τι θέλεις να μετρήσουν; Εκατοστά;Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 9:47 amΘα μετρήσουν αντιπυρικες τελικά η όχι;purosvestis έγραψε: Παρ Ιούλ 14, 2023 10:29 pmΝαι φιλε το 35 και πιέζουν για 40 …. Επίσης θέλουν να κλείσει ο κύκλος των πενταετών αλλά επειδή και εμείς έχουμε αρκετά άτομα μεγάλα υπάρχει πρόβλημα και ψάχνουν λύση…KYNHGOS έγραψε: Παρ Ιούλ 14, 2023 9:09 pm
Για τι οριο ηλικιας ανεφερες εσυ για εποχικους στην προκ των 700 ατομων;
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Αν θα μετρήσουν αρνητικά για την ηλικία εννοώ φίλε μου. Άσε τα εκατοστά για άλλη δουλειάPyr έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 9:50 amτι θέλεις να μετρήσουν; Εκατοστά;Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 9:47 amΘα μετρήσουν αντιπυρικες τελικά η όχι;purosvestis έγραψε: Παρ Ιούλ 14, 2023 10:29 pm
Ναι φιλε το 35 και πιέζουν για 40 …. Επίσης θέλουν να κλείσει ο κύκλος των πενταετών αλλά επειδή και εμείς έχουμε αρκετά άτομα μεγάλα υπάρχει πρόβλημα και ψάχνουν λύση…
Οι τελευταίες 30 σελίδες τουλάχιστον σε αυτό αναφέρονται στην ηλικία και στις αντιπυρικες, το να ρωτάτε συνέχεια το ίδιο πράγμα τι νόημα έχει?Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 10:17 amΑν θα μετρήσουν αρνητικά για την ηλικία εννοώ φίλε μου. Άσε τα εκατοστά για άλλη δουλειά
Διίστανται οι απόψεις φίλε μου από αυτά που έχω διαβάσει, ο ένας λέει θα μετρήσουν ο αλλος όχι!
Για όλα διίστανται οι απόψεις, γιατί κανένας δεν είναι Κικίλιας για να ξέρει με σιγουριά. Ότι μαθαίνει ή ακούει κάποιος, θα το μεταφέρει, χωρίς να είναι 100% σίγουρο.
Αν νομίζεις ότι θα ασχοληθεί ο Κικίλιας με τη προκήρυξη είσαι γελασμενος... Ο Τουρνάς είναι υπεύθυνος για αυτό κ τις προθέσεις του τις έχει δείξει!
Αν είναι υπεύθυνος ο Τουρνάς, τότε βλέπω να βάζει μέσα 12χρονα! Αφού κολάει τόσο πολύ στο θέμα της ηλικίας!
Ο τουρνας και ο καθε τουρνας δεν αποφασιζει κ διαταζει.
Ως εκ τουτου δεν θα κανει οτι γουσταρει αυτος.
Και θα το δειτε!
Ποιος θα τον εμποδίσει αν το αποφασίσει; Εδώ τους ειδικών καθηκόντων με δεκάδες υποψήφιους στους πίνακες και απ' ό, τι φαίνεται θα μας πετάξουν στον δρόμο, ενώ υπάρχουν τόσες οργανικές ακάλυπτες, κι όχι επειδή θέλουν νέο διαγωνισμό, αλλά έτσι χωρίς αιτία! Αντίστοιχα και ς' εσάς ποιος έχει τη δύναμη και ς' εσάς να επιβάλει όρους για το ηλικιακό; Αυτοδύναμοι είναι, στις αρχές της θητείας τους, άρα κάνουν ό, τι θέλουν!
Ο Τουρνας ακούει τους αξιωματικούς του, που πιέζουν για χαμηλά όρια λόγο μεγάλου μέσου όρου που έχει το σώμα. Το θέμα είναι οτι με 4.000 κενά, και όλους τους εποχιακούς να πάρει πρακτικά δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα του σώματος
Ο γενικος ειναι διπλα στον κικιλια εχουν αριστες σχεσεις κ τον εμπιστευεται…. Κ ο γενικος ζηταει μεγαλα ορια ηλικιας…. Να τελειωνει με εμας…. Και εποχικους δν θα ξανα παρει…η πρωτη προκ τελος αντιπυρικης…
Δεν θα ακουσει τον τουρνα γτ πολυ απλα δεν τον ξερει κ δν εχει ιδεα απο ΠΣ.
Αυτες ειναι οι πληροφοριες μου κ αυτες παραθετω.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 56
Ο γενικός δν μας συμπαθούσε κ πολύ... Πως άλλαξε άποψη;
Το χαρτοφύλακιο, που στέλνει η πυροσβεστική, για τον ετήσιο προγραμματισμό των προσλήψεων, που βγάζουν τον Σεπτέμβρη όλα τα υπουργεία, δεν περιλαμβάνει νέες προσλήψεις εποχικών για το 24;KYNHGOS έγραψε: Κυρ Ιούλ 16, 2023 11:27 am Ο γενικος ειναι διπλα στον κικιλια εχουν αριστες σχεσεις κ τον εμπιστευεται…. Κ ο γενικος ζηταει μεγαλα ορια ηλικιας…. Να τελειωνει με εμας…. Και εποχικους δν θα ξανα παρει…η πρωτη προκ τελος αντιπυρικης…
KYNHGOS για λέγε για λέγε έχει ενδιαφέρον αυτό π λές.niasimas έγραψε: Κυρ Ιούλ 16, 2023 7:54 pmΤο χαρτοφύλακιο, που στέλνει η πυροσβεστική, για τον ετήσιο προγραμματισμό των προσλήψεων, που βγάζουν τον Σεπτέμβρη όλα τα υπουργεία, δεν περιλαμβάνει νέες προσλήψεις εποχικών για το 24;KYNHGOS έγραψε: Κυρ Ιούλ 16, 2023 11:27 am Ο γενικος ειναι διπλα στον κικιλια εχουν αριστες σχεσεις κ τον εμπιστευεται…. Κ ο γενικος ζηταει μεγαλα ορια ηλικιας…. Να τελειωνει με εμας…. Και εποχικους δν θα ξανα παρει…η πρωτη προκ τελος αντιπυρικης…
Κανουμε υπομονη να δουμε και τι θα γινει στην πραξη παιδια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες