Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 40

Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Δημοσίευση από apiliotis »

Kelly27 έγραψε: Πέμ Ιουν 29, 2023 1:24 pm Πήρε φίλος μου σήμερα. Δεν λένε... Επίσης σπάζονται που καλούμε για αυτό το λόγο, επειδή κλείνουμε τις γραμμές από πελάτες χαχα
Λογικό, παιδιά κανεις δεν πρόκειται να πει τπτ εκτός Υπουργείων...

Και το θρίλερ ναι, βγάζει και σίκουελ...
Πιο πιθανο να γίνουμε αστροναύτες από να παμε 3 φιλε
Kenteris

Δημοσίευση από Kenteris »

E3otfrou έγραψε: Πέμ Ιουν 29, 2023 2:21 pm Μα θα μπούμε 3 η 10 ιουλίου... Περιμένω κωλοτουμπα για πολλοστή φορά εάν δεν συμβεί 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Αυτα να τα πεις στον πρόεδρο της ΠΟΥΕΦ, από κει τα μαθαίναμε αυτά. Τι τα λες εδώ και δε του στέλνεις μήνυμα να τον κράξεις; Αυτοί θα σε εκπροσωπούν όταν πιάσεις δουλειά όχι εμείς εδώ.
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από apiliotis »

Kenteris έγραψε: Πέμ Ιουν 29, 2023 3:09 pm
E3otfrou έγραψε: Πέμ Ιουν 29, 2023 2:21 pm Μα θα μπούμε 3 η 10 ιουλίου... Περιμένω κωλοτουμπα για πολλοστή φορά εάν δεν συμβεί 😂
Αυτα να τα πεις στον πρόεδρο της ΠΟΥΕΦ, από κει τα μαθαίναμε αυτά. Τι τα λες εδώ και δε του στέλνεις μήνυμα να τον κράξεις; Αυτοί θα σε εκπροσωπούν όταν πιάσεις δουλειά όχι εμείς εδώ.
Τον πρωην ή τον νυν προεδρο; Γιατί ο νέος στο fb δεν έχει κάνει ή δεν έχει πει τπτ. Γενικά κανεις δεν μιλάει μόνο μεταξυ μας τα λεμε... Μόνο πιστώσεις...
Kenteris

Δημοσίευση από Kenteris »

Έστειλαν έγγραφο στον Υπουργό ότι πρέπει να πάμε σύντομα μες τον Ιούλιο διότι η σχολή Κομοτηνής μας έχει δοθεί μέχρι 16 Σεπτέμβρη που θα μπουν οι αστυφύλακες.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

[/quote]

Κραξτετον εσείς που το πιστεύετε. Εγώ κράζω εσάς που μου τα έχετε κάνει τσουρέκια από τον Απρίλιο. Και δυστυχώς άτομα σαν εσάς σε λίγο καιρό θα μας εκπροσωπούν οπότε εσάς θα κράζω κωλοτουμπιδες
Katsaplias

Δημοσίευση από Katsaplias »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 29, 2023 3:37 pm Αυτα να τα πεις στον πρόεδρο της ΠΟΥΕΦ, από κει τα μαθαίναμε αυτά. Τι τα λες εδώ και δε του στέλνεις μήνυμα να τον κράξεις; Αυτοί θα σε εκπροσωπούν όταν πιάσεις δουλειά όχι εμείς εδώ.
Κραξτετον εσείς που το πιστεύετε. Εγώ κράζω εσάς που μου τα έχετε κάνει τσουρέκια από τον Απρίλιο. Και δυστυχώς άτομα σαν εσάς σε λίγο καιρό θα μας εκπροσωπούν οπότε εσάς θα κράζω κωλοτουμπιδες
[/quote]

Γαμωσυρε είσαι σεζόν και δε θες να μπεις τώρα ε;
Τώρα Ιούλιο θα μπούμε και θα έρθεις αρων αρων από τη σεζόν γιωτομπαλο
Yefkkkkk

Δημοσίευση από Yefkkkkk »

Εχει ανεβει εγγραφο στην ομαδικη “εξωτερικοι φρουροι 6κ 9κ” στο fb.
NK1993

Δημοσίευση από NK1993 »

Παίδες εδώ η απάντηση του γραμματέα:https://rb.gy/n4x79
E3otfrou

Δημοσίευση από E3otfrou »

Ρε γελάω με την πάρτι σας. Θα έρθει δηλαδή χάρτι την παρασκευή 7 Ιουλίου για να μπούμε 10 και ποιος θα αφήσει την δουλειά έτσι απλά και θα κρεμάσει τους ανθρώπους που τους έδωσε δουλειά; 😂😂😂 Κάποτε είχα γράψει σχολή από Σεπτέμβριο και 60-60 θα μπαίνουν στην σχολή εξωτερικών και γελούσαν όλοι και με χλεύαζαν μόνο που αυτό το σενάριο αρχίζει και αχνοφαίνεται σιγά σιγά. Πόσο μου αρέσει δεν φαντάζεστε εξαφανισμένα μου πουλάκια που δεν απαντάει κανένας πλέον κρυφτείτε στο λαγούμι σας. Χαχαχαχχαχαχα
Pwwww

Δημοσίευση από Pwwww »

Πωωω έχετε καταντήσει πολλοί γελοίοι ορισμένοι εδώ μέσα. Ο άλλος λέει για Σεπτέμβριο και 60-60, ο άλλος λέει για Ιούλιο Γενικά είστε ότι νάνε. Το έγγραφο εάν διαβάσατε καλά κάνει υπενθύμιση στον Υπουργό και τον Υφυπουργό για την έναρξη της σχολής και λογικά υπήρξε και μια πίεση και συνομιλία μαζί τους.
Δεν είναι δυνατόν να έχουνε βγάλει τα κονδύλια και να πηγαίνουμε 60-60 που λέτε ορισμένοι από Σεπτέμβριο. Εφοσον τελείωσαν τα κονδύλια Ιούλιο θα μπούμε. Απλα ο υπουργός πρέπει να πάρει την ΚΥΑ στα χέρια του και να την υπογραφή.
Και στην τελική τι κόντρα είναι αυτήν μου είπες σου είπα με κραζατε, είστε κρυμμένοι στα λαγούμια κλπ. Εάν μπεις Ιούλιο τι θα κάνεις; Θα κρυφτείς εσύ στο λαγούμι ή θα πας στην σχολή και θα το παίζει ότι είσαι κάποιος;
Με σένα θα ασχολείται ο κάθε ένας εδώ μέσα ρε άνθρωπε μου?
Epikoskatsaplias

Δημοσίευση από Epikoskatsaplias »

E3otfrou έγραψε: Πέμ Ιουν 29, 2023 4:47 pm Ρε γελάω με την πάρτι σας. Θα έρθει δηλαδή χάρτι την παρασκευή 7 Ιουλίου για να μπούμε 10 και ποιος θα αφήσει την δουλειά έτσι απλά και θα κρεμάσει τους ανθρώπους που τους έδωσε δουλειά; 😂😂😂 Κάποτε είχα γράψει σχολή από Σεπτέμβριο και 60-60 θα μπαίνουν στην σχολή εξωτερικών και γελούσαν όλοι και με χλεύαζαν μόνο που αυτό το σενάριο αρχίζει και αχνοφαίνεται σιγά σιγά. Πόσο μου αρέσει δεν φαντάζεστε εξαφανισμένα μου πουλάκια που δεν απαντάει κανένας πλέον κρυφτείτε στο λαγούμι σας. Χαχαχαχχαχαχα
Για να δεις τι βλήμα είσαι, λες θα πάμε Θήβα ανά 60 ενώ έχουν ανέβει ήδη στη Διαύγεια διαγωνισμοί για την Κομοτηνή. Αυτά δεν αλλάζουν ρε βλάχο. Ασχετε είσαι σεζόν και δε θες τώρα σχολή αλλά θα τρέχεις αρων αρων να ψάχνεις καράβι
Oaee

Δημοσίευση από Oaee »

Καλησπέρα στην ομάδα! Ξέρω ολίγον τι άσχετο με το θέμα του νήματος, είδα λένε στις πρώτες προκηρύξεις που θα τρέξει ο ΑΣΕΠ είναι μέσα και μια 160 ατόμων αν δεν κάνω λάθος τον αριθμό για τα καταστήματα κράτησης με την πλειοψηφία να είναι θέσεις για ΔΕ. Αυτές τι ειδικότητες θα είναι; Δεν πρόκειται για υεφκκ; Μου κάνει ο αριθμός σαν λογική για εσωτερικούς και εξωτερικούς... Και πάλι συγνώμη για το άκυρο του μηνύματος απλά ήταν το πιο κοντινο νήμα ως προς το θέμα αυτού προς την ερώτηση που θέλω να κάνω!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

Oaee έγραψε: Πέμ Ιουν 29, 2023 8:44 pm Καλησπέρα στην ομάδα! Ξέρω ολίγον τι άσχετο με το θέμα του νήματος, είδα λένε στις πρώτες προκηρύξεις που θα τρέξει ο ΑΣΕΠ είναι μέσα και μια 160 ατόμων αν δεν κάνω λάθος τον αριθμό για τα καταστήματα κράτησης με την πλειοψηφία να είναι θέσεις για ΔΕ. Αυτές τι ειδικότητες θα είναι; Δεν πρόκειται για υεφκκ; Μου κάνει ο αριθμός σαν λογική για εσωτερικούς και εξωτερικούς... Και πάλι συγνώμη για το άκυρο του μηνύματος απλά ήταν το πιο κοντινο νήμα ως προς το θέμα αυτού προς την ερώτηση που θέλω να κάνω!
Διοικητικοί θα είναι όλοι.
Lorenzo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Lorenzo »

Την επόμενη εβδομάδα θα έρθει το email για να παρουσιαστείτε στην σχολή αστυφυλάκων προς το τέλος Ιουλίου. Μη ρωτήσετε «που το ξέρεις; » «Πώς είσαι τόσο σίγουρος; » Δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανέναν. Μπήκα να γράψω την πληροφορία για να σας φύγει το άγχος και να σταματήσετε να τσακώνεστε σαν 10χρονα!
Greenville

Δημοσίευση από Greenville »

Μόνο που βλέπω Lorenzo ηρεμώ! Φίλε μια ερώτηση διαδικαστική. Όταν στέλνει επίσημο έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου η ΠΟΥΕΦ σε υπουργείο, πότε λαμβάνει το έγγραφο ο παραλήπτης, πότε το διαβάζει (έχει σειρά προτεραιότητας) και μέχρι πότε επιβάλλεται να απαντήσει το εκάστοτε υπουργείο στην ΠΟΥΕΦ;(Ευχαριστώ πολύ) !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες