Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dhmos33

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Αν κάνω αίτηση στον ασεπ βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα μπορώ να παραιτηθώ πριν βγουν οι οροστικοι πινακες?
Fedra

Δημοσίευση από Fedra »

Όχι φιλε πρέπει κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης σου να μη κατέχεις θέση δημοσίου δηλαδή να έχεις παραιτηθεί και να εχει βγει ΦΕΚ παραίτησης που κάνει γύρω στο 2 μηνο να βγεί από την μερα που θα παραιτηθείς. Έτσι μου είπε δικηγόρος σε ερώτηση που του έκανα.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Fedra έγραψε: Παρ Αύγ 04, 2023 4:58 pm Όχι φιλε πρέπει κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης σου να μη κατέχεις θέση δημοσίου δηλαδή να έχεις παραιτηθεί και να εχει βγει ΦΕΚ παραίτησης που κάνει γύρω στο 2 μηνο να βγεί από την μερα που θα παραιτηθείς. Έτσι μου είπε δικηγόρος σε ερώτηση που του έκανα.
Πφφφφ τι να κάνω τώρα δεν την παλεύω άλλο εκεί π είμαι και δεν είμαι κοντά σπίτι μου, μακάρι να ήξερα έστω κ λίγο από την μοριοδότηση να είχα μια εικόνα επίσης είχα διαβάσει ένα φεκ με τους δήμους που ζητάει και είδα παίρνουν και στην περιοχή μου και σε όλα τριγύρω ξενέρωσα τώρα
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Pyr »

Dhmos33 έγραψε: Παρ Αύγ 04, 2023 5:09 pm
Fedra έγραψε: Παρ Αύγ 04, 2023 4:58 pm Όχι φιλε πρέπει κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης σου να μη κατέχεις θέση δημοσίου δηλαδή να έχεις παραιτηθεί και να εχει βγει ΦΕΚ παραίτησης που κάνει γύρω στο 2 μηνο να βγεί από την μερα που θα παραιτηθείς. Έτσι μου είπε δικηγόρος σε ερώτηση που του έκανα.
Πφφφφ τι να κάνω τώρα δεν την παλεύω άλλο εκεί π είμαι και δεν είμαι κοντά σπίτι μου, μακάρι να ήξερα έστω κ λίγο από την μοριοδότηση να είχα μια εικόνα επίσης είχα διαβάσει ένα φεκ με τους δήμους που ζητάει και είδα παίρνουν και στην περιοχή μου και σε όλα τριγύρω ξενέρωσα τώρα
η προκήρυξη θα έχει μεγάλη συμμετοχή απορώ πώς μερικοί μπαίνετε στη σκέψη να αφήσετε κάτι μόνιμο για μία ΑΙΤΗΣΗ στην Δημοτική αστυνομία που πρώτων δε ξέρεις με τίποτα αν διοριστείς αλλα κ να διοριστείς θα περιμένεις 1-2 χρόνια μάζι με σχολή 6μηνη με ψίχουλα λεφτά που δε φτάνουν ουτε για καφέ πιτόγυρο.

Προσέξτε να μη χτυπάτε το κεφάλι στο δοκάρι μεχρι να φύγετε απο αυτη τη ζωή...
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Pyr έγραψε: Παρ Αύγ 04, 2023 5:15 pm
η προκήρυξη θα έχει μεγάλη συμμετοχή απορώ πώς μερικοί μπαίνετε στη σκέψη να αφήσετε κάτι μόνιμο για μία ΑΙΤΗΣΗ στην Δημοτική αστυνομία που πρώτων δε ξέρεις με τίποτα αν διοριστείς αλλα κ να διοριστείς θα περιμένεις 1-2 χρόνια μάζι με σχολή 6μηνη με ψίχουλα λεφτά που δε φτάνουν ουτε για καφέ πιτόγυρο.

Καλά τα λες pyr απλά εγώ ούτως η άλλος είμαι σε τεράστια σκέψη να παραιτηθώ διότι είμαι διορισμένος πολύ μακριά από το σπίτι μου και πληρώνω ενοίκιο σούπερ ρεύμα όλα μόνος μου δεν βγαίνει με τπτ τσονταρουν και οι δικοί μου κάποιες φορές είμαι σε τεράστια σκέψη να τα βροντιξω όλα ενώ αν έμπαινα δημοτική κοντά στο σπίτι μου και με ψυχούλα ζω με δικό μου σπίτι, και εδώ π είμαι σωφρον ψυχούλα παίρνω μην νομίζεις
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Dhmos33 έγραψε: Παρ Αύγ 04, 2023 5:21 pm

Καλά τα λες pyr απλά εγώ ούτως η άλλος είμαι σε τεράστια σκέψη να παραιτηθώ διότι είμαι διορισμένος πολύ μακριά από το σπίτι μου και πληρώνω ενοίκιο σούπερ ρεύμα όλα μόνος μου δεν βγαίνει με τπτ τσονταρουν και οι δικοί μου κάποιες φορές είμαι σε τεράστια σκέψη να τα βροντιξω όλα ενώ αν έμπαινα δημοτική κοντά στο σπίτι μου και με ψυχούλα ζω με δικό μου σπίτι, και εδώ π είμαι σωφρον ψυχούλα παίρνω μην νομίζεις
με το ΑΝ κανενας ΔΕΝ! ...

Αλλά εσυ ξέρεις...
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Pyr έγραψε: Παρ Αύγ 04, 2023 6:31 pm
Dhmos33 έγραψε: Παρ Αύγ 04, 2023 5:21 pm

με το ΑΝ κανενας ΔΕΝ! ...

Αλλά εσυ ξέρεις...
Βλέπουμε
Jeuol

Δημοσίευση από Jeuol »

Να ρωτήσω κάτι; Θα φάμε το λούκι της αναμονής λόγω του ΑΣΕΠ όπως η 9κ του ΑΣΕΠ 2021, που περιμένουν οι διοριστέοι εξωτερικοί φρουροί σχεδόν 2 χρόνια να μπούνε στην σχολή και δεν υπάρχει καν ενημέρωση για την υπογραφή της ΚΥΑ; Αν είναι έτσι να κάνουμε αιτήσεις παντού.
Tonka

Δημοσίευση από Tonka »

Ο, τι έχει ΑΣΕΠ πάντα αργεί. Οι εξωτερικοί φρουροί κουτσά στραβά το φάγανε, σε κάνα μήνα θα μπούνε. Εμείς οι υπόλοιποι καλό 2025.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Jeuol έγραψε: Σάβ Αύγ 05, 2023 6:18 am Να ρωτήσω κάτι; Θα φάμε το λούκι της αναμονής λόγω του ΑΣΕΠ όπως η 9κ του ΑΣΕΠ 2021, που περιμένουν οι διοριστέοι εξωτερικοί φρουροί σχεδόν 2 χρόνια να μπούνε στην σχολή και δεν υπάρχει καν ενημέρωση για την υπογραφή της ΚΥΑ; Αν είναι έτσι να κάνουμε αιτήσεις παντού.
1-2 χρονια στην καλύτερη ο διορισμός ...

1) Έχουμε και αθλήματα
2) Θα έχουμε άπειρες αιτήσεις (δηλαδή μεγάλη συμμετοχή) ... Γιατί τα προσόντα τα εχει κ η κουτσή μαρία
3) ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΠ κ δεν τρέχει μονο αυτή αλλα πολλές αλλες 1000δες αιτήσεις - προκηρύξεις
4) πολλοί θα διοριστούν με άσπρη τρίχα την στιγμή που οταν θα κάνουν αίτηση δε θα έχουν ...

Δεδομένα πράγματα...
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Σε περίπτωση πλήρωσης θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του Μέρους Β΄ του ν.4765/2021, η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά μία (1) μονάδα

Εγώ διάβασα αυτό από ένα άρθρο τις δημοτικής αστυνομίας, οπότε αν ισχύει κάποιος νόμος ππυ διάβασα και δεν γίνει με γραπτό διαγωνισμό, θα ισχύει προϋπηρεσία από ιδιωτικό τομέα συνάφεια με το αντικειμενο, θα είναι τύπου 6κ 9κ καλά θα πάει.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Dhmos33 έγραψε: Σάβ Αύγ 05, 2023 6:30 pm Σε περίπτωση πλήρωσης θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του Μέρους Β΄ του ν.4765/2021, η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά μία (1) μονάδα

Εγώ διάβασα αυτό από ένα άρθρο τις δημοτικής αστυνομίας, οπότε αν ισχύει κάποιος νόμος ππυ διάβασα και δεν γίνει με γραπτό διαγωνισμό, θα ισχύει προϋπηρεσία από ιδιωτικό τομέα συνάφεια με το αντικειμενο, θα είναι τύπου 6κ 9κ καλά θα πάει.
τι ακριβώς ρωτάς; Προσωπικά δεν κατάλαβα ... Μεχρι κ ο πρόεδρος εδεσσαικού θα το έκανε πιο κατανοητό...
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Λέω αυτά είναι τα κριτήρια για την δημοτική αστυνομία. Λέει κ ολας ένας νόμος για το ενστολο προσωπικό μετράει η συνάφεια με το αντικειμενο την προϋπηρεσία δεν την ορίζει το υπουργείο αφήνει ελεύθερους τον ασεπ να το επιλέξουν, λέει μέσα ο νομος, οπότε πιθανολογώ θα μέτρηση η προϋπηρεσία μου ως σωφρον και τα ένσημα προσωπικό φύλαξης. Αυτό, τα έγραψα λίγο γρήγορα πριν γ αυτό δεν έβγαζε νόημα 😄
Soldat

Δημοσίευση από Soldat »

Ναι αλλά η δημοτική δεν κάνει φύλαξη, άρα πως θα μετρήσουν μόρια φύλαξης; Ας περιμένουμε να δούμε προκήρυξη γιατί όλοι κάνουμε υποθέσεις. Κυριακή κοντή γιορτή!
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Soldat έγραψε: Κυρ Αύγ 06, 2023 11:57 am Ναι αλλά η δημοτική δεν κάνει φύλαξη, άρα πως θα μετρήσουν μόρια φύλαξης; Ας περιμένουμε να δούμε προκήρυξη γιατί όλοι κάνουμε υποθέσεις. Κυριακή κοντή γιορτή!
Το αφήνει να το κρίνει ο ασεπ αυτό όχι το υπουργείο, οπότε βάζουμε ότι έχουμε κ ότι γίνει.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: xristoss1996 και 10 επισκέπτες