Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Οπότε στην χειρότερη 35+ αντιπυρικές για εμας και στη καλύτερη απορροφήση όλων. Κ γω κυνηγε καλά πράγματα ακούω τελευταία...
Yank

Δημοσίευση από Yank »

epoxikosbmk έγραψε: Κυρ Ιούλ 16, 2023 11:21 pm Οπότε στην χειρότερη 35+ αντιπυρικές για εμας και στη καλύτερη απορροφήση όλων. Κ γω κυνηγε καλά πράγματα ακούω τελευταία...
Αντε ρε μάγκες μακάρι εύχομαι πραγματικά και εγώ 31 είμαι αλλά μακάρι να έχει μεγάλο οριο να μπουν αρκετοί κ γτ όχι όλοι, εύχομαι από καρδιάς
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ας ξέρουμε ότι θα μπούμε κ περιμένουμε κ αλλες αντιπυρικες. Γτ προτεραιότητα έχουν οι 19ρηδες. Μακάρι.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Εσείς να απορροφηθείτε ολοί, το εύχομαι και εγώ. Με μας τους πολίτες, υπάρχει κανένα φως ή θα περιμένουμε ότι περισσέψει και αν;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

epoxikosbmk έγραψε: Κυρ Ιούλ 16, 2023 11:50 pm Ας ξέρουμε ότι θα μπούμε κ περιμένουμε κ αλλες αντιπυρικες. Γτ προτεραιότητα έχουν οι 19ρηδες. Μακάρι.
Αυτό ακριβώς φίλε αν ξέρουμε ότι θα πάρουμε σειρά αξίζει να περιμενουμε εγώ είμαι του 21
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Niasimas υπομονή φιλαράκι πολύ πιθανόν να βγάλει εποχικούς. Μπορεί εν τελη να μην ισχύει τίποτα. Πόσο είσαι?
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Σε περίπτωση που ανοίξει για εποχικούς μετά από το 24 που λήγει η σύμβαση στους υπάρχοντες εποχικούς θα ξανά κάνουμε αίτηση οι υπάρχων εποχικοί; Η θα μας ανανεώσουν; Το λέω γιατί αν χρειάζεται να κάνουνε πάλι αίτηση δεν θα μπει κανένας πολίτης εποχικος με τόσες αντιπυρικες και ειδικές δυνάμεις και διπλώματα και δεν έχει και νόημα πιστεύω καλύτερα να μπει νέο αιμα
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Yank έγραψε: Δευ Ιούλ 17, 2023 12:48 pm Σε περίπτωση που ανοίξει για εποχικούς μετά από το 24 που λήγει η σύμβαση στους υπάρχοντες εποχικούς θα ξανά κάνουμε αίτηση οι υπάρχων εποχικοί; Η θα μας ανανεώσουν; Το λέω γιατί αν χρειάζεται να κάνουνε πάλι αίτηση δεν θα μπει κανένας πολίτης εποχικος με τόσες αντιπυρικες και ειδικές δυνάμεις και διπλώματα και δεν έχει και νόημα πιστεύω καλύτερα να μπει νέο αιμα
Αυτόματα σε ανανεώνουν για άλλα πέντε χρόνια θα στο λέει στην καινούργια σύμβαση
Yank

Δημοσίευση από Yank »

purosvestis έγραψε: Δευ Ιούλ 17, 2023 1:37 pm
Yank έγραψε: Δευ Ιούλ 17, 2023 12:48 pm Σε περίπτωση που ανοίξει για εποχικούς μετά από το 24 που λήγει η σύμβαση στους υπάρχοντες εποχικούς θα ξανά κάνουμε αίτηση οι υπάρχων εποχικοί; Η θα μας ανανεώσουν; Το λέω γιατί αν χρειάζεται να κάνουνε πάλι αίτηση δεν θα μπει κανένας πολίτης εποχικος με τόσες αντιπυρικες και ειδικές δυνάμεις και διπλώματα και δεν έχει και νόημα πιστεύω καλύτερα να μπει νέο αιμα
Αυτόματα σε ανανεώνουν για άλλα πέντε χρόνια θα στο λέει στην καινούργια σύμβαση
Ααα οκ
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

epoxikosbmk έγραψε: Δευ Ιούλ 17, 2023 12:16 am Niasimas υπομονή φιλαράκι πολύ πιθανόν να βγάλει εποχικούς. Μπορεί εν τελη να μην ισχύει τίποτα. Πόσο είσαι;
Έχω περιθώριο ηλικιακά, αλλά δεν με χαλάνε και τα μεγάλα όρια, ώστε να έχω περισσότερες προσπάθειες, αν δεν μου κάτσει την πρώτη. Μακάρι να βγάλει, εφ'όσον στις μόνιμες, μάλλον θα προηγηθούν εποχικοί.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φωτιά στην Ανάβυσσο τώρα. Τα κανάλια λένε συνέχεια για τούς αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που εκκενώνουν σπίτια. Από μπάτσους στη φωτιά καλά πάμε από πυροσβέστες πάσχουμε
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καλό κουράγιο σε όσους επιχειρούν εκεί.
Comando333

Δημοσίευση από Comando333 »

Μας εχουν πρηξει τα παπαρια με τους αστυνομικους που πανε ολοι οπου βλεπουν καμερα ατσαλακωτοι και αλερωτοι να πουλησουν παπατζα, για του πυροσβεστες ου δινουν πραγματικη μαχη στο μετωπο δε λενε τιποτα, ειναι τραγικοι
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Comando333 έγραψε: Τρί Ιούλ 18, 2023 12:23 am Μας εχουν πρηξει τα παπαρια με τους αστυνομικους που πανε ολοι οπου βλεπουν καμερα ατσαλακωτοι και αλερωτοι να πουλησουν παπατζα, για του πυροσβεστες ου δινουν πραγματικη μαχη στο μετωπο δε λενε τιποτα, ειναι τραγικοι
Είσαι χαζός έτσι?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Comando333 έγραψε: Τρί Ιούλ 18, 2023 12:23 am Μας εχουν πρηξει τα παπαρια με τους αστυνομικους που πανε ολοι οπου βλεπουν καμερα ατσαλακωτοι και αλερωτοι να πουλησουν παπατζα, για του πυροσβεστες ου δινουν πραγματικη μαχη στο μετωπο δε λενε τιποτα, ειναι τραγικοι

Δεν υπάρχουν πυροσβεστες για να τους πιάσει η κάμερα, έτσι και αλλιώς.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες