πληροφόρηση. Και εγώ έτσι έμαθα ότι πρέπει να λείπουν όλα τα δόντια για να σε βγάλουν Ι3. Αλλιώς όλα κομπλε, αλλά λέω ας σιγουρευτώ για την μία στο εκατομμυριο. Και παλι ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
Και πάλι όλα να σου λείπουν βγαίνεις ι3 αν δεν μπορεί να αποκατασταθεί με τεχνίτη πρόσθεση. Οπότε νομίζω δεν τίθεται καν ζήτημα.Επισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 20, 2023 9:38 pm Ευχαριστώ πολυ για τη πληροφόρηση. Και εγώ έτσι έμαθα ότι πρέπει να λείπουν όλα τα δόντια για να σε βγάλουν Ι3. Αλλιώς όλα κομπλε, αλλά λέω ας σιγουρευτώ για την μία στο εκατομμυριο. Και παλι ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
Καλησπέρα σήμερα έκανα εξετάσεις αίματος για την προκήρυξη και το μόνο που ήταν ανεβασμένο ήταν το sgot κατά 6 μονάδες (46) ξέρει κανείς άμα θα έχω θέμα ;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
καλησπερα, δε γνωριζω την σημασια του ομως δε νομιζω να υπαρχει κανενα θεμα... ΑΝ δε τους αρεσει η τιμη, σου κανουν εκει μια επανεξεταση.Okokok221 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 30, 2023 3:37 pm Καλησπέρα σήμερα έκανα εξετάσεις αίματος για την προκήρυξη και το μόνο που ήταν ανεβασμένο ήταν το sgot κατά 6 μονάδες (46) ξέρει κανείς άμα θα έχω θέμα ;
Τα φώτα σας παιδιά. Προετοιμάζομαι για τα αθλήματα, δεδομένου ότι οι αιτήσεις έκλεισαν 8 Σεπτεμβρίου ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ σε πόσους μήνες θα δώσουμε τα αθλήματα;
Τονίζω, απαντήσεις του τύπου θα δούμε, περίμενε κλπ είναι άσκοπες, εάν έχει κάποιος εμπειρία από προηγούμενα έτη ας μας διαφωτίσει!:D
Τονίζω, απαντήσεις του τύπου θα δούμε, περίμενε κλπ είναι άσκοπες, εάν έχει κάποιος εμπειρία από προηγούμενα έτη ας μας διαφωτίσει!:D
1 βια 1,5 μηνα. Η διαδικασιες θα τρεξουν δεδομενου οτι νοεμβρη θα ναι μεσα οποιος ειναι.
1 1,5 μήνα από τώρα; Μόνο; Γιατί το 2021 από την ημέρα που έκλεισαν οι αιτήσεις τους πήρε 4 μήνες να βγάλουν τους πίνακες με τους επιτυχόντες και αποτυχόντες. Πιστεύεις όντως θα δώσουμε αθλήματα μόνο σε 1,5 μήνα;
Φέτος λόγω εκλογών πήγε πίσω η όλη διαδικασία. Γι αυτό και θα τρέξει γιατί μέχρι τέλη Νοεμβρίου αρχες Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχουν μπει όσοι είναι να μπουν. Επίσης φέτος είναι αρκετά λιγότερες οι αιτήσεις σε σχέση με άλλες χρονιές. Οπότε θεωρώ και γω περίπου τόσο θα γίνουν και τα αθλήματα.Xarikleia έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 14, 2023 4:07 pm 1 1,5 μήνα από τώρα; Μόνο; Γιατί το 2021 από την ημέρα που έκλεισαν οι αιτήσεις τους πήρε 4 μήνες να βγάλουν τους πίνακες με τους επιτυχόντες και αποτυχόντες. Πιστεύεις όντως θα δώσουμε αθλήματα μόνο σε 1,5 μήνα;
Τις υπολοιπες χρονιες η προκυρηξη βγηκε στην ωρα της φετος δεν υπαρχει περιθωριο. Ναι τοτε θα ναι τα αθληματα και θα το δειτε ουτως η αλλως 1 χρονο περιμεναμε χρονο ειχαμε να προετοιμαστουμε τελεια
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
καταρχας οι επιτυχοντες-επιλαχοντες βγαινουν μετα τις εξετασεις (ψυχοτεχνικα-υγειονομικα-αθληματα) ... 1 μηνα περιπου αφου ολοκληρωσει και η τελευταια ομαδα τις εξετασεις δλδXarikleia έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 14, 2023 4:07 pm 1 1,5 μήνα από τώρα; Μόνο; Γιατί το 2021 από την ημέρα που έκλεισαν οι αιτήσεις τους πήρε 4 μήνες να βγάλουν τους πίνακες με τους επιτυχόντες και αποτυχόντες. Πιστεύεις όντως θα δώσουμε αθλήματα μόνο σε 1,5 μήνα;
αυτο που ρωτας εσυ ειναι οι κληθεντες. Και ειναι 1 μηνα περιπου απο οταν κλεινουν οι αιτησεις υπολογιζε οπως σου απαντησαν. Επισης αν δεν εχεις καμια ιδεα απο τα αθληματα καλο θα ηταν να εκανες 6 μηνες το λιγοτερο προετοιμασια ... Αν εισαι σε ενα καλο επιπεδο και γενικοτερα αθλεισαι τοτε απλα θελεις να τα ξανα θυμηθεις... Προετοιμασια δεν ειναι μονο το μιλι. Ειναι ολα. Και θελει γυμναστη για την σωστη τεχνικη... Υψος μηκος σφαιρα. Για κολυμπι δε το συζητω αν δεν ξερεις δε πας καν. Πρεπει να κολυμπας λιγο
γενικα εχουμε λιγοτερο πλεον απο μηνα για τους κληθεντες. Να ξερεις! Οποιος εχει σιγουρη πηγη βεβαια μπορει να μας διαφωτισει πιο συγκεκριμενα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης