Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Tsanspyr

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Tsanspyr »

Όταν έκανες χαρτιά για εφ είχες διοριστει στις φυλακες?
Fedra

Δημοσίευση από Fedra »

Εγώ ρώτησα και μου είπαν δεν γίνεται πρεπει περάσουν 5χρονια για να συμμετέχω σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ της ίδιας βαθμίδας οπότε μόνο παραίτηση.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Αφού ρε παιδιά συνάδελφοι από 6κ πήγαν διας και δεν είχαν κλείσει 5 χρόνια μάλλον θα υπάρχει κάποιο παραθυράκι. Τα ένσημα του σώφρων και τα ένσημα σεκουριτι θα μετρήσουν σε αυτήν την προκήρυξη?
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Dhmos33 έγραψε: Πέμ Αύγ 03, 2023 3:18 am Αφού ρε παιδιά συνάδελφοι από 6κ πήγαν διας και δεν είχαν κλείσει 5 χρόνια μάλλον θα υπάρχει κάποιο παραθυράκι. Τα ένσημα του σώφρων και τα ένσημα σεκουριτι θα μετρήσουν σε αυτήν την προκήρυξη;
Ρώτησε το άλλες 3-4 φορές.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Που κολλάνε οι ΕΦ με τον ΑΣΕΠ;
Αν είσαι διορισμένος με ασεπ για να κάνεις μόνο αίτηση ξανά σε ασεπ στην ίδια βαθμίδα πρέπει η να παραιτηθείς πριν κάνεις την αίτηση ή να περάσουν 5 χρόνια. Είτε να κάνεις σαν ΤΕ ΠΕ.
Fedra

Δημοσίευση από Fedra »

Ρώτησα δικηγόρο και μου είπε αυτό ακριβώς που λέει ο διασώστης οπότε δύσκολη απόφαση με πολύ ρίσκο.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Diasostis31 έγραψε: Πέμ Αύγ 03, 2023 11:17 am Που κολλάνε οι ΕΦ με τον ΑΣΕΠ;
Αν είσαι διορισμένος με ασεπ για να κάνεις μόνο αίτηση ξανά σε ασεπ στην ίδια βαθμίδα πρέπει η να παραιτηθείς πριν κάνεις την αίτηση ή να περάσουν 5 χρόνια. Είτε να κάνεις σαν ΤΕ ΠΕ.
Ωραία πες οκ Ε. Φ επειδή είναι ξεχωριστή κατηγορία και δεν είναι μέσω ασεπ μπορούσες, για εξήγησε μου τα παλικάρια από την 6κ που κάναν στην 9κ για να πανε σε καλύτερη θέση πως μπόρεσαν και έκαναν αίτηση?
Tsanspyr

Δημοσίευση από Tsanspyr »

Τα παλικάρια από την 9κ όταν έκαναν χαρτιά για 9κ δεν είχαν διοριστεί στην 6κ
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Όταν γινόταν οι αιτήσεις της 9κ, δεν είχαν βγει καν τα οριστικά της 6κ.
Και μια μέρα πριν υπογράψεις πρόσληψη μπορείς να κάνεις αιτήσεις αλλού. Απ την ημέρα που υπογράφεις και μετά δεν μπορείς για 5 χρόνια η πρέπει να παραιτηθείς πρώτα.
Εξαιρούνται οι προκηρύξεις εκτός ΑΣΕΠ (εποπ, εφ, πυροσβεστικη κλπ) που κάνεις κανονικά αίτηση.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Diasostis31 έγραψε: Πέμ Αύγ 03, 2023 2:22 pm Όταν γινόταν οι αιτήσεις της 9κ, δεν είχαν βγει καν τα οριστικά της 6κ.
Και μια μέρα πριν υπογράψεις πρόσληψη μπορείς να κάνεις αιτήσεις αλλού. Απ την ημέρα που υπογράφεις και μετά δεν μπορείς για 5 χρόνια η πρέπει να παραιτηθείς πρώτα.
Εξαιρούνται οι προκηρύξεις εκτός ΑΣΕΠ (εποπ, εφ, πυροσβεστικη κλπ) που κάνεις κανονικά αίτηση.
Κατάλαβα χμμ εγώ για να μπορώ να παραιτηθώ από σωφρον πρέπει να μάθω με σιγουριά ότι θα δίνουν μόρια η προϋπηρεσία ως φύλακας και η προϋπηρεσία μου ως σωφρον αλλιώς δεν το ρισκάρω με τπτ ποτέ θα το μάθουμε αυτό?
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Αν μετράει και το ιεκ στέλεχος ακόμα καλύτερα, αλλιώς έχω 18 πτυχίο προφ μηχανή αυτοκίνητο επαγγελματικά διπλώματα acdl
Stratiotis

Δημοσίευση από Stratiotis »

Γενικά μιλώντας.
Δεν μας απασχολεί το τι έχεις.
Δν βοηθά κανέναν εδώ μέσα να ξέρουμε τι πτυχία έχεις.
Αν έχεις κάτι ουσιώδες σχετικά με την προκυρηξη να μας το πεις.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Όπα ρε χαλαρωσε λίγο δεν σε βρησαμε άμα ήξερα δεν θα καθόμουν σε εμα φόρουμ να μάθω.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Δε θα το μάθεις.
Το που δίνει μόρια προϋπηρεσίας η επιτροπή βάση συνάφειας είναι άγνωστο και το μαθαίνεις κατευθείαν στα προσωρινά αποτελέσματα όταν βλέπεις αν σου μέτρησαν η όχι τα μόρια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες