Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Rad. »

LiteCoin, ή υπηρεσία όπου είναι και ή πηγή σου δεν κρατάει τη θεσφατη πληροφορία ούτε είναι θεματοφυλακας νόμων,
είναι ένας "κρίκος" που δε καθορίζει τίποτα στο θέμα των προκηρύξεων.
Η όποια ενημέρωση μπορεί να αλλάξει ή και να αποσυρθεί στο λεπτό, ποσο μάλλον με μια αλλαγή κυβερνητικού σχήματος.

Το ότι θα είναι κυβέρνηση η ΝΔ το προέβλεψες εσύ και το 100% των δημοσκοπήσεων.

Οπότε κράτα μικρό καλάθι,
φιλικά το λέω.
Parlapipas

Δημοσίευση από Parlapipas »

Καλά κορόιδευετε αλλά όταν βγω αληθινός θα δούμε τι θα πείτε.
Ο Βασίλης θέλει να μπουν μόνο κομάντος στη πυροσβεστική.5000 μόρια θαα παίρνουν οι ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Κάτι άσχετο, για να ξεφύγουμε λίγο από όρια και προυποθέσεις: Τις αιτήσεις της προκήρυξης, της κάνουμε στην πυροσβεστική υπηρεσία του νομού μας, όπως ήταν της εμοδε ή θα ψηφιοποιηθεί και αυτή;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πλέον το νήμα δεν με ψυχαγωγεί.

Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα κλειδωθεί υπό το βάρος της παπάντζας που το διέπει.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Parlapipas έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:50 pm Καλά κορόιδευετε αλλά όταν βγω αληθινός θα δούμε τι θα πείτε.
Ο Βασίλης θέλει να μπουν μόνο κομάντος στη πυροσβεστική.5000 μόρια θαα παίρνουν οι ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων.
τι σε ευχαριστεί να λές @@@@διές; Αντε σοβαρέψου λιγο ...
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Litelite2 έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:06 pm
Desperado7 έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 8:50 pm
Litelite2 έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 8:34 pm

Ναι διάβασε καλά το γράφω άνοιξε τα μάτια σου δεν είναι γραπτός το 35 + αύξηση ηλικιακό ενώ το 35 σαν οριο ηλικιας είναι γραπτός και το έχω δει κ από συγγενή μου κ ολας. Και κάτσε διάβασε όλες τις σελίδες ότι εχω πει αν εχουν γίνει η όχι,

επίσης όπως είπαμε 35 υπάρχει στα λόγια δεν είναι γραπτός όπως το 35 ότι με τις αντιπυρικες ίσως πάει 37 με 39
Πουλάς τρέλα ρε φίλε; Εγώ δν ξέρω να διαβάζω η εσύ να γράφεις;
επίσης όπως είπαμε 35 υπάρχει

στα λόγια !(δεν είναι γραπτός όπως το 35) ! Ότι με τις αντιπυρικες ίσως πάει 37 με 39
Νταξει;
εσυ θα αποφασίσεις που θα κάτσει η μπίλια ή θα μας τα κάνεις τσουρέκια; Σοβαρέψου κ εσυ λιγο
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

niasimas έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:51 pm Κάτι άσχετο, για να ξεφύγουμε λίγο από όρια και προυποθέσεις: Τις αιτήσεις της προκήρυξης, της κάνουμε στην πυροσβεστική υπηρεσία του νομού μας, όπως ήταν της εμοδε ή θα ψηφιοποιηθεί και αυτή;
είτε έτσι είτε αλλιώς είναι ελάχιστος χρόνος απο τη ζωή σου γιατί δεν απαιτεί κ μεγάλο κόπο, άλλωστε στο Π. Σ. Σε βοηθάνε να την συντάξεις σωστά στο σταθμό, αν γίνει ηλεκτρονικά απο την αλλη μεριά ακόμα πιο ευκολο...
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από mikeangel »

D.Y.K έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:53 pm Πλέον το νήμα δεν με ψυχαγωγεί.

Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα κλειδωθεί υπό το βάρος της παπάντζας που το διέπει.
Κλείδωσε το να ησυχάσουμε και αν βγεί ΦΕΚ προκήρυξης εδώ θα είμαστε να δώσουμε πόνο...
predatorr

Δημοσίευση από predatorr »

Ρε παιδιά τ αγχώνεστε ; Αρχικά μην ακούμε τίποτα. Εδώ εμενα μ έλεγαν από το γραφείο τ χαρδαλιά π είχα έναν γνωστό τότε το 21 για προκήρυξη εποχικών 1000 άτομα εκείνη τ χρόνια κ το έλεγε συνέχεια κ ότι υπάρχει έγγραφο κλπ κ δν έγινε τίποτα …. Όλα αλλάζουν … υπομονή κάνει δεν χάνεται έχει ο Θεός για όλους
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Η 31 θα είναι το οριο η 33 η 34 η 35, στα τόσα χρόνια αυτά τα όρια παίζουν από προκήρυξεις δεν αναφέρω το 11 που έγινε απορρόφηση των εποχικών μιλάω για το μόνιμο προσωπικό ένα απ όλα αυτά θα γίνει, υπομονή θα δείξει εγώ είμαι 31 εύχομαι να μην είναι 31 το οριο καλή επιτυχία
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Yank έγραψε: Δευ Ιούλ 03, 2023 4:11 pm Η 31 θα είναι το οριο η 33 η 34 η 35, στα τόσα χρόνια αυτά τα όρια παίζουν από προκήρυξεις δεν αναφέρω το 11 που έγινε απορρόφηση των εποχικών μιλάω για το μόνιμο προσωπικό ένα απ όλα αυτά θα γίνει, υπομονή θα δείξει εγώ είμαι 31 εύχομαι να μην είναι 31 το οριο καλή επιτυχία
Δεν θα είναι 31 μην στεναχωριέσαι. Όλα θα γίνουν λίγο υπομονή παιδιά
Yank

Δημοσίευση από Yank »

purosvestis έγραψε: Δευ Ιούλ 03, 2023 6:07 pm
Yank έγραψε: Δευ Ιούλ 03, 2023 4:11 pm Η 31 θα είναι το οριο η 33 η 34 η 35, στα τόσα χρόνια αυτά τα όρια παίζουν από προκήρυξεις δεν αναφέρω το 11 που έγινε απορρόφηση των εποχικών μιλάω για το μόνιμο προσωπικό ένα απ όλα αυτά θα γίνει, υπομονή θα δείξει εγώ είμαι 31 εύχομαι να μην είναι 31 το οριο καλή επιτυχία
Από πηγαδάκια λενε οτι υπάρχει και το 33 και καλά στην εμοδε 28 + 3 αντιπυρικες 31 οπότε τώρα 28 και 5 αντιπυρικες 33
purosvestis
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Yank έγραψε: Δευ Ιούλ 03, 2023 7:59 pm
purosvestis έγραψε: Δευ Ιούλ 03, 2023 6:07 pm
Από πηγαδάκια λενε οτι υπάρχει και το 33 και καλά στην εμοδε 28 + 3 αντιπυρικες 31 οπότε τώρα 28 και 5 αντιπυρικες 33
Ασε τα πηγαδακια δεν εχουμε να κανουμε με εμοδε αλλο θα ειμαστε εμεις απλα θα παρει μερικα σε προυποθεσεις το ηλικιακο δεν θα ειναι αυτο υπομονη…
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Την Παρασκευή πάει Ο Μητσοτάκης στο Κλιματικής Αλλαγής και μεταξύ των άλλων (αγορά οχημάτων, εξοπλισμού κ. Α), θα πει και θα τις 500 προσλήψεις, που μάλλον τόσες θα είναι, για τώρα τουλάχιστον. Φαίνεται ότι έχει κλείσει εκεί το νούμερο, όπως έχει πεί και ο φίλος, ο purosvestis, πιο πάνω. Τον Σεπτέμβρη, στον προγραμματισμό των προσλήψεων κάθε υπουργείου, για το έτος 2024, θα δούμε αν θα υπάρξουν και άλλες προσλήψεις με περισσότερα άτομα.
AnipsiosKikilia

Δημοσίευση από AnipsiosKikilia »

24 όριο για πολίτες και 33 για εποχικούς.
Οι εθελοντές θα παίρνουν 1000 μόρια για κάθε έτος.
Οι ΔΕΑ ΕΔ 2000 μόρια.
Εκτός ασεπ η προκήρυξη, ίσως έχει και προφορικά από επιτροπή και η βαθμολογία θα συνδιαζεται με τα μόρια.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες