Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

28 δεν πρόκειται να είναι ποτέ. Θα βγει μια εμοδε με 31 τον Νοέμβριο και μια γενικών 700 την νέα χρονιά. Πολλά θα κριθούν από πορεία που θα γίνει στις 21. Για αυτό άπαντες εκεί.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

epoxikosbmk έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 1:12 pm 28 δεν πρόκειται να είναι ποτέ. Θα βγει μια εμοδε με 31 τον Νοέμβριο και μια γενικών 700 την νέα χρονιά. Πολλά θα κριθούν από πορεία που θα γίνει στις 21. Για αυτό άπαντες εκεί.
Συνάδελφοι εσείς που είσαστε κάτω από 31 κ νομίζετε ότι έχετε πιάσει το παπά από τα @ κ δν θα κατέβετε στη πορεία Μν σας φανεί περίεργο αν οι εθελοντές έχουν την ίδια μοριοδοτηση με εμάς οι οποίοι το κυνηγάνε κ τους διαφημίζουν πολύ τα ΜΜΕ!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 1:38 pm
epoxikosbmk έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 1:12 pm 28 δεν πρόκειται να είναι ποτέ. Θα βγει μια εμοδε με 31 τον Νοέμβριο και μια γενικών 700 την νέα χρονιά. Πολλά θα κριθούν από πορεία που θα γίνει στις 21. Για αυτό άπαντες εκεί.
Συνάδελφοι εσείς που είσαστε κάτω από 31 κ νομίζετε ότι έχετε πιάσει το παπά από τα @ κ δν θα κατέβετε στη πορεία Μν σας φανεί περίεργο αν οι εθελοντές έχουν την ίδια μοριοδοτηση με εμάς οι οποίοι το κυνηγάνε κ τους διαφημίζουν πολύ τα ΜΜΕ!
Εσύ ρε συνάδελφε τι ζόρι τραβάς καλά θα κάνουμε μας βολεύει πολύ να γίνουν έτσι τα πράγματα! Και οι εθελοντές τι ακριβώς να κανουν με 5 χιλιάδες μόρια όταν η μία αντιπυρική αν είναι όπως τα περσινά δεδομένα θα έχει 4.000?
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Εγώ τι έγραψα ρε γιωτα; Αυτά που σου είπαν να λες εγώ τα ξέρω 2 βδομαδες πριν από Πάτρα μεριά. Είμαι 31 κ θα είμαι εκεί από 500χλμ απόσταση.
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 2:24 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 1:38 pm
Εσύ ρε συνάδελφε τι ζόρι τραβάς καλά θα κάνουμε μας βολεύει πολύ να γίνουν έτσι τα πράγματα! Και οι εθελοντές τι ακριβώς να κανουν με 5 χιλιάδες μόρια όταν η μία αντιπυρική αν είναι όπως τα περσινά δεδομένα θα έχει 4.000;
Δεν σου είπε ο συνάδελφος οτι αυτός θα μπει απλα σου είπε οτι και 4000 να έχει αν ένας είναι εθελοντής αν παμε 1000 καθε έτος θα έχει 4000 με 4 χρόνια αν έχει κάποιος 1 αντιπυρική πολλά παίζουν ρόλο στην μοριοδότηση
Επισκέπτης

epoxikosbmk έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 2:45 pm Εγώ τι έγραψα ρε γιωτα; Αυτά που σου είπαν να λες εγώ τα ξέρω 2 βδομαδες πριν από Πάτρα μεριά. Είμαι 31 κ θα είμαι εκεί από 500χλμ απόσταση.
Λεβέντη μου δν μίλησα σε εσένα, έκανα ένα σχόλιο σε αυτό που ανέφερες! Γιατί αρπαζεσαι; Ξέρω πόσο χρονών είσαι; Καλά θα κάνεις κ θα είσαι όπως πρέπει να είμαστε όλοι! Επίσης εσείς πού πάτε με τα παλιά δεδομένα της μοριοδοτησης των εθελοντών κρατήστε μικρο καλάθι! Όσο για το γιωτα επειδή σου σκάω κάνα 5αρι χρόνια σε προκαλώ αν έχεις μπαλάκια! Σου δίνω 50 δευτερόλεπτα συν στο 1000αρι κ 5 έλξεις συν στο μονόζυγο και αν με περάσεις να με γ@μησεις δημόσια! Που μου γράφεις κ βμκ κομμένε!
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Σπαζεσαι για το βμκ φαντάζομαι κανένα ντοκεμον με από ΣΕΑΠ θα είσαι στ πεζικό... Με Winstrol η χωρίς; Εσύ μίλησες 1ος και προκάλεσες... Θα δούμε ποιος είναι ο κομμένος
Επισκέπτης

Η ιστορία έχει δείξει ότι στα αθλήματα πέφτει το γέλιο της αρκούδας! Πέρσι άκουσα ότι στις έλξεις πολλοί έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ για τρεις έλξεις! 😜 οπότε και μόρια να έχει και επιτυχών να είναι κάποιος στα αθλήματα θα φανεί ποιος περνάει.
Επισκέπτης

epoxikosbmk έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 4:09 pm Σπαζεσαι για το βμκ φαντάζομαι κανένα ντοκεμον με από ΣΕΑΠ θα είσαι στ πεζικό... Με Winstrol η χωρίς; Εσύ μίλησες 1ος και προκάλεσες... Θα δούμε ποιος είναι ο κομμένος
Που προκάλεσα; Εσύ δν με ειπες γιωτα; Χαχαχαχα άσε πιτσιρικά, κομμένος από τα αλεξίπτωτα εννοώ στα οποία έχω υπηρετήσει κ από εμοδε όπως φαίνεται! Πήγανε πες τα σε κανέναν άλλο αυτά
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δεν είχα τ βύσμα να πάω αλεξίπτωτα... 36 χρονων δλδ πρόλαβε 4 5 προκηρύξεις σωμάτων ασφαλείας αλλά δεν μπήκε. Μάλιστα. Όσο για τ εθελοντικά που λες αλλά δεν ισχύει αυτό σ ειπαν να πεις έχω 4 χρόνια 3 αντιπυρικές οδηγός. Θα είναι πολύ γαματα... Πάνε μονος σ στην πορεία... Τουλάχιστον ένα λεωφορείο είχα κανονίσει από τον νόμο που υπηρετώ κάνενας δε θα έρθει για κάτι κομπλεξικόυς σαν κ σενα.
Επισκέπτης

epoxikosbmk έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 4:38 pm Δεν είχα τ βύσμα να πάω αλεξίπτωτα... 36 χρονων δλδ πρόλαβε 4 5 προκηρύξεις σωμάτων ασφαλείας αλλά δεν μπήκε. Μάλιστα. Όσο για τ εθελοντικά που λες αλλά δεν ισχύει αυτό σ ειπαν να πεις έχω 4 χρόνια 3 αντιπυρικές οδηγός. Θα είναι πολύ γαματα... Πάνε μονος σ στην πορεία... Τουλάχιστον ένα λεωφορείο είχα κανονίσει από τον νόμο που υπηρετώ κάνενας δε θα έρθει για κάτι κομπλεξικόυς σαν κ σενα.
Γνωστή Καραμέλα των κομμένων αυτή... Όταν δίναμε αθλήματα στο πεύκο για σχαλ εγώ κ άλλα δύο ατομα τους τρεις καλύτερους δλδ μας κάλεσε ο διοικητής να μας έδωσε συγχαρητήρια δια χειραψίας στο γραφείο του! Κάνεις δν πήρε τηλέφωνο κ ολοι όσοι πέρασαν ειμασταν μαζί στη σχαλ! Πάμε παρακάτω, εγώ απολύθηκα από το στρατό στα 26 επειδή σπούδαζα το 2012! Από τότε δν έχει βγει προκήρυξη μέχρι το 19 που μπήκα Εποχικος γιατί με ενδιαφέρει μόνο η πυροσβεστική! Κ επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι πιο πολύ γιωτας από τους γιωταδες θα μπεις... Γιατί δν υπάρχει λογική στη πυροσβεστική! Το κόμπλεξ εσύ το έβγαλες στο ξαναλέω! Καλύτερα Μν έρθετε να γίνουν κ γρήγορα οι διαδικασίες να πάμε δικαστικός κ να κερδίσουμε! Να προσέχεις πως μιλάς κ σε ποιον όταν δν ξέρεις ποιος είναι! Ενημερωτικά 2:52 το 1000αρι αλλά εσύ που είσαι 31 έχεις καλύτερη φυσική κατάσταση! Αυτή ειναι η Ελλάδα!
purosvestis
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Σας το ξαναλέω μερικούς πρώτα οι εποχικοί και μετά όλοι οι άλλοι αυτή είναι η διαδρομή και αυτό θα γίνει κανείς απ έξω με τον έναν η τον άλλο τρόπο αργά η γρήγορα …θα το δούμε σας εποχικοί πρώτα μας ενδιαφέρει πρώτα όπως είναι και δίκαιο να μπούμε όλοι μετά οι πολίτες…
Επισκέπτης

Μτσκη γμσ
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Εσυ να ήξερες σε ποιον μιλάς. Βρε δεν πας να το κάνεις και σε 1.5... Αλλά σε ρωτήσα με Winstol η χωρίς... Δεν μ απαντησες. Σε ενδιαφέρει μόνο η πυροσβεστικη γτ είσαι πολύ μάχιμος... Ελα οπότε γουστάρεις σε ότι θες. Όσο για τ αλεξίπτωτα δε μ ενδιαφέρε καν ο κολλητός μου παντως κόπηκε με 10 έλξεις μάλλον από σένα με τ βύσμα. Κ γράψε κανονικά τ account σου να σου πω ποιος να βρεθούμε κιόλας.
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Μπαίνεις εδώ με μαγκιά να πεις για το οσοι είναι 31 κτλπ χωρίς να έχει πει τίποτα κανένας. Κ μας το παιζεις εδώ ραμπο με τ 1000αρια και τ @@ μας κουνιούνται. Θα σ πω που θα κάθομαι στην πορεία ελα να μ βρεις θα τ γράψω έδω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 5 επισκέπτες