Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Soldat

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Soldat »

Τι να πω ρε φίλε, ένα χρόνο λέμε για δημοτική και δημοτική δε βλέπουμε! Συζήτηση κάνουμε αλλά θέλω να είμαι αισιόδοξος γιατί έχω κουραστεί να γράφει κάθε site ότι του κατέβει! Καλή επιτυχία σε όλους μάγκες!
kreator999

Δημοσίευση από kreator999 »

Για να φτάσεις στο σημείο να ξεκινήσεις υπηρεσία θα είναι τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2025 είναι αδύνατον να τελειώσει νωρίτερα η όλη διαδικασία της πρόσληψης κυρίως οταν μιλάμε για ΑΣΕΠ
Soldat

Δημοσίευση από Soldat »

Τουλάχιστον να βγουν τα αποτελέσματα σε κάνα 5-6μηνο μετά την προκήρυξη και τα υπόλοιπα βλέπουμε ύστερα, εχει γίνει κατάντια! Προκήρυξη ακούμε και προκήρυξη σε βλέπουμε!
Stratiotis

Δημοσίευση από Stratiotis »

kreator999 έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 3:57 pm Για να φτάσεις στο σημείο να ξεκινήσεις υπηρεσία θα είναι τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2025 είναι αδύνατον να τελειώσει νωρίτερα η όλη διαδικασία της πρόσληψης κυρίως οταν μιλάμε για ΑΣΕΠ
Πολύ λες, αν βγει Σεπτέμβρη, από του χρόνου τον χειμώνα θα είμαστε σε υπηρεσίες λογικά.
Maladenisrt

Δημοσίευση από Maladenisrt »

Stratiotis έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 10:37 pm
kreator999 έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 3:57 pm Για να φτάσεις στο σημείο να ξεκινήσεις υπηρεσία θα είναι τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2025 είναι αδύνατον να τελειώσει νωρίτερα η όλη διαδικασία της πρόσληψης κυρίως οταν μιλάμε για ΑΣΕΠ
Πολύ λες, αν βγει Σεπτέμβρη, από του χρόνου τον χειμώνα θα είμαστε σε υπηρεσίες λογικά.
Του χρόνου το χειμώνα στην υπηρεσία; Χαχαχαχαχαχ
Όπως είπε κι ο άλλος, το καλοκαίρι του 25 και αν.
Εμεις οι Υεφκκ της 9κ βγήκε η προκήρυξη τον Οκτώβριο του 21 και τώρα θα μπούμε για εκπαίδευση. Άρα υπολόγισε ότι θα διοριστουμε τον Οκτώβριο, δηλαδή 2 χρόνια μετά την έκδοση της προκήρυξης.
Stratiotis

Maladenisrt έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 11:39 pm
Εμεις οι Υεφκκ της 9κ βγήκε η προκήρυξη τον Οκτώβριο του 21 και τώρα θα μπούμε για εκπαίδευση. Άρα υπολόγισε ότι θα διοριστουμε τον Οκτώβριο, δηλαδή 2 χρόνια μετά την έκδοση της προκήρυξης.
Οντως ; Με τους Φρουρούς το 19 Δν είχε πάρει τόσο χρόνο νομίζω.
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Stratiotis έγραψε: Κυρ Ιούλ 16, 2023 8:06 am
Maladenisrt έγραψε: Σάβ Ιούλ 15, 2023 11:39 pm

Οντως ; Με τους Φρουρούς το 19 Δν είχε πάρει τόσο χρόνο νομίζω.
Δεν ήτανε προκήρυξη του ΑΣΕΠ.
KyriosPatriarxis

Δημοσίευση από KyriosPatriarxis »

Ρε παιδια μερικοι ακομα δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι ειναι προκηρυξη ΑΣΕΠ και ο διορισμος κανει τουλαχιστον 2 χρονια!
Οι επιτυχοντες της Δημοτικης θα μπουν για εκπαιδευση το καλοκαιρι του 25 και αν!
Stratiotis

KyriosPatriarxis έγραψε: Κυρ Ιούλ 16, 2023 3:10 pm Ρε παιδια μερικοι ακομα δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι ειναι προκηρυξη ΑΣΕΠ και ο διορισμος κανει τουλαχιστον 2 χρονια!
Οι επιτυχοντες της Δημοτικης θα μπουν για εκπαιδευση το καλοκαιρι του 25 και αν!
Ρε παίδες με συγχωρείτε αλλά Δν έχω καταλάβει. Τι διαφορα είχε από τους φρουρούς ; Κ αυτοί με μόρια ήταν.
PAPADOPOULOS21

Δημοσίευση από PAPADOPOULOS21 »

Ναι αλλά δεν ηταν με ΑΣΕΠ, έκανες τα χαρτιά σου στην Αστυνομία. Αυτή είναι η διαφορά. Και στις δύο περιπτώσεις είναι με μορια.
Tasos95

Δημοσίευση από Tasos95 »

Καλημέρα, εκτίμηση λέτε θα βγει εντός Σεπτέμβρη η θα πάει Οκτώβρη η προκήρυξη;
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Magnum7 »

Το πιθανότερο είναι για Σεπτέμβρη. Όλα είναι ανοικτά
Geo13

Δημοσίευση από Geo13 »

Μια χαζη ερωτηση απο μενα: Επιτρεπεται προσεγμενο μουσι στην Δημοτικη Αστυνομια οταν με το καλο μπουμε σε υπηρεσια; Εχω καποιες ουλες στο προσωπο μου που ειναι πολυ ασχημες χωρις λιγο γενι και με προβληματιζει λιγο. Εχω δει δημοτικους αστυνομικους με γενακι και μου εκανε εντυπωση. Ξερεις κανεις;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

Magnum7 έγραψε: Δευ Ιούλ 17, 2023 9:12 am Το πιθανότερο είναι για Σεπτέμβρη. Όλα είναι ανοικτά
Τελικά είναι πιθανότερος ο Σεπτέμβρης ή όλα είναι ανοικτά;

Και αν είναι πιθανότερος ο Σεπτέμβρης μπορείς να μας πεις με επιχειρήματα από που προκύπτει αυτό;
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Magnum7 »

Από τα άρθρα στο Ίντερνετ που διαβάζω λένε για Σεπτέμβρη…. Αλλά άμα δεν δω την προκηρηξη δεν πιστεύω τπτ… τώρα για πες μας εσυ για ποτέ που τα γνωριζεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες