Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από niasimas »

Από ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δεν αναφέρεται πουθενά, ότι δεν θα υπάρχει γραπτός διαγωνισμός και προφορικός. Επίσημα, θα έχει και τα δύο. Πρώτο στάδιο, ψυχοτεχνικά και υγειονομικά, μετά αθλήματα. Όποιος προχωρήσει, πάει για προφορικά και γραπτά. Δεν υπάρχει επίσημη αναφορά, για κάτι διαφορετικό.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Ότι πιο σχετικό επί του θέματος, βρήκα :

https://www.google.com/amp/s/www.ipaidi ... nomia/amp/
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από niasimas »

Venom94 έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 11:31 pm Ότι πιο σχετικό επί του θέματος, βρήκα :

https://www.google.com/amp/s/www.ipaidi ... nomia/amp/
Όντως λέει ο πρόεδρος, ότι δεν υπάρχει ακόμα νομοθετική ρύθμιση, για γραπτό και προφορικό διαγωνισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνει. Αν θέλουν να βιαστούν, δεν θα κάνουν, γιατί, όπως είπε και αυτός, θα πάρει μήνες η διαδικασία. Ίσως τα λέει για να αποθαρρύνει όσους πάνε στα φροντιστήρια και δίνουν τα λεφτά τους.
astyf96

Δημοσίευση από astyf96 »

Παίδες εγώ αστυφύλακας είμαι αλλα επειδη ασχολούμε με το θέμα για τον κολλητό μου που θέλει να δηλώσει, έτσι έμαθα και εγω, όπως λέει και ο diasostis πάνε για μοριοδότηση μάλλον χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο. Ωστόσο αυτο που θέλω να πω είναι μην πετάτε τα λεφτά σας σε φροντιστήρια που θέλουνε να σας ξεζουμίσουν, έχω άτομο που στα γραπτά για το δημόσιο πήγε σε φροντιστήριο και δεν πέσανε ουτε σε ενα θέμα μέσα, ηταν όλα ασχετα. Αν είναι με γραπτά διαβάστε και θα τα πάτε μια χαρά δε χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία. Αυτα από εμένα και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Busterakos »

Ας γίνει όπως θέλει, αν και με γραπτά με συμφέρει περισσότερο…. Εχω μάθει να μαθαίνω τόμους ολόκληρους λόγω θεωρητικής και της σχολής που ήμουν.
Giorgostsipas

Δημοσίευση από Giorgostsipas »

Busterakos έγραψε: Σάβ Αύγ 12, 2023 10:06 am Ας γίνει όπως θέλει, αν και με γραπτά με συμφέρει περισσότερο…. Εχω μάθει να μαθαίνω τόμους ολόκληρους λόγω θεωρητικής και της σχολής που ήμουν.

Πιστεψε με δε σε συμφερει με γραπτα, οσος καλα και να γραψεις θα παιξει βυσμα στα προφορικα και θα σε κοψουν εκει αμα δε σε θελουν.
Ειναι βυσματικα τα γραοτα και τα προφορικα!
Oaee

Δημοσίευση από Oaee »

Ελάτε ρε παιδιά που θα καθόμαστε να εξηγούμε τα αυτονόητα! Ξέρουμε πολύ καλά γιατί προτιμάει κάποιος γραπτή και προφορική εξέταση... Όποιος έχει μάθει να κατεβάζει τόμους ολόκληρους θα είχε περάσει από πανελλήνιες αστυνομία. Και αν δεν ήθελε τότε, θα ξαναεδινε αργότερα πανελλήνιες αφού του είναι εύκολη η διαδικασία! Εγώ κάθισα στα 24 μου και ξαναεδωσα, χωρίς να ήμουν ποτέ ιδιαίτερα καλός στην αποστήθιση και με αποχή 6 ετών από διαβάσματα. Θα κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα;
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Πλανήτες μας τα έκαναν μέχρι να τη βγάλουν ! Ας ελπίσουμε αρχές Σεπτέμβρη να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα
MariosKaplanis

Δημοσίευση από MariosKaplanis »

Ξερει κανεις αν υπαρχει θεμα με τα τατουαζ σε εμφανες σημειο; Απο τι ξερω επειδη ειναι πολτικο προσωπικο επιτρεπονται τα ταττοο, αλλα λεω μηπως οταν φυλας στα δικαστηρια δε θελουν να φαινονται τατουαζ!
Εχω εναν Σπαρτιατη με ενα λιονταρι στο μπρατσο και φαινεται με κοντομανικο!
GreenDragon99

Δημοσίευση από GreenDragon99 »

Η λογική λέει ότι ακόμα και αν αλλάξει το ΦΕΚ και δεν προβλέπεται σε εμφανή σημεία δεν θά έχεις κανένα θέμα. Καθώς σε ειδικούς φρουρούς - ΠΟΠΠΙ και συνοριοφύλακες περνάνε άτομα με τατουάζ μανίκια. Βέβαια με επιφύλαξη αυτό γιατί μπορεί σε κάποια επιτροπή να σε δει κάποιος που όντως τηρεί τους κανόνες της προκήρυξης και να σε κόψει. Τι να σου πω πήγαινε έτσι χύμα και ευχησου να είναι ψηφοφόρος του Κασιδιάρη και όχι της νέας δημοκρατίας αχαχαχαχαχαχα 😂😂😂
MariosKaplanis

GreenDragon99 έγραψε: Σάβ Αύγ 12, 2023 3:32 pm Η λογική λέει ότι ακόμα και αν αλλάξει το ΦΕΚ και δεν προβλέπεται σε εμφανή σημεία δεν θά έχεις κανένα θέμα. Καθώς σε ειδικούς φρουρούς - ΠΟΠΠΙ και συνοριοφύλακες περνάνε άτομα με τατουάζ μανίκια. Βέβαια με επιφύλαξη αυτό γιατί μπορεί σε κάποια επιτροπή να σε δει κάποιος που όντως τηρεί τους κανόνες της προκήρυξης και να σε κόψει. Τι να σου πω πήγαινε έτσι χύμα και ευχησου να είναι ψηφοφόρος του Κασιδιάρη και όχι της νέας δημοκρατίας αχαχαχαχαχαχα 😂😂😂
Τι δουλεια εχει ο Σπαρτιατης πολεμιστης με τον Κασιδιαρη; Δε ψηφιζω καν τετοιο κομμα, τα εχουμε μπερδεψει ολα εδω στην Ελλαδα. Οποιος εχει ελληνικη σημαια ειναι φασιστας!
Το προεδρικο διαταγμα δε λεει τιποτα για τατουαζ και εφοσον ειναι και πολιτικο προσωπικο επιτρεπονται!
GreenDragon99

Δημοσίευση από GreenDragon99 »

Άραξε αδερφέ δεν κατέκρινα ότι τι τατουάζ έχεις ούτε τι ψηφίζεις. Έχεις το δικαίωμα να ψηφίσεις και ΕΑΚ δικαίωμα σου είναι όπως και να πατήσεις τατουάζ σφυροδρέπανο ή σβάστικα από τη στιγμή που είναι δικό σου το σώμα. Οι Σπαρτιάτες είναι εκλεγμένο κοινοβουλευτικό κόμμα το οποίο μπήκε στην βουλή γιατί το στήριξε ο Κασιδιάρης αλλά από τι κατάλαβα δεν το έπιασες το αστείο και παρεξηγήθηκες... Τώρα όσον αφορά το προεδρικό διάταγμα που λες πού ορίζει ότι είναι πολιτικό προσωπικό μην παίρνεις και όρκο. Μπορεί να αλλάξουν την προκήρυξη και είναι σε στύλ σωμάτων ασφαλείας και επιτρέπονται μόνο για το επιστημονικό προσωπικό τα τατουάζ και όχι για το ένστολο. Με επιφύλαξη και αυτό δεν έχει κανείς ιδέα τι ακριβώς θα κάνουν αλλά σού λέω ότι σύμφωνα με τα πρότυπα των προαναφερθέντων προκηρύξεων δεν θα έχεις θέμα οπότε μη σκας.
MariosKaplanis

GreenDragon99 έγραψε: Σάβ Αύγ 12, 2023 4:21 pm Άραξε αδερφέ δεν κατέκρινα ότι τι τατουάζ έχεις ούτε τι ψηφίζεις. Έχεις το δικαίωμα να ψηφίσεις και ΕΑΚ δικαίωμα σου είναι όπως και να πατήσεις τατουάζ σφυροδρέπανο ή σβάστικα από τη στιγμή που είναι δικό σου το σώμα. Οι Σπαρτιάτες είναι εκλεγμένο κοινοβουλευτικό κόμμα το οποίο μπήκε στην βουλή γιατί το στήριξε ο Κασιδιάρης αλλά από τι κατάλαβα δεν το έπιασες το αστείο και παρεξηγήθηκες... Τώρα όσον αφορά το προεδρικό διάταγμα που λες πού ορίζει ότι είναι πολιτικό προσωπικό μην παίρνεις και όρκο. Μπορεί να αλλάξουν την προκήρυξη και είναι σε στύλ σωμάτων ασφαλείας και επιτρέπονται μόνο για το επιστημονικό προσωπικό τα τατουάζ και όχι για το ένστολο. Με επιφύλαξη και αυτό δεν έχει κανείς ιδέα τι ακριβώς θα κάνουν αλλά σού λέω ότι σύμφωνα με τα πρότυπα των προαναφερθέντων προκηρύξεων δεν θα έχεις θέμα οπότε μη σκας.
Ναι καταλαβα τι ειπες αλλα εγω το τατοο το εχω 9 χρονια, δεν εχει σχεση με σημερινα δεδομενα!
Ενστολο, ενοπλο, πολιτικο προσωπικο θα ειναι η Δικαστικη σα την ΥΕΦΚΚ!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Πολιτικό προσωπικό.
Ολα επιτρέπονται
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός