Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Τι ευχάριστο νέο! Έχει κυκλοφορήσει κάποιο άρθρο παιδιά ή είναι από πηγές σας; Δείχνουν να έπιασαν τόπο τα μηνύματα μας για απόλυτη συνάφεια του κλάδου των πιστοποιημένων ΣΑΠΥ!
Πώς προέκυψε αυτό; Είναι σίγουρο?
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Υπαρχει καποιος σύνδεσμος; Απο που η πληροφορια;
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
Ισχύει όντως απο καιρό απλά τώρα επειδή βγαίνει πέρασε η επεξεργασία και δημοσιευεται μέχρι τέλη η αρχές του επόμενου. Καλή επιτυχία καινα μπει η ελίτ των υποψηφίων.
Προτεραιότητα πρέπει να έχουν αυτοί που τελείωσαν το Ιεκ Ασφαλείας στο αστυνομικό προσωπικό.
-
- Συνταγματάρχης
Εγινε μεγαλε θα σε εχουμε στα υποψιν!
Πηγαινε και θα σε ενημερώσουμε οταν αναρτηθει η προκήρυξη.
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
Μην ενοχλειστε παιδιά! Θα ενημερωθούμε μόνοι μας όταν βγει η προκήρυξη, εσείς στραφείτε πουθενά αλλού γιατί απ' ότι φαίνεται με τα καινούργια δεδομένα... ΔΕΝ!
Coyote έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 1:21 pmΕγινε μεγαλε θα σε εχουμε στα υποψιν!
Τι έγινε μου αγχωθηκες με μόρια;
Σα της τράπεζας Ελλάδος θα είναι τα μόρια.
500 ιεκ,400 ειδικές δυνάμεις.
-
- Συνταγματάρχης
Μη σκας αντιθετως εχω κανει τα κουμαντα μου με τα μορια, θα τα πουμε στο διαγωνισμο (εαν μπεις) εαν δεν μπεις σου εχω δουλεια σε ενα καταστημα Zara στο κεντρο αν σε βολευει!IekStelexosAsfaleias έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 1:41 pmCoyote έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 1:21 pmΕγινε μεγαλε θα σε εχουμε στα υποψιν!
Φτωχό μου παιδί έχω διοριστεί ήδη στην 9κ ως εξωτερικός φρουρός. Μη κλαις.Coyote έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 1:44 pmΜη σκας αντιθετως εχω κανει τα κουμαντα μου με τα μορια, θα τα πουμε στο διαγωνισμο (εαν μπεις) εαν δεν μπεις σου εχω δουλεια σε ενα καταστημα Zara στο κεντρο αν σε βολευει!IekStelexosAsfaleias έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 1:41 pmCoyote έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 1:21 pm
Εγινε μεγαλε θα σε εχουμε στα υποψιν!
-
- Συνταγματάρχης
Χαχαχαχα φτωχό μου παιδι λεειIekstelexosasfalias έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 1:47 pmΦτωχό μου παιδί έχω διοριστεί ήδη στην 9κ ως εξωτερικός φρουρός. Μη κλαις.Coyote έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 1:44 pmΜη σκας αντιθετως εχω κανει τα κουμαντα μου με τα μορια, θα τα πουμε στο διαγωνισμο (εαν μπεις) εαν δεν μπεις σου εχω δουλεια σε ενα καταστημα Zara στο κεντρο αν σε βολευει!
Τι εννοείς που ίσως θα ήθελα φίλε μου;Coyote έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 1:54 pmΧαχαχαχα φτωχό μου παιδι λεειIekstelexosasfalias έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 1:47 pmΦτωχό μου παιδί έχω διοριστεί ήδη στην 9κ ως εξωτερικός φρουρός. Μη κλαις.Coyote έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 1:44 pm
Μη σκας αντιθετως εχω κανει τα κουμαντα μου με τα μορια, θα τα πουμε στο διαγωνισμο (εαν μπεις) εαν δεν μπεις σου εχω δουλεια σε ενα καταστημα Zara στο κεντρο αν σε βολευει!βρε τραχανοπλαγια Κατσε στις φυλακες τοτε και μην ασχολεισαι με το τι θα κανουν οι αλλοι σε επομενες προκηρηξεις που ισως θαθελες να παρεις μερος αλλα shit happens...
Θα πάρω μέρος κανονικά δε με εμποδίζει κάτι.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Θεωρώ πως καλό θα ήταν να ηρεμήσουν να πνεύματα. Μην μπαίνουμε σε αχρείαστους χαρακτηρισμούς.
Διασωστη ευχαριστουμε για την ενημερωση.Diasostis31 έγραψε: Παρ Αύγ 11, 2023 11:40 am Το νομοσχέδιο βρίσκεται ξανά σε επεξεργασία.
Η προκήρυξη θα είναι με μόρια σε συνεργασία και εποπτεία του ΑΣΕΠ.
Με απολυτηριο λυκειου θα ναι οι δε;
Δν θα ειναι αποκλειστικα απ τον ασεπ σωστα;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Ε ναι με λύκειο οι ΔΕ.
Τα μόρια θα είναι συνεργασία ΑΣΕΠ με υπουργείο.
Τα μόρια θα είναι συνεργασία ΑΣΕΠ με υπουργείο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες