Ναι, το διάβασα. Τώρα έφυγε, οπότε να δούμε τι θα γίνει με Οικονόμου. Δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες, γιατί ο Οικονόμου υπήρξε και εκπρόσωπος Τύπου, άρα ότι του λένε, θα λέει. Δεν έχω πειστεί ακόμα, ότι η απόφαση για ειδικούς μέσω πανελληνίων, ήταν μόνο Μηταράκη. Θεωρώ ότι έρχεται από πάνω. Μακάρι να κάνω λάθος.VaggosTr έγραψε: Παρ Ιούλ 28, 2023 9:05 am Η ΠΟΑΣΥ το ζητάει και το ζητούσε και πιο πριν απ’ ό, τι έχω καταλάβει.
Η ΠΟΑΕΦ (ειδικοί φρουροί) δεν το θέλει αυτό γι’ αυτό και κανόνισε να συναντηθεί με τον Μηταράκη στις 26 Ιουλίου και ούτε και η ΠΟΣΥΦΥ (συνοριοφύλακες) και μάλιστα η ΠΟΣΥΦΥ το είπε στον Μηταράκη κι αυτός συμφώνησε. Ένα παιδί στο άλλο νήμα με τους συνοριοφύλακες έχει προσθέσει αυτόν τον σύνδεσμο. Δες τι του λέει η ΠΟΣΥΦΥ και τι απαντάει αυτός.
https://lawandorder.gr/eyreia-syskepsi- ... -mitaraki/
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2023)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2023)
Δεν νομίζω να ήταν απόφαση Μητσοτάκη αλλιώς θα το είχε δηλώσει ευθέως. Απλά βλέπω να αργεί να πάρει ας ελπίσουμε για καλοκαίρι του 24.
Για διαβάστε αυτό το άρθρο:https://www.news247.gr/sunday-edition/k ... _term=Pos4
Το διάβασα. Εν τω μεταξύ όλα τα λεφτά είναι η τελευταία φράση που λέει η θέληση για ζωή θα νικήσει κανένα καθεστώς δεν είναι αιώνιο νέα δημοκρατία 41% αποχή 47% μπεεεεε 

. Αστούς να γκρινιάζουν όσο θέλουν οι αριστεροί της κακιάς ώρας, οι τύποι είναι μαφιόζοι και αμείλικτοι δεν τους σταματά τίποτα.
Re: Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Ξέχασα να αναφέρω πιο πάνω, η μέσω κάποιας άλλης προκήρυξης ΕΦ αν βγάλει ποτέ ξανά.
Καταρχάς πρέπει να έχεις τελειώσει στρατό για να μπορείς να συμμετάσχεις στις προκηρύξεις δικαστικής και δημοτικής. Επίσης, καλύτερα να μπεις δικαστική και ειδικά δημοτική! Αυτοί μόνο κλήσεις κόβουν, δε κάνουν και τίποτα άλλο. Για ΕΛΑΣ τα είπαν και πιο πάνω. Μόνο αν είσαι Αθηναίος θεωρώ έχει κάποιο νόημα για να πας. Εκτός και αν θες τόσο πολύ να το δοκιμάσεις και να δεις. Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογών... Προσωπικά από τα σώματα ασφαλείας τελευταία θα έβαζα την ΕΛΑΣ. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
Έχω τελειώσει ειδικές δυνάμεις και έχω πτυχίο υπολογιστών. Αυτες τις μέρες ελπίζω να πάρω και το lower
Έχω τελειώσει ειδικές δυνάμεις και έχω πτυχίο υπολογιστών. Αυτες τις μέρες ελπίζω να πάρω και το lower
Για να καταλάβετε πόσο έχει πέσει το επίπεδο στο υπουργείο προστασίας: Ξεκίνησαν οι Κροάτες με κόμβοι, ενώ υπήρχε απαγόρευση, το εβλεπαν ολοι στο δρόμο και δεν υπήρχε ίχνος αστυνομίας! Μέχρι που έφτασαν στην Φιλαδέλφεια και έγινε χαμός! Μόνο τότε έστειλαν τα Ματ! Και θέλουμε να κάνουμε και ευρωπαϊκούς τελικούς στα γήπεδα μας. Που να γινόταν και πόλεμος! Θα γελασει και ο καθε πικραμένος! Μετά τους φταίνε οι προκηρύξεις, που είναι χωρίς πανελλήνιες! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
Τα ματ είναι μόνο για να χτυπάνε την Χ. Α όταν κάνει συσσίτια προς τον ελληνικό λαό. Όταν έχει σχέση με λοατκι, αριστερά σκουπίδια που καίνε την δημόσια περιουσία, Πακιστανούς που κάνουν στρατιωτικές παρελάσεις ή συλλαλητήρια καί φυσικά επικίνδυνους αουγκανους σεσημασμενους χούλιγκανς δεν τα χρησιμοποιεί ή ανθελληνική εθνομηδενιστικη κυβέρνηση τών αχρήστων! 

Είναι δυνατόν να ξεκινανε 200 άτομα, από άλλη χώρα, να φτάνουν μέχρι την καρδιά της Αθήνας, στην ουσια και να μην υπάρχει ίχνος αστυνομίας, που να τους εμποδίσει να μπουν στην χώρα. Εδώ υπάρχουν βίντεο, με Ελληνες στον δρόμο, που τους έχουν πάρει χαμπάρι! Και να αλονιζουν αυτοι, από το Μαρούσι μέχρι την Φιλαδέλφεια! Όταν θα έρθουν οι Άγγλοι, για τo super cup, τι θα γίνει; Θα βάλουν και τον στρατό να τους φυλάει;
Λέγαμε για τον Μηταράκη, αλλά μου φαίνεται ότι αυτός ο Οικονόμου είναι μεγάλο παλικάρι! Πιο άσχετος και από τον άσχετο! Μόνο για δημόσιες σχέσεις κάνει. Και περιμένουμε από αυτόν να αλλάξει το σχέδιο, για προσλήψεις μόνο μέσω πανελληνίων; Ποτέ!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα σας, γνωρίζουμε αν θα βγει μέχρι τέλος του έτους καμία προκήρυξη είτε για ειδικούς φρουρούς είτε για συνοριακούς ;
Καλησπέρα στην ομάδα μια ερώτηση ισχύει η ανακοίνωση που έβγαλε ο νέος υπουργός προστασίας του Πολίτη ότι τέρμα οι ειδικοί φρουροί; Μόνο μέσω πανελληνίων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PyRos και 10 επισκέπτες