Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Yank

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Yank »

Δεν έχει νόημα κάθε φορά είναι διαφορετικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από D.Y.K »

Politisfire1994 έγραψε: Τρί Αύγ 08, 2023 11:35 am Γεια σε όλους μήπως υπάρχει κάτι αρχείο με λίστα επιτυχόντων με μόρια από προκήρυξη μονίμων του παρελθόντος.
Γενικά αποτέλεσμα Πυροσβεστικής αγνοούνται πάντα.
Θα θελα βάσεις και μόρια για μονίμων αν κάποιος διαχειριστής μήπως έχει κάποιο αρχείο.
Ευχαριστώ
Δεν υπάρχουν πουθενά πλέον.
Και εγώ δεν τα έχω κρατήσει στο αρχείο μου.
Εσύ κράτα ότι σε προκήρυξη μονίμων δεν θα περάσεις. Οι θέσεις προορίζονται για εποχικούς. Εσύ είσαι εθελοντής.
Δεν στα λέω από κακία. Σε αφυπνίζω απλά.
Προσδοκίες μπορείς να έχεις μόνο σε περίπτωση προκήρυξης εποχικών. Εκεί το συζητάμε...
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Ε καλά δεν το ξέρουμε αυτό ρε παιδιά. Μπορεί να έχει μόνο όριο 31 όπως εμοδέ και να περάσουν και πολίτες επειδή θα είναι λίγοι εποχικοί ή να πάρει δασολόγους όπως εμοδέ και να μπουν και πολίτες. Δεν χρειάζεται να αποθαρρύνουμε. Ας τα κάνει όπως και εγώ θα τα κάνω και ότι γίνει. Δεν είναι κακό να τα κάνουμε. Τσάμπα είναι.

Αυτό που κατάλαβα εγώ εδώ μέσα είναι ότι ο καθένας λέει αυτό που τον συμφέρει σαν πληροφορία. Το όριο μπορεί να είναι και 31 και 35 και 40 για εποχικούς. Κανείς δεν το ξέρει πιστεύω. Εδώ καλά καλά δεν το ξέρουν καλά καλά σε αρχηγείο και το ξέρουν εδώ μέσα οι εποχικοί.

Τέλος εγώ το γνωρίζω ότι θα μπουν οι εποχικοί και όχι εμείς, αλλά θα το προσπαθήσω αλλιώς όταν βγει για εποχικούς θα κάνω εκεί.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Είναι γεγονός, ότι αν βγει μονίμων, με τόσα λίγα άτομα,500, δύσκολα να μπουν πολίτες, λόγω των εποχικών. Έχουν προτεραιότητα και έτσι πρέπει να γίνει. Όσοι είμαστε πολίτες, θα πρέπει να περιμένουμε, είτε κάποια νέα προκήρυξη εποχικών, είτε να πάρει λίγο περισσότερα άτομα μόνιμους και να περισσέψει κάτι για εμάς. Δύσκολο, αλλά η προσπάθεια θα γίνει, σε ότι βγει.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Εδω ρε παιδια με 500 ατομα που λενε κ χαμηλα ορια ηλικιας θα μεινουν οι ιδιοι εποχικοι (περισσοτεροι) απ εξω που εχουν κανει αγωνα που μονο αυτοι ξερουν…. Τι να λεμε τωρα….

Μακαρι να επαιρνε κοσμο οπως τοτε με την πενταετια να μπουν οι εποχικοι κ να μπουν κ πολιτες.

Η πυροσβεστικη ειναι υπο διαλυση…. Μπαχαλο σε ολα τα έπιπεδα.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αν ισχύσουν το 500 άτομα μόνο και τα χαμηλά όρια, ξεκάθαρα αδικούνται οι εποχικοί, εκτός αν υπάρξει άλλη φόρμουλα γι'αυτούς, εκτός προκηρύξεων. Αν δεν υπάρξει, να δούμε τότε, πόσοι θα μείνουν εποχικοί, χωρίς να έχουν να περιμένουν την μονιμοποίηση. Μόνο η πυροσβεστική είναι μπάχαλο; Εδώ η αστυνομία άφησε 200 άτομα, από άλλη χώρα, να μπουν στην δική σου και να σκοτώσουν άνθρωπο! Κάπως αλλιώς λέγεται, όχι μπάχαλο!
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Το πιο τίμιο παιδιά είναι: Όλοι οι εποχικοί κάτω τον 35 μόνιμοι και οι άνω 7 έτους εννοείται να μπουν και πολίτες άδικο και για αυτούς να μην μπορούν να συμμετάσχουν με την έννοια ότι δεν θα έχουν καμία ελπίδα,
Το δίκαιο επίσης είναι βάλε απορρόφηση του εποχικούς κάτω τον 35 και βγάλε προκήρυξη για πολίτες, για να μπούνε αρκετοί πολίτες, τι άλλο να πω κάτι να γίνει να είναι και οι πολίτες ευχαριστημένοι και οι εποχικοί
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Yank έγραψε: Τετ Αύγ 09, 2023 12:42 am Το πιο τίμιο παιδιά είναι: Όλοι οι εποχικοί κάτω τον 35 μόνιμοι και οι άνω 7 έτους εννοείται να μπουν και πολίτες άδικο και για αυτούς να μην μπορούν να συμμετάσχουν με την έννοια ότι δεν θα έχουν καμία ελπίδα,
Το δίκαιο επίσης είναι βάλε απορρόφηση του εποχικούς κάτω τον 35 και βγάλε προκήρυξη για πολίτες, για να μπούνε αρκετοί πολίτες, τι άλλο να πω κάτι να γίνει να είναι και οι πολίτες ευχαριστημένοι και οι εποχικοί
Αν ήταν να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα τώρα. Ποτέ δεν θα είναι δίκαια τα πράγματα. Αρκετοί θα χαλαστούν.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Γιατί τσακώνονται η ΠΑΣΣΥΠ με την ΠΟΠΥΣΥΠ; Τι διαφορές μπορεί να έχουν, δύο σωματεία, που εκπροσωπούν τους ίδιους ανθρώπους; Πως αυτό βοηθάει, κυρίως τους εποχικούς, που καίγονται για το τι θα γίνει με τις προκηρύξεις και την μονιμοποίηση τους; Αν είναι να τσακώνονται και μεταξύ τους, σωθήκανε!
Antonis277
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Antonis277 »

Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση του χρόνου να βγει νέα προκυρηξη για εποχικούς ; Γιατί οι λίστες μα επιλαχόντες έχει τελειώσει σε πολλές περιοχές
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Antonis277 έγραψε: Σάβ Αύγ 12, 2023 11:15 am Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση του χρόνου να βγει νέα προκυρηξη για εποχικούς ; Γιατί οι λίστες μα επιλαχόντες έχει τελειώσει σε πολλές περιοχές
Έχει τεθεί εδώ μέσα η συγκεκριμένη ερώτηση και, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες κάποιων παιδιών, μάλλον θα βγάλουν. Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος, διαβάζοντας τις σχετικές σελίδες.
Antonis277
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Antonis277 »

Μακαρι τι να πω αλλά αυτό που έχω ακούσει εγώ είναι ότι δεν έχουν παρθεί ακόμα αποφάσεις. Οποτε όλα ίσως να Είναι σενάρια. Σε πολλές περιοχές βέβαια υπάρχουν κενά εποχικών από τις λίστες ειδικά κατηγορία Β
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Antonis277 έγραψε: Κυρ Αύγ 13, 2023 12:45 pm Μακαρι τι να πω αλλά αυτό που έχω ακούσει εγώ είναι ότι δεν έχουν παρθεί ακόμα αποφάσεις. Οποτε όλα ίσως να Είναι σενάρια. Σε πολλές περιοχές βέβαια υπάρχουν κενά εποχικών από τις λίστες ειδικά κατηγορία Β
Προφανώς, αν είχαν παρθεί αποφάσεις, κάτι θα μαθαίναμε. Τον Σεπτέμβρη, ίσως να ξέρουμε περισσότερα.
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Σας παρακαλώ παιδιά αν μπορει κάποιος εποχικός να απαντήσει. Πόσα λεφτά μπαίνουν καθαρά κάθε μήνα τράπεζα για την ειδικότητα του μάχιμου;(όχι μικτά) το 6μηνο που δουλεύεις και μετά πόσα κάθε μήνα ταμείο και για πόσους μήνες;

Επίσης σε περίπτωση που διοριστείς σε άλλο νόμο σαν εποχικός (πες ότι τα δηλώνεις όλα) τι μπορείς να κάνεις για να γυρίσεις στο νομό σου σαν εποχικός; Μόρια για μεταθέσεις, βύσμα, κοινωνικά κριτήρια; Ένας εποχικός εδώ σε νομό μου ήρθε και φανταστείτε στην προκήρυξη του 2019 και του 2020 δεν έπαιρνε άτομα για τον νομό μας αλλά δεν έχω ιδέα πως ήρθε...

Σας παρακαλώ πείτε μας οι εποχικοί, για να ξέρουμε αν αξίζει, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και μόνιμοι να μπούμε καρφί εμείς οι πολίτες λίγο δύσκολο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες