Στους ΕΦ εννοείς;200 δίνει, εφ=αστυνομία, η αστυνομία φυλάει κτήρια! Δηλαδή είναι μέσα στις αρμοδιότητες.
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Τι στο καλό προϋπηρεσία θα βάλουν τότε; Από γραμματέα?
Δεν αποκλείεται να μετρήσει προϋπηρεσία σε ΣΟΧ διοικητικούς η επιτροπή. Μην το γελάτε καθόλου.
Κατά τα άλλα, θεωρώ σίγουρο πως θα λάβουν εμπειρία όσοι υπηρέτησαν στις ένοπλες δυνάμεις ως ΕΠΟΠ - ΟΒΑ και τα σώματα ασφαλείας.
Κατά τα άλλα, θεωρώ σίγουρο πως θα λάβουν εμπειρία όσοι υπηρέτησαν στις ένοπλες δυνάμεις ως ΕΠΟΠ - ΟΒΑ και τα σώματα ασφαλείας.
Πώς αποδεικνύεται η προϋπηρεσία από ΕΠΟΠ
Ήμουν πέρσυ και παραιτήθηκα στον έναν χρόνο
Ήμουν πέρσυ και παραιτήθηκα στον έναν χρόνο
Dyk εγώ ππυ έχω προϋπηρεσία ως οβα και εποχικος πυροσβεστης λες να μέτρηση προϋπηρεσία?D.Y.K έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 8:10 pm Δεν αποκλείεται να μετρήσει προϋπηρεσία σε ΣΟΧ διοικητικούς η επιτροπή. Μην το γελάτε καθόλου.
Που θεωρείται σώμα ασφαλείας * οβα εποχικος πυροσβεστης*Georgefazer έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 9:21 pmDyk εγώ ππυ έχω προϋπηρεσία ως οβα και εποχικος πυροσβεστης λες να μέτρηση προϋπηρεσία;D.Y.K έγραψε: Δευ Ιούλ 24, 2023 8:10 pm Δεν αποκλείεται να μετρήσει προϋπηρεσία σε ΣΟΧ διοικητικούς η επιτροπή. Μην το γελάτε καθόλου.
Παιδια καλημερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσον αφορα το ecdl. Χρειαζεται επικυρωση απο δικηγορο για να παρω μερος στη προκηρυξη; Ή απλα θα βαλουμε την πιστοποιηση και τελος; Επισης, εχω μια επικυρωση απο δικηγορο που την εχω βγαλει απο το 2014, μετραει ή πρεπει να ξαναβγαλω καινουργια; Ευχαριστω πολυ!
Aggeloukos έγραψε: Σάβ Ιούλ 29, 2023 11:31 am Παιδια καλημερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσον αφορα το ecdl. Χρειαζεται επικυρωση απο δικηγορο για να παρω μερος στη προκηρυξη; Ή απλα θα βαλουμε την πιστοποιηση και τελος; Επισης, εχω μια επικυρωση απο δικηγορο που την εχω βγαλει απο το 2014, μετραει ή πρεπει να ξαναβγαλω καινουργια; Ευχαριστω πολυ!
Αφού το έχεις του εχεις κανει επικύρωση δεν έχεις θέμα, δεν βάζουν χρονικό περιθώριο σε αυτά, αλλά έχουμε ακόμα ψωμί για να τα συζητήσουμε αυτά είναι πολύ νωρίς,
Καλημέρα άκουσα πως θα μετρήσει προϋπηρεσία από οβα φυλακές το άκουσε κ αλλος;
Ναι να μετρήσει από φυλακές αλλά όσοι είμαστε φυλακές από 6κ θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση η θα πρεπει να παραιτηθούμε. Γνωρίζει κανείς να απαντήσει;
Όχι δεν έχεις θέμα άμα σε πάρουν δημοτική αστυνομία κάνεις παραίτηση από φυλακές και πας δημοτική. Οπότε θα μετρήσουν και ενσημα από σεκουριτη?
Re: Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Καλησπέρα παιδιά, συγνώμη γιατί αυτό που θα γράψω είναι εκτός θέματος αλλά ψαχνομαι καιρό και κανείς δεν μπορεί να μου το απαντήσει. Ειμαι 22 χρονών. Λογο ότι οι γονείς μου είναι πολύ δύσκολα οικονομικά και δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν τόσο καιρό έχω βρει μια δουλειά και πήρα την απόφαση να με αναλάβει κάποιο φροντιστήριο για να δώσω πανελλήνιες. Το παλεύω γιατί στην δουλειά που είμαι τώρα είμαι με βάρδιες και ότι μπορώ κάνω. Η ερώτηση μου... Επειδή δεν ξέρω αν περάσω από πανελλήνιες, αν βγουν οι προκηρύξεις που λένε για δικαστική και δημοτική αστυνομία και τύχει και περάσω έχω δικαίωμα αν δώσω του χρόνου η του παραχρονου πανελλήνιες να μπορέσω να παραιτηθώ και να μπω αστυφυλάκων;
Δεν ισχύει αυτό εάν παραιτηθείς για να διοριστείς στην ίδια βαθμίδα εκπαίδευσης χρειάζονται άρα δεν γίνεται εκτός εάν έχεις πτυχίο τει αει
Τ λες βρε αφού εγώ ήμουν σωφρον στην 6κ και έκτα έκανα τα χαρτιά μου για ειδικόυς φρουρός και ρώτησα αν έχω θέμα και μου είπαν κανένα απολύτως που είναι στην ίδια βαθμίδα ΔΕ δεν με πήραν βέβαια αλλά δεν είχα θέμα. Κανονικότατα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες