Η αλήθεια είναι πως αν πάρουμε σαν πρότυπο τη προκήρυξη της εμοδε έχεις λίγες ελπίδες φίλε μου... Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω! Σίγουρα όπως λες είσαι μέσα αν βγάλει εποχικών! Οι εποχικοί είναι απαραίτητοι κ βγάζουν τη δουλειά το καλοκαίρι, σίγουρα μετά τη προκήρυξη αν όχι του χρόνου σε δύο χρόνια θα πάρει! Εφόσον μονιμοποιηθούν κάποιος αριθμός εποχικών! Μν λες όμως τα μόρια σου γιατί μας παρακολουθεί η ΕΥΠ!Politisfire1994 έγραψε: Πέμ Αύγ 03, 2023 5:32 pm. Καλησπέρα σε όλους παλιό μέλος του φόρουμ απλά μετά την ανανέωση φενομαι νέο.Litelite2 έγραψε: Πέμ Αύγ 03, 2023 4:15 pm Ότι έγινε έγινε. Δεν υπάρχει λόγος σε ένα site ανεπίσημο να αναφέρουνε ιδιότητες γιατί πολύ απλά είναι ένα δημόσιο σιτε μπαίνει βλέπει οποίος θέλει και δεν ξέρεις πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει ας μείνουμε στις πληροφορίες που έχει ο καθένας, από μεριάς μου η πληροφορία που ανέφερα είναι από πηγή δεν παίρνει αμφισβητιση ξέρουν 2 3 εδώ μέσα αυταααα
Είμαι εθελοντής 4 χρόνια πάω στα 5 έχω αγγλικά σ2 πολύτεκνος υπολογιστή γ δίπλωμα.
Για εποχικός ξέρω ότι περνάω για μονίμων έχω κμ ελπίδα;
Επίσης επειδή ενδιαφέρομαι για εποχικός να γίνω πιο πολύ θα βγάλει σίγουρα το 24 δηλ ειμαι σχεδόν δεδομένο ότι κάνα 2 σειρές θα πάρει ακμ εποχικών;
Ευχαριστώ για τον χρόνο
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 56
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Ευχαριστώ πολύ επίσης κάτι τελευταίο.
Είμαι τ 94 γεν. Δηλαδή 29 χρονών φέτος για εποχικών καλά προλαβαίνω ακόμα καιρό. Για γκ καθήκοντων μονίμων δηλ θαχω ευκαιρίες 2 η 3 ακμ; Είμαι Κ εθελοντής 4 χρόνια με λύκειο όμως.
Είμαι τ 94 γεν. Δηλαδή 29 χρονών φέτος για εποχικών καλά προλαβαίνω ακόμα καιρό. Για γκ καθήκοντων μονίμων δηλ θαχω ευκαιρίες 2 η 3 ακμ; Είμαι Κ εθελοντής 4 χρόνια με λύκειο όμως.
Καλησπερα. Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι: Είμαι 19 ετών και σκέφτομαι να αρχίσω ΙΕΚ Δασοπροστασιας και ταυτόχρονα να είμαι εθελοντης πυροσβεστης. Με το καλό όταν τελειώσω το ιεκ και πάρω και την πιστοποιηση και συμπληρώσω 3ετια εθελοντής, θα πάω θητεια Ειδικες Δυνάμεις. Τι πιστεύετε, αξίζει να μπω σε μια τέτοια διαδικασία για μια μελλοντική προκυρηξη; Φοβάμαι μην με φάνε τα χρονια και μπω (άμα μπω ποτέ) πυροσβεστικη σε καμία δεκαετία+...
Καλύτερα πάνε ειδικές δυνάμεις τώρα και συγκεκριμένα αλεξίπτωτα αν μπορείς και μετά κάνε τα άλλα 2.
Η άλλη λύση είναι πανελλαδικές. Μικρός είσαι ακόμα.
Καλησπέρα, εάν βγει προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ υπάρχει περίπτωση να πάρει επιλαχόντες από τις περσινές λίστες της ΕΜΟΔΕ ή όσοι είμαστε επιλαχόντες θα κάνουμε τα χαρτιά ξανά από την αρχή;
Πιος ο λόγος να πάρει από επιλαχών εάν βγάλει νέα προκήρυξη?
Σήμερα ο υπουργός πήγε σε υπηρεσία στην Αττική... Έχουμε κάποια ενημέρωση από συναδέλφους εκεί εάν είπε τπτ για την προκήρυξη για ηλικιακά για τούς εποχικούς γενικότερα... Δεν πρέπει να χάνονται ευκαιρίες τέτοιες πρέπει να συνομιλούν μαζί του ...
Καθαρά συμβουλευτικά, προσπάθησε να μπεις στην πυροσβεστική, μέσω πανελληνίων. Αν δεν το έχεις, κάνε την θητεία σου στις ΕΔ και περίμενε προκηρύξεις, μαζεύοντας ότι άλλο μπορείς, από μόρια.Jet55 έγραψε: Παρ Αύγ 04, 2023 2:04 am Καλησπερα. Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι: Είμαι 19 ετών και σκέφτομαι να αρχίσω ΙΕΚ Δασοπροστασιας και ταυτόχρονα να είμαι εθελοντης πυροσβεστης. Με το καλό όταν τελειώσω το ιεκ και πάρω και την πιστοποιηση και συμπληρώσω 3ετια εθελοντής, θα πάω θητεια Ειδικες Δυνάμεις. Τι πιστεύετε, αξίζει να μπω σε μια τέτοια διαδικασία για μια μελλοντική προκυρηξη; Φοβάμαι μην με φάνε τα χρονια και μπω (άμα μπω ποτέ) πυροσβεστικη σε καμία δεκαετία+...
Neos321 έγραψε: Παρ Αύγ 04, 2023 2:01 pm Σήμερα ο υπουργός πήγε σε υπηρεσία στην Αττική... Έχουμε κάποια ενημέρωση από συναδέλφους εκεί εάν είπε τπτ για την προκήρυξη για ηλικιακά για τούς εποχικούς γενικότερα... Δεν πρέπει να χάνονται ευκαιρίες τέτοιες πρέπει να συνομιλούν μαζί του ...
[/q
Στην διοίκηση πυροσβεστικών υπηρεσιών Αν. Αττικής πήγε. Μίλησε με διοικητή και με πυροσβέστες, λογικά. Αυτοί είναι ήδη μέσα. Γιατί να τον ρωτήσουν για προκηρύξεις, εποχικούς και τα συναφή; Εκτός και αν ενδιαφέρονται για κάποιο γνωστό ή συγγενικό τους πρόσωπο, που θέλει να ενταχθεί. Όχι ότι θα τους έλεγε και τίποτα διαφορετικό, από όσα έχει πει επίσημα. Όποιος γνωρίζει τίποτα, ας ενημερώσει
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 56
Υπήρχαν κ εποχικοί στο Μαρκόπουλο, δν έχουμε μάθει ακόμα τίποτα... Μπορεί να Μν αναφέρθηκε!
Αν δε ρωτησε κανεις απ τους εποχικυς που ηταν εκει τιποτα εστω για την ηλικια ειστε αξιοι της μοιρας σας και ευχομαι να μη μπει κανενας σας
Δεν είναι και εύκολο, αν βιαζόταν κιόλας ο Κικίλιας. Αυτές οι επισκέψεις γίνονται και στο πόδι. Τώρα, αν υπήρχαν εποχικοί και τους δώθηκε η δυνατότητα, αλλά δεν ρώτησαν, τότε τι να πω... Πιο πολύ γι'αυτούς, δηλαδή, γιατί δεν νομίζω να ρώτησε κανείς για πολίτες.Desperado7 έγραψε: Παρ Αύγ 04, 2023 6:53 pm Υπήρχαν κ εποχικοί στο Μαρκόπουλο, δν έχουμε μάθει ακόμα τίποτα... Μπορεί να Μν αναφέρθηκε!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Μόλις μου τα έστειλαν
1) θα δοθει σε μορφή επιδόματος (ΔΑΣΙΚΟ)
2) αυξήσεις στους μισθούς ενώ θα δοθεί οικονομική βαρύτητα στους πυροσβέστες του πεδίου
3) Υπάρχει η πρόθεση ομογενοποίησης του προσωπικού δηλαδή (ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΠΥ)
4) αγορές σε οχήματα και εξοπλισμό ενώ θα υπάρχουν προγράμματα για την εκπαίδευση όλου του προσωπικού
5) το θέμα της αποποινικοποίησης του επαγγέλματος είναι σε ρύθμιση όπως και της επικινδυνότητας
6) το θέμα τον προσλήψεων είναι σε πρώτο σχεδιασμό
Υ. Γ απορώ πως οι διάνοιες δεν τα ήξεραν αυτά
1) θα δοθει σε μορφή επιδόματος (ΔΑΣΙΚΟ)
2) αυξήσεις στους μισθούς ενώ θα δοθεί οικονομική βαρύτητα στους πυροσβέστες του πεδίου
3) Υπάρχει η πρόθεση ομογενοποίησης του προσωπικού δηλαδή (ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΠΥ)
4) αγορές σε οχήματα και εξοπλισμό ενώ θα υπάρχουν προγράμματα για την εκπαίδευση όλου του προσωπικού
5) το θέμα της αποποινικοποίησης του επαγγέλματος είναι σε ρύθμιση όπως και της επικινδυνότητας
6) το θέμα τον προσλήψεων είναι σε πρώτο σχεδιασμό
Υ. Γ απορώ πως οι διάνοιες δεν τα ήξεραν αυτά
Εντάξει ρε παιδιά μπορεί τα παιδιά να Μν είχαν την ευχέρεια του λόγου να απευθυνθούν στον υπουργό! Γι'αυτό υπάρχουν τα σωματεία κ οι συνδικαλιστές που μάλλον κοιμόντουσαν!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 8 επισκέπτες