Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Παιδιά να ρωτήσω είδα στη συζήτηση κάποιος έγραψε ο μισθός θα είναι 800-850 είναι δυνατόν ;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Την πρωτη διετία ζητημα αν αγγίζεις τα 800.
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
ΠΕ διοικητικού και παίρνω 950€ σε μια υπηρεσία και νόμιζα δικαστική θα έχουν άλλο μισθολόγιο
Ε μείνετε εκεί που είστε και αφήστε τις θέσεις για τους υπόλοιπους που το γουστάρουν!
Ακριβώς κάτσε εκεί με τα 950 καλά είσαι!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Λέτε να μπορώ να συμμετέχω στη προκήρυξη όταν βγει η επειδή είμαι ακόμα φαντάρος να μην μπορώ ;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Οχι θα πρεπει να προσκομίσεις το απολυτηριο σου στην αιτηση.Busterakos έγραψε: Τετ Ιούλ 12, 2023 5:37 pm Λέτε να μπορώ να συμμετέχω στη προκήρυξη όταν βγει η επειδή είμαι ακόμα φαντάρος να μην μπορώ ;
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
Είναι σίγουρο αυτό, γιατί οπουδήποτε έψαξα δεν διάβασα κάτι τέτοιο. Πάντως εφόσον ακόμα δεν έχει βγει ακόμα προκήρυξη είμαι καλά.Coyote έγραψε: Τετ Ιούλ 12, 2023 8:14 pmΟχι θα πρεπει να προσκομίσεις το απολυτηριο σου στην αιτηση.Busterakos έγραψε: Τετ Ιούλ 12, 2023 5:37 pm Λέτε να μπορώ να συμμετέχω στη προκήρυξη όταν βγει η επειδή είμαι ακόμα φαντάρος να μην μπορώ ;
Είσαι καλά εφόσον απολυθείς μέχρι τον Σεπτέμβρη που ακούγεται ότι θα βγει η προκήρυξη. Τώρα να είσαι φαντάρος και να σε πάρουν δύσκολο φίλε θα δειξει
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Δυστυχώς απολύομαι τον Δεκέμβριο και λόγω αυτού δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω αν είναι όπως στους εποπ που μπορείς να συμμετάσχεις σε προκήρυξη αρκεί να απολύεσαι εντός 4 μηνών.
Παιδιά πιστεύεται σίγουρα θα βγει Σεπτέμβρη ;
Ναι δεν τους παίρνει για παραπέρα ήδη έχει αργήσει.
Καλησπέρα στην ομάδα. Λέτε εάν με το καλό βγεί η προκήρυξη και περπατήσει λίγο η δικαστική σαν θεσμός να της ανατεθουν και άλλες αρμοδιότητες; Επίσης η μεταφορά κρατουμένων-καταδικαθεντων είναι στις αρμοδιότητες της τώρα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες