Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Pyr »

purosvestis έγραψε: Δευ Ιούλ 31, 2023 10:32 am Τώρα ξεκινάει ο αγώνας κύριοι. Τώρα και μεχρι τον αύγουστο θα ξέρουμε τι και πως και τι θα γίνει. Υπομονή όλα θα γίνουν ξαναλέω
Συγγνώμη φίλε με όλο το σεβασμό είχες παραθέσει εδώ στο φόρουμ μέχρι και λεπτομέρειες που θα έχει η προκήρυξη ... Και τώρα λες για αγώνα κ να δούμε τελικά τι θα βγει; Μπορείς να εξηγήσεις αυτή τη διαφορά σου;
Κ όταν λες όλα θα γίνουν τι ακριβώς εννοείς; Τα μηνύματα του υπουργού δεν είναι κ τόσο αισιόδοξα για ηλικία και αριθμό προσλήψεων.

Επίσης να διευκρινήσω κάτι Αύγουστο έχουμε αύριο κιόλας... Δεν είναι μακριά... Γιατί λες μέχρι Αύγουστο θα ξέρουμε...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μακάρι να βγάλει ΕΜΟΔΕ και να έχει όριο 31 να μπούμε και οι τελευταίοι μικροί σε ηλικία!
Γιατί χωρίς όριο οι μεγάλοι έχουν και 40 παιδιά που τους δινουν μόρια και αντε πιαστους! Ευτυχώς έχει και τα αθλήματα να πέσει πίκρα
Προσωπική μου απόψη πρώτα οι μικρότεροι και μετά όλοι οι άλλοι!
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Καλά και εγώ πολίτης και μικρός είμαι επισκέπτη αλλά μην προκαλείς εδώ μέσα. Άμα είναι έτσι να γίνει βυσματική με συνέντευξη να μπεις ούτε εσύ. Θα μάθουμε σύντομα τι και πως αλλά μην προκαλείς.
Επισκέπτης

Ποιος προκάλεσε ρε φίλε πλάκα κάνεις; Την άποψη μου λέω και από ότι φαίνεται πονάει
Δεν θα πούμε την άποψη μας γιατί μερικοί έχετε θέματα; Όταν έβγαιναν οι προκηρύξεις 98 2002 2007 2008 τι κάνατε ρε παιδιά; Δηλαδή σου φαίνεται λογικό να μπούνε όλοι οι μεγάλοι πρώτα; Οποίο λογικό άνθρωπο να ρωτήσεις ακόμα και συναδέλφους μόνιμους που μιλάω όλοι το ίδιο με εμένα λένε. Των θεσμό των 5ετων Θέλουν να τον σταματήσουν γιατί Θέλουν ομογενοποιηση στο σώμα. Μη στραβωνεται αράξτε λίγο για εποπ που είναι 28 το όριο δεν μιλάει κανενας
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Pyr έγραψε: Δευ Ιούλ 31, 2023 12:05 pm
purosvestis έγραψε: Δευ Ιούλ 31, 2023 10:32 am Τώρα ξεκινάει ο αγώνας κύριοι. Τώρα και μεχρι τον αύγουστο θα ξέρουμε τι και πως και τι θα γίνει. Υπομονή όλα θα γίνουν ξαναλέω
Συγγνώμη φίλε με όλο το σεβασμό είχες παραθέσει εδώ στο φόρουμ μέχρι και λεπτομέρειες που θα έχει η προκήρυξη ... Και τώρα λες για αγώνα κ να δούμε τελικά τι θα βγει; Μπορείς να εξηγήσεις αυτή τη διαφορά σου;
Κ όταν λες όλα θα γίνουν τι ακριβώς εννοείς; Τα μηνύματα του υπουργού δεν είναι κ τόσο αισιόδοξα για ηλικία και αριθμό προσλήψεων.

Επίσης να διευκρινήσω κάτι Αύγουστο έχουμε αύριο κιόλας... Δεν είναι μακριά... Γιατί λες μέχρι Αύγουστο θα ξέρουμε...
Συνάδελφε χωρίς αγώνα δεν γίνετε τίποτα εγω σας είπα αυτα που ήταν στο τραπέζι στο αρχηγείο επίσης ειπα για 500-700 άτομα και 2 προκ μεχρι και πριν την αλλη αντιπυρική. Ακόμα σας είπα μερικά κριτήρια δεν μπορώ πριν πάει τυπογραφείο να μάθω τι και πως στο τελικό στάδιο…ο αγώνας πάει στο γενικά και για άλλες διεκδικήσεις οχι μόνο τις προκ. Όλα ομως θα γυρίσουν τούμπα. Άσχετα με δηλώσεις κάτω βράζουν ήδη σε όλα τα επίπεδα και πέφτουν σε άκυρες δηλώσεις …θα δούμε τις προθεσεις του υπουργού και 50 χαρτιά να έχει κάτω αν δεν πέσει το οκ απο το οικονομικών εσωτερικών και το αρχηγειο να θέλει τιποτα δεν γίνετε…
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Ε όταν λες ευτυχώς που έχει τα αθλήματα να πέσει πίκρα. Δεν το λες ότι μιλάς και όμορφα. Και εμένα προσωπικά μικρά όρια με συμφέρουν.
Επισκέπτης

Εγώ εποχικος είμαι δεν είμαι πολίτης και είδα στην εμοδε τη σφαγή έγινε στα αθλήματα γι αυτο το λέω! Ήμουν επιλαχών δεν πήγα να δώσω και τώρα τραβάω τα μαλλιά μου!
Επισκέπτης

Το θέμα κατε με είναι ότι ο υπουργός φαίνεται να σφυρίζει κλέφτικα όταν λέει ότι σαν χώρα έχουμε από τους υψηλότερους αριθμούς πυροσβεστων ενώ δεν λέει ότι την ίδια ώρα έχουμε και τις περισσότερες πυρκαγιές στην Ευρώπη + 3630 κενά που μέχρι σήμερα έχουν φτάσει τα 4000. Ένας άνθρωπος δε βρέθηκε να του τα πει αυτά.
Επισκέπτης

Tsolias έγραψε: Δευ Ιούλ 31, 2023 12:48 pm Καλά και εγώ πολίτης και μικρός είμαι επισκέπτη αλλά μην προκαλείς εδώ μέσα. Άμα είναι έτσι να γίνει βυσματική με συνέντευξη να μπεις ούτε εσύ. Θα μάθουμε σύντομα τι και πως αλλά μην προκαλείς.
Άσε φίλε γιατί με τη συνέντευξη καηκαμε εμείς των ειδικών καθηκόντων. Ούτε για πλάκα.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους: Ο υπουργός ειπε, ότι ο μέσος όρος είναι υψηλός 48-49 ετών. Ακριβή λόγια δικά του. Που σημαίνει, ότι μπορεί να βάλει όριο 35 και 40, αν γουστάρει, ώστε να μπουν και αρκετοί εποχικοί, μεγαλύτερης ηλικίας. Μην λέμε τα ίδια περί αντοχής, γιατί καταντάει γελοίο! Αθλήματα υπάρχουν, να φανεί ποιος μπορεί και ποιος είναι 'γέρος'! Δεύτερον, ο αριθμός των πυροσβεστών είναι επαρκής, από τους πιο υψηλούς στην Ευρώπη. Έτσι δήλωσε. Περιττό να σχολιάσω τι σημαίνει αυτό, από πλευράς προκηρύξεων. Τρίτον, αναβάθμιση των εθελοντικών οργανώσεων. Θα το ρίξουμε στο τσάμπα! Απλά πράγματα. Για όσους είναι πολίτες, χλωμά τα βλέπω! Θα πάρουν προτεραιότητα οι εποχικοί, σε οποιοαδήποτε προκήρυξη και σωστά, οι υπόλοιποι θα πάρουμε... Ξέρετε τι! Εκτός και αν βγάλει νέα προκ. Για εποχικούς και ρεφάρουμε κάπως έτσι. Όσοι μπούνε.
Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Δευ Ιούλ 31, 2023 4:11 pm Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους: Ο υπουργός ειπε, ότι ο μέσος όρος είναι υψηλός 48-49 ετών. Ακριβή λόγια δικά του. Που σημαίνει, ότι μπορεί να βάλει όριο 35 και 40, αν γουστάρει, ώστε να μπουν και αρκετοί εποχικοί, μεγαλύτερης ηλικίας. Μην λέμε τα ίδια περί αντοχής, γιατί καταντάει γελοίο! Αθλήματα υπάρχουν, να φανεί ποιος μπορεί και ποιος είναι 'γέρος'! Δεύτερον, ο αριθμός των πυροσβεστών είναι επαρκής, από τους πιο υψηλούς στην Ευρώπη. Έτσι δήλωσε. Περιττό να σχολιάσω τι σημαίνει αυτό, από πλευράς προκηρύξεων. Τρίτον, αναβάθμιση των εθελοντικών οργανώσεων. Θα το ρίξουμε στο τσάμπα! Απλά πράγματα. Για όσους είναι πολίτες, χλωμά τα βλέπω! Θα πάρουν προτεραιότητα οι εποχικοί, σε οποιοαδήποτε προκήρυξη και σωστά, οι υπόλοιποι θα πάρουμε... Ξέρετε τι! Εκτός και αν βγάλει νέα προκ. Για εποχικούς και ρεφάρουμε κάπως έτσι. Όσοι μπούνε.
Γιατί αποκλείεις την περίπτωση να δώσει ποσοστό σε πολίτες - εθελοντές;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 31, 2023 5:12 pm
niasimas έγραψε: Δευ Ιούλ 31, 2023 4:11 pm Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους: Ο υπουργός ειπε, ότι ο μέσος όρος είναι υψηλός 48-49 ετών. Ακριβή λόγια δικά του. Που σημαίνει, ότι μπορεί να βάλει όριο 35 και 40, αν γουστάρει, ώστε να μπουν και αρκετοί εποχικοί, μεγαλύτερης ηλικίας. Μην λέμε τα ίδια περί αντοχής, γιατί καταντάει γελοίο! Αθλήματα υπάρχουν, να φανεί ποιος μπορεί και ποιος είναι 'γέρος'! Δεύτερον, ο αριθμός των πυροσβεστών είναι επαρκής, από τους πιο υψηλούς στην Ευρώπη. Έτσι δήλωσε. Περιττό να σχολιάσω τι σημαίνει αυτό, από πλευράς προκηρύξεων. Τρίτον, αναβάθμιση των εθελοντικών οργανώσεων. Θα το ρίξουμε στο τσάμπα! Απλά πράγματα. Για όσους είναι πολίτες, χλωμά τα βλέπω! Θα πάρουν προτεραιότητα οι εποχικοί, σε οποιοαδήποτε προκήρυξη και σωστά, οι υπόλοιποι θα πάρουμε... Ξέρετε τι! Εκτός και αν βγάλει νέα προκ. Για εποχικούς και ρεφάρουμε κάπως έτσι. Όσοι μπούνε.
Γιατί αποκλείεις την περίπτωση να δώσει ποσοστό σε πολίτες - εθελοντές;
Μπορεί και αυτό, αλλά θα είναι λίγες οι θέσεις. Από τις 500, με 2500 περίπου εποχικούς, που δικαίως περιμένουν να μπουν, πόσες να περισσέψουν;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Και μην ξεχνάμε και το μεγαλείο της πυροσβεστικής: Πυροσβέστες να κοιμούνται στο πάτωμα πλοίου, όταν επέστρεφαν από Ρόδο, γιατί. Όταν έβγαλαν εισιτήρια, όλες οι καμπίνες ήταν κατειλλημένες, λόγω διακοπών! Αλλά το πρόβλημα είναι η ηλικία και ο υψηλός αριθμός πυροσβεστών!
Επισκέπτης

Απίστευτα πράγματα. Εν τω μεταξύ λένε ότι έχουμε υπερβολικό αριθμό πυροσβεστών μόνο και μόνο για να μην βγάλουν προκηρύξεις. Ενώ στρατό αστυνομία πχ έχουμε λίγους;
Brusli

Δημοσίευση από Brusli »

Είμαι νέος στην πυροσβεστική ως εποχικος μπήκα τώρα το 23 επιλαχών θέλω να ρωτήσω είμαι 36 χρόνων γνωρίζω ότι δεν θα πιάσει κάποια προκήρυξη τι ερωτήμα μου είναι μετά από 5 6 7 χρόνια ως εποχικός υπάρχει κάποια δυνατότητα να γίνω 5ετης η 7ετης?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 8 επισκέπτες