Το ανέφεραν κάποιοι επιλαχόντες παραπάνω. Δεν γνωρίζω σε ποιο στάδιο και χρόνο πάγωσε. Από εδώ το διάβασα.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:13 pmΠώς γνωρίζεις ότι βγήκε τροποποίηση και πάγωσε; Την έχεις δει; Γνωρίζεις σε ποιο στάδιο πάγωσε;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 2:03 pmΠες τα φίλε, γιατί θα τρελαθούμε με τη λογική ορισμένων. Γίνεται συνέντευξη και οι έσχατοι έσονται πρώτοι. Βγαίνει τροποποίηση και την παγώνουν, χωρίς κανείς να μας εξηγήσει τον λόγο. Δεν δίνουν παράταση, ενώ είχαν όλο τον χρόνο να το σκεφτούν, αλλά ούτε κάνουν νέο διαγωνισμό. Και τώρα δεν λένε σε κανέναν τι θα κάνουν με την επαναφοίτηση και τη 2η σειρά, που ορίζει ο νόμος. Αθάνατο ελληνικό δημόσιο!Epilaxonek έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:56 pm
Όχι βρε, δεν είναι αυθαιρεσία. Επειδή τώρα ένα πδ ορίζει ρητά τι πρέπει να γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις, αμέσως να το πούμε αυθαιρεσία αν κάποιος προσπαθήσει να το παραβλέψει! Άκου εκεί απαίτηση να θέλουμε να τηρούνται οι νόμοι, ιδίως οταν μας αφορά!
Όσο για τα παιδιά της 1ης σειράς, συμφωνώ, μακάρι να τους καλέσουν να τελειώνουν γρήγορα.
Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)
Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)
Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)
Αν πάρουν επιλαχοντες θα δοθεί παράταση η οποία θα περάσει από Βουλή. Να παρακολουθείτε το τι ψηφίζεται για το Πς, είναι πολύ απλό.
Και εγω εδω το διαβασα οτι ειχε βγει η τροποποιηση. Αλλα ειχα ακουσει απο μεσα ατομο στο γραφειο οτι ειχαν θεμα πως θα μοιρασουν τις θεσεις
Συνάδελφε είναι κατάφαση ή ερώτηση;
Όλα γίνονται. Καθότι παράταση μπορεί να δοθεί και μετά τη λήξη, όπως στους ειρηνοδίκες και το ΝΣΚ λίγα χρόνια πριν. Μην κολλάς εκεί. Το θέμα είναι αν θέλουν ή όχι. Οι ενδείξεις μέχρι στιγμής δείχνουν ότι δεν θέλουν. Μακάρι να είμαι λάθος.
Βλέπω πήρατε φωτιά τώρα που έληξαν οι πίνακες. Εγώ είχα ενημερώσει σχετικά με την τροποποίηση της προκήρυξης και ότι είχε πάει στον Τουρνά.
Γι'αυτό να παρακολουθείτε τι ψηφίζεται για το ΠΣ από Βουλή. Αν είναι να περάσει θα περάσει με κάποιον νόμο.
Δεν εισαι και εγω που ρωτησα παλι μου ειπαν οτι δεν ακουγεται τιποτα.
Δε μπορούν να μπουν χωρίς παράταση πάντως. Πρέπει να ψηφιστεί τροποποίηση.
Μην το λες αυτό, δε γίνεται μόνο με τυπικό νόμο, γιατί το θέμα είναι το πδ, όχι ο 4662. Οπότε μπορεί και με τροποποιητικό πδ. Ε, πάντως με τις 125 νέες θέσεις και ειδικότητες και τους επαναφοιτούντες αν δεν γίνει 2η σειρά, πρέπει κάποια στιγμή να τροποποιηθεί και το παλιό πδ. Θα δείξει.
Οι 125 θέσεις κατανεμήθηκαν κάπου; Εκκρεμεί κι αυτό;
Ρε μάγκες έχετε χάσει νομίζω καπου το νόημα. Προφανώς άμα πάρει επιλαχόντες πρέπει να δώσει παράταση. Προφανώς άμα μπουν τα παιδιά που δεν πήγαν τότε τώρα πρέπει να αλλάξει το πδ. Προφανώς μέσα στα επόμενα 3 χρόνια θα γίνει διαγωνισμός ειδικών απλά θα γίνει για αλλά ειδικότητες. Απλά επειδή αυτό θα αργήσει θα αλλάξουν το πδ και θα φοιτήσουν τώρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: D.Y.K και 8 επισκέπτες