Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Tsolias

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Tsolias »

Μας δουλεύεις ρε yank εσύ εποχικός με 3 αντιπυρικές είσαι μέσα και ας μην είχες τίποτα άλλο.8-)
ApostolisTypeR

Δημοσίευση από ApostolisTypeR »

[quote=Loxagos2k21 post_id=516725 time=1688306090 user_id=99357]
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Θα μπουν μόνο εποχιακοί ή θα απορροφηθούν και ελάχιστοι πολίτες με απλά προσόντα;
[/quote]

Σιγουρα θα μπουν και πολιτες, το λιγοτερο 70 οπως στην εμοδε, αλλα επειδη αυτοι θα ειναι ειδικη κατηγορια θα ειναι ανθρωποι που εχουν σπουδασει κατι σχετικο, πχ μετεορωλογοι πληροφορικαριοι ιατροι κτλ
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Καλά συμφωνώ για αυτό που λες για εμοδέ. Απλά κοίταξα παλιές γενικών καθηκόντων και το είπα. Μην ξεχνάμε όμως ότι η εμοδέ είναι άλλη φάση. Πχ εδώ θα ήταν γελοίο να ζητήσει αλεξίπτωτα. Τι να τα κάνεις; Για να πηδάς από όχημα;:lol: Ειδικές, δεα, προεδρική αρκεί. Εγώ ελπίζω σε ποσόστοση για πολίτες, άμα δω ότι είναι σαν της εμοδέ εποχικοί-πολίτες μαζί δεν πάω να τα κάνω καν.
ApostolidisK

Δημοσίευση από ApostolidisK »

[quote=Tsolias post_id=516729 time=1688306854]
Καλά συμφωνώ για αυτό που λες για εμοδέ. Απλά κοίταξα παλιές γενικών καθηκόντων και το είπα. Μην ξεχνάμε όμως ότι η εμοδέ είναι άλλη φάση. Πχ εδώ θα ήταν γελοίο να ζητήσει αλεξίπτωτα. Τι να τα κάνεις; Για να πηδάς από όχημα;:lol: Ειδικές, δεα, προεδρική αρκεί. Εγώ ελπίζω σε ποσόστοση για πολίτες, άμα δω ότι είναι σαν της εμοδέ εποχικοί-πολίτες μαζί δεν πάω να τα κάνω καν.
[/quote]

Τι εννοεις ζητησε; Δεν ηταν υποχρεωτικο απλα εδινε καποια εξτρα μορια, γιατι ειναι γελοιο; Επειδη σπαζεσαι που δεν εχεις; Καθολου γελοιο δεν ειναι φιλε μου και η λογικη που το εβαλε αυτο ειναι οτι οι αλεξιπτωτιστες κανουν και εκπαιδευσεις με ραπελ και γενικα με πολλα αντικειμενα που χρειαζονται στην εμακ και στην εμοδε δεν τα εβαλαν για πλακα, αν μπεις και διαβασεις τη νομοθεσια των μεταθεσεων γραφει οτι για την Εμακ πρωτα απ ολους προηγουνται οι αλεξιπτωτιστες και οσες θεσεις μεινουν κενες καλυπτονται απ οσους εχουν απλα ειδικες δυναμεις, αν θες ψαξτο και σου το λεω αυτο γιατι εχει ακουστει οτι απ τους πρωτους 500 θελει να στειλει νεα Ατομα και στις εμακ, ολοι εχουμε δει οτι ειναι πολυ μεγαλοι σε ηλικια
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Καθόλου δεν σπάζομαι φίλε. Απλά λέω τι πιστεύω. Με αυτή την έννοια θα μπορούσα να πω σπάζονται μερικοί εδώ μέσα που δεν έχουν profi,ecdl. Και εγώ πήγα προεδρική, πιστεύεις πιο εύκολα πέρασα; Συζήτηση κάνουμε. Δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. Όπως είπα άμα είδες άμα δω ότι είναι σε στυλ εμοδέ δεν θα τα κάνω καν. Οπότε μην τρελλένεσαι.
ApostolidisK

Δημοσίευση από ApostolidisK »

[quote=Tsolias post_id=516731 time=1688308544]
Καθόλου δεν σπάζομαι φίλε. Απλά λέω τι πιστεύω. Με αυτή την έννοια θα μπορούσα να πω σπάζονται μερικοί εδώ μέσα που δεν έχουν profi,ecdl. Και εγώ πήγα προεδρική, πιστεύεις πιο εύκολα πέρασα; Συζήτηση κάνουμε. Δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. Όπως είπα άμα είδες άμα δω ότι είναι σε στυλ εμοδέ δεν θα τα κάνω καν. Οπότε μην τρελλένεσαι.
[/quote]

Δεν ειρωνευομαι φιλε απλα σου εξηγησα το σκεπτικο τους που εβαλαν τα αλεξιπτωτα σαν εξτρα μορια, επειδη ειπες οτι ειναι γελοιο απλα σου εξηγησα το λογο για τον οποιο δν ειναι καθολου γελοιο, πολλα αντικειμενα που εκπαιδευεται η εμακ οι αλεξιπτωτιστες και οι βατραχανθρωποι τα εχουν ηδη κανει, αν εχει καποιους ετοιμους να βαλει σε αυτα τα σωματα γιατι να μη τους βαλει; Απολυτα λογικο το βρισκω, παντως απ αυτους μη φοβασαι να μεινεις εξω ζητημα να εχουν μεινει 100 αλεξιπτωτιστες εποχικοι κ απ αυτους οι μισοι δε θα μπαινουν λογο ηλικιας, ο αδερφος μ ηταν αλεξιπτωτα εγω πεζοναυτης ημουν
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μπορεί να το σπάσει σε κατηγορίες; Πχ κατηγορια για ΕΜΑΚ όπου εκεί θα ζητάει ΕΔ κτλ Αν θυμάμαι καλά η προκήρυξη του 2007 για γενικών καθηκόντων είχε κάτι ανάλογο όπως είχε και ξεχωριστές κατηγορίες για εποχικούς, εθελοντές, πολίτες, πτυχιούχους βέβαια από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Τσολιάς και που ξερεις ρε φιλε αν την επόμενη χρονιά πάρει επιλαχοντες; Λέω εγώ τώρα... Τα χαρτιά του κάνεις οπως κ να έχει. Κ απάντησα σε σενα γτ είσαι από τους λίγους που δεν βγάζεις κόμπλεξ για εμάς τους εποχικούς.
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Το χαρτοφυλάκιο γράφει προκύρηξη 500 ατόμων κατ έτος …ειναι οροστικό απ οτι φαίνεται απο το 2024 στο τραπέζι ειναι 500 για εμοδε οπως και εποχικούς προκήρυξη 2024-2025 θα έχουμε πολλες εξελίξεις το ηλικιακό τελικά έχει γίνει βραχνάς ξαι σαυτό οφείλεται ο τουρνάς.: Ελπίζουμε να λυθεί…το 35+ ειναι το 99% να μπει
Litelite2

Δημοσίευση από Litelite2 »

purosvestis έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 7:23 pm Το χαρτοφυλάκιο γράφει προκύρηξη 500 ατόμων κατ έτος …ειναι οροστικό απ οτι φαίνεται απο το 2024 στο τραπέζι ειναι 500 για εμοδε οπως και εποχικούς προκήρυξη 2024-2025 θα έχουμε πολλες εξελίξεις το ηλικιακό τελικά έχει γίνει βραχνάς ξαι σαυτό οφείλεται ο τουρνάς.: Ελπίζουμε να λυθεί…το 35+ ειναι το 99% να μπει
Άκου για να ανοίξει για εποχικούς πρέπει να υπάρχει σοβαρή έλλειψη πάνω από 1000 άτομα, αφού απορροφηθούν στις επόμενες προκήρυξεις εποχικοί θα άνοιξε τότε, το οριο θα είναι 35 όχι +,35 + μοριοδότηση αντιπυρικες, επίσης δεν θα ενισχύσουν εμοδε τώρα, αυτούς που θα πάρουν είναι για σταθμούς,
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Litelite2 έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 7:40 pm
purosvestis έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 7:23 pm Το χαρτοφυλάκιο γράφει προκύρηξη 500 ατόμων κατ έτος …ειναι οροστικό απ οτι φαίνεται απο το 2024 στο τραπέζι ειναι 500 για εμοδε οπως και εποχικούς προκήρυξη 2024-2025 θα έχουμε πολλες εξελίξεις το ηλικιακό τελικά έχει γίνει βραχνάς ξαι σαυτό οφείλεται ο τουρνάς.: Ελπίζουμε να λυθεί…το 35+ ειναι το 99% να μπει
Άκου για να ανοίξει για εποχικούς πρέπει να υπάρχει σοβαρή έλλειψη πάνω από 1000 άτομα, αφού απορροφηθούν στις επόμενες προκήρυξεις εποχικοί θα άνοιξε τότε, το οριο θα είναι 35 όχι +,35 + μοριοδότηση αντιπυρικες, επίσης δεν θα ενισχύσουν εμοδε τώρα, αυτούς που θα πάρουν είναι για σταθμούς,
είσαι χαζός ή το παίζεις;
1) Δεν ειπε τώρα για ΕΜΟΔΕ ο PYROSBESTHS
2) επίσης το 35 χωρίς αντιπυρικές εσυ που το ειδες; Γιατι πιο παλιά έλεγες άλλα όρια και τα αλλάζεις σαν το χρηματιστήριο ... Παίζοντας με ολους εδω...
3) δεν ειπε για εποχικούς τώρα αλλα για 2024 ή 2025 δηλαδή οταν θα φύγουν αρκετοί εποχικοί για μόνιμοι και θάνε 100δες κενά που δε θα καλύπτονται απο τις παλιές λίστες

Δώσε την απόδειξη για να σε πάρει κανένας στα σοβαρά και μη το παίζεις μάγκας χωρίς αποδείξεις... Και αλλάζοντας αυτά που γράφεις κάθε φορά...
purosvestis

Ρε φίλε εγώ είπα 35 + τις αντιπυρικες που σημαινει 36-37-38-39-40 επίσης ειπα εμοδε απο το 2024 και εποχικους 2024-2025 εκει απαντάς ήδη στα λεγόμενα μου πως να πω οτι ανηκεις στο σώμα οταν απαντάς στα ίδια και δεν κατλααβαίνεις τι λέμε καιρό τώρα. Με τι μυαλό έχω να κάνω
Litelite2

purosvestis έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 7:50 pm
Ρε φίλε εγώ είπα 35 + τις αντιπυρικες που σημαινει 36-37-38-39-40 επίσης ειπα εμοδε απο το 2024 και εποχικους 2024-2025 εκει απαντάς ήδη στα λεγόμενα μου πως να πω οτι ανηκεις στο σώμα οταν απαντάς στα ίδια και δεν κατλααβαίνεις τι λέμε καιρό τώρα. Με τι μυαλό έχω να κάνω
Καταρχήν ηρέμησε μην πάθεις τπτ,
Δεν θα είναι 35 + δηλ 36 37 38
Θα είναι 35 και μοριοδότηση αντιπυρικες όχι αύξηση ηλικιακό, έχει πει εδώ στο φόρουμ με 35 διαφορετικά προφίλ 35 διαφορετικές @@κιες ηρέμησε,
purosvestis

Litelite2 έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 7:54 pm

Θα είναι 35 και μοριοδότηση αντιπυρικες όχι αύξηση ηλικιακό, έχει πει εδώ στο φόρουμ με 35 διαφορετικά προφίλ 35 διαφορετικές @@κιες ηρέμησε,
Ηρεμος ειμαι ρε φιλε εμενα δεν με νοιαζει κιολλας ποιος εχει μπει με τοσα προφιλ; Μην βλεπεις πολυ τις προκηρυξεις τις παλιες δεν κανει εδω θα ειμαστε
Litelite2

purosvestis έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 7:59 pm
Litelite2 έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 7:54 pm
Ηρεμος ειμαι ρε φιλε εμενα δεν με νοιαζει κιολλας ποιος εχει μπει με τοσα προφιλ; Μην βλεπεις πολυ τις προκηρυξεις τις παλιες δεν κανει εδω θα ειμαστε
Πια προκήρυξη είχε για πυροσβεστική 35;
Η μόνη προκήρυξη που είχε 34 ήταν το 2011 με 12 που έλεγε οποίος έχει τουλάχιστον 2 αντιπυρικες από 30 που ήταν για πολίτες πήγανε 34 εδώ θα μαστε και θα δεις, εγώ μιλάω με έγγραφα που έχω δει εσύ μιλάς από τμήματα μεταθέσεων και κλειστούς φακέλους και π@@ριες τρικούβερτες, άστο ρε φίλε έχω μιλήσει με συγκεκριμένα άτομα από εδώ μέσα κ ξέρουν από που γνωρίζω εγώ μη χαλιέσαι άλλο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ord και 13 επισκέπτες