Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Externalguard

Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Δημοσίευση από Externalguard »

Yefkk9k21 έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 9:45 pm Εκαμιτη θα συμφωνήσω μαζί σου θα κάνουμε και αλλά, απλά αυτό που λέει το στομα σου ο εγκέφαλος σου δε το αντιλαμβάνεται. Θα κάνουμε ότι και το μεταγωγών της αστυνομίας αλλα ΔΕΝ είμαστε αστυνομία. Όταν εκανες χαρτιά δεν έλεγε αστυνομία, γιαυτο θα αράξω στη σκοπιά μου στη Δράμα και όλα καλά…αμα πηγαίνεις κορυδαλο παρε απόσπαση γιατί αυτά που λένε για λεφτά δε πρόκειται να τα δεις.23 ευρώ είναι το κομμένο ρεπό. Καλύτερα να το παίρνω όταν πρέπει και να πάω ντελίβερι να παίρνω 40. Για 23 δε μπαίνω στο αμάξι.
Θα έχει και τις μεταγωγές η Δράμα φίλε δεν θα έχει μόνο σκοπιές και σε βάθος χρόνου η υεφκκ θα τις αναλάβει παντού και στον Κορυδαλλό. Αυτό προβλέπεται από το ΠΔ και αυτό δείχνει να θέλει και η αστυνομία (με αυτήν την κυβέρνηση, αυτο τουλάχιστον φάνηκε τα τελευταία χρονια που τις ανέλαβε η Πάτρα και η θεσσαλονικη) η οποία μας διοικεί ακόμα 23 χρόνια μετά την υποτιθέμενη αποδέσμευση της. Και πίστεψέ με τότε θα σε νοιάζει να κάνεις την ίδια δουλειά και να πληρώνεσε με ψίχουλα και χωρίς τα υπόλοιπα προνόμια της Ελλάς.
Yefkk9k21

Δημοσίευση από Yefkk9k21 »

TrelosEkamitis έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 9:54 pm
Yefkk9k21 έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 9:45 pm Εκαμιτη θα συμφωνήσω μαζί σου θα κάνουμε και αλλά, απλά αυτό που λέει το στομα σου ο εγκέφαλος σου δε το αντιλαμβάνεται. Θα κάνουμε ότι και το μεταγωγών της αστυνομίας αλλα ΔΕΝ είμαστε αστυνομία. Όταν εκανες χαρτιά δεν έλεγε αστυνομία, γιαυτο θα αράξω στη σκοπιά μου στη Δράμα και όλα καλά…αμα πηγαίνεις κορυδαλο παρε απόσπαση γιατί αυτά που λένε για λεφτά δε πρόκειται να τα δεις.23 ευρώ είναι το κομμένο ρεπό. Καλύτερα να το παίρνω όταν πρέπει και να πάω ντελίβερι να παίρνω 40. Για 23 δε μπαίνω στο αμάξι.
400 ευρώ έξτρα κάθε δίμηνο παίρνουν στο Κορυδαλλο.
Εγώ δεν έχω περάσει εκεί, αλλά θα ζητήσω να πάω διοτι μαρεσει η δουλειά.
Εσύ μάλλον θα βολευόσουν και υπάλληλος στα κεπ.
400 ευρώ αμα παίρνανε δε θα έγραφαν κάθε μέρα στις ομαδικές. Να με κόβουν ρεπό και να το πληρώνομαι μετά από 3 μήνες 23 ευρώ, ευχαριστω δε θα πάρω. Βρίσκω παράλληλα δουλειά έξω και τα παιρνω διπλά. Μόλις πας με το καλο να μας ενημερώσεις γιατί εμένα οι γνωστοί μου εκεί αλλά μου λένε. Προφανως σε δουλεύουν γιατί βλέπουμε τι γράφουν στις ομαδικες. Και εμένα μαρεσει η δουλειά γιατί ξέρω που μπηκα. Υεφκκ όχι ελας. Να δουλεύω όλο το μήνα με κομμένα ρεπό δε λέγεται δουλειά. Σκλαβιά είναι και μάλλον σαρεσει.
TrelosEkamitis

Δημοσίευση από TrelosEkamitis »

Yefkk9k21 έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 10:07 pm
400 ευρώ έξτρα κάθε δίμηνο παίρνουν στο Κορυδαλλο.
Εγώ δεν έχω περάσει εκεί, αλλά θα ζητήσω να πάω διοτι μαρεσει η δουλειά.
Εσύ μάλλον θα βολευόσουν και υπάλληλος στα κεπ.
400 ευρώ αμα παίρνανε δε θα έγραφαν κάθε μέρα στις ομαδικές. Να με κόβουν ρεπό και να το πληρώνομαι μετά από 3 μήνες 23 ευρώ, ευχαριστω δε θα πάρω. Βρίσκω παράλληλα δουλειά έξω και τα παιρνω διπλά. Μόλις πας με το καλο να μας ενημερώσεις γιατί εμένα οι γνωστοί μου εκεί αλλά μου λένε. Προφανως σε δουλεύουν γιατί βλέπουμε τι γράφουν στις ομαδικες. Και εμένα μαρεσει η δουλειά γιατί ξέρω που μπηκα. Υεφκκ όχι ελας. Να δουλεύω όλο το μήνα με κομμένα ρεπό δε λέγεται δουλειά. Σκλαβιά είναι και μάλλον σαρεσει.

Τα νυχτερινά και τα κομμένα ρεπό πληρώνονται ανά 2μηνο. Ούτε αυτό ξέρεις;
Όταν θα έρθει η ώρα να σου κόψουν ρεπό, τότε παραιτησου εσύ, πες δεν έρχομαι.
Yefkk9k21

TrelosEkamitis έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 10:17 pm

Τα νυχτερινά και τα κομμένα ρεπό πληρώνονται ανά 2μηνο. Ούτε αυτό ξέρεις;
Όταν θα έρθει η ώρα να σου κόψουν ρεπό, τότε παραιτησου εσύ, πες δεν έρχομαι.
Έχεις άγνοια γιατί στο μυαλό σου έχεις να γίνεις αστυνομικός. Ανέβασε ένα έγγραφο που τα πήρε ένας στο κορυδαλο ακριβώς σε 2 μήνες και θα σε πω δημόσια μάγκα. Νοεμβρίου Δεκεμβρίου τα πήρανε Μάρτιο, Ιανουάριο Φεβρουάριο και Μάρτιο είναι να τα πάρουν τώρα αν δε τα πήρανε ακόμα όποτε το 2 μήνες που λες είναι τυρόπιτες. Στα υπόλοιπα κατάστηματα σαφώς και έχει κομμένα ρεπό αλλά όταν είναι 1-2 τα πληρώνεσαι εγκαίρως…ρωτά πρώτα και μετά κάνε τον υπαστυνομο Σαΐνη
Trelosekamitis

Δημοσίευση από Trelosekamitis »

Yefkk9k21 έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 10:27 pm
TrelosEkamitis έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 10:17 pm

Έχεις άγνοια γιατί στο μυαλό σου έχεις να γίνεις αστυνομικός. Ανέβασε ένα έγγραφο που τα πήρε ένας στο κορυδαλο ακριβώς σε 2 μήνες και θα σε πω δημόσια μάγκα. Νοεμβρίου Δεκεμβρίου τα πήρανε Μάρτιο, Ιανουάριο Φεβρουάριο και Μάρτιο είναι να τα πάρουν τώρα αν δε τα πήρανε ακόμα όποτε το 2 μήνες που λες είναι τυρόπιτες. Στα υπόλοιπα κατάστηματα σαφώς και έχει κομμένα ρεπό αλλά όταν είναι 1-2 τα πληρώνεσαι εγκαίρως…ρωτά πρώτα και μετά κάνε τον υπαστυνομο Σαΐνη
Τώρα στο Κορυδαλλο πληρώθηκαν τα κομμένα ρεπό Απριλίου και Μαΐου.
Πάντα 2 μήνες πάει πισω και είναι λογικό αφού γίνεται χαμός στο Κορυδαλλο. Αυτός συμβαίνει και στην Αστυνομία σε κάποια τμήματα που έχουν πολλά κομμένα ρεπό.
Στις άλλες φυλακές που είναι πιο χαλαρά, προφανώς και θα πληρώνονται στην ώρα τους, αυτό έλειπε να αργούν και εκεί που δεν υπάρχει πρόβλημα.
Gioulekas

Δημοσίευση από Gioulekas »

Φίλε yefkk9k21
Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι αν αρχίσουν να σου κόβουν ρεπό και να δουλευεις παραπανω, θα παραιτηθεις; Νομίζεις ότι όλα θα είναι ρόδινα στη Δράμα και δε θα σου κόψουν ποτέ ρεπό; Τα κακά του Κορυδαλλού θα έρθουν και στην επαρχία αν δε γίνουν άλλες 1000 προσλήψεις σε βάθος 5ετιας που θα φύγει με σύνταξη η 1η σειρά.
Paparakos

Δημοσίευση από Paparakos »

Για να δούμε ποιος θα είναι ο νεος Γενικός Γραμματέας Αντιεγκληματικης πολιτικής.
Yefkk9k21

Gioulekas έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 10:42 pm Φίλε yefkk9k21
Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι αν αρχίσουν να σου κόβουν ρεπό και να δουλευεις παραπανω, θα παραιτηθεις; Νομίζεις ότι όλα θα είναι ρόδινα στη Δράμα και δε θα σου κόψουν ποτέ ρεπό; Τα κακά του Κορυδαλλού θα έρθουν και στην επαρχία αν δε γίνουν άλλες 1000 προσλήψεις σε βάθος 5ετιας που θα φύγει με σύνταξη η 1η σειρά.
Φυσικα και δεν θα παραιτηθώ γιατί παντού μπορεί να κοπεί 1-2 ρεπό. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε ενα κατάστημα και μόνο όπου γίνεται κατάχρηση…αν φτάσει αυτό που γίνεται στο κορυδαλο στην επαρχία όπως καταλαβαίνεις θα σημαίνει ότι ο κορυδαλλός και το προσωπικό του κοιμάται μέσα και μόνο βαράει υπηρεσίες. Δε με απασχολεί το κομμένο ρεπό γιατί θα το πάρω στο μέλλον, το να με κόβουν 5-6 και να με λένε παρε 23 ευρώ όχι εκεί δεν συμφωνώ. Αμα ήθελα να δουλεύω για 23 ευρώ θα πήγαινα να μοιράζω φυλλάδες. Το αν θα κάνουν προσλήψεις δεν είναι δικό μου θέμα. Δικό μου θέμα ήταν να διαλέξω σωστά κατάστημα Εφόσον έχω ιεκ.
AndreasL

Δημοσίευση από AndreasL »

Paparakos έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 10:48 pm Για να δούμε ποιος θα είναι ο νεος Γενικός Γραμματέας Αντιεγκληματικης πολιτικής.
Θα αλλάξει?
Gioulekas

Δημοσίευση από Gioulekas »

Yefkk9k21 έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 11:11 pm
Gioulekas έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 10:42 pm Φίλε yefkk9k21
Φυσικα και δεν θα παραιτηθώ γιατί παντού μπορεί να κοπεί 1-2 ρεπό. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε ενα κατάστημα και μόνο όπου γίνεται κατάχρηση…αν φτάσει αυτό που γίνεται στο κορυδαλο στην επαρχία όπως καταλαβαίνεις θα σημαίνει ότι ο κορυδαλλός και το προσωπικό του κοιμάται μέσα και μόνο βαράει υπηρεσίες. Δε με απασχολεί το κομμένο ρεπό γιατί θα το πάρω στο μέλλον, το να με κόβουν 5-6 και να με λένε παρε 23 ευρώ όχι εκεί δεν συμφωνώ. Αμα ήθελα να δουλεύω για 23 ευρώ θα πήγαινα να μοιράζω φυλλάδες. Το αν θα κάνουν προσλήψεις δεν είναι δικό μου θέμα. Δικό μου θέμα ήταν να διαλέξω σωστά κατάστημα Εφόσον έχω ιεκ.

Και γω ιεκ είχα και οι περισσότεροι επιλεξαμε τη πόλη μας ρε φίλε. Θα πληρώνουμε ενοίκια σε άλλες πόλεις;
Αυτό που γίνεται στο Κορυδαλλο θα γίνει και στις άλλες όταν βγει στη σύνταξη η 1η σειρά.
Τα χεις λίγο εύκολα στο μυαλό σου και θα απογοητεύτεις.
Afirimenos

Δημοσίευση από Afirimenos »

Παίδες πολύ το κουράζουμε για τα μισθολογικά κλπ. Στο χέρι μας είναι να ασχοληθούμε σοβαρά με το συγκεκριμένο θέμα, μέσω των νέων προσώπων στο συνδικαλισμό σε συνεργασία και με τους παλιότερους βέβαια. Σίγουρα η ένταξη στο μισθολόγιο των ένστολων είναι ένα από τα μείζοντα θέματα αυτή τη στιγμή και με συντονισμένες προσπάθειες μπορούμε να το καταφέρουμε. Μην ξεχνάτε όμως το λόγο που η υπηρεσία περιήλθε σε αυτή τη κατάσταση. Η υπηρεσία κάποτε και προ κρίσης ανήκε σε διαφορετικό υπουργείο και τα μισθολογικά ήταν τελείως διαφορετικά και φυσικά ασύγκρητα καλύτερα σε σχέση με τα σημερινά. Το να εξισωθούμε μισθολογικά όχι μόνο με την ΕΛΑΣ αλλά και με τα υπόλοιπα ΣΑ όπως Λς, ΠΣ είναι κάτι που πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα, είτε ως αυτόνομη υπηρεσία είτε (και δευτερευόντως) ως περιφερειακή υπηρεσία της ΕΛΑΣ. Ένα υπουργείο είμαστε πλέον και οι διαφορές που δημιουργούνται κάνοντας ουσιαστικά το ίδιο επάγγελμα είναι χαώδεις.
Bothiria

Δημοσίευση από Bothiria »

Παιδιά καλησπέρα. Λένε ότι και οι 300 της Βουλής θα ορκιστούν Δευτέρα 3 Ιουλίου και την επόμενη μέρα οι γραμματείς και οι κοσμήτορες. Άρα την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου θα είναι σε θέση ο νέος υπουργός να υπογράψει την ΚΥΑ; Η σχολή πάει μεταξύ 10 Ιουλίου με 20 να παρουσιαστούμε?
Roxanne

Δημοσίευση από Roxanne »

Λογικά ναι. Αυτό διάβασα και εγώ στα δημοσιεύματα.
Xaxanoulis

Δημοσίευση από Xaxanoulis »

Ναι περιμένετε εσείς ΚΥΑ με τέτοια κυβέρνηση... Θα πείτε το ψωμί ψωμάκι στα επόμενα 4 χρονακια...
Καταργούν όλο το ΕΣΥ και εσείς λέτε για φυλακές. Περίθαλψη δεν θα έχετε και ούτε έχετε γτ στο 401 δεν μπορείτε καν να μπείτε. Από παντού θα σας τα παίρνουν.
Πολυπολιτισμικότητα θέλατε. Φάτε σανό.
Όλη η Ελλάδα είναι μπεεεεε είναι μπεεεεε.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες