Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Στην επόμενη διετία όμως όσων αφορά την δικιά μας δουλειά θα ολοκληρωθεί καλά και με αγώνα πάνω απ όλα. Υπομονή παιδιά θα έχουμε πολλές εξελίξεις στο επόμενο διάστημα. Επίσης εύχομαι οι συνάδελφοι που κάναν μετάθεση για τον τόπο τους να πάνε όλα καλά Και υπομονή στην δουλειά αυτή χρειάζεται
Με τους εποχικούς τι θα γίνει; Θα έχουμε καμία εξέλιξη?purosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 10:56 am Στην επόμενη διετία όμως όσων αφορά την δικιά μας δουλειά θα ολοκληρωθεί καλά και με αγώνα πάνω απ όλα. Υπομονή παιδιά θα έχουμε πολλές εξελίξεις στο επόμενο διάστημα. Επίσης εύχομαι οι συνάδελφοι που κάναν μετάθεση για τον τόπο τους να πάνε όλα καλά Και υπομονή στην δουλειά αυτή χρειάζεται
-
Αν εννοείς φίλε τους ήδη υπάρχοντες αναφέρθηκα στο πάνω μνμ και γενικά σαυτά που είπα …όλα θα γίνουν δεν θα μείνουμε απ έξω.Yank έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 11:52 amΜε τους εποχικούς τι θα γίνει; Θα έχουμε καμία εξέλιξη;purosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 10:56 am Στην επόμενη διετία όμως όσων αφορά την δικιά μας δουλειά θα ολοκληρωθεί καλά και με αγώνα πάνω απ όλα. Υπομονή παιδιά θα έχουμε πολλές εξελίξεις στο επόμενο διάστημα. Επίσης εύχομαι οι συνάδελφοι που κάναν μετάθεση για τον τόπο τους να πάνε όλα καλά Και υπομονή στην δουλειά αυτή χρειάζεται
-
purosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 12:08 pmΑν εννοείς φίλε τους ήδη υπάρχοντες αναφέρθηκα στο πάνω μνμ και γενικά σαυτά που είπα …όλα θα γίνουν δεν θα μείνουμε απ έξω. Θα βρεθεί χρυσή τομή υπομονήYank έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 11:52 amΜε τους εποχικούς τι θα γίνει; Θα έχουμε καμία εξέλιξη;purosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 10:56 am Στην επόμενη διετία όμως όσων αφορά την δικιά μας δουλειά θα ολοκληρωθεί καλά και με αγώνα πάνω απ όλα. Υπομονή παιδιά θα έχουμε πολλές εξελίξεις στο επόμενο διάστημα. Επίσης εύχομαι οι συνάδελφοι που κάναν μετάθεση για τον τόπο τους να πάνε όλα καλά Και υπομονή στην δουλειά αυτή χρειάζεται
Με τους ήδη υπάρχοντες βέβαια, λες να γίνει κάτι?purosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 12:09 pmpurosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 12:08 pmΑν εννοείς φίλε τους ήδη υπάρχοντες αναφέρθηκα στο πάνω μνμ και γενικά σαυτά που είπα …όλα θα γίνουν δεν θα μείνουμε απ έξω. Θα βρεθεί χρυσή τομή υπομονή
-
Αυτό είπα όλα θα γίνουν λίγο υπομονήYank έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 12:11 pmΜε τους ήδη υπάρχοντες βέβαια, λες να γίνει κάτι;purosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 12:09 pmpurosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 12:08 pm
Αν εννοείς φίλε τους ήδη υπάρχοντες αναφέρθηκα στο πάνω μνμ και γενικά σαυτά που είπα …όλα θα γίνουν δεν θα μείνουμε απ έξω. Θα βρεθεί χρυσή τομή υπομονή
Θα μας απορροφήσουν θα μας διώξουν τ θα γίνει;purosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 12:42 pmΑυτό είπα όλα θα γίνουν λίγο υπομονή
-
Θα μας απορροφήσουν απλα βλέπουμε το ηλικιακό για τους πιο μεγάλους μπορείκαι να λυθεί και αυτό με κάτι άλλο δεν θα μείνει κανείς απ έξω λίγο υπομονήYank έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 1:00 pmΘα μας απορροφήσουν θα μας διώξουν τ θα γίνει;
Παιδιά καλημέρα... Άσχετο με το θέμα. Θέλω να πάρω μετάθεση στον τόπο μου γιατί είμαι μακρια... Αλλά δεν υπάρχει άτομο για αμοιβαία... Υπάρχει όμως στην οικογένεια άτομο με πάνω από 67% αναπηρία... Γίνεται βάση νόμου να φύγω; Απλά με μια αίτηση ας πούμε...
Εποχικός είμαι
Αυτά έχεις κάποια πηγή η μιλάμε στο γενικό και στο αόριστο χωρίς παρεξήγηση.purosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 1:06 pmΘα μας απορροφήσουν απλα βλέπουμε το ηλικιακό για τους πιο μεγάλους μπορείκαι να λυθεί και αυτό με κάτι άλλο δεν θα μείνει κανείς απ έξω λίγο υπομονή
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Κατεθεσες Δ. Υ αναφορά στην υπηρεσία σου με θέμα μετάθεση; Αυτό ήταν από πρώτη έως είκοσι Ιουνίου. Εβαλες στην αίτηση σου δικαιολογητικά; Και το ποιο σημαντικό βύσμα έχεις; Το έχουμε δει το έργο, δεν περνάνε άτομα με πραγματική ανάγκη και περνάει το βύσμα.Mgiat έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 1:16 pm Παιδιά καλημέρα... Άσχετο με το θέμα. Θέλω να πάρω μετάθεση στον τόπο μου γιατί είμαι μακρια... Αλλά δεν υπάρχει άτομο για αμοιβαία... Υπάρχει όμως στην οικογένεια άτομο με πάνω από 67% αναπηρία... Γίνεται βάση νόμου να φύγω; Απλά με μια αίτηση ας πούμε...
-
Ναι είπαμε δεν τα λέω απλά να τα πω δεν έχω λόγο.Yank έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 1:34 pmΑυτά έχεις κάποια πηγή η μιλάμε στο γενικό και στο αόριστο χωρίς παρεξήγηση.purosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 1:06 pmΘα μας απορροφήσουν απλα βλέπουμε το ηλικιακό για τους πιο μεγάλους μπορείκαι να λυθεί και αυτό με κάτι άλλο δεν θα μείνει κανείς απ έξω λίγο υπομονή
-
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Δ. Υ που ήταν από 1-20 ιουνίου επίσης κανονικά μπαίνεις σε άρθρο και παίρνεις μετάθεση αλλά θέλει και βύσμα μην την ψάχνεις εκτός αν είσαι πολύ τυχερός …επίσης ίσως επειδή έχεις αναπηρία μέσα μπορεί να γίνει εκτακτο συμβούλιο εξτρα αλλα λογικά θα ξαναζητήσουν και σεπτέμβριο θέλει βύσμα έστω κάτι γιατί έχεις και λόγο και απλό να είναι απλά να πας συστημένος χρειάζεται για κάτι τέτοιοMgiat έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 1:16 pm Παιδιά καλημέρα... Άσχετο με το θέμα. Θέλω να πάρω μετάθεση στον τόπο μου γιατί είμαι μακρια... Αλλά δεν υπάρχει άτομο για αμοιβαία... Υπάρχει όμως στην οικογένεια άτομο με πάνω από 67% αναπηρία... Γίνεται βάση νόμου να φύγω; Απλά με μια αίτηση ας πούμε...
Μακάριpurosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 1:37 pmΝαι είπαμε δεν τα λέω απλά να τα πω δεν έχω λόγο.Yank έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 1:34 pmΑυτά έχεις κάποια πηγή η μιλάμε στο γενικό και στο αόριστο χωρίς παρεξήγηση.purosvestis έγραψε: Παρ Ιουν 30, 2023 1:06 pm
Θα μας απορροφήσουν απλα βλέπουμε το ηλικιακό για τους πιο μεγάλους μπορείκαι να λυθεί και αυτό με κάτι άλλο δεν θα μείνει κανείς απ έξω λίγο υπομονή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες