Μισθός και επιδόματα Λιμενικού
Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση.. νασαι καλα.. οσο γιαυτην την προκυρηξη που λενε οτι θα βγει τι γνωμη εχεις θα βγει η οχι; η ειδικες δυναμεις θα εχουν προτεραιοτητα γνωριζεις; συγνωνη για τις πολλες ερωτησεις αλλα. εχω πληρης αγνοια..
Χωρίς να έχω κάποια προσωπική πληροφόρηση, θεωρώ αρκετά σίγουρο το ότι θα βγει, με βάση αυτά που ακούγονται και γράφονται! Όσον αφορά τις ειδικές δυνάμεις δε νομίζω να έχουν κάποια προτεραιότητα, εκτός εαν υπάρξουν κάποιες θέσεις μόνο για εκεί ή εαν υπάρξουν ξεχωριστές θέσεις για ειδικότητες που αποκτήθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις (όπως και στις ειδικές δυνάμεις φυσικά) όπου σε αυτό αποκλείονται αυτόματα οι γυναίκες (το αναφέρω για λόγους ανταγωνισμού). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μπεις και να διαβάσεις στο αντίστοιχο θέμα του φόρουμ που αφορά την αναμενόμενη προκήρυξη για Λιμενοφύλακες. Να είσαι καλά και καλή σου τύχη!Xanthos έγραψε:Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση. Νασαι καλα. Οσο γιαυτην την προκυρηξη που λενε οτι θα βγει τι γνωμη εχεις θα βγει η οχι; Η ειδικες δυναμεις θα εχουν προτεραιοτητα γνωριζεις; Συγνωνη για τις πολλες ερωτησεις αλλα. Εχω πληρης αγνοια.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
mysterio έγραψε:Ναι όλοι οι δόκιμοι έχουν μια μισθοδοσία κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους στη σχολή, η οποία για τους Λιμενοφύλακες ήταν γύρω στα 200 με 240 ευρώ αν θυμάμαι καλά από φίλους μου που ήταν εκεί. Εμάς στους Υπαξιωματικούς ήταν 103? μόνο! Μην ρωτήσεις το γιατί δεν γνωρίζω τον λόγο!Xanthos έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος... Αν πχ μπεις στη στολη λιμενοφυλακων η οποια ειναι 6 μηνες. Μεχρι να την τελειωσεις περνεις καποιο μισθο; Η κατι εστω για τα εξοδα;
Καλησπέρα. Στην ιστοσελίδα διαβάζω για 2 χρόνια η σχολή των λιμενοφυλάκων και 4 των σημαιοφόρων. Εδώ λες για 6 μήνες; Τι ισχύει τελικά;
Ενδιαφέρομαι για την προκύρηξη εκτός πανελληνίων.
Ευχαριστώ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
6-8 μήνες από προκήρυξη
"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
Καλησπέρα παιδια, 1) Έχει κανεις ιδέα πότε σκοπεύουν να βγάλουν την λίστα με τα μόρια των δοκίμων Σημαιοφόρων του ΛΣ;
2) Ξέρει κανείς αν εμείς που μπαίνουμε με κάποιο πτυχίο και κάποιο μεταπτυχιακό αν αυτά πριμοδοτούνται με κάποιο έξτρα ποσό στην μηνιαία μισθοδοσία μας (έχω ακούσει κάτι για +100ευρώ/μήνα το πτυχίο και +50ευρώ/μήνα για κάθε μεταπτυχιακό) Όταν τελειώσουμε την εκπαίδευση των 15 μηνών.
3) Γνωρίζει κάποιος το ποσό που παίρνουν τον μήνα οι δόκιμοι Σημαιοφόροι κατά τη διάρκεια των 15 μηνών που είναι μέσα στη σχολή;
2) Ξέρει κανείς αν εμείς που μπαίνουμε με κάποιο πτυχίο και κάποιο μεταπτυχιακό αν αυτά πριμοδοτούνται με κάποιο έξτρα ποσό στην μηνιαία μισθοδοσία μας (έχω ακούσει κάτι για +100ευρώ/μήνα το πτυχίο και +50ευρώ/μήνα για κάθε μεταπτυχιακό) Όταν τελειώσουμε την εκπαίδευση των 15 μηνών.
3) Γνωρίζει κάποιος το ποσό που παίρνουν τον μήνα οι δόκιμοι Σημαιοφόροι κατά τη διάρκεια των 15 μηνών που είναι μέσα στη σχολή;
Re: Μισθός και επιδόματα Λιμενικού
Καλησπέρα ξέρει κανένας τι μισθό περνούν οι ΟΕΑ (ΚΕΑ) ;
Γεια σας, θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος πόσο είναι ο μισθός των μαθητών της σχολής δοκίμων Λιμενοφυλάκων γιατί σκέφτομαι να περάσω εκεί μέσω πανελληνίων.
Το επίδομα εντός της σχολής, που πλέον βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ΣΜΥΝ, είναι 250 ευρώ.
Αναγνωρίζεται η επικινδυνότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι 150.000 ένστολοι, άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η ρύθμιση για τους ενστόλους θα ισχύσει από το 2026. Το επίδομα ιδιαίτερων συνθηκών θα γίνει ιστορικών συνθηκών και επικινδυνότητας, που σημαίνει μια αύξηση κοντά στα 500-600 ευρώ τον χρόνο, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή.
Η ρύθμιση για τους ενστόλους θα ισχύσει από το 2026. Το επίδομα ιδιαίτερων συνθηκών θα γίνει ιστορικών συνθηκών και επικινδυνότητας, που σημαίνει μια αύξηση κοντά στα 500-600 ευρώ τον χρόνο, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες