Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lia00

Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;

Δημοσίευση από Lia00 »

Το οτι εχω τα περισσοτερα μορια γι αυτη και αρα τις περισσοτερες πιθανοτητες ναι και ειμαι απο τα ατομα που κανω 1 χρονο προετοιμασια αντι να τα παρατησω η να παρω τηλεφωνακι... Τιμη μου... Κομπλεξικα εε κομπλεξικα. Και σαν ειδικοτητα μην υποτιμας καμια. Εγω υποτιμω αυτους κι αυτες που δεν γνωριζουν που πανε και δεν ξερουν τι τους γινεται προσωπικα ουτε η μεταθεση θα με αγχωσει ουτε τι ειδικοτητα θα μπω ουτε να βολευτω κοιταω μιας και μπορουσα να κανω πολλα κι εξω και κανω. Αλλα το γουσταρω και γι αυτο προσπαθω. Κλειστε λοιπον τα στοματακια γιατι καποια ατομα απλα δεν κανετε
Lia00

Δημοσίευση από Lia00 »

Giannaros έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 3:10 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 2:30 pm
Lia00 έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 10:35 am Για μενα πρωτα τα ψυχιατρικα θεματα και το αθλητικο κομματι επρεπε να κοιτανε και μετα ολα τα αλλα. Γιατι οι ψυχιατροι περασαν παιδια ασταθη που τα βλεπεις οτι δεν κανουν με αυτα που λενε αρχικα. Ναι πολλοι κι ιδιαιτερα οι γυναικες (κι ας ειμαι γυναικα) την εχουν δει οτι θα πιασουν γραφειακι αλλα δεν τα μαθαν καλα.

Είσαι κ εσύ... Τι ειδικότητα είπαμε θέλεις να δηλώσεις; Α ναι. Φαρμακείο! Χμμ μάχιμη ειδικότητα δεν μπορείς να πεις!
Δεν κατάλαβα ως προς τι η ειρωνεία για την ειδικότητα που θα επιλέξει κάποιος; Ίσα ίσα που είναι είναι πολύ σημαντική ειδικότητα. Εσύ όταν έρθεις σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο να πάρεις φάρμακα πες θέλω να με εξυπηρετήσει κάποιος που είναι μάχιμος. Αλλιώς μπορείς να πάρεις τα φάρμακα ή ότι άλλο θες από ιδιωτικό φαρμακείο αλλά δεν νομίζω να θες να δίνεις κάτι 100ρικα. Με γίνατε όλοι ειδικοί!

Ευχαριστω, τα πες ολα!
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Eleonora »

Lia00 έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 3:31 pm
Giannaros έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 3:10 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 2:30 pm

Είσαι κ εσύ... Τι ειδικότητα είπαμε θέλεις να δηλώσεις; Α ναι. Φαρμακείο! Χμμ μάχιμη ειδικότητα δεν μπορείς να πεις!
Δεν κατάλαβα ως προς τι η ειρωνεία για την ειδικότητα που θα επιλέξει κάποιος; Ίσα ίσα που είναι είναι πολύ σημαντική ειδικότητα. Εσύ όταν έρθεις σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο να πάρεις φάρμακα πες θέλω να με εξυπηρετήσει κάποιος που είναι μάχιμος. Αλλιώς μπορείς να πάρεις τα φάρμακα ή ότι άλλο θες από ιδιωτικό φαρμακείο αλλά δεν νομίζω να θες να δίνεις κάτι 100ρικα. Με γίνατε όλοι ειδικοί!

Ευχαριστω, τα πες ολα!
Και ανεξάρτητα από την ειδικότητα, κάποιοι ξεχνάνε, ότι για να περάσεις, όλες οι ΠΚΕ, είναι κοινές. Επίσης, και η εκπαίδευση, μέχρι την ορκωμοσία, δεν διακρίνεται σε light και σε "βαρβάτες" ειδικότητες, όλοι κρίνονται το ίδιο.
Επομένως, δεν χρειάζεται ειρωνία, για καμμιά ειδικότητα, άλλωστε, η συγκεκριμένη ειδικότητα,(βφαρ), θεωρείται και αρκετά ελκυστική, και υπεύθυνη.
Styga
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Lia00 έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 3:29 pm Το οτι εχω τα περισσοτερα μορια γι αυτη και αρα τις περισσοτερες πιθανοτητες ναι και ειμαι απο τα ατομα που κανω 1 χρονο προετοιμασια αντι να τα παρατησω η να παρω τηλεφωνακι... Τιμη μου... Κομπλεξικα εε κομπλεξικα. Και σαν ειδικοτητα μην υποτιμας καμια. Εγω υποτιμω αυτους κι αυτες που δεν γνωριζουν που πανε και δεν ξερουν τι τους γινεται προσωπικα ουτε η μεταθεση θα με αγχωσει ουτε τι ειδικοτητα θα μπω ουτε να βολευτω κοιταω μιας και μπορουσα να κανω πολλα κι εξω και κανω. Αλλα το γουσταρω και γι αυτο προσπαθω. Κλειστε λοιπον τα στοματακια γιατι καποια ατομα απλα δεν κανετε

Μην μπερδευςστε! Εσυ έκρινες άλλες γυναίκες ότι θέλουν να μπουν στο στρατό για να είναι σε ένα γραφείο και θες να επιλέξεις ειδικότητα ας το πούμε γραφείου. Μην κρίνεις για να μην κριθείς που λέμε. Επισης ξέρω τι θα δηλώσεις από τα λεγόμενα σου πριν 2-3 μέρες αν αλλάζεις γνώμη κάθε λιγο είναι άλλο θεμα. Όλες οι ειδικότητες σεβαστές και για κάποιο λόγο υπάρχουν δεν είπα το αντίθετο. Μην το παίζετε ιστορία όμως! Εγώ έτσι εγώ αλλιώς είναι μάχιμος είμαι έτσι. Πηγες στρατό κούκλα μου; Ξέρεις τι κλίμα επικρατεί; Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε. Σε παρακολουθώ να γράφεις και μόνο έπαρση βλέπω. Εγώ πέρασα τα αθλήματα για πλάκα γιατί είμαι γυμνάστρια, εγώ πέρασα σαν επιλαχών γιατί είχα τα μόρια και τώρα έχω πιο πολλά. Κάπου κούρασες φτάνει! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ.
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Μην γεμίζετε τις σελίδες με χαζομάρες. Χάνουμε σημαντικές απαντήσεις. Εδώ μπαίνουμε για να ανταλλάξουμε πληροφορίες για την προκήρυξη. Φαίνεται το επίπεδο όλων σας από τις απαντήσεις. Μαζευτείτε μερικοι/μερικές.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από niasimas »

Εδώ ο σημερινός ΕΠΟΠ δεν μπορεί να επιβιώσει, με τον μισθό που παίρνει και τις συνεχείς μεταθέσεις, τον διώχνουν στα 50, χωρίς εισόδημα και εσείς ασχολείστε με μόρια, θέσεις και γραφεία. Και ποιος είναι πιο κομάντο από τον άλλο!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

niasimas έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 6:48 pm Εδώ ο σημερινός ΕΠΟΠ δεν μπορεί να επιβιώσει, με τον μισθό που παίρνει και τις συνεχείς μεταθέσεις, τον διώχνουν στα 50, χωρίς εισόδημα και εσείς ασχολείστε με μόρια, θέσεις και γραφεία. Και ποιος είναι πιο κομάντο από τον άλλο!
Παλιά μας τέχνη κόσκινο να τρωγόμαστε μεταξύ μας, πράγμα που δεν το βλέπω να αλλάζει, δυστυχώς…
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 6:51 pm
niasimas έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 6:48 pm Εδώ ο σημερινός ΕΠΟΠ δεν μπορεί να επιβιώσει, με τον μισθό που παίρνει και τις συνεχείς μεταθέσεις, τον διώχνουν στα 50, χωρίς εισόδημα και εσείς ασχολείστε με μόρια, θέσεις και γραφεία. Και ποιος είναι πιο κομάντο από τον άλλο!
Παλιά μας τέχνη κόσκινο να τρωγόμαστε μεταξύ μας, πράγμα που δεν το βλέπω να αλλάζει, δυστυχώς…
Γι'αυτό δεν πάμε μπροστά!
Lia00

Δημοσίευση από Lia00 »

Αν δεν σαρεσει μην μπεις κατσε ιδιωτικο τομεα που ναι καλυτερα
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επαναλαμβάνω: Τσακώνεστε για βλακείες! Και το τελειώνω εδώ, γιατί μας ενδιαφέρει η προκήρυξη και μόνο!
Άβαταρ μέλους
hazardous
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από hazardous »

Δεν είναι θετικό προσόν για κάποιον που επιθυμεί να μπει στο στράτευμα να επηρεάζεται από ένα σχόλιο πόσο μάλλον από το ιντερνετ.
Των δ' επιλέκτων η αρετή
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Terminator »

Για να ηρεμήσουμε λίγο αλλιώς θα κλειδώσει το topic άντε γιατί ασχολούμαστε κάθε λίγο και λιγάκι με 2-3 topic εδώ μέσα
Panagiotisvrg

Δημοσίευση από Panagiotisvrg »

Έχουμε κανένα νεο για την προκήρυξη;
Elein

Δημοσίευση από Elein »

Αληθεύει ότι θα μπουν μελλοντικά μέσω πανελληνίων;
Elein

Δημοσίευση από Elein »

Μήπως ξέρετε αν είναι καλή η ειδικότητα ράφτης; Ενδιαφέρεται ο ανιψιός μου.
Ευχαριστώ πολύ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες