Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
purosvestis3

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από purosvestis3 »

Είμαι αυτός που έπρεπε για να καταλάβω με ποιον είσαι. Για τη σύμβαση και τις μεταθεσεις αρκετων επιλαχοντων που τους απαγορεύει να κανουν τα χαρτιά τους πήγαινε σελιδα 7 παράγραφο 4 στη ΣΣΕ και καλη ανάγνωση. Μετα πες τα στο ΔΣ του και καλα 'μεγάλου' και αντιπροσωπευτικου σωματείου εποχικων με τα 200 πραγματικά μελη... Ξέρεις εσύ... Αυτούς τους μεγάλους συνδικαλισταράδες που απαγόρευσαν στους επιλαχόντες την αίτηση για μετάθεση ακόμα και για σοβαρούς λόγους! Αυτους που όταν τους ζητάνε να φύγουν απο μέλη τους, γιατι κατάλαβαν τι παίζει και πιστεψε με είναι πολλοι, τους λένε να πληρώσουν τις συνδρομες αλλιώς δεν τους διαγράφουν, αλλά άλλους που τους ήταν αγκάθι γιατι μιλαγαν και δεν είχαν πληρώσει τις συνδρομές τους, τους διέγραφαν από μόνοι τους και άλλα πολλά.2 μετρα και 2 σταθμά λοιπον. Αυτα τα ξέρεις;  Οσο για τους συνδικαλιστες που ανέφερες όχι δεν ειμαι με αυτους. Έχεις βάλει 4 συνδικαλιστες στη κουβέντα όπου οι 3 ειναι μαζι και το ξέρεις και ο 1 μόνος του ο Κρητικος... Αλλά αφου εσυ είσαι με το 'μεγάλο' σωματειο εποχικων τοτε σημαινει οτι εισαι και με τους 3 παραπανω ;) απλά μαλλον δεν το ήξερες ξανα ψαξτο... Και σου ξαναλεω η προσωρινή σου διοικηση τα λέει όπως την βολεύει. Η αλήθεια θελει σκάψιμο για να τη βρείς γιατι είναι χρυσος.
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

purosvestis3 έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 11:37 pm Είμαι αυτός που έπρεπε για να καταλάβω με ποιον είσαι. Για τη σύμβαση και τις μεταθεσεις αρκετων επιλαχοντων που τους απαγορεύει να κανουν τα χαρτιά τους πήγαινε σελιδα 7 παράγραφο 4 στη ΣΣΕ και καλη ανάγνωση. Μετα πες τα στο ΔΣ του και καλα 'μεγάλου' και αντιπροσωπευτικου σωματείου εποχικων με τα 200 πραγματικά μελη... Ξέρεις εσύ... Αυτούς τους μεγάλους συνδικαλισταράδες που απαγόρευσαν στους επιλαχόντες την αίτηση για μετάθεση ακόμα και για σοβαρούς λόγους! Αυτους που όταν τους ζητάνε να φύγουν απο μέλη τους, γιατι κατάλαβαν τι παίζει και πιστεψε με είναι πολλοι, τους λένε να πληρώσουν τις συνδρομες αλλιώς δεν τους διαγράφουν, αλλά άλλους που τους ήταν αγκάθι γιατι μιλαγαν και δεν είχαν πληρώσει τις συνδρομές τους, τους διέγραφαν από μόνοι τους και άλλα πολλά.2 μετρα και 2 σταθμά λοιπον. Αυτα τα ξέρεις;  Οσο για τους συνδικαλιστες που ανέφερες όχι δεν ειμαι με αυτους. Έχεις βάλει 4 συνδικαλιστες στη κουβέντα όπου οι 3 ειναι μαζι και το ξέρεις και ο 1 μόνος του ο Κρητικος... Αλλά αφου εσυ είσαι με το 'μεγάλο' σωματειο εποχικων τοτε σημαινει οτι εισαι και με τους 3 παραπανω ;) απλά μαλλον δεν το ήξερες ξανα ψαξτο... Και σου ξαναλεω η προσωρινή σου διοικηση τα λέει όπως την βολεύει. Η αλήθεια θελει σκάψιμο για να τη βρείς γιατι είναι χρυσος.
Και σου απανταω λοιπον δεν ανηκω σε κανενΑ απο αυτα τα σωματεια οποτε απετυχες που ειπες να καταλαβεις που και τι απλα γνωριζω πραγματα ειμαι σε σωματειο της μακεδονιας αντε να σε βοηθησω να καταλαβεις …οποτε ολα αυτα π μου λες εγω τα ακουω βερεσε…
Επισης κατι ασχετο στο αντ1 ειπε ο αλλος για 500 εξτρα ατομα εμοδε ελπιζω να μην ειναι αυτο που νομιζω και ειχα πει και για αυτους…
purosvestis4

Δημοσίευση από purosvestis4 »

Αν ειχα αποτύχει δεν θα ηξερα οτι ήσουν στο Μακεδονιας ουτε οτι το Μακεδονίας ειναι 'φιλο' με το 'μεγάλο' των εποχικων. Αν τα παραπάνω τα ακούς βερεσέ τοτε εχεις μειωμένη συναδελφικότητα και ηθικη όσον αφορά αυτο το θέμα παντα. Δεν γίνεται να σου λέω οτι συνάδελφοι δεν θα μπορουν να κανουν αίτηση για μετάθεση και να μη σε νοιάζει. Ενω ο προσωρινός πρόεδρος που έχει δηλώσει και το παραδέχτηκες οτι θελει πιο πολύ το συνδικαλισμο, μάλλον για να το παίζει καμπόσος στο χωριο του, και οχι την αποκατάσταση να μη το θεωρεις κακο. Εδω δεν ήξερες και δεν πίστευες αυτο που σου είπα και έλεγες οτι λεω αόριστα. Ελπίζω να το διαβάσεις στη ΣΣΕ τι λέει. Λεει πως εξαιρούνται για αίτηση μετάθεσης οι επιλαχόντες κατοπιν πανελλαδικης πρόσκλησης... Λες και αυτοί δεν εχουν δικαίωμα σε σοβαρά προβλήματα... Ελπίζω να καταλαβαίνεις το λογοπαίγνιο /Μακάρι ποτε κανεις να μην εχει προβλήματα!/ και να αλλάξεις άποψη. Ο καθένας κρίνεται για τη στάση του ακομα και στην μερική ανωνυμία του φόρουμ!
Για τα 500 άτομα εμοδε απο αντ1 τώρα λες πως ελπιζεις να μην είναι αυτό που νομίζεις και οτι ειχες πει και για αυτους. Μάλιστα μεχρι χθες τα έλεγες όλα θετικά και οτι οοοολοι θα μπούμε και τωρα ξαφνικά συννέφιασε...
purosvestis

purosvestis4 έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 11:29 am Αν ειχα αποτύχει δεν θα ηξερα οτι ήσουν στο Μακεδονιας ουτε οτι το Μακεδονίας ειναι 'φιλο' με το 'μεγάλο' των εποχικων. Αν τα παραπάνω τα ακούς βερεσέ τοτε εχεις μειωμένη συναδελφικότητα και ηθικη όσον αφορά αυτο το θέμα παντα. Δεν γίνεται να σου λέω οτι συνάδελφοι δεν θα μπορουν να κανουν αίτηση για μετάθεση και να μη σε νοιάζει. Ενω ο προσωρινός πρόεδρος που έχει δηλώσει και το παραδέχτηκες οτι θελει πιο πολύ το συνδικαλισμο, μάλλον για να το παίζει καμπόσος στο χωριο του, και οχι την αποκατάσταση να μη το θεωρεις κακο. Εδω δεν ήξερες και δεν πίστευες αυτο που σου είπα και έλεγες οτι λεω αόριστα. Ελπίζω να το διαβάσεις στη ΣΣΕ τι λέει. Λεει πως εξαιρούνται για αίτηση μετάθεσης οι επιλαχόντες κατοπιν πανελλαδικης πρόσκλησης... Λες και αυτοί δεν εχουν δικαίωμα σε σοβαρά προβλήματα... Ελπίζω να καταλαβαίνεις το λογοπαίγνιο /Μακάρι ποτε κανεις να μην εχει προβλήματα!/ και να αλλάξεις άποψη. Ο καθένας κρίνεται για τη στάση του ακομα και στην μερική ανωνυμία του φόρουμ!
Για τα 500 άτομα εμοδε απο αντ1 τώρα λες πως ελπιζεις να μην είναι αυτό που νομίζεις και οτι ειχες πει και για αυτους. Μάλιστα μεχρι χθες τα έλεγες όλα θετικά και οτι οοοολοι θα μπούμε και τωρα ξαφνικά συννέφιασε...
Δενε χεις διαβαζει ολα μου τα σχολια ενημερωσα και είπα θα βγει και εμοδε μην εκπλαγειτε απο το 2024 το ειπα…ξερω πολυ καλα τι λεω. Επισης δεν μ νοιαζει τι βλεψεις εχει ο καθενας μονος του οποτε θελουμε παει στον αγυριστο και ο προεδρος επισης ομως θα σου ξαναπω δεν ειμαι εκει. Και ναι ανηκει και; Εσυ π δεν εισαι σε κανενα η οπου εισαι και εσυ ανηκεις καπου αν οχι πες της θεσεις αου οπως ειπες και μιλας απλα για να τα πεις γιατι πολλα απλα αν δεν εισαι καπου δεν μπορεις να προσφερεις τιποτα και απλα γραφεις εδω…ακομα συμφωνα στους επιλαχοντες που ακομα δεν μπηκαν και με 0 μοριανα μην κανουν μεταθεση ωπα κατσε οι αλλοι μλκες ειναι που τρωμε στην μαπα τοσα χρονια; Αποψη σου και οποιον αλλον δημοκρατια εχουμε. Επισης εχεις 7 πεοφιλκαι ξερουμε και ποιος εισαι και κουρασες…ακομα
Για την μειωμενη συναδελφικοτητα χωρις να ξερεις μιλας και ποσο εχω βοηθησεινμε τον τροπο μου και ατομα συναδελφους μου παραλληλα ο πολιτης δενθεωρειται συναδελφος και θα το ξαναπω προεχουν ολοι αυτοι που ειναι μεσα αλλα δεν θα αφησουμε και ατομα με 1 αντιπυρικη απλα επειδη ειναι νεοι να μπουν και οχι αλλοι θα τα δουμε ολα…
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Λοιπόν 3 μέρες τώρα βλέπουμε να ξεκατινιάζεστε για τα σωματεία και για τις π@π@ριες του κάθε συνδικαλιστή. Αν θέλετε να πλακωθείτε στείλτε προσωπικό μήνυμα και μη σπάτε μπάλες στους υπόλοιπους. Το νήμα είναι για προκήρυξη μόνιμων στη πυροσβεστική όχι για να λέει τον πόνο του ο κάθε εποχικός για τον συνδικαλισμό του
purosvestis

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 12:45 pm Λοιπόν 3 μέρες τώρα βλέπουμε να ξεκατινιάζεστε για τα σωματεία και για τις π@π@ριες του κάθε συνδικαλιστή. Αν θέλετε να πλακωθείτε στείλτε προσωπικό μήνυμα και μη σπάτε μπάλες στους υπόλοιπους. Το νήμα είναι για προκήρυξη μόνιμων στη πυροσβεστική όχι για να λέει τον πόνο του ο κάθε εποχικός για τον συνδικαλισμό του
Αυτα που ηταν και για την-τις προκ τα ειπα φίλε. Το παιδί δεν ξέρω τι νταλκά βαράει και τα ξεκινησε ολα αυτά
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Εγώ βλέπω να έχουμε μπερδέψει εδώ μέσα 2 πράγματα...
1) ειναι το τι θέλει και βολεύει τον καθένα να εχει ώς κριτήρια η προκήρυξη
2) το τι πραγματικά θα εχει η προκήρυξη (κριτήρια) ...

το νούμερο ένα θεωρώ δεν νοιάζει κανέναν και αποτελέι προσωπικό ζήτημα του καθενός ανάλογς την ηλικία και τα προσόντα του.
το νούμερο 2 ειναι αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει ολο το κόσμο για να δεί καταρχάς αν εχει δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό και κατα δεύτερων τι μόρια μαζεύει οπότε κ να βγάλει τις πιθανότητες πρόσληψής του.

οπότε κάτι κουβέντες του τύπου ``εσύ εισαι απο εκείνο το σωματείο εγω απο αυτό ``, `` εκείνος ο πρόεδρος ειπε εκεινο το πράγμα `` ο αλλος το αλλο `` θεωρώ οτι ειναι κουβέντες χωρίς ουσία και το ΝΟΗΜΑ όλο είναι στο τι πραγματικά θα γράφει το ΦΕΚ-νόμος της προκήρυξης όταν αυτή βγεί επομένως η ουσία των πραγμάτων το ξανα λέω εδώ ειναι αν κάποιος εχει έγκυρη πληροφορία για κάποιο απο τα βασικά κριτήρια που προανέφερα και θέλει να το μοιραστεί.(Ηλικιακό για ιδιώτες και εποχικούς + μοριοδότηση)

Τα υπόλοιπα τι τα λέτε να δείξετε τι; Οτι βαριέστε και είπατε να πάτε κόντρα στον συνάδελφο εποχικό ή στον πολίτη που θέλει να κάνει αίτηση για το πυροσβεστικό σώμα; Το εχω μεγάλη απορία ...
purosvestis

Pyr έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 1:45 pm Εγώ βλέπω να έχουμε μπερδέψει εδώ μέσα 2 πράγματα...

το νούμερο ένα θεωρώ δεν νοιάζει κανέναν και αποτελέι προσωπικό ζήτημα του καθενός ανάλογς την ηλικία και τα προσόντα του.
το νούμερο 2 ειναι αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει ολο το κόσμο για να δεί καταρχάς αν εχει δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό και κατα δεύτερων τι μόρια μαζεύει οπότε κ να βγάλει τις πιθανότητες πρόσληψής του.

οπότε κάτι κουβέντες του τύπου ``εσύ εισαι απο εκείνο το σωματείο εγω απο αυτό ``, `` εκείνος ο πρόεδρος ειπε εκεινο το πράγμα `` ο αλλος το αλλο `` θεωρώ οτι ειναι κουβέντες χωρίς ουσία και το ΝΟΗΜΑ όλο είναι στο τι πραγματικά θα γράφει το ΦΕΚ-νόμος της προκήρυξης όταν αυτή βγεί επομένως η ουσία των πραγμάτων το ξανα λέω εδώ ειναι αν κάποιος εχει έγκυρη πληροφορία για κάποιο απο τα βασικά κριτήρια που προανέφερα και θέλει να το μοιραστεί.(Ηλικιακό για ιδιώτες και εποχικούς + μοριοδότηση)

Τα υπόλοιπα τι τα λέτε να δείξετε τι; Οτι βαριέστε και είπατε να πάτε κόντρα στον συνάδελφο εποχικό ή στον πολίτη που θέλει να κάνει αίτηση για το πυροσβεστικό σώμα; Το εχω μεγάλη απορία ...
Εγώ πάλι προσπαθώ να καταλάβω που ηθελε να καταληξει και για ποιον λογο ολο αυτο το κανει. Τι προβλημα εχει δεν ξερω…
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 2:07 pm
Pyr έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 1:45 pm Εγώ βλέπω να έχουμε μπερδέψει εδώ μέσα 2 πράγματα...

Εγώ πάλι προσπαθώ να καταλάβω που ηθελε να καταληξει και για ποιον λογο ολο αυτο το κανει. Τι προβλημα εχει δεν ξερω…
Και εγώ επιμένω κ λέω, οτι πρόβλημα εχει κάποιος εκτός του θέματος που απασχολεί τον κόσμο, νομίζω δεν πρέπει να λύνεται εδώ.
έτσι κ αλλιώς κοντή γιορτή κάποια στιγμή θα φανεί ποιός έλεγε αρλούμπες για να περάσει η ώρα του και ποιός όντως ηξέρε κάτι κ έπεσε μέσα με το επίσημο ΦΕΚ της προκήρυξης... (όταν αυτη βγεί.)
purosvestis4

Δημοσίευση από purosvestis4 »

purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 12:34 pm
purosvestis4 έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 11:29 am Αν ειχα αποτύχει δεν θα ηξερα οτι ήσουν στο Μακεδονιας ουτε οτι το Μακεδονίας ειναι 'φιλο' με το 'μεγάλο' των εποχικων. Αν τα παραπάνω τα ακούς βερεσέ τοτε εχεις μειωμένη συναδελφικότητα και ηθικη όσον αφορά αυτο το θέμα παντα. Δεν γίνεται να σου λέω οτι συνάδελφοι δεν θα μπορουν να κανουν αίτηση για μετάθεση και να μη σε νοιάζει. Ενω ο προσωρινός πρόεδρος που έχει δηλώσει και το παραδέχτηκες οτι θελει πιο πολύ το συνδικαλισμο, μάλλον για να το παίζει καμπόσος στο χωριο του, και οχι την αποκατάσταση να μη το θεωρεις κακο. Εδω δεν ήξερες και δεν πίστευες αυτο που σου είπα και έλεγες οτι λεω αόριστα. Ελπίζω να το διαβάσεις στη ΣΣΕ τι λέει. Λεει πως εξαιρούνται για αίτηση μετάθεσης οι επιλαχόντες κατοπιν πανελλαδικης πρόσκλησης... Λες και αυτοί δεν εχουν δικαίωμα σε σοβαρά προβλήματα... Ελπίζω να καταλαβαίνεις το λογοπαίγνιο /Μακάρι ποτε κανεις να μην εχει προβλήματα!/ και να αλλάξεις άποψη. Ο καθένας κρίνεται για τη στάση του ακομα και στην μερική ανωνυμία του φόρουμ!
Δενε χεις διαβαζει ολα μου τα σχολια ενημερωσα και είπα θα βγει και εμοδε μην εκπλαγειτε απο το 2024 το ειπα…ξερω πολυ καλα τι λεω. Επισης δεν μ νοιαζει τι βλεψεις εχει ο καθενας μονος του οποτε θελουμε παει στον αγυριστο και ο προεδρος επισης ομως θα σου ξαναπω δεν ειμαι εκει. Και ναι ανηκει και; Εσυ π δεν εισαι σε κανενα η οπου εισαι και εσυ ανηκεις καπου αν οχι πες της θεσεις αου οπως ειπες και μιλας απλα για να τα πεις γιατι πολλα απλα αν δεν εισαι καπου δεν μπορεις να προσφερεις τιποτα και απλα γραφεις εδω…ακομα συμφωνα στους επιλαχοντες που ακομα δεν μπηκαν και με 0 μοριανα μην κανουν μεταθεση ωπα κατσε οι αλλοι μλκες ειναι που τρωμε στην μαπα τοσα χρονια; Αποψη σου και οποιον αλλον δημοκρατια εχουμε. Επισης εχεις 7 πεοφιλκαι ξερουμε και ποιος εισαι και κουρασες…ακομα
Για την μειωμενη συναδελφικοτητα χωρις να ξερεις μιλας και ποσο εχω βοηθησεινμε τον τροπο μου και ατομα συναδελφους μου παραλληλα ο πολιτης δενθεωρειται συναδελφος και θα το ξαναπω προεχουν ολοι αυτοι που ειναι μεσα αλλα δεν θα αφησουμε και ατομα με 1 αντιπυρικη απλα επειδη ειναι νεοι να μπουν και οχι αλλοι θα τα δουμε ολα…
Σιγά βρε CIA 31 πρόφιλ έχω οσο και το όριο ηλικίας αφου μπορώ. Οι επιλαχόντες κατόπιν πανελλαδικής πρόσκλησης έχουν μόρια δεν τα ξέρεις καλά ψαξτο πάλι. Αμα υπάρχει θέμα σοβαρό ναι να πάρει μεταθεση ο συνάδελφος επιλαχον με 1 αντιπυρική που είναι το κακό;
Δεν ασχολούμε άλλο συνδικαλιστικά ηδη μας βάλανε τα γκάζια και καλά έκαναν. Απλά ψάχτο! Και βελτίωσε λίγο το γραπτό σου λόγο γιατί δυσκολευόμαστε να διαβάσουμε και να κατανοήσουμε τι λες.
Οσο για τη προκήρυξη το ξέρουμε οτι θα βγει το 2024 με όριο το 31 δεν μας λες κάτι καινούριο. Ηταν να βγει Οκτώβρη-Νοέμβρη αλλά θα πάει για του χρόνου το Μάρτη. Εκτός και αν αλλάξει κάτι. Το θέμα είναι τι γίνετε και γιατί δεν κάνουμε κάτι! Τι περιμένουμε να πιάσουμε το Μάη;
Οτι είπα προηγουμένως το είπα για να καταλάβουμε τι παίζει και να δούμε ποια είναι η αιτία της αδράνειας. Εκεί ήθελα να καταλήξω φίλε purosvestis
Pyr αμα εσένα σου αρέσει να μιλάμε για όριο 31 και να είμαστε ακόμα στους καναπέδες μας οκ δεν λεω τιποτα άλλο.
Φιλιά πολλά σε όλους!
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

purosvestis4 έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 2:17 pm
purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 12:34 pm
Σιγά βρε CIA 31 πρόφιλ έχω οσο και το όριο ηλικίας αφου μπορώ. Οι επιλαχόντες κατόπιν πανελλαδικής πρόσκλησης έχουν μόρια δεν τα ξέρεις καλά ψαξτο πάλι. Αμα υπάρχει θέμα σοβαρό ναι να πάρει μεταθεση ο συνάδελφος επιλαχον με 1 αντιπυρική που είναι το κακό;
Δεν ασχολούμε άλλο συνδικαλιστικά ηδη μας βάλανε τα γκάζια και καλά έκαναν. Απλά ψάχτο! Και βελτίωσε λίγο το γραπτό σου λόγο γιατί δυσκολευόμαστε να διαβάσουμε και να κατανοήσουμε τι λες.
Οσο για τη προκήρυξη το ξέρουμε οτι θα βγει το 2024 με όριο το 31 δεν μας λες κάτι καινούριο. Ηταν να βγει Οκτώβρη-Νοέμβρη αλλά θα πάει για του χρόνου το Μάρτη. Εκτός και αν αλλάξει κάτι. Το θέμα είναι τι γίνετε και γιατί δεν κάνουμε κάτι! Τι περιμένουμε να πιάσουμε το Μάη;
Οτι είπα προηγουμένως το είπα για να καταλάβουμε τι παίζει και να δούμε ποια είναι η αιτία της αδράνειας. Εκεί ήθελα να καταλήξω φίλε purosvestis
Pyr αμα εσένα σου αρέσει να μιλάμε για όριο 31 και να είμαστε ακόμα στους καναπέδες μας οκ δεν λεω τιποτα άλλο.
Φιλιά πολλά σε όλους!
Συγγνώμη που ακριβώς ειπα εγώ οτι μαρέσει να μιλάμε για όριο 31 και να είμαστε στους καναπέδες; Όταν έγινε πορεία νόμιμη και συντονισμένη εγώ ήμουν εκεί, σε κάλυψα; Επίσης γιατι γίνεται αντίλογος με εμένα ξαφνικά; Εξήγησε μου γιατι διακρίνω μια διάθεση ``όποιον πάρει ο χάρος`` ξαφνικά... Και μια δημιουργία ενός περίεργου κλίματος... , να ξεκαθαρίσω οτι ειμαι εδώ στο φόρουμ για την συλλογή πληροφοριών για ενδεχόμενη προκήρυξη και μάλιστα με δεδομένα οχι φαντασιώσεις... ΔΕΝ ειμαι εκπρόσωπος κάποιου σωματείου και δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με συνάδελφο ή πολίτη που θέλει να συμμετάσχει, προσωπικά δεν βρίσκω νόημα σε ολο αυτο και δεν θα συμμετέχω.
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Η προκήρυξη θα βγει τον Νοέμβριο και η εμοδε τον Μάρτιο. Μέχρι προχθες τουλάχιστον. Τώρα αν εσύ εχεις τέτοια πηγή που τ έμαθες κ χθες πάω πάσο.
purosvestis

epoxikosbmk έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 2:28 pm Η προκήρυξη θα βγει τον Νοέμβριο και η εμοδε τον Μάρτιο. Μέχρι προχθες τουλάχιστον. Τώρα αν εσύ εχεις τέτοια πηγή που τ έμαθες κ χθες πάω πάσο.
Ρε μην ασχολεισαι μαζι του αστο
purosvestis

purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 2:31 pm
epoxikosbmk έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 2:28 pm Η προκήρυξη θα βγει τον Νοέμβριο και η εμοδε τον Μάρτιο. Μέχρι προχθες τουλάχιστον. Τώρα αν εσύ εχεις τέτοια πηγή που τ έμαθες κ χθες πάω πάσο.
Ρε μην ασχολεισαι μαζι του αστο
Ολοι εμεις εχουμε φαντασιωσεις που μιλαμε με τους απο κατω αυτος ξερει που δεν ανηκει και στο σωμα…τοσο καιρο δεν μιλαγε ^λογικα^…αντε να δουμε…μην σε ψαχνουνε και εσενα πολιτη…
Epoxikospirosvestis

Δημοσίευση από Epoxikospirosvestis »

Η προκηρυξη το Νοεμβριο τι οριο θα εχει για εποχικους;31;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες