Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγω ρώτησα ένα γνωστό μου και μου είπε για Αύγουστο. Να δούμε τι θα σου πουν κ εσένα.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Ρε παιδιά σκεφτείτε το λογικά. Ποιος θα κάτσει Αύγουστο μήνα να ασχοληθεί με την προκήρυξη των ΕΠΟΠ; Αύγουστο όλο το δημόσιο είναι σε άδεια σιγά μην κάθονται να ασχοληθούν με χαρτιά υποψηφίων. Θα το δείτε ότι προκήρυξη ακόμα δεν θα βγεί. Από φθινόπωρο και κατά την γνώμη μου ίσως ούτε Σεπτέμβρη. Ειδικά αν δεν λυθούν τα ζητήματα που έχουν θίξει
Geo90

Δημοσίευση από Geo90 »

Φωτεινοι παντογνωστες μου ολοι που ολα τα ξερετε!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπενθυμίζω ότι οι προκηρύξεις του 2009 για ΠΑ - ΠΝ δημοσιεύτηκαν στις 31 Αυγούστου.
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Busterakos »

D.Y.K έγραψε: Πέμ Ιούλ 13, 2023 12:40 pm Υπενθυμίζω ότι οι προκηρύξεις του 2009 για ΠΑ - ΠΝ δημοσιεύτηκαν στις 31 Αυγούστου.
Από το 2009 μέχρι τώρα έχουμε αλλάξει και 8 κυβερνήσεις κιόλας…με ότι αυτό συνεπάγεται.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και 200 να είχες αλλάξει δεν συνεπάγεται με τίποτα απολύτως. Η ουσία του μηνύματος είναι ότι η προκήρυξη μπορεί να βγει ανά πάσα ώρα και στιγμή.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από niasimas »

Μπορεί να βγει και Αύγουστο, μιας και οι αιτήσεις ειναι ηλεκτρονικές και απλώς μπαίνουν σε ένα σακούλι. Δεν χρειάζεται κανένας να παρακολουθεί. Όλο και κάποιος θα πάρει άδεια πιο μετά, για να είναι εκεί, μήπως προκύψει πρόβλημα στο σύστημα. Το θέμα είναι, ποια θα είναι η ρύθμιση, που είπε ο Δένδιας και τι θα γίνει με τα άλλα προβλήματα των ΕΠΟΠ.
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από Eirini_k »

Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Δεν το νομίζω αυτό... Είχαν πει για πόσες προσλήψεις ως το 2025. Αυτό συνεπάγεται ότι οι ηλικίες 23-24-25-26-27 μένουν εντελώς εκτός.
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Panoss99 έγραψε: Παρ Ιούλ 14, 2023 7:27 pm Δεν το νομίζω αυτό... Είχαν πει για πόσες προσλήψεις ως το 2025. Αυτό συνεπάγεται ότι οι ηλικίες 23-24-25-26-27 μένουν εντελώς εκτός.
Δεν νομίζω γιατί το λες αυτό ; Εκτός αν εννοείς πως το ηλικιακό όριο θα κατέβει στα 22.
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Μπορεί να ακουστεί κάπως άσχημο αυτό που θα πω... Αλλά κατά τη γνώμη μου καλύτερα να μπουν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων οι εποπ και οι αστυνομικοί... Είναι παράλογο η εισαγωγή ατόμων με μορφωτικό επίπεδο (ή / και με πολιτικο μέσο) να μπαίνουν άτομα μέσα στα σώματα ασφαλείας... Ένας που έχει τελειώσει το λύκειο, ΕΠΑΛ, επας η μαθητεία ... Γτ να πάρει τη θέση ενός ατόμου με πολύ περισσότερα προσόντα (πχ απόφοιτος ΑΕΙ ή ΤΕΙ) που έχουν την ίδια ειδικότητα (πληροφοριακό) να μην τον παίρνουν επειδή τυχαίνει ο ένας που έχει τελειώσει το στρατό νωρίτερα γτ δεν πήγε να σπουδάσει ... Ενώ ο άλλος επειδή απόφασε να πάρει ένα πτυχίο στη ζωή του να τον πετάνε έξω... Εγώ προσωπικά δεν νιώθω ασφάλεια ένα άτομο χαμηλού επιπέδου (ο γνωστό άγνωστος αστυνομικός Π.) να με προστατεύει από τους εχθρούς... Είναι πάρα πολλά αυτά που θέλω να γράψω πραγματικά αλλά εάν κάτσω ούτε αύριο δεν τελειώνω... Για να συνοψίζω... Μακάρι αυτή τη φορά στους ΕΠΟΠ 23-24 να μπουν άτομα που θέλουν και έχουν τα απαραίτητα προσόντα (όχι μέσο και βύσμα για να βολευτουν και μετά να κλαίνε και να φεύγουν) τρώγοντας τη θέση κάποιου άλλου που θέλει να μπει και να μείνει. Αυτό ... Δεν θα πω κάτω...
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από niasimas »

Αν θεωρούν ότι η λύση στο συνταξιοδοτικό είναι να μπουν οι ΕΠΟΠ στις πανελλήνιες και να ρίξουν το όριο στα 22, τότε θα το κάνουν. Σε λίγο όλοι θα μπαίνουν μέσω πανελληνίων παντού. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη ή Αμερική, τουλάχιστον σε επίπεδο ΕΠΟΠ.
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

niasimas έγραψε: Παρ Ιούλ 14, 2023 7:45 pm Αν θεωρούν ότι η λύση στο συνταξιοδοτικό είναι να μπουν οι ΕΠΟΠ στις πανελλήνιες και να ρίξουν το όριο στα 22, τότε θα το κάνουν. Σε λίγο όλοι θα μπαίνουν μέσω πανελληνίων παντού. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη ή Αμερική, τουλάχιστον σε επίπεδο ΕΠΟΠ.
Το θέμα είναι και κατά ποσό κάτι τέτοιο είναι συνταγματικά ορθό, γιατί στο τέλος το βλέπω το όλο θέμα να καταλήγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Πάνε που πάνε με το ζόρι εποπ (εννοώντας ότι πολλοί φεύγουν η τα παρατάνε) πιστεύω όλο το βάρος θα πέσει στους οπλίτες θητείας μου φαίνεται.
Eirini_k
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από Eirini_k »

Euaggelia123mcs έγραψε: Παρ Ιούλ 14, 2023 7:37 pm Καλησπέρα σε όλους και όλες. Μπορεί να ακουστεί κάπως άσχημο αυτό που θα πω... Αλλά κατά τη γνώμη μου καλύτερα να μπουν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων οι εποπ και οι αστυνομικοί... Είναι παράλογο η εισαγωγή ατόμων με μορφωτικό επίπεδο (ή / και με πολιτικο μέσο) να μπαίνουν άτομα μέσα στα σώματα ασφαλείας... Ένας που έχει τελειώσει το λύκειο, ΕΠΑΛ, επας η μαθητεία ... Γτ να πάρει τη θέση ενός ατόμου με πολύ περισσότερα προσόντα (πχ απόφοιτος ΑΕΙ ή ΤΕΙ) που έχουν την ίδια ειδικότητα (πληροφοριακό) να μην τον παίρνουν επειδή τυχαίνει ο ένας που έχει τελειώσει το στρατό νωρίτερα γτ δεν πήγε να σπουδάσει ... Ενώ ο άλλος επειδή απόφασε να πάρει ένα πτυχίο στη ζωή του να τον πετάνε έξω... Εγώ προσωπικά δεν νιώθω ασφάλεια ένα άτομο χαμηλού επιπέδου (ο γνωστό άγνωστος αστυνομικός Π.) να με προστατεύει από τους εχθρούς... Είναι πάρα πολλά αυτά που θέλω να γράψω πραγματικά αλλά εάν κάτσω ούτε αύριο δεν τελειώνω... Για να συνοψίζω... Μακάρι αυτή τη φορά στους ΕΠΟΠ 23-24 να μπουν άτομα που θέλουν και έχουν τα απαραίτητα προσόντα (όχι μέσο και βύσμα για να βολευτουν και μετά να κλαίνε και να φεύγουν) τρώγοντας τη θέση κάποιου άλλου που θέλει να μπει και να μείνει. Αυτό ... Δεν θα πω κάτω...
εν μερη θα συμφωνησω ως προς το να μπαινουν άτομα που οντως το θελουν και που δεν θα κλαιγονται οταν θα μπουν μεσα... Ομως θεωρω πως δεν χρειαζεται να γίνει μέσα απο τις πανελλήνιες
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες