Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχω τοποθετηθεί ήδη.

Ομάδες εργασίας για την προκήρυξη από τον ΑΣΕΠ δεν έχουν συσταθεί ακόμη, κάτι που καθιστά τον Σεπτέμβριο όνειρο θερινής νυκτός, εκτός και αν πάει κάτ'επείγον, όπως τα νοσοκομεία και την "σφηνώσουν" κάπου (δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο).

Τα άρθρα που επικαλείσαι προωθούν - πουλούν πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και υπολογιστών - συμπλήρωση μητρώου. Τα περί προκήρυξης (χωρίς καμία βάση) απλά "κουμπωνουν" στο πακέτο και χρυσώνουν το χάπι.

Για οτιδήποτε νεότερο με επίσημη χροιά θα ενημερωθείτε άμεσα από αυτό εδώ το βήμα.
Stratiotis

Δημοσίευση από Stratiotis »

Geo13 έγραψε: Δευ Ιούλ 17, 2023 10:46 am Μια χαζη ερωτηση απο μενα: Επιτρεπεται προσεγμενο μουσι στην Δημοτικη Αστυνομια οταν με το καλο μπουμε σε υπηρεσια; Εχω καποιες ουλες στο προσωπο μου που ειναι πολυ ασχημες χωρις λιγο γενι και με προβληματιζει λιγο. Εχω δει δημοτικους αστυνομικους με γενακι και μου εκανε εντυπωση. Ξερεις κανεις;
Φυσικά κ μπορείς. Τουλάχιστον ακόμα.
Βλέπω καθημερινά στο Σύνταγμα έναν που είναι σαν τραγόπαπας κ έναν άλλον με μακρύ μαλλί ! Εντελώς ακραία φάση !
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από mrhabuya »

Stratiotis έγραψε: Δευ Ιούλ 17, 2023 7:21 pm
Geo13 έγραψε: Δευ Ιούλ 17, 2023 10:46 am Μια χαζη ερωτηση απο μενα: Επιτρεπεται προσεγμενο μουσι στην Δημοτικη Αστυνομια οταν με το καλο μπουμε σε υπηρεσια; Εχω καποιες ουλες στο προσωπο μου που ειναι πολυ ασχημες χωρις λιγο γενι και με προβληματιζει λιγο. Εχω δει δημοτικους αστυνομικους με γενακι και μου εκανε εντυπωση. Ξερεις κανεις;
Φυσικά κ μπορείς. Τουλάχιστον ακόμα.
Βλέπω καθημερινά στο Σύνταγμα έναν που είναι σαν τραγόπαπας κ έναν άλλον με μακρύ μαλλί ! Εντελώς ακραία φάση !
2023 εχουμε ρε φιλε! Τι ακραια φαση; Εχεις γυρισει καθολου στο εξωτερικο να δεις πως ειναι τα σωματα ασφαλειας γενικα; Εκσυγχρονιστειτε λιγο, εχετε μεινει στο 1920 που οσοι ειχαν τατου και μουσια ηταν δακτυλοδεικτουμενοι
Georgefazer

Δημοσίευση από Georgefazer »

Ενδιαφέρομαι για την προκήρυξη δημοτικής αστυνομίας μπορεί κάποιος να με ενημερώσει; Τα πτυχία που διαθέτω απολυτήριο λυκείου 15 όλα τα επαγγελματικά διπλώματα acdl αγγλικά advance μηχανή απεριόριστο ευχαριστώ εκ το προτέρων
Georgefazer

Ξέχασα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος και το οριο ηλικίας το σημαντικότερο Ξέχασα 😅
Papadopoulos21

Δημοσίευση από Papadopoulos21 »

Το όριο ηλικίας είναι μέχρι 35 χρόνων για όλες τις κατηγορίες ΔΕ ΤΕ ΠΕ.
Georgefazer

Ωραία την έχουμε την ηλικια τώρα η μοριοδοτηση τι παίζει; Έχουμε καμία ιδέα?
Stratiotis

Δημοσίευση από Stratiotis »

Georgefazer έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 2:00 am Ωραία την έχουμε την ηλικια τώρα η μοριοδοτηση τι παίζει; Έχουμε καμία ιδέα;
Πάτα στο Google "Δημοτική Αστυνομία" και θα σου πετάξει όλα τα αναμασωμένα νέα, όρια, καθήκοντα κτλ. Δν μπορεί να μην το σκέφτηκες.
Georgefazer

Stratiotis έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:30 am
Georgefazer έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 2:00 am Ωραία την έχουμε την ηλικια τώρα η μοριοδοτηση τι παίζει; Έχουμε καμία ιδέα;
Πάτα στο Google "Δημοτική Αστυνομία" και θα σου πετάξει όλα τα αναμασωμένα νέα, όρια, καθήκοντα κτλ. Δν μπορεί να μην το σκέφτηκες.
Λες να μην το έκανα; Αλλά δεν βρήκα κάτι που να λέει την μοριοδότηση.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Venom94 »

Έχει δίκιο, δεν βγάζει κάτι για την ώρα. Μόνο για τη προκυρηξη του 2001 της ΔΑ βγάζει αλλά θα διαφέρει αρκετά υποθέτω με την τωρινή που θα βγει.
Georgefazer

Τώρα διάβασα την προκήρυξη του 2001 πιστεύω αν εξαιρέσεις τς νίκες στους Ολυμπιακόυς αγώνες και την εντοπιότητα πιστεύω ίδια θα είναι πάνω κάτω εκτός αν είναι ίδια σας τους Ε. Δ
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Μόρια ΑΣΕΠ θα είναι.
Georgefazer

Αα κλασικά δηλ x55 το πτυχίο αγγλικά θα μετρήσει εντοπιότητα σς δήμους?
predatorr

Δημοσίευση από predatorr »

Είχα διαβάσει ένα φεκ της δημοτικής π έλεγε 35 ετών για ΠΕ το όριο ηλικίας και 28 για ΔΕ
Ξέρει κανεις τι ισχύει;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες