Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Θα σας μονιμοποίησω όλους τους εποχικούς με ένα νόμο και ένα άρθρο!
Καλή επιτυχία γαλάζια παιδιά μου!
Καλή επιτυχία γαλάζια παιδιά μου!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Παιδιά η προκήρυξη θα χωρίζεται σε οδηγούς-μάχιμους όπως παλιά ή θα είναι ενιαία όπως της εμοδέ; Τι πιστεύετε;
-
Ο κικίλιας το είπε στο σκάι τώρα το πρωί 500 άτομα αλλά μιλάμε με το υπουργείο εσωτερικών για περισσότερα κάντε υπομονή για όλα ήταν μαγκωμένος φαινόταν οπως και για το ανθυγιεινό όλα θα γίνουν όμως υπομονή θα έχουμε εξελίξεις μέχρι τέλη του μήνα
αυτο που ανέφερε ειναι οτι θα πάρει 500 άτομα στη πολιτική προστασία και οτι εχει ήδη προβλεφθεί στον προυπολογισμό... Αν άκουσα καλά...purosvestis έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 8:36 am Ο κικίλιας το είπε στο σκάι τώρα το πρωί 500 άτομα αλλά μιλάμε με το υπουργείο εσωτερικών για περισσότερα κάντε υπομονή για όλα ήταν μαγκωμένος φαινόταν οπως και για το ανθυγιεινό όλα θα γίνουν όμως υπομονή θα έχουμε εξελίξεις μέχρι τέλη του μήνα
αλλα γενικά ναι ηταν μαγκωμένος σαν να μην ηταν τοσο προετοιμασμένος και ενημερωμένος... (ίσως νανε κ δικαιολογημένος λόγο πολύ πρόσφατης ανάληψης ενός νέου υπουργείου για αυτον) πάντως σίγουρα συγκριτικά με τον ΚΥΠΡΙΟ τον Στυλιανίδη ο Κικίλιας περισσότερο άνθρωπος φαίνεται απο εκείνον τον ξύλινο τύπο...
Θα κανει δουλειά ο Κικίλιας, και μην ξεχνάτε αυτό που θέλουν να κάνουν με το Εκάβ ευνοεί την πυροσβεστική,Pyr έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:02 amαυτο που ανέφερε ειναι οτι θα πάρει 500 άτομα στη πολιτική προστασία και οτι εχει ήδη προβλεφθεί στον προυπολογισμό... Αν άκουσα καλά...purosvestis έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 8:36 am Ο κικίλιας το είπε στο σκάι τώρα το πρωί 500 άτομα αλλά μιλάμε με το υπουργείο εσωτερικών για περισσότερα κάντε υπομονή για όλα ήταν μαγκωμένος φαινόταν οπως και για το ανθυγιεινό όλα θα γίνουν όμως υπομονή θα έχουμε εξελίξεις μέχρι τέλη του μήνα
αλλα γενικά ναι ηταν μαγκωμένος σαν να μην ηταν τοσο προετοιμασμένος και ενημερωμένος... (ίσως νανε κ δικαιολογημένος λόγο πολύ πρόσφατης ανάληψης ενός νέου υπουργείου για αυτον) πάντως σίγουρα συγκριτικά με τον ΚΥΠΡΙΟ τον Στυλιανίδη ο Κικίλιας περισσότερο άνθρωπος φαίνεται απο εκείνον τον ξύλινο τύπο...
Ρε παιδιά μόνο εδώ στο χωριό μου ξέρω 2 περιπτώσεις που τρέχαν οι δικοί τους με άτομο σε προεκλογικό που είναι υφυπουργός αυτή τη στιγμή και θέλουν να μπουν ΠΣ λένε. Ο ένας είναι πιτσιρικάς και έχει μόνο ειδικές δυνάμεις. Ρε λέτε να γίνει βυσματική όπως παλιά με καμιά συνέντευξη ή να μπουν από καμιά τρύπα; Εγώ πάντως τα μόρια του ενός τα ξέρω. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο;
-
Χαιρετήσματα να του δώσεις από εμένα και καληνύχταTsolias έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 2:48 pm Ρε παιδιά μόνο εδώ στο χωριό μου ξέρω 2 περιπτώσεις που τρέχαν οι δικοί τους με άτομο σε προεκλογικό που είναι υφυπουργός αυτή τη στιγμή και θέλουν να μπουν ΠΣ λένε. Ο ένας είναι πιτσιρικάς και έχει μόνο ειδικές δυνάμεις. Ρε λέτε να γίνει βυσματική όπως παλιά με καμιά συνέντευξη ή να μπουν από καμιά τρύπα; Εγώ πάντως τα μόρια του ενός τα ξέρω. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο;
Δεν το ξέρω καν το παιδί. Από κοτσομπολιό το έμαθα. Αλλά εγώ με προεδρική, αγγλικά,ecdl, τριτεκνία, καλό απολυτήριο, α, β και Γ σύντομα. Γίνεται να μου φάει τη θέση σε περίπτωση που θα έχει ποσοστό για πολίτες;
-
Οπως ειδατε και στην εμοδε πλεον καταλαβαν οτι η φωτια δε σβηνει ουτε με yes και how are you, ουτε με εξισωσεις, η φωτια σβηνει μονο με «παλαβους» που δε μασανε τα @@@@ και «πηδανε μεσα» και δυστυχως συνηθως αυτοι οι παλαβοι δεν ειναι απ τους πιο καλους μαθητες, συνηθως οι καλοι μαθητες ειναι οι μπουληδες φυσικα και υπαρχουν και εξαιρεσεις, μιλαμε για το μεσο ορο, οπως ειδατε ολοι το καταλαβαν στην εμοδε αυτο και ουτε αγγλικα μετρησαν ουτε βαθμους ουτε διδακτορικα, εννοειται πως για το επιστημονικο προσωπικο και για καποιες συγεκριμενες θεσεις πρεπει να μπουν ατομα μορφωμενα με σπουδες και με πανω απο μια ξενες γλωσες αυτο εξυπακουεται, αλλα για το πρωσοπικο το μαχιμο π ειναι στην πρωτη γραμη πρεπει να δωσουν βαση σε αλλα πραγματα και στην εμοδε αυτο εδειξαν η τουλαχιστον προσπθησαν να δειξουν!
Πριν βιαστειτε να με κραξετε να σας πω οτι εχω 5 αντιπυρικες lower,ecDL και 16.8 απολυτηριο
Πριν βιαστειτε να με κραξετε να σας πω οτι εχω 5 αντιπυρικες lower,ecDL και 16.8 απολυτηριο
Αφού πιάσαμε τα μόρια να πω και τα δικά μου αν έχω ελπίδες,3 αντιπυρικες Β Γ Δ διπλώματα lower ecdl δηπλωμα μηχανής *δεν ξέρω αν μετρήσει. Αυτά.Apostolis329 έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 3:36 pm Οπως ειδατε και στην εμοδε πλεον καταλαβαν οτι η φωτια δε σβηνει ουτε με yes και how are you, ουτε με εξισωσεις, η φωτια σβηνει μονο με «παλαβους» που δε μασανε τα @@@@ και «πηδανε μεσα» και δυστυχως συνηθως αυτοι οι παλαβοι δεν ειναι απ τους πιο καλους μαθητες, συνηθως οι καλοι μαθητες ειναι οι μπουληδες φυσικα και υπαρχουν και εξαιρεσεις, μιλαμε για το μεσο ορο, οπως ειδατε ολοι το καταλαβαν στην εμοδε αυτο και ουτε αγγλικα μετρησαν ουτε βαθμους ουτε διδακτορικα, εννοειται πως για το επιστημονικο προσωπικο και για καποιες συγεκριμενες θεσεις πρεπει να μπουν ατομα μορφωμενα με σπουδες και με πανω απο μια ξενες γλωσες αυτο εξυπακουεται, αλλα για το πρωσοπικο το μαχιμο π ειναι στην πρωτη γραμη πρεπει να δωσουν βαση σε αλλα πραγματα και στην εμοδε αυτο εδειξαν η τουλαχιστον προσπθησαν να δειξουν!
-
Τι ηλικία έχεις ; Εσυ είσαι σε αλλη κατηγορίαYank έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 3:41 pmΑφού πιάσαμε τα μόρια να πω και τα δικά μου αν έχω ελπίδες,3 αντιπυρικες Β Γ Δ διπλώματα lower ecdl δηπλωμα μηχανής *δεν ξέρω αν μετρήσει. Αυτά.Apostolis329 έγραψε: Κυρ Ιούλ 02, 2023 3:36 pm Οπως ειδατε και στην εμοδε πλεον καταλαβαν οτι η φωτια δε σβηνει ουτε με yes και how are you, ουτε με εξισωσεις, η φωτια σβηνει μονο με «παλαβους» που δε μασανε τα @@@@ και «πηδανε μεσα» και δυστυχως συνηθως αυτοι οι παλαβοι δεν ειναι απ τους πιο καλους μαθητες, συνηθως οι καλοι μαθητες ειναι οι μπουληδες φυσικα και υπαρχουν και εξαιρεσεις, μιλαμε για το μεσο ορο, οπως ειδατε ολοι το καταλαβαν στην εμοδε αυτο και ουτε αγγλικα μετρησαν ουτε βαθμους ουτε διδακτορικα, εννοειται πως για το επιστημονικο προσωπικο και για καποιες συγεκριμενες θεσεις πρεπει να μπουν ατομα μορφωμενα με σπουδες και με πανω απο μια ξενες γλωσες αυτο εξυπακουεται, αλλα για το πρωσοπικο το μαχιμο π ειναι στην πρωτη γραμη πρεπει να δωσουν βαση σε αλλα πραγματα και στην εμοδε αυτο εδειξαν η τουλαχιστον προσπθησαν να δειξουν!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Θα μπουν μόνο εποχιακοί ή θα απορροφηθούν και ελάχιστοι πολίτες με απλά προσόντα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες