Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος (ΣΔΣΛΣ)
Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος (ΣΔΣΛΣ)
Χαιρετώ. Σήμερα ενημερώθηκα οτι κατάφερα να εισαχθώ στην δεύτερή μου επιλογή, την ΣΔΣΛΣ (1η ήταν η Ικαρων η οποία εχασα για 40 μορια
). Έχετε ορισμένες συμβουλές και tips για τη συγκεκριμένη σχολή?

Re: Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος (ΣΔΣΛΣ)
Ενα tip μόνο... Απόλαυσετοbyz έγραψε: Πέμ Ιούλ 27, 2023 3:49 pm Χαιρετώ. Σήμερα ενημερώθηκα οτι κατάφερα να εισαχθώ στην δεύτερή μου επιλογή, την ΣΔΣΛΣ (1η ήταν η Ικαρων η οποία εχασα για 40 μορια). Έχετε ορισμένες συμβουλές και tips για τη συγκεκριμένη σχολή;

Γεια σας! Ήθελα να ρωτησω τι πράγματα πρέπει να έχουμε μαζί μας όταν καταταχθούμε! Υπαρχει κάποια λίστα κάπου;
Θα το δεχτώ πραγματικά ως συμβουλή γιατί πολλά ακούγονται. Οχι οτι έχω κανένα θέμα με τα καψόνια, απλά να έχω μια εικόνα για να μην έρθουν ολα ουρανοκατέβατα.synadelfos έγραψε: Πέμ Ιούλ 27, 2023 5:33 pmΕνα tip μόνο... Απόλαυσετοbyz έγραψε: Πέμ Ιούλ 27, 2023 3:49 pm Χαιρετώ. Σήμερα ενημερώθηκα οτι κατάφερα να εισαχθώ στην δεύτερή μου επιλογή, την ΣΔΣΛΣ (1η ήταν η Ικαρων η οποία εχασα για 40 μορια). Έχετε ορισμένες συμβουλές και tips για τη συγκεκριμένη σχολή;
, καλώς ήλθες
![]()
Απο ό, τι ξέρω, κάθε χρόνο προς τα τέλη Αυγούστου, βγαίνει μια λίστα με αυτά που θα χρειαστούμε. Βέβαια έχω και εγώ ορισμένες απορίες αλλά θεωρώ θα επιλυθούν στην πορεία. Τα λέμε στη σχολή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης