Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όσες προκηρύξεις είναι μέσω ΑΣΕΠ απαιτούν να υπάρχει καταχωρημένο μητρώο, υποχρεωτικά.
Άβαταρ μέλους
Steliospa95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Steliospa95 »

Παιδια καλησπέρα. Θεωρείται με πτυχίο, μεταπτυχιακό, αγγλικα,ecdl και πολυτεκνια θα έχω ελπίδες για τις 183 θέσεις ΠΕ;
Soldat

Δημοσίευση από Soldat »

Πιθανόν αλλά μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, αφού είσαι πολύτεκνος - η θα μπεις στην ειδική κατηγορία και θα διεκδικήσεις τις θέσεις που αφορούν τους πολύτεκνους. Δηλαδή, οι θέσεις είναι 183 συνολικά αλλά σκέψου ότι θα είναι λιγότερες καθώς θα υπάρχουν θέσεις γενικής κατηγορίας αλλά και ειδικής κατηγορίας γενικά θεωρώ ότι θα είναι δύσκολα αλλά κανείς δεν ξέρει! Άλλος κανείς να μας πει τη γνώμη του?
PAPADOPOULOS21

Δημοσίευση από PAPADOPOULOS21 »

Παιδιά για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ νομίζω δεν θα είναι μόνο 184 όπως και για ΔΕ γιατί έχουν εγκριθεί και άλλες 213 εάν δεν κάνω λάθος. Αν γνωρίζει κάποιος πως θα κατανεμηθουν οι υπόλοιπες θέσεις ας μας ενημερώσει.
Soldat

Δημοσίευση από Soldat »

Ισχύει αυτό αλλά το πολύ πολύ να φτάσουν τις 200 θέσεις οι πε, δεν θα έχει μεγάλη σημασία, εγώ σκέφτομαι αν η προκήρυξη βγει Σεπτέμβρη η διαδικασία πόσο θα πάρει; Για αθλήματα ποτέ θα πάμε; Ελπίζω η αναμονή να έχει ένα όριο γιατί κούρασε ένα χρόνο και παραπάνω τώρα
Alqatar22
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Alqatar22 »

Καλησπέρα σας με βαθμό πτυχίου 6,22 με Β2 ecdl και δίπλωμα μηχανής και αυτοκινητου ως ΤΕ δηλώνοντας όλους τους δήμους έχω καμία πιθανό ητα η να μην μπω καν στη διαδικασία; Σας ευχαριστώ
Soldat

Δημοσίευση από Soldat »

Ποτέ δεν ξέρεις, δήλωσε και θα δείξει! Εξάλλου, πόσα πτυχία και διπλώματα να έχει κανείς! Αν πραγματικά το θες δήλωσε εννοείται!
Alqatar22
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Soldat έγραψε: Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:43 pm Ποτέ δεν ξέρεις, δήλωσε και θα δείξει! Εξάλλου, πόσα πτυχία και διπλώματα να έχει κανείς! Αν πραγματικά το θες δήλωσε εννοείται!
Σε ευχαριστώ πολύ καλή επιτυχία με το καλό όταν βγει να έχουμε όλοι
kreator999

Δημοσίευση από kreator999 »

Εννοείται οτι θα δηλώσεις αλλά όσον αφορά για τις θέσεις παρόλο που είναι ασεπ και τα αθλήματα να γίνουν με τσιπακι για τον ακριβές χρόνο πιστεύω θα πεχτεί πολύ βυσμα και σε αυτήν την προκυρηξη οπότε οτι και να έχεις από προσόντα κάποιο παράθυρο θα υπάρχει για το βυσμα. Ευελπιστώ όλα να κυλήσουν με νόμιμο τρόπο και να είναι αξιοκρατικά
Leon3265

Δημοσίευση από Leon3265 »

Καλησπέρα πότε πιστεύεται πως θα βγει η προκήρυξη;
Alqatar22
Στρατιώτης
Στρατιώτης

kreator999 έγραψε: Παρ Ιούλ 14, 2023 7:12 pm Εννοείται οτι θα δηλώσεις αλλά όσον αφορά για τις θέσεις παρόλο που είναι ασεπ και τα αθλήματα να γίνουν με τσιπακι για τον ακριβές χρόνο πιστεύω θα πεχτεί πολύ βυσμα και σε αυτήν την προκυρηξη οπότε οτι και να έχεις από προσόντα κάποιο παράθυρο θα υπάρχει για το βυσμα. Ευελπιστώ όλα να κυλήσουν με νόμιμο τρόπο και να είναι αξιοκρατικά
Μακάρι να μπουν όσοι το αξίζουν και το θέλουν πραγματικά γιατί έχω ξανασυμμετασχει σε παρόμοιες προκηρύξεις και έχουν δει και εμένα τα μάτια μου διάφορα στα αθλήματα από επιτροπές εκτός ΑΣΕΠ αυτή τη φορά ελπίζω να είναι αξιοκρατικά
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Σεπτέμβριο πηγαίνουν όλα παλικάρια, εκτός απο εποπ για όσους ενδιαφέρονται που είναι πολύ πιθανό και νωρίτερα. Είναι η χρονιά των ενστολων φέτος μακάρι να πάνε όλα καλά και να μπουν οι καλύτεροι.
Soldat

Δημοσίευση από Soldat »

Λέτε να βγει η προκήρυξη Σεπτέμβρη και τα αθλήματα να γίνουν σε κάνα δίμηνο ή λέτε να πάρει κάνα χρόνο και βάλε?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σεπτέμβριο γράφουν τα ΜΜΕ που θέλουν να πλασάρουν αγορά μητρώου - πιστοποιητικών γλωσσομάθειας και υπολογιστών.

Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν συσταθεί καν ακόμη ομάδες εργασίας για την προκήρυξη.

(Υπερβολικά) αισιόδοξο το σενάριο "Σεπτέμβριος" λοιπόν.
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Θέλουν να παίξουν μπαλιτσα με υις τοπικές εκλογές φίλε, να κοροϊδεύουν τον κόσμο δηλαδή, που σημαίνει όντως Σεπτέμβρη πηγαίνει ολοταχώς. Προφανώς και προσωρινά σε 2 με 3 μήνες και μετά αθλήματα φίλε. Μη μου βιάζεσαι 😂
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες