Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλα, αν θελησουμε ποτε δικηγορο ασε μας το τηλ σου να σε προτιμησουμε. Φιλικα.
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Πόσο χρόνο σας πήρε παιδιά πάνω κάτω να βγάλετε το μιλι; Υπάρχει κάποιος που έδωσε πκε και πέρυσι να μας πει εμπειρία;
Lia00

Δημοσίευση από Lia00 »

6 και 30 με οχι ιδιαιτερη προπονηση αλλα ειμαι γυμναστρια και με καλη φκ
Επισκέπτης

Σαν κοπέλα που είσαι σε δυσκόλεψαν οι έλξεις ή τα 20κιλα μπιτονια;
Vasilis777

Δημοσίευση από Vasilis777 »

Panoss99 έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 1:29 pm Πόσο χρόνο σας πήρε παιδιά πάνω κάτω να βγάλετε το μιλι; Υπάρχει κάποιος που έδωσε πκε και πέρυσι να μας πει εμπειρία;
Καλησπέρα! Εγώ έδωσα πέρυσι αρχές Σεπτεμβρίου και έκανα προπόνηση όλο τον Αύγουστο με καλή φυσική κατάσταση και το έβγαλα σε περίπου 5 μιση λεπτά. Εάν κάποιος δεν είναι σίγουρος για τα αθλήματα καλό θα ήταν να πάει σε ένα στάδιο να δοκιμάσει τις επιδόσεις του και να διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμα του.
Lia00

Δημοσίευση από Lia00 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 1:57 pm Σαν κοπέλα που είσαι σε δυσκόλεψαν οι έλξεις ή τα 20κιλα μπιτονια;
Αν και πολυ αδυνατη δεν δυσκολευτηκα καθολου αλλα οπως σου πα δεν βαζω τον εαυτο μου σε συγκριση διοτι εχω πολυ καλη φκ λογω οτι ειναι κι η δουλεια μου. Στα μπιτονια 1η βγηκα στη σειρα μου και ελξεις αν ζητουσαν εβγαζα αλλες τοσες
Επισκέπτης

Lia00 έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 4:07 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 1:57 pm Σαν κοπέλα που είσαι σε δυσκόλεψαν οι έλξεις ή τα 20κιλα μπιτονια;
Αν και πολυ αδυνατη δεν δυσκολευτηκα καθολου αλλα οπως σου πα δεν βαζω τον εαυτο μου σε συγκριση διοτι εχω πολυ καλη φκ λογω οτι ειναι κι η δουλεια μου. Στα μπιτονια 1η βγηκα στη σειρα μου και ελξεις αν ζητουσαν εβγαζα αλλες τοσες
Α έδωσες ξανά; Κ εγώ τα βγάζω άνετα εντάξει! Όσοι δώσατε τι έχετε να πείτε σαν εμπειρία ήταν ελαστικοί; Ή έκοβαν μαχαίρι;
Lia00

Δημοσίευση από Lia00 »

Εδωσα και περσι ναι... Αλλα φετος πιο προετοιμασμενη... Εκοβαν οποιους ηθελαν για μενα πολλοι που ταν να κοπουν δεν κοπηκαν για πολλους λογους
Επισκέπτης

Lia00 έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 5:55 pm Εδωσα και περσι ναι... Αλλα φετος πιο προετοιμασμενη... Εκοβαν οποιους ηθελαν για μενα πολλοι που ταν να κοπουν δεν κοπηκαν για πολλους λογους
Επιλαχών ήσουν; Ή κόπηκες στα αθλήματα;
Αυτό με ξενερώνει ότι έχω ακούσει πως είναι ελαστικοί με τα αθλήματα και περνάει οποιος να ναι. Εμείς δλδ είμαστε χαζοί που πάμε και κάνουμε προπόνηση
Vasilis777

Δημοσίευση από Vasilis777 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 10:04 pm
Lia00 έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 5:55 pm Εδωσα και περσι ναι... Αλλα φετος πιο προετοιμασμενη... Εκοβαν οποιους ηθελαν για μενα πολλοι που ταν να κοπουν δεν κοπηκαν για πολλους λογους
Αυτό με ξενερώνει ότι έχω ακούσει πως είναι ελαστικοί με τα αθλήματα και περνάει οποιος να ναι. Εμείς δλδ είμαστε χαζοί που πάμε και κάνουμε προπόνηση
Κανε την προετοιμασία σου και μη κοιτάς τι κάνουν οι υπόλοιποι... Εγώ έτρεχα μίλι στις 5 τα χαράματα πέρυσι τον Αύγουστο για να είμαι έτοιμος στις ΠΚΕ... Ο καθένας ας κάνει ότι καλύτερο μπορεί... Άλλοι έχουν βύσμα τι να κάνουμε.
Lia00

Δημοσίευση από Lia00 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 07, 2023 10:04 pm
Οχι απλα δεν κοπηκα τα εβγαλα και με ευκολια. Επιλαχουσα ημουν αλλα ναι περασαν ατομα που επρεπε να κοπουν για πολλους λογους πριν καν φτασουν αθληματα
Επισκέπτης

Σου εύχομαι φέτος να πετύχεις τον στόχο σου κ να μπεις στην ειδικότητα πού επιθυμείς! Κ σε όλους παιδιά καλή επιτυχία! Παμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κ ότι γίνει! Εμείς θα ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε.
Επισκέπτης

Σήμερα το απόγευμα είναι οι προγραμματικές δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας Δένδια. Να δούμε τι θα πει επι του θέματος.
Lia00

Δημοσίευση από Lia00 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 08, 2023 9:26 am Σου εύχομαι φέτος να πετύχεις τον στόχο σου κ να μπεις στην ειδικότητα πού επιθυμείς! Κ σε όλους παιδιά καλή επιτυχία! Παμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κ ότι γίνει! Εμείς θα ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε.
Ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα. Απλως να μπουν συνειδητοποιημενα ατομα που αγαπουν αυτο που κανουν και να μην στερηθουν παλι θεσεις, αυτο.
Επισκέπτης

Τις έκανε τις δηλώσεις ο Δένδιας. Απλά δεν το είδα γιατί είμαι δουλειά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες