Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Όταν έκανες χαρτιά για εφ είχες διοριστει στις φυλακες?
Εγώ ρώτησα και μου είπαν δεν γίνεται πρεπει περάσουν 5χρονια για να συμμετέχω σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ της ίδιας βαθμίδας οπότε μόνο παραίτηση.
Αφού ρε παιδιά συνάδελφοι από 6κ πήγαν διας και δεν είχαν κλείσει 5 χρόνια μάλλον θα υπάρχει κάποιο παραθυράκι. Τα ένσημα του σώφρων και τα ένσημα σεκουριτι θα μετρήσουν σε αυτήν την προκήρυξη?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 99
Που κολλάνε οι ΕΦ με τον ΑΣΕΠ;
Αν είσαι διορισμένος με ασεπ για να κάνεις μόνο αίτηση ξανά σε ασεπ στην ίδια βαθμίδα πρέπει η να παραιτηθείς πριν κάνεις την αίτηση ή να περάσουν 5 χρόνια. Είτε να κάνεις σαν ΤΕ ΠΕ.
Αν είσαι διορισμένος με ασεπ για να κάνεις μόνο αίτηση ξανά σε ασεπ στην ίδια βαθμίδα πρέπει η να παραιτηθείς πριν κάνεις την αίτηση ή να περάσουν 5 χρόνια. Είτε να κάνεις σαν ΤΕ ΠΕ.
Ρώτησα δικηγόρο και μου είπε αυτό ακριβώς που λέει ο διασώστης οπότε δύσκολη απόφαση με πολύ ρίσκο.
Ωραία πες οκ Ε. Φ επειδή είναι ξεχωριστή κατηγορία και δεν είναι μέσω ασεπ μπορούσες, για εξήγησε μου τα παλικάρια από την 6κ που κάναν στην 9κ για να πανε σε καλύτερη θέση πως μπόρεσαν και έκαναν αίτηση?Diasostis31 έγραψε: Πέμ Αύγ 03, 2023 11:17 am Που κολλάνε οι ΕΦ με τον ΑΣΕΠ;
Τα παλικάρια από την 9κ όταν έκαναν χαρτιά για 9κ δεν είχαν διοριστεί στην 6κ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Όταν γινόταν οι αιτήσεις της 9κ, δεν είχαν βγει καν τα οριστικά της 6κ.
Και μια μέρα πριν υπογράψεις πρόσληψη μπορείς να κάνεις αιτήσεις αλλού. Απ την ημέρα που υπογράφεις και μετά δεν μπορείς για 5 χρόνια η πρέπει να παραιτηθείς πρώτα.
Εξαιρούνται οι προκηρύξεις εκτός ΑΣΕΠ (εποπ, εφ, πυροσβεστικη κλπ) που κάνεις κανονικά αίτηση.
Και μια μέρα πριν υπογράψεις πρόσληψη μπορείς να κάνεις αιτήσεις αλλού. Απ την ημέρα που υπογράφεις και μετά δεν μπορείς για 5 χρόνια η πρέπει να παραιτηθείς πρώτα.
Εξαιρούνται οι προκηρύξεις εκτός ΑΣΕΠ (εποπ, εφ, πυροσβεστικη κλπ) που κάνεις κανονικά αίτηση.
Κατάλαβα χμμ εγώ για να μπορώ να παραιτηθώ από σωφρον πρέπει να μάθω με σιγουριά ότι θα δίνουν μόρια η προϋπηρεσία ως φύλακας και η προϋπηρεσία μου ως σωφρον αλλιώς δεν το ρισκάρω με τπτ ποτέ θα το μάθουμε αυτό?Diasostis31 έγραψε: Πέμ Αύγ 03, 2023 2:22 pm Όταν γινόταν οι αιτήσεις της 9κ, δεν είχαν βγει καν τα οριστικά της 6κ.
Αν μετράει και το ιεκ στέλεχος ακόμα καλύτερα, αλλιώς έχω 18 πτυχίο προφ μηχανή αυτοκίνητο επαγγελματικά διπλώματα acdl
Γενικά μιλώντας.
Δεν μας απασχολεί το τι έχεις.
Δν βοηθά κανέναν εδώ μέσα να ξέρουμε τι πτυχία έχεις.
Αν έχεις κάτι ουσιώδες σχετικά με την προκυρηξη να μας το πεις.
Δεν μας απασχολεί το τι έχεις.
Δν βοηθά κανέναν εδώ μέσα να ξέρουμε τι πτυχία έχεις.
Αν έχεις κάτι ουσιώδες σχετικά με την προκυρηξη να μας το πεις.
Όπα ρε χαλαρωσε λίγο δεν σε βρησαμε άμα ήξερα δεν θα καθόμουν σε εμα φόρουμ να μάθω.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Δε θα το μάθεις.
Το που δίνει μόρια προϋπηρεσίας η επιτροπή βάση συνάφειας είναι άγνωστο και το μαθαίνεις κατευθείαν στα προσωρινά αποτελέσματα όταν βλέπεις αν σου μέτρησαν η όχι τα μόρια.
Το που δίνει μόρια προϋπηρεσίας η επιτροπή βάση συνάφειας είναι άγνωστο και το μαθαίνεις κατευθείαν στα προσωρινά αποτελέσματα όταν βλέπεις αν σου μέτρησαν η όχι τα μόρια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες