Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από niasimas »

Τι να παραδεχτούν; Εδώ πρωθυπουργός χώρας και σου λεέι, εντάξει μωρέ, κλιματική κρίση έχουμε, φωτιές είχαμε και θα έχουμε! Άρα κάθε χρόνο θα ρίχνουμε κλήρο για ποιο μέρος της Ελλάδας θα καταστραφεί! Και αν περισσεύουν φράγκα, θα πληρώνουμε αποζημιώσεις! Και αν δεν περισσεύουν, δεν περιάζει, φταίει το κλίμα!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

"Μαρινάκης: Μηχανισμούς και εξοπλισμό δύο δις. Ευρώ θα λάβει το Πυροσβεστικό Σώμα"

Λέτε να αυξήσουν τις θέσεις σε τουλάχιστον 1000 κάθε χρόνο;(Οχι ότι θα αλλάξει κάτι εάν μιλάμε και για απορρόφηση εποχιακών μέσα σε αυτές που ήδη είναι στην πρώτη γραμμή) Ή είναι τόσο στουρναρια που θα μείνουν στα ίδια;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά δεν ανέφερε πουθενά για προσλήψεις. Μόνο για εξοπλισμό έλεγε. Νομίζω ότι εκεί που το πράγμα ξεκινάει και τελειώνει είναι τι θα γίνει με τους εποχικούς. Θα ανανεώσουν σύμβαση; Θα βγάλουν προκήρυξη για να τους απορροφήσουν; Θα βγάλει καινούργια προκήρυξη για εποχικούς; Θα τους διώξει όπως έκανε με τους ΟΒΑ ; Δεν ξέρω ένα μπαχαλο έχουμε γίνει
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι θέλουν! Τους έπιασε απροετοίμαστους, η όλη κατάσταση! Όπως κάθε χρόνο, βέβαια. Το θέμα με τις προσλήψεις, έπρεπε να λυθεί, από την πρώτη τετραετία τους. Όπως έκαναν με ειδικούς φρουρούς και ΕΠΟΠ. Άφησαν την πυροσβεστική, ενώ ήξεραν ότι θα υπάρχει κλιματική αλλαγή και θα έρθουν δύσκολες εποχές. Τώρα, έχουν άλλοι προτεραιότητα! Υγεία, παιδεία, δημοτική, δικαστική και όποιος άλλος, αρκεί να μην είναι η πυροσβεστική, λες και έχουν μίσος εναντίον της!
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

niasimas έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 5:22 pm Τι να παραδεχτούν; Εδώ πρωθυπουργός χώρας και σου λεέι, εντάξει μωρέ, κλιματική κρίση έχουμε, φωτιές είχαμε και θα έχουμε! Άρα κάθε χρόνο θα ρίχνουμε κλήρο για ποιο μέρος της Ελλάδας θα καταστραφεί! Και αν περισσεύουν φράγκα, θα πληρώνουμε αποζημιώσεις! Και αν δεν περισσεύουν, δεν περιάζει, φταίει το κλίμα!
Την έχει βρει την λύση ο Κούλης, παρακαλάει κάθε χρόνο για ξένη βοήθεια και καλύπτει τα κενά. Αυτή η χώρα πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ακόμα.
purosvestis2345

Δημοσίευση από purosvestis2345 »

Καλά τα λέτε, αλλά μάθατε τα καινούρια; Τα δασικα συμβάντα σκέφτονται να τα δώσουν παλι πίσω στο δασαρχείο όπως ήταν πριν το 1998. Έπεσε λέει μεγάλο σκ@το απο το κ. Πρωθυπυοργο σε πολιτική και φυσική ηγεσία. Στους συνδικαλιστικους και όχι μονο κύκλους λέγεται ότι έρχονται αλλαγές επιτελικά αλλα και προσώπων, για να δούμε...
Και που είναι ολοί αυτοί εδω που λέγανε τα δικά τους και οτι θα ξέρουν μεχρι και μοριοδοτήσεις;
Ανενημέρωτοι εκτος επικαιρότητας!
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

purosvestis2345 έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 9:56 pm Καλά τα λέτε, αλλά μάθατε τα καινούρια; Τα δασικα συμβάντα σκέφτονται να τα δώσουν παλι πίσω στο δασαρχείο όπως ήταν πριν το 1998. Έπεσε λέει μεγάλο σκ@το απο το κ. Πρωθυπυοργο σε πολιτική και φυσική ηγεσία. Στους συνδικαλιστικους και όχι μονο κύκλους λέγεται ότι έρχονται αλλαγές επιτελικά αλλα και προσώπων, για να δούμε...
Και που είναι ολοί αυτοί εδω που λέγανε τα δικά τους και οτι θα ξέρουν μεχρι και μοριοδοτήσεις;
Ανενημέρωτοι εκτος επικαιρότητας!
Ναι ξαι θα μαλώνουν σε ποιον ανήκει και τι ολο μλκίες λέτε μερικοί όσο για τους κύκλους σου πες τους 3 χρονια τώρα λένε για προσλήψεις σε δασαρχεία και να προέρχονται και από εμάς έπεσε στο τραπέζι και δεν ακούμπησε σας το λέω για τελευταία φορά δεν θα μείνει κανείς εποχικός απ έξω γιατί η γραμμή δεν είναι αυτή για όλους θα βρεθεί η χρυσή τομή και η ώρα πλησιάζει…σας ξαναείπα μην απορρύσεται μερικοί για τα άτομα την -τις προκηρύξεις μεχρι του χρόνου το 2024…εδώ είμαστε εσυ ο παπάτζας όμως με τα τόσα ονόματα δεν ξέρουμε που θα είσαι
purosvestis2345

Δεν σε χαρακτήρισα φιλε purosvestis είπα αυτό που μου μεταφέρθηκε αν ισχύει θα φανεί. Το φορουμ είναι για να μεταφέρουμε ότι πληροφορία εχουμε. Το παπάτζας που ακριβώς κολλάει; Το δεν ξέρουμε που θα είσαι που κολλαεί;
purosvestis

purosvestis2345 έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:09 pm Δεν σε χαρακτήρισα φιλε purosvestis είπα αυτό που μου μεταφέρθηκε αν ισχύει θα φανεί. Το φορουμ είναι για να μεταφέρουμε ότι πληροφορία εχουμε. Το παπάτζας που ακριβώς κολλάει; Το δεν ξέρουμε που θα είσαι που κολλαεί;
Εδω κολλάει φίλε όλο αυτό. Σαπάντησα και στα 2 που ανέφερα
purosvestis2345

Θα το δεχτώ αν και οριακό για το παπάτζας γιατί εγώ δεν σε χαρακτήρισα αλλά ειπα τη γνώμη μου.
Στο 'δεν ξέρουμε που θα είσαι' δεν μου απάντησες. Και μου μοιάζει κάπως απειλητικό.
Διαφώτισε με που θα μπορούσα δηλαδή να είμαι;
purosvestis

purosvestis2345 έγραψε: Παρ Ιούλ 21, 2023 12:19 am Θα το δεχτώ αν και οριακό για το παπάτζας γιατί εγώ δεν σε χαρακτήρισα αλλά ειπα τη γνώμη μου.
Στο 'δεν ξέρουμε που θα είσαι' δεν μου απάντησες. Και μου μοιάζει κάπως απειλητικό.
Διαφώτισε με που θα μπορούσα δηλαδή να είμαι;
Απ το φορουμ εννοω αλλη δουλεια δεν εχω να καθομαι τον καθενα να τον απειλω…
purosvestis2345

Οκ φιλε ολα καλα λοιπον 8-)
Εν αναμονη των εξελιξεων...
purosvestis

purosvestis2345 έγραψε: Παρ Ιούλ 21, 2023 9:22 am Οκ φιλε ολα καλα λοιπον 8-)
Εν αναμονη των εξελιξεων...
Παντος θα εχουμε πολλες ανακοινωσεις και στην ΔΕΘ και θα μιλησει και για προσληψεις ετσι μου ειπαν τωρ αελπιζω να ισχυει
predatorr

Δημοσίευση από predatorr »

Καλημέρα
κάτι που παρατηρώ
το 2019 δεν είχε πάρει επιλαχόντες στα κενά π είχε τ καλοκαίρι και την επόμενη χρονιά έβγαλε την προκήρυξη του 2020 από όσο ξέρω έχουν ήδη πολλά κενά κ στους εποχικούς κ δν έχουν πάρει τους επιλαχόντες ακόμα αν δεν πάρει ξανά θα βγάλει για εποχικούς του χρόνου … το έχουν πει κιόλας ότι θ βγάλουν τ χρόνου
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Άσε να δούμε τι θα γίνει, με όλη αυτή την κατάσταση, με τις φωτιές και θα υπάρχουν εξελίξεις, σε όλα τα επίπεδα. Γιατί θα αλλάξουν και πρόσωπα. Ϊσως να αλλάξει και ο αρχικός σχεδιασμός για τις προσλήψεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες