Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Είναι 35 έτη για όλους, απλά κάποια sites δημοσίευαν λανθασμένα ότι για δε είναι τα 28 έτη. Το φεκ λέει ξεκάθαρα 35 έτη για όλους!
Η ειδικές δυνάμεις θα μετράνε γνωρίζει κάποιος?
Ναι, έχει αναρτηθεί σε προηγούμενες σελίδες από αρκετά παιδιά.
Ναι δεν γράφει κάτι αξιόλογο οριο ηλικίας και αυτά, αν είδες κάτι εσύ πες μου
Πια θα είναι τα κριτήρια (βαθμός λυκείου, διπλώματα. Αγγλικά.; Προϋπηρεσία; Θα βάλουν σαν τους σωφρονιστικόυς από φύλακα?
Ευχαριστώ πήγα στην σελίδα που μου είπες και διάβασα, λένε ότι δεν θα μετρήσει η προϋπηρεσία σαν σεκουριτη ως οβα; Η ως εποχικός πυροσβέστης; Ξέρω δεν έχει καμία σχέση αλλά λέω μήπως τ συνάφεια θα βάλουν; Το πιο κοντινό σε ασφάλεια ιδιωτικού τομέα είναι το σεκουριτη
Μόνο που η Δημοτική Αστυνομία δεν είναι σώμα ασφαλείας, αλλά ελεγκτικός μηχανισμός.
Σε κάθε περίπτωση, το ποια προϋπηρεσία θα δοθεί και σε ποιους, το ορίζει η επιτροπή ελέγχου των δικαιολογητικών - υποβληθέντων αιτήσεων του ΑΣΕΠ.
Δεν το γνωρίζουμε. Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Θα φανεί στην πορεία.
Σε κάθε περίπτωση, το ποια προϋπηρεσία θα δοθεί και σε ποιους, το ορίζει η επιτροπή ελέγχου των δικαιολογητικών - υποβληθέντων αιτήσεων του ΑΣΕΠ.
Δεν το γνωρίζουμε. Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Θα φανεί στην πορεία.
Κατάλαβα αλλά και οι σωφρονιστικόι δεν είναι σώμα ασφαλείας είναι πολιτικό προσωπικό και έβαλαν προϋπηρεσία ως φύλακας
Λογικό δεν είναι;
Φύλακες - φρουρούς ζητούσε.
Φύλακες - φρουρούς ζητούσε.
Και στους Ε, Δ Έδινε 100 μόρια το στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας. Τέλος πάντων ας είναι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες