Οχι δε θα ειναι ετσι!GeorgeMp έγραψε: Κυρ Ιούλ 09, 2023 4:17 pm Η προκήρυξη θα είναι μέσω ΑΣΕΠ.
Θα ήθελα να ρωτήσω θα ειναι στα πρότυπα της 9κ2021, δλδ κύριο προσόν στέλεχος, Α επικουρία αρχαιοφυλακας; Αναφέρομαι για τις ΔΕ θέσεις.
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Έχεις μπερδευτεί δεν είμαι Γυναίκα, δεν με ενοχλεί καθόλου εγώ ο ίδιος είμαι Στέλεχος των ΕΔ έγραψα κάποια πράγματα που διάβασα πολύ ποιο πριν αλλά και στην ερώτηση μου η οποία είναι ίδια με την από πάνω μου απάντησαν πως Δεν συμπεριλαμβάνονται μέσω ΑΣΕΠ η ΕΔDikis έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 8:15 pmΠόσο σε πειράζει που θα πάρουν οι άντρες που υπηρέτησαν ειδικές δυνάμεις τα μόρια; Αν είσαι γυναίκα λογικο. Αλλά τι να κάνουμε τώρα που υπηρέτησαν;Attorney έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:09 pm Χωρις να θελω να κανω παραπληροφορηση απο οτι γνωριζω η προκηρυξη γινεται μεσω ΑΣΕΠ που δεν ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ της ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ξανα λεω μεσω ΑΣΕΠ. Εαν ομως η προκηρυξη ηταν να βγει μεσω του Δημου π. Χ Δημος Αθηνας ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ εκει ισχυουν τα μορια Δοκιμων και ειδικων Δυναμεων ... Εν γνωση μου η απαντηση, μπορει να κανω και λαθος... Και αυτο που εστειλες δεν ειναι ΦΕΚ !
τσεκαρε και την σελιδα ΔΕ-Εξ. ΦΡΟΥΡΑ ΦΥΛΑΚΩΝ εγραψε ενας για μορια απο στρατο, και τι του απαντησαν για ΑΣΕΠ και μορια :;:idea:
Μια ερώτηση, καθαρά φιλικά: Γιατί να μοριοδοτείται κάποιος που έχει πάει ειδικές δυνάμεις, για να δηλώσει δημοτική αστυνομία; Που χρειάζονται οι δεξιότητες που αποκτάς στις ειδικές δυνάμεις στην δημοτική; Είναι μία λογική απορία, νομίζω.
Τότε όμως Γτ βάζουν αθλήματα κ χρόνους όπως στα σώματα ασφαλείας;niasimas έγραψε: Τρί Ιούλ 11, 2023 12:43 am Μια ερώτηση, καθαρά φιλικά: Γιατί να μοριοδοτείται κάποιος που έχει πάει ειδικές δυνάμεις, για να δηλώσει δημοτική αστυνομία; Που χρειάζονται οι δεξιότητες που αποκτάς στις ειδικές δυνάμεις στην δημοτική; Είναι μία λογική απορία, νομίζω.
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω να μου πείτε αν γνωρίζετε. Είμαι ΕΠΟΠ 2ο χρόνο, μπορώ να πάρω μέρος στη δημοτική αστυνομία όταν βγει η προκήρυξη;
Κι αν όχι υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορεί αυτο να γίνει;
Ευχαριστώ πολύ
Μόνο σοβαρές απαντήσεις και θα ήθελα όχι κακοπροαίρετα σχολια
Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα σας μηπως γνωρίζει κάποιος, αν στους κλάδους ΠΕ και ΤΕ της δημοτικής αστυνομίας θα συμμετέχουν μόνο επιτυχόντες του γραπτού 2Γ/2022 ή θα είναι για όλους?
Δες τι λέει το ΦΕΚChris132 έγραψε: Τρί Ιούλ 11, 2023 7:15 am Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω να μου πείτε αν γνωρίζετε. Είμαι ΕΠΟΠ 2ο χρόνο, μπορώ να πάρω μέρος στη δημοτική αστυνομία όταν βγει η προκήρυξη;
Ευχαριστώ πολύ
Δεν θα απορροφήσει επιτυχόντες από τον γραπτό εάν αυτό ρωτάς.
Αίτηση μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε πληρεί τις προϋποθέσεις, ανεξάρτητα από το εάν είναι επιτυχών στον 2Γ ή όχι.
Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος, τι θα πιαστεί ως προϋπηρεσία στην προκυρηξη; Γι
Το ίδιο θα ρωτούσα και εγώ για τα μόρια στην ξένη γλώσσα ούτως η άλλος άχρηστη είναι η ξένη γλώσσα στην συγκεκριμένη ειδικότηταniasimas έγραψε: Τρί Ιούλ 11, 2023 12:43 am Μια ερώτηση, καθαρά φιλικά: Γιατί να μοριοδοτείται κάποιος που έχει πάει ειδικές δυνάμεις, για να δηλώσει δημοτική αστυνομία; Που χρειάζονται οι δεξιότητες που αποκτάς στις ειδικές δυνάμεις στην δημοτική; Είναι μία λογική απορία, νομίζω.
Πιστεύω ως προϋπηρεσία θα πιαστεί αν ήσουν ένστολος στον δημόσιο τομέα κάπου ή κάτι σε καποια αντίστοιχη ειδικότητα στον δημόσιο τομέα γιατί τα ένσημα στον ιδιότητα δεν μετράνε σαν προϋπηρεσία στην προκυρηξη
Καλημέρα παιδιά εμείς που είμαστε διορισμένοι από την 6κ 2018 κατάστημα κράτησης θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση η θα πρέπει να παραιτηθείς και αν παραιτηθώ θα μπορώ να υποβάλλω η θα μείνουμε κρεμαστοί τελείως;
Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να απαντήσει.
Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να απαντήσει.
Θα πρέπει να έχουμε μητρώο ασεπ για να κάνουμε αίτηση στην προκήρυξη; Το χω διαβάσει σε 2 σαιτ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες