Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
- Επάγγελμα: Εποχικοα
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Οπότε στην χειρότερη 35+ αντιπυρικές για εμας και στη καλύτερη απορροφήση όλων. Κ γω κυνηγε καλά πράγματα ακούω τελευταία...
Αντε ρε μάγκες μακάρι εύχομαι πραγματικά και εγώ 31 είμαι αλλά μακάρι να έχει μεγάλο οριο να μπουν αρκετοί κ γτ όχι όλοι, εύχομαι από καρδιάςepoxikosbmk έγραψε: Κυρ Ιούλ 16, 2023 11:21 pm Οπότε στην χειρότερη 35+ αντιπυρικές για εμας και στη καλύτερη απορροφήση όλων. Κ γω κυνηγε καλά πράγματα ακούω τελευταία...
-
- Επιλοχίας
Ας ξέρουμε ότι θα μπούμε κ περιμένουμε κ αλλες αντιπυρικες. Γτ προτεραιότητα έχουν οι 19ρηδες. Μακάρι.
Εσείς να απορροφηθείτε ολοί, το εύχομαι και εγώ. Με μας τους πολίτες, υπάρχει κανένα φως ή θα περιμένουμε ότι περισσέψει και αν;
Αυτό ακριβώς φίλε αν ξέρουμε ότι θα πάρουμε σειρά αξίζει να περιμενουμε εγώ είμαι του 21epoxikosbmk έγραψε: Κυρ Ιούλ 16, 2023 11:50 pm Ας ξέρουμε ότι θα μπούμε κ περιμένουμε κ αλλες αντιπυρικες. Γτ προτεραιότητα έχουν οι 19ρηδες. Μακάρι.
-
- Επιλοχίας
Niasimas υπομονή φιλαράκι πολύ πιθανόν να βγάλει εποχικούς. Μπορεί εν τελη να μην ισχύει τίποτα. Πόσο είσαι?
Σε περίπτωση που ανοίξει για εποχικούς μετά από το 24 που λήγει η σύμβαση στους υπάρχοντες εποχικούς θα ξανά κάνουμε αίτηση οι υπάρχων εποχικοί; Η θα μας ανανεώσουν; Το λέω γιατί αν χρειάζεται να κάνουνε πάλι αίτηση δεν θα μπει κανένας πολίτης εποχικος με τόσες αντιπυρικες και ειδικές δυνάμεις και διπλώματα και δεν έχει και νόημα πιστεύω καλύτερα να μπει νέο αιμα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Αυτόματα σε ανανεώνουν για άλλα πέντε χρόνια θα στο λέει στην καινούργια σύμβασηYank έγραψε: Δευ Ιούλ 17, 2023 12:48 pm Σε περίπτωση που ανοίξει για εποχικούς μετά από το 24 που λήγει η σύμβαση στους υπάρχοντες εποχικούς θα ξανά κάνουμε αίτηση οι υπάρχων εποχικοί; Η θα μας ανανεώσουν; Το λέω γιατί αν χρειάζεται να κάνουνε πάλι αίτηση δεν θα μπει κανένας πολίτης εποχικος με τόσες αντιπυρικες και ειδικές δυνάμεις και διπλώματα και δεν έχει και νόημα πιστεύω καλύτερα να μπει νέο αιμα
Ααα οκpurosvestis έγραψε: Δευ Ιούλ 17, 2023 1:37 pmΑυτόματα σε ανανεώνουν για άλλα πέντε χρόνια θα στο λέει στην καινούργια σύμβασηYank έγραψε: Δευ Ιούλ 17, 2023 12:48 pm Σε περίπτωση που ανοίξει για εποχικούς μετά από το 24 που λήγει η σύμβαση στους υπάρχοντες εποχικούς θα ξανά κάνουμε αίτηση οι υπάρχων εποχικοί; Η θα μας ανανεώσουν; Το λέω γιατί αν χρειάζεται να κάνουνε πάλι αίτηση δεν θα μπει κανένας πολίτης εποχικος με τόσες αντιπυρικες και ειδικές δυνάμεις και διπλώματα και δεν έχει και νόημα πιστεύω καλύτερα να μπει νέο αιμα
Έχω περιθώριο ηλικιακά, αλλά δεν με χαλάνε και τα μεγάλα όρια, ώστε να έχω περισσότερες προσπάθειες, αν δεν μου κάτσει την πρώτη. Μακάρι να βγάλει, εφ'όσον στις μόνιμες, μάλλον θα προηγηθούν εποχικοί.epoxikosbmk έγραψε: Δευ Ιούλ 17, 2023 12:16 am Niasimas υπομονή φιλαράκι πολύ πιθανόν να βγάλει εποχικούς. Μπορεί εν τελη να μην ισχύει τίποτα. Πόσο είσαι;
Φωτιά στην Ανάβυσσο τώρα. Τα κανάλια λένε συνέχεια για τούς αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που εκκενώνουν σπίτια. Από μπάτσους στη φωτιά καλά πάμε από πυροσβέστες πάσχουμε
Καλό κουράγιο σε όσους επιχειρούν εκεί.
Μας εχουν πρηξει τα παπαρια με τους αστυνομικους που πανε ολοι οπου βλεπουν καμερα ατσαλακωτοι και αλερωτοι να πουλησουν παπατζα, για του πυροσβεστες ου δινουν πραγματικη μαχη στο μετωπο δε λενε τιποτα, ειναι τραγικοι
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 14
Δεν υπάρχουν πυροσβεστες για να τους πιάσει η κάμερα, έτσι και αλλιώς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες