Από την στιγμή που δίνει τόσα μόρια στους εποχικούς θεωρητικά είναι φωτογραφική, αφού θα μπούμε που θα μπούμε γτ μας κάνουν την ζωή δύσκολη; Πάρτε μας μια κ έξω να τελειώνουμε.KYNHGOS έγραψε: Τρί Ιούλ 11, 2023 9:58 pm Δεν μπορει να την χωρισει σε κατηγοριες γτ θα θεωρειται φωτογραφικη κ οι εποχες αυτες τελειωσανε.
Η μονη ελπιδα κ το πιο σωστο για να τελειωνει μια κ εξω με τα κενα ειναι να βγαλει μια μεγαλη προκ 4000 ατομων πχ.
Αλλα δεν φαινεται να τους νοιαζει.
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
. Δινει τα μορια στην προυπηρεσια που εχεις (δουλεψει).
Δεν υπερμοριοδοτει τπτ (συμφωνα με την εμοδε παντα).
Δινει τα μορια που πρεπει κ τπτ παραπανω.
Τωρα εαν καποιοι ενοχλουνται απ αυτο προβλημα τους!
Οποτε τα περι φωτογραφικης δεν στεκουν!
Εγώ συνάδελφε ξέρει τι δεν καταλαβαίνω; Αφού με προκήρυξη μπήκαμε γτ δεν μας απορροφάει; Με κριτήρια διορισμού μπήκαμε έστω εποχικοί την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει δεν θα την βρει στους πολίτες είμαι από το 21 στο σώμα στο πεζοπορο οπότε καταλαβαίνεις τι φωτιές έχω δειKYNHGOS έγραψε: Τρί Ιούλ 11, 2023 10:57 pm . Δινει τα μορια στην προυπηρεσια που εχεις (δουλεψει).
Κ γτ να σε απορροφησει;6μηνη συμβαση υπεγραψες.
Να βγαλει προκ κ ο καθε ενας να διαγωνιστει με τα μορια του.
Απλα πραγματα κ δικαια!
Απλα πραγματα κ δικαια!
Πωω συνάδελφος είσαι εσύ; Αν όμως ανοίξει προκυρηξη και έχει χαμηλό οριο τα ίδια θα λες; Δεν ξέρω βέβαια πόσο είσαι και αν σε πιάνει, αλλά τι θα πεις τότε; Ο καθένας θα διαγωνιστεί με τα μόρια του; Λάθος συνάδελφε όπως μπήκαν οι παλιοί να μπούμε και εμεις γτ δεν κατάλαβα τ είναι αυτοί?KYNHGOS έγραψε: Τρί Ιούλ 11, 2023 11:43 pm Κ γτ να σε απορροφησει;6μηνη συμβαση υπεγραψες.
Απλα πραγματα κ δικαια!
Αλλάζουν πλέον οι εποχές και τα κριτήρια κύριοι. Και στο στρατό κάποτε έμπαινες πχ υπαξιωματικός με απολυτήριο γυμνασίου τώρα θες 15 στις πανελλαδικές. Βγήκε κανείς να πεί ότι οι προηγούμενοι μπήκαν με απολυτήριο γυμνασίου ; Ακόμα και στούς εποχικούς κάποτε ήθελες απολυτήριο δημοτικού τώρα ζητάνε απολυτήριο λυκείου. Μη κοιτάς τι έγινε παλιά.
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο κυνηγός είναι. Το δίκαιο είναι αυτό. Μόρια, αθλήματα και όποιος αξίζει ας μπει. Εποχικοί θα είναι όλοι όπως και σε εμοδε έτσι και αλλιώς. Άμα είναι να κάνουν όπως παλιά ας το κάνουν και με έναν τενεκέ λάδι.
Καλά τα λέτε παιδιά και σεβαστά τα σχόλια σας...
Ο κούλης και ο κικίλιας που μίλησαν αναλυτικά πρόσφατα για το τι θα κανουν οσο αναφορά την πυροσβεστική είπανε τα πάντα εκτός απο προσλήψεις μονίμων στο πυροσβεστικό σώμα.
Ο κικίλιας μονο ειπε για προσλήψεις στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΑΣΕΠ.
για ποια προκήρυξη μιλάμε;
*Να θυμίσω οτι στα υπόλοιπα υπουργεία απο τα πρώτα που έλεγε και ο κούλης και ο αρμόδιος υπουργός ηταν οι προσλήψεις.
Ο κούλης και ο κικίλιας που μίλησαν αναλυτικά πρόσφατα για το τι θα κανουν οσο αναφορά την πυροσβεστική είπανε τα πάντα εκτός απο προσλήψεις μονίμων στο πυροσβεστικό σώμα.
Ο κικίλιας μονο ειπε για προσλήψεις στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΑΣΕΠ.
για ποια προκήρυξη μιλάμε;
*Να θυμίσω οτι στα υπόλοιπα υπουργεία απο τα πρώτα που έλεγε και ο κούλης και ο αρμόδιος υπουργός ηταν οι προσλήψεις.
Πολυ σωστα, αυτο ειπα κ εγω παραπανω pyr!
Μια σκέψη έκανα ας γίνει όπως θελει εγώ είμαι 31 εάν δεν γίνει κάτι ως τα 35 μου πιστεύω δεν θα γίνει ποτέ υπομονή λοιπόν και αν μας ξανά πάρουν μετά από το 24 που λήγει και καλά η 5ετια μόνο πίκρα
Συναντηση κικιλια με προεδρο γραμματεα μονιμων.
Ειμαστε ακομα στο οτι «καταβαλλονται προσπαθειες προσληψης πυροσβεστων»
Καπως ετσι καταλαβαινει κανεις οτι επι 5 χρονια δεν εχουν κανει το παραμικρο…. Και το αν θα κανουν βρισκεται στον αερα κ πολτε επισης.
Ειμαστε ακομα στο οτι «καταβαλλονται προσπαθειες προσληψης πυροσβεστων»
Καπως ετσι καταλαβαινει κανεις οτι επι 5 χρονια δεν εχουν κανει το παραμικρο…. Και το αν θα κανουν βρισκεται στον αερα κ πολτε επισης.
Είναι δηλαδή ένα καλό σημάδι αυτό; Εγώ για χειμώνα το βλέπω να γίνεται κάτι. Πόσο ακόμα παράταση θα ξεφύγει εντελώς η κατάσταση του σώματος, ήδη υπηρεσίες και κλιμάκια χαροπαλευουν
Οι 10000 προσλήψεις στην Υγεία και οι 4000 εκπαιδευτικών, κάθε χρόνο, είναι εμπόδια. Είδατε τι έγινε στην αστυνομία. Έχει πει για 500 κάθε χρόνο, την επόμενη τετραετία. Αν θέλει το αλλάζει. Αν θα μπει στον προγραμματισμό του Σεπτεμβριου, μπορεί και να γίνει το 24.
Κλείνοντας λοιπόν στην επερχόμενη προκήρυξη 35 οριο ηλικιας κύριοι, Σεπτέμβριο πάει εθνικό τυπογραφείο και η δημοτική αστυνομία όπου 35 οριο ηλικιας και εκει, όπως καταλαβαίνετε στα σώματα ασφαλείας αυξήθηκαν τα όρια ηλικίας σημείωση δεν μας κάνει χάρη το σώμα για το οριο 35 απλά γενικά το οριο θα παίζει εκεί,
Σεπτέμβριο θα έχω πλήρη εικόνα για το πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη τις πυροσβεστικής και με μοριοδότηση κ ολας μείνετε συντονισμένοι
Σεπτέμβριο θα έχω πλήρη εικόνα για το πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη τις πυροσβεστικής και με μοριοδότηση κ ολας μείνετε συντονισμένοι
Φαντάζομαι ισχύει το 35 για όλους, όπως είχες πει και στο παρελθόν; Από σώματα ασφαλείας, μόνο η δικαστική έμεινε, αν θεωρείται σώμα ασφαλείας και το όριο πήγε 30. Μακάρι να αυξήσουν και στρατό. Αν μάθεις τίποτα για νέες προσλήψεις εποιχικών το 24, ενημέρωσε μας.Litelite2 έγραψε: Πέμ Ιούλ 13, 2023 8:33 pm Κλείνοντας λοιπόν στην επερχόμενη προκήρυξη 35 οριο ηλικιας κύριοι, Σεπτέμβριο πάει εθνικό τυπογραφείο και η δημοτική αστυνομία όπου 35 οριο ηλικιας και εκει, όπως καταλαβαίνετε στα σώματα ασφαλείας αυξήθηκαν τα όρια ηλικίας σημείωση δεν μας κάνει χάρη το σώμα για το οριο 35 απλά γενικά το οριο θα παίζει εκεί,
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες