Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Να ρωτήσω εμένα η γυναίκα μ είναι έγκυος και έχει ημερομηνία 6 Σεπτέμβρη θα υπάρχει μετά από τις 31 Αυγούστου κάποια προθεσμία για έξτρα δικαιολογητικά ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 51
την εχεις κανει την αιτηση; Νομιζω πως αν την εχεις κανει δεν γινεται να βαλεις κατι εξτρα (δεν ειμαι 100% σιγουρη για αυτο)
Μόλις τώρα έστειλα την αίτηση 1696 έχουν γίνει έτσι για να έχετε μια εικόνα όσοι ρωτάτε
Από πού φαίνεται ο αριθμός των αιτήσεων;sagiorgos έγραψε: Τρί Αύγ 15, 2023 5:12 pm Μόλις τώρα έστειλα την αίτηση 1696 έχουν γίνει έτσι για να έχετε μια εικόνα όσοι ρωτάτε
-
σοβαρα; Πολυ λιγεςsagiorgos έγραψε: Τρί Αύγ 15, 2023 5:12 pm Μόλις τώρα έστειλα την αίτηση 1696 έχουν γίνει έτσι για να έχετε μια εικόνα όσοι ρωτάτε
Αν αυτός είναι ο αριθμός, είναι πολύ μικρός, ειδικά για στρατό ξηράς. Δεν τραβάει φέτος και πολύ η προκήρυξη! Πάνε οι παλιές καλές εποχές, με 20000+ αιτήσεις και για τα τρία σώματα!sagiorgos έγραψε: Τρί Αύγ 15, 2023 5:12 pm Μόλις τώρα έστειλα την αίτηση 1696 έχουν γίνει έτσι για να έχετε μια εικόνα όσοι ρωτάτε
Πιστεύετε θα δώσει παλι επέκταση προθεσμίας όπως πέρυσι; Επίσης ας του δώσουμε λίγο χρόνο, πολύ είναι σε άδειες και διακοπές λόγω των ημερών, πιστεύω απο στο 2ο μισό του μήνα θα αυξηθούν κατα πολύ οι αιτήσεις.niasimas έγραψε: Τρί Αύγ 15, 2023 7:16 pmΑν αυτός είναι ο αριθμός, είναι πολύ μικρός, ειδικά για στρατό ξηράς. Δεν τραβάει φέτος και πολύ η προκήρυξη! Πάνε οι παλιές καλές εποχές, με 20000+ αιτήσεις και για τα τρία σώματα!sagiorgos έγραψε: Τρί Αύγ 15, 2023 5:12 pm Μόλις τώρα έστειλα την αίτηση 1696 έχουν γίνει έτσι για να έχετε μια εικόνα όσοι ρωτάτε
Όσοι είναι να δηλώσουν, θα το κάνουν μέχρι 25 Αυγούστου. Η προκήρυξη αναμενόταν πολύ καιρό, οπότε οι πολλοί έχουν κάνει ήδη αίτηση. Τώρα αν δώσουν παράταση για να αυξηθούν και λίγο, για να κάνουν καλύτερη δαιφήμιση, μπορεί να γίνει. Μετά από ένα σημείο, δεν υπάρχει μεγάλη αύξηση. Εξάλλου, μας συμφέρει ο μικρός αριθμός αιτήσεων. Μικρότερος ανταγωνισμός.
-
συμφωνω μαζι σουniasimas έγραψε: Τρί Αύγ 15, 2023 8:36 pm Όσοι είναι να δηλώσουν, θα το κάνουν μέχρι 25 Αυγούστου. Η προκήρυξη αναμενόταν πολύ καιρό, οπότε οι πολλοί έχουν κάνει ήδη αίτηση. Τώρα αν δώσουν παράταση για να αυξηθούν και λίγο, για να κάνουν καλύτερη δαιφήμιση, μπορεί να γίνει. Μετά από ένα σημείο, δεν υπάρχει μεγάλη αύξηση. Εξάλλου, μας συμφέρει ο μικρός αριθμός αιτήσεων. Μικρότερος ανταγωνισμός.
Τα τέσσερα τελευταία νούμερα της αίτησης είναι ο αριθμός που έχουν γίνει έτσι θυμάμαι από πέρσι.Kd994 έγραψε: Τρί Αύγ 15, 2023 5:29 pmΑπό πού φαίνεται ο αριθμός των αιτήσεων;sagiorgos έγραψε: Τρί Αύγ 15, 2023 5:12 pm Μόλις τώρα έστειλα την αίτηση 1696 έχουν γίνει έτσι για να έχετε μια εικόνα όσοι ρωτάτε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδιά καλησπέρα. Καλή επιτυχία σε όλους καταρχήν. Έχουμε και λέμε. Υπηρετώ σαν ΟΒΑ σε ένα όπλο-σωμα που είμαι στον τόπο μου. Είμαι περσινός επιτυχών στην προκήρυξη ΕΠΟΠ καθώς πέρασα πκε κ είχα μόρια κτλ αλλά δεν συνέχισα. Περιμένω να κλείσω τώρα την 3ετια μου κ να χαιρετήσω καθώς από αρχές του νέου χρόνου ξεκινάω αλλού δουλειά. Μην σας προβληματίζει το ότι υπάρχουν λίγες αιτήσεις, άλλους πόσους ξέρω που είναι σαν την δική μου περίπτωση. Με λίγα λόγια να υπηρετούν ήδη και να μην θέλουν να συνεχίσουν. Από την μία ο θεσμός των ΟΒΑ παρόλο που έχει τόσα αρνητικά, έχει κ ένα θετικό. Βλέπεις ότι αυτό το πράγμα δεν γίνεται να το κάνεις για πάντα. Βλέπεις την ανοργανωσιά, την Μη λογική, το ότι ένας είναι για 10 γιατί οι άλλοι 9 σφυρίζουν κλέφτικα. Αυτό όταν είσαι 22,25 άντε 30 δεν σε πειράζει κ το παίρνεις στο χαβαλε και γελάς, όταν όμως θα είσαι 45 κ θα έχεις κ ένα παιδί στο σπίτι και δεν θα μπορείς να το δεις γιατί θα έχει πέσει Δγη στις μονάδες να πας μαζί με φαντάρους να μαζεύεις τα σκουπίδια (έχει γίνει) γιατί έχουν απεργία τα απορριμματοφορα, εκεί θα περνάει η ζωή από μπροστά σου, γιατί τον έχουν κάνει τον ΕΣ για όλα τα θελήματα εκεί Θα πεις πόσα χρόνια έχασα. Και 3 υπηρεσίες να κάνεις το μήνα στα 10 χρόνια ζωής σου τον ένα χρόνο εισαι υπηρεσία (χωρίς να βάζω τα πρωινά). Έχεις χάσει δηλαδή 1/10 της ζωής σου μέσα στο στρατόπεδο για να πάρεις 9 ευρώ τα οποία θα τα χαλάσεις εκείνη την ημέρα. Αυτόν τον ένα χρόνο τον έχεις ήδη χάσει, από στιγμές από οικογένεια, από όλα. Υπάρχουν αντίστοιχες άδειες ωστόσο που πάνε να "ισοφαρίσουν" την κατάσταση, μα είναι μάταια αν βάλεις κάτω τις ώρες, μπαίνεις μέσα. Κ επίσης είναι η νύχτα που χάνεις, Που όσες ώρες κ να δουλεύει ο ιδ υπάλληλος κάθε βραδάκι θα είναι σπίτι του στο κρεβάτι του και δεν θα έχει ανησυχία για το εάν έπιασε το βύσμα του μη και ξυπνήσει αύριο το πρωί κ του πούνε πας Καστελόριζο. Θα κάνεις πολλούς συμβιβασμούς γιατί θα κοιμηθείς σε βρώμικο χώρο, θα την "πληρώσεις" εσύ επειδή ξέρεις κάτι και οι άλλοι δεν κάνουν ούτε για αιχμάλωτοι κ επειδή είσαι φιλότιμος πάντα εσένα θα "ζαλίζουν". Μα περισσότερο από όλα παιδιά που με έχει ενοχλήσει προσωπικά είναι η επικινδυνοτητα, η οποία έπεται μετά την ανοργανωσιά κ τα συμφέροντα που υπάρχουν. Τώρα θα μου πεις ποια επικινδυνοτητα αφού είμαστε σε περίοδο ειρήνης. Επειδή θα μπεις σαν ΕΠΟΠ θα είσαι ότι ειδικότητα κ να έχεις, θα είσαι ΚΑΙ οδηγός. Θα έχεις διαταγές από προϊσταμένους "φωστήρες" οι οποίοι για να δουν τα λάδια του αμαξιού τους πάνε σε μηχανικό, να βγάλεις έξω όχημα, το οποίο αυτό όχημα θα είναι άκρως επικίνδυνο. Τι να σας πρωτοπώ παιδια, ότι έχει κάτσει να πάμε βυτιοφόρο γεμάτο με καύσιμο και να ανεβάζει θερμοκρασία (να το ξέρει το συνεργείο της μονάδας) αλλά να εκτελούν κ αυτοί Δγες γιατί "πρέπει να βγει" ώστε ο Δκτης να φαίνεται ότι η μονάδα του κάνει την δουλειά της όπως κ να έχει, με τη μόνη διαφορά ότι αυτός δεν θα οδηγάει ένα βυτιοφόρο όχημα που ανεβάζει θερμοκρασία και ούτε πιστεύω ότι ήθελε να βάλει κ τα παιδιά του να το κάνουν. Παρεμπιπτόντως στο συγκεκριμένο σε ένα συνάδελφο είχαν κολλήσει τα φρένα από την θερμοκρασία σε κατηφόρα κ σταμάτησε γιατί πυρωσανε, επίσης του έφυγε κ η ντιζα του γκαζιού στο δρόμο κ την κράταγε ο συνοδηγός με τα χέρια κ πηγαινανε. Άλλο περιστατικό με Steyr το οποίο δεν είχε φρένα κ έπρεπε να το πάμε σε ένα άλλο στρκο συνεργείο και να σου βγαίνει μπροστά σου ζητιάνος στο δρόμο κ καθώς είσαι σε απίστευτα κατοικημένη περιοχή (Αθήνα) να μη Σταματαει ούτε με βαλε το όχημα κ σαν να μη φτάνει αυτό να πρέπει να το ξαναγυρίσουμε πίσω γιατί δεν μπορούσαν να το κρατήσουν εκεί. Άμα πεις το σωστό του τύπου, εγώ δεν το βγάζω το όχημα γιατί δεν έχει λάστιχα εντός ετήσιων προθεσμιών, πρώτα θα γελάσουν κ αν το συνεχίσεις θα είσαι κ ο Μάλακας της υπόθεσης. Κ παίζει να πάει σε άλλον το μπαλακι που δεν θα γκρινιάζει τόσο. Έχει γίνει φυσιολογικό τα βυτιοφόρα να έχουν ληγμενους πυροσβεστήρες, όλα τα οχήματα να έχουν λάστιχα 15ετιας, να μην πιάνει το χειρόφρενο, να είναι σπασμένος ο σταυρός του τιμονιού, να μην έχουν όλα τα μπουλόνια οι τροχοί, να ανεβάζουν θερμοκρασίες, να μην έχουν λάδια, να μην έχουν χερούλια κ να μην κλειδώνουν οι πόρτες, να μην έχουν ζώνες ασφαλείας. Όλα αυτά λοιπόν έχουν γίνει ρουτίνα με αποτέλεσμα με αυτά να πορεύεσαι. Ένα γνώριμο "πάμε κ όπου βγει" ένα πράγμα. Αν θα γίνει η στραβή στο δρόμο την ΕΔΕ θα την αναλάβουν στρατιωτικοί. Και μάντεψε, ενώ θα σε έχουν στείλει με ένα όχημα με τα παραπάνω καλά που περιέγραψα, όταν θα βγει το πόρισμα, δεν θα βγει εξαιτίας της υπηρεσίας, αλλά εξαιτίας σου. Η υπηρεσία θα βγει λάδι κ ας σε βγάλανε με λάστιχα από εποχή Βιετνάμ. Να το σκεφτείτε καλά παιδιά. Αυτοί που είναι μέσα από την πύλη θέλουν να φύγουν. Ακόμα κ εγώ σαν θητεία δεν είχα καταλάβει τίποτα από όλα αυτά, Ε όταν μπήκα ΟΒΑ, αντιμετώπισα αλλά χιλιάδες τα οποία μακάρι να είχα την ευκαιρία να σας τα έγραφα κάπου να ξέρετε το που πορευεστε. Βλέπω να θέλουν να μπουν άτομα κ δεν έχουν ιδέα γενικά αυτό με προβληματίζει αλλά νταξει επιλογές είναι όλα κ αν σας αρέσει τόσο πολύ τι να πω.
Δεν έχω μιλήσει και για λεφτά νταξει αυτό πιστεύω θα το κρίνετε μόνοι σας. Για να πατήσεις το χιλιάρικο (που ανάθεμα κ το χιλιάρικο με 2 ευρώ το ρύζι που έχει πάει) θα χρειαστεί να περάσουν 10 χρόνια. Θα έχεις ένα παιδί και 20 χρόνια υπηρεσίας για να πάρεις 1260 ευρώ (Χωρίς Δώρα πάντα μην περιμένετε να τα επαναφέρουν). Δεν μιλώ για έξτρα φύλλα πορείας, έχουν κοπεί οι εκπαιδεύσεις τα σχοινακια κτλ για αυτό ακριβώς τον λόγο για να μην μας πληρώνουν. Αν υπάρχουν υπηρεσιακά λεωφορεία τουλάχιστον να γλυτώνετε το πήγαινε έλα στη δουλειά πάλι καλά. Αλλά όπως είπαμε να κάνετε κ κάνα Σταυρό όταν το παίρνετε το υπηρεσίακο γιατί θα είναι 35ετιας σίγουρα με όλα τα παραπάνω καλά κ ο οδηγός μπορεί να έμαθε να οδηγάει λεωφορείο λίγες ώρες πρίν γιατί έτσι λειτουργεί ο ΕΣ. Μαθαίνει πχ να οδηγάς από τον φόβο σου. Απλά μια μέρα όπως τις άλλες σου λένε από αύριο θα είσαι οδηγός λεωφορείου. Και ας έχεις δίπλωμα έξω για 50αρι παπί, αυτοί θα σου βγάλουν κ για ρυμουλκό. Μετά θα έχουν κ την απαίτηση από σένα να οδηγάς γιατί "έχεις δίπλωμα" απλά πάτησαν 2 κλικ στον υπολογιστή δηλαδή ο Δκτης υπέγραψε ένα χαρτί και τσουπππ να σου ο Γιάννης με δίπλωμα. Δεν μιλώ για εκπαίδευση στο όχημα, γελάει ο κόσμος.
Ίσως για το οικονομικό κ συνταξιοδοτικό κομμάτι πριν το 2012 να αξίζε έστω λίγο πρώτου κόψουν δώρα, μισθούς κτλ.
Μην πεταχτεί ωστόσο κανείς κ πάει για ειδικές δυνάμεις κ παραπάνω λεφτά κ νωρίτερα σύνταξη. Ήδη ο θείος μου έχει αποστρατευτεί και ότι λεφτά παραπάνω έχει πάρει τα δίνει έξω σε γιατρούς ώστε να ξαναφτιάξει τις αρθρώσεις του ύστερα από τόσα χρόνια πτώσεις με τα ρημαδια αλεξίπτωτα κ τις ζώνες ρίψεις του ΕΣ.
Μακάρι να σας δινόταν η ευκαιρία να υπηρετήσετε σαν στελέχη σε μια μονάδα πχ κοντά στο σπίτι σας για ένα 6μηνο, ώστε να μπορούσατε να δειτε κ την άλλη όψη. Όπως κ να έχει δεν είναι παντού τα ίδια όπως κ έξω μαγαζί με μαγαζί διαφέρει έτσι κ από μονάδα σε μονάδα.
Καλή επιτυχία παιδιά.
Δεν έχω μιλήσει και για λεφτά νταξει αυτό πιστεύω θα το κρίνετε μόνοι σας. Για να πατήσεις το χιλιάρικο (που ανάθεμα κ το χιλιάρικο με 2 ευρώ το ρύζι που έχει πάει) θα χρειαστεί να περάσουν 10 χρόνια. Θα έχεις ένα παιδί και 20 χρόνια υπηρεσίας για να πάρεις 1260 ευρώ (Χωρίς Δώρα πάντα μην περιμένετε να τα επαναφέρουν). Δεν μιλώ για έξτρα φύλλα πορείας, έχουν κοπεί οι εκπαιδεύσεις τα σχοινακια κτλ για αυτό ακριβώς τον λόγο για να μην μας πληρώνουν. Αν υπάρχουν υπηρεσιακά λεωφορεία τουλάχιστον να γλυτώνετε το πήγαινε έλα στη δουλειά πάλι καλά. Αλλά όπως είπαμε να κάνετε κ κάνα Σταυρό όταν το παίρνετε το υπηρεσίακο γιατί θα είναι 35ετιας σίγουρα με όλα τα παραπάνω καλά κ ο οδηγός μπορεί να έμαθε να οδηγάει λεωφορείο λίγες ώρες πρίν γιατί έτσι λειτουργεί ο ΕΣ. Μαθαίνει πχ να οδηγάς από τον φόβο σου. Απλά μια μέρα όπως τις άλλες σου λένε από αύριο θα είσαι οδηγός λεωφορείου. Και ας έχεις δίπλωμα έξω για 50αρι παπί, αυτοί θα σου βγάλουν κ για ρυμουλκό. Μετά θα έχουν κ την απαίτηση από σένα να οδηγάς γιατί "έχεις δίπλωμα" απλά πάτησαν 2 κλικ στον υπολογιστή δηλαδή ο Δκτης υπέγραψε ένα χαρτί και τσουπππ να σου ο Γιάννης με δίπλωμα. Δεν μιλώ για εκπαίδευση στο όχημα, γελάει ο κόσμος.
Ίσως για το οικονομικό κ συνταξιοδοτικό κομμάτι πριν το 2012 να αξίζε έστω λίγο πρώτου κόψουν δώρα, μισθούς κτλ.
Μην πεταχτεί ωστόσο κανείς κ πάει για ειδικές δυνάμεις κ παραπάνω λεφτά κ νωρίτερα σύνταξη. Ήδη ο θείος μου έχει αποστρατευτεί και ότι λεφτά παραπάνω έχει πάρει τα δίνει έξω σε γιατρούς ώστε να ξαναφτιάξει τις αρθρώσεις του ύστερα από τόσα χρόνια πτώσεις με τα ρημαδια αλεξίπτωτα κ τις ζώνες ρίψεις του ΕΣ.
Μακάρι να σας δινόταν η ευκαιρία να υπηρετήσετε σαν στελέχη σε μια μονάδα πχ κοντά στο σπίτι σας για ένα 6μηνο, ώστε να μπορούσατε να δειτε κ την άλλη όψη. Όπως κ να έχει δεν είναι παντού τα ίδια όπως κ έξω μαγαζί με μαγαζί διαφέρει έτσι κ από μονάδα σε μονάδα.
Καλή επιτυχία παιδιά.
Δυστυχώς, τα πράγματα, λίγο-πολύ, είναι έτσι όπως τα περιγράφεις! Πραγματικά, όποιος έχει χρόνο, να κάτσει να διαβάσει αυτό που έγραψε ο φίλος μας. Ειδικά, όσοι δεν έχουν κάνει αίτηση και το σκέφτονται. Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να τα πει! Πρέπει να σκεφτούμε όλοι, αν θα αντέξουμε, για να μην αρχίσουμε τις παραιτήσεις! Θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά άντε να τις βρεις. Καλό θα ήταν και άλλα παιδιά, που είναι ΕΠΟΠ, να μας πουν την εμπειρία τους, αν και έχουν μιλήσει σε άλλα νήματα, αναφέροντας τις δυσκολίες.Karavanas911 έγραψε: Τετ Αύγ 16, 2023 12:52 am Παιδιά καλησπέρα. Καλή επιτυχία σε όλους καταρχήν. Έχουμε και λέμε. Υπηρετώ σαν ΟΒΑ σε ένα όπλο-σωμα που είμαι στον τόπο μου. Είμαι περσινός επιτυχών στην προκήρυξη ΕΠΟΠ καθώς πέρασα πκε κ είχα μόρια κτλ αλλά δεν συνέχισα. Περιμένω να κλείσω τώρα την 3ετια μου κ να χαιρετήσω καθώς από αρχές του νέου χρόνου ξεκινάω αλλού δουλειά. Μην σας προβληματίζει το ότι υπάρχουν λίγες αιτήσεις, άλλους πόσους ξέρω που είναι σαν την δική μου περίπτωση. Με λίγα λόγια να υπηρετούν ήδη και να μην θέλουν να συνεχίσουν. Από την μία ο θεσμός των ΟΒΑ παρόλο που έχει τόσα αρνητικά, έχει κ ένα θετικό. Βλέπεις ότι αυτό το πράγμα δεν γίνεται να το κάνεις για πάντα. Βλέπεις την ανοργανωσιά, την Μη λογική, το ότι ένας είναι για 10 γιατί οι άλλοι 9 σφυρίζουν κλέφτικα. Αυτό όταν είσαι 22,25 άντε 30 δεν σε πειράζει κ το παίρνεις στο χαβαλε και γελάς, όταν όμως θα είσαι 45 κ θα έχεις κ ένα παιδί στο σπίτι και δεν θα μπορείς να το δεις γιατί θα έχει πέσει Δγη στις μονάδες να πας μαζί με φαντάρους να μαζεύεις τα σκουπίδια (έχει γίνει) γιατί έχουν απεργία τα απορριμματοφορα, εκεί θα περνάει η ζωή από μπροστά σου, γιατί τον έχουν κάνει τον ΕΣ για όλα τα θελήματα εκεί Θα πεις πόσα χρόνια έχασα. Και 3 υπηρεσίες να κάνεις το μήνα στα 10 χρόνια ζωής σου τον ένα χρόνο εισαι υπηρεσία (χωρίς να βάζω τα πρωινά). Έχεις χάσει δηλαδή 1/10 της ζωής σου μέσα στο στρατόπεδο για να πάρεις 9 ευρώ τα οποία θα τα χαλάσεις εκείνη την ημέρα. Αυτόν τον ένα χρόνο τον έχεις ήδη χάσει, από στιγμές από οικογένεια, από όλα. Υπάρχουν αντίστοιχες άδειες ωστόσο που πάνε να "ισοφαρίσουν" την κατάσταση, μα είναι μάταια αν βάλεις κάτω τις ώρες, μπαίνεις μέσα. Κ επίσης είναι η νύχτα που χάνεις, Που όσες ώρες κ να δουλεύει ο ιδ υπάλληλος κάθε βραδάκι θα είναι σπίτι του στο κρεβάτι του και δεν θα έχει ανησυχία για το εάν έπιασε το βύσμα του μη και ξυπνήσει αύριο το πρωί κ του πούνε πας Καστελόριζο. Θα κάνεις πολλούς συμβιβασμούς γιατί θα κοιμηθείς σε βρώμικο χώρο, θα την "πληρώσεις" εσύ επειδή ξέρεις κάτι και οι άλλοι δεν κάνουν ούτε για αιχμάλωτοι κ επειδή είσαι φιλότιμος πάντα εσένα θα "ζαλίζουν". Μα περισσότερο από όλα παιδιά που με έχει ενοχλήσει προσωπικά είναι η επικινδυνοτητα, η οποία έπεται μετά την ανοργανωσιά κ τα συμφέροντα που υπάρχουν. Τώρα θα μου πεις ποια επικινδυνοτητα αφού είμαστε σε περίοδο ειρήνης. Επειδή θα μπεις σαν ΕΠΟΠ θα είσαι ότι ειδικότητα κ να έχεις, θα είσαι ΚΑΙ οδηγός. Θα έχεις διαταγές από προϊσταμένους "φωστήρες" οι οποίοι για να δουν τα λάδια του αμαξιού τους πάνε σε μηχανικό, να βγάλεις έξω όχημα, το οποίο αυτό όχημα θα είναι άκρως επικίνδυνο. Τι να σας πρωτοπώ παιδια, ότι έχει κάτσει να πάμε βυτιοφόρο γεμάτο με καύσιμο και να ανεβάζει θερμοκρασία (να το ξέρει το συνεργείο της μονάδας) αλλά να εκτελούν κ αυτοί Δγες γιατί "πρέπει να βγει" ώστε ο Δκτης να φαίνεται ότι η μονάδα του κάνει την δουλειά της όπως κ να έχει, με τη μόνη διαφορά ότι αυτός δεν θα οδηγάει ένα βυτιοφόρο όχημα που ανεβάζει θερμοκρασία και ούτε πιστεύω ότι ήθελε να βάλει κ τα παιδιά του να το κάνουν. Παρεμπιπτόντως στο συγκεκριμένο σε ένα συνάδελφο είχαν κολλήσει τα φρένα από την θερμοκρασία σε κατηφόρα κ σταμάτησε γιατί πυρωσανε, επίσης του έφυγε κ η ντιζα του γκαζιού στο δρόμο κ την κράταγε ο συνοδηγός με τα χέρια κ πηγαινανε. Άλλο περιστατικό με Steyr το οποίο δεν είχε φρένα κ έπρεπε να το πάμε σε ένα άλλο στρκο συνεργείο και να σου βγαίνει μπροστά σου ζητιάνος στο δρόμο κ καθώς είσαι σε απίστευτα κατοικημένη περιοχή (Αθήνα) να μη Σταματαει ούτε με βαλε το όχημα κ σαν να μη φτάνει αυτό να πρέπει να το ξαναγυρίσουμε πίσω γιατί δεν μπορούσαν να το κρατήσουν εκεί. Άμα πεις το σωστό του τύπου, εγώ δεν το βγάζω το όχημα γιατί δεν έχει λάστιχα εντός ετήσιων προθεσμιών, πρώτα θα γελάσουν κ αν το συνεχίσεις θα είσαι κ ο Μάλακας της υπόθεσης. Κ παίζει να πάει σε άλλον το μπαλακι που δεν θα γκρινιάζει τόσο. Έχει γίνει φυσιολογικό τα βυτιοφόρα να έχουν ληγμενους πυροσβεστήρες, όλα τα οχήματα να έχουν λάστιχα 15ετιας, να μην πιάνει το χειρόφρενο, να είναι σπασμένος ο σταυρός του τιμονιού, να μην έχουν όλα τα μπουλόνια οι τροχοί, να ανεβάζουν θερμοκρασίες, να μην έχουν λάδια, να μην έχουν χερούλια κ να μην κλειδώνουν οι πόρτες, να μην έχουν ζώνες ασφαλείας. Όλα αυτά λοιπόν έχουν γίνει ρουτίνα με αποτέλεσμα με αυτά να πορεύεσαι. Ένα γνώριμο "πάμε κ όπου βγει" ένα πράγμα. Αν θα γίνει η στραβή στο δρόμο την ΕΔΕ θα την αναλάβουν στρατιωτικοί. Και μάντεψε, ενώ θα σε έχουν στείλει με ένα όχημα με τα παραπάνω καλά που περιέγραψα, όταν θα βγει το πόρισμα, δεν θα βγει εξαιτίας της υπηρεσίας, αλλά εξαιτίας σου. Η υπηρεσία θα βγει λάδι κ ας σε βγάλανε με λάστιχα από εποχή Βιετνάμ. Να το σκεφτείτε καλά παιδιά. Αυτοί που είναι μέσα από την πύλη θέλουν να φύγουν. Ακόμα κ εγώ σαν θητεία δεν είχα καταλάβει τίποτα από όλα αυτά, Ε όταν μπήκα ΟΒΑ, αντιμετώπισα αλλά χιλιάδες τα οποία μακάρι να είχα την ευκαιρία να σας τα έγραφα κάπου να ξέρετε το που πορευεστε. Βλέπω να θέλουν να μπουν άτομα κ δεν έχουν ιδέα γενικά αυτό με προβληματίζει αλλά νταξει επιλογές είναι όλα κ αν σας αρέσει τόσο πολύ τι να πω.
Καλή επιτυχία παιδιά.
Αυτό που θέλω να πω στον φίλο πιο πάνω. Όλα ξεκινούν απ' τον άνθρωπο... Δεν φταίει ο στρατός αν το όχημα είναι παραμελημένο... Εγώ είμαι τεχνίτης οχημάτων εδώ και 17 χρόνια... Τα οχήματα που υπογράφω φέρω ευθύνη εγώ! Όπως και για το παραμελημένο όχημα φέρω πάλι ευθύνη εγώ! Στα νέα παιδιά που ετοιμάζονται να ενταχθούν στον ΕΣ εύχομαι καλή σταδιοδρομία να είναι υπεύθυνοι στην ειδικότητα τους και θα πάνε όλα καλά... Δυσκολίες παντού υπάρχουν! Όλα είναι στο μυαλό!
Ναι δεν φταίει ο στρατός, όπως τα λες είναι.
Γι'αυτό σε όλες σχεδόν τις μονάδες δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και εφεύρουμε πατέντες για να κάνουμε την δουλειά μας. Γι'αυτό σε όλα τα συνεργεία έχουν μπιτονια με μεταχειρισμένα λάδια μέσα. Αλλά όταν χαλάει το τζιπακι η το Runner του Δκτη τσουππ κ να σου ανταλλακτικά και να σου δαπάνες κ να σου όλα. Άμα χαλάσει οποιοδήποτε άλλο "έλα μωρέ νταξει πήγαινε με κλειστά τα τζάμια γιατί έχουν χαλάσει" με 40 βαθμούς. Την ώρα που το αμάξι του Δκτη δεν έχει υπάρξει ούτε μισάωρο χωρίς Air Condition. Δεν φταίει ο στρατός ρε εσύ, στο μυαλό είναι.
Είπαμε ρε φίλε να είσαι Νέο Δημοκράτης αλλά όχι κ έτσι. Τέτοια Ταξη τέτοια αλφαδια δεν την έχεις δει να φανταστώ;
Όσο υπάρχετε εσείς, θα μας ρίχνουν κ άλλες φάπες και θα λέμε κ ευχαριστώ. Εξάλλου είναι αποδεδειγμένο ότι όλες οι υπηρεσίες στην Ελλάδα και ειδικά ο ΕΣ λειτουργούν άπταιστα!
Εξαρτήσεις και όπλα 100ετιας, οχήματα και Διαταγές 50ετιας.
Αλλά όλα λειτουργούν ρολοι, δεν φταίει η υπηρεσία, σύμφωνα με το φίλο.
Πάλι καλά που θα φύγω από αυτήν την παράνοια γιατί ορισμένοι είστε ότι ναναι σας φτύνουν κ λέτε βρέχει.
Γι'αυτό σε όλες σχεδόν τις μονάδες δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και εφεύρουμε πατέντες για να κάνουμε την δουλειά μας. Γι'αυτό σε όλα τα συνεργεία έχουν μπιτονια με μεταχειρισμένα λάδια μέσα. Αλλά όταν χαλάει το τζιπακι η το Runner του Δκτη τσουππ κ να σου ανταλλακτικά και να σου δαπάνες κ να σου όλα. Άμα χαλάσει οποιοδήποτε άλλο "έλα μωρέ νταξει πήγαινε με κλειστά τα τζάμια γιατί έχουν χαλάσει" με 40 βαθμούς. Την ώρα που το αμάξι του Δκτη δεν έχει υπάρξει ούτε μισάωρο χωρίς Air Condition. Δεν φταίει ο στρατός ρε εσύ, στο μυαλό είναι.
Είπαμε ρε φίλε να είσαι Νέο Δημοκράτης αλλά όχι κ έτσι. Τέτοια Ταξη τέτοια αλφαδια δεν την έχεις δει να φανταστώ;
Όσο υπάρχετε εσείς, θα μας ρίχνουν κ άλλες φάπες και θα λέμε κ ευχαριστώ. Εξάλλου είναι αποδεδειγμένο ότι όλες οι υπηρεσίες στην Ελλάδα και ειδικά ο ΕΣ λειτουργούν άπταιστα!
Εξαρτήσεις και όπλα 100ετιας, οχήματα και Διαταγές 50ετιας.
Αλλά όλα λειτουργούν ρολοι, δεν φταίει η υπηρεσία, σύμφωνα με το φίλο.
Πάλι καλά που θα φύγω από αυτήν την παράνοια γιατί ορισμένοι είστε ότι ναναι σας φτύνουν κ λέτε βρέχει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες