
Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
50 μέρες είναι η σχολή, οπότε αν πάμε 10 Ιουλίου πάει και ο Αύγουστος, μέσα θα τη βγάλουμε το καλοκαίρι μάγκες.
Ο, τι είναι τώρα.
Ο, τι είναι τώρα.
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Έχει παραλίες σε απόσταση μιας ώρας. Αν πάρουμε μαγιό πάνω, τα σκ την παλεύουμε να πηγαίνουμε για καμία βουτιά. Όσοι έχουμε ΙΧ, είναι μεγάλο πλεονέκτημα και τα έξοδα δια του 4.
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Τα έξοδα δια του 3 ο οδηγός βάζει αμάξι κανονικά δεν πληρώνει αυτό το έχουμε πει πόσες φορές, οπότε πληρώνουν οι υπόλοιποι τα καύσιμα και ο οδηγός τις φθορές. Αλλιώς έρχομαι χωρίς αμάξι και βρίσκω έναν συνάδελφο ταρίφα και το κάνω έτσι όπως το λέτε.
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Το 50% είμαστε από Δράμα και θα ανέβουμε με αμάξια όλοι, πάρεις δε πάρεις αμάξι θα πηγαίνουμε εμείς τα παιδιά στη πόλη αφιλοκερδώς.6 χλμ είναι από τη σχολή. Εσυ μη παιρνεις αμάξι έλα με τα πόδια να βαράς ποδαρόδρομο, θα σωθείς με 1 ευρώ τη διαδρομή που θα σε βάζουν οι άλλοι στο αμάξι.
ΥΕΦΚΚ 9Κ
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Λοχία είσαι ο ταρίφας μου και δεν το έχεις καταλάβει 
ευχαριστώ
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Δε νομίζω Τάκη. Έχω κλείσει ήδη με αυτούς που θα έχω μαζί μου…
ΥΕΦΚΚ 9Κ
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Καλησπέρα. Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ και από αυτά που διαβάζω διακρίνω ένα "πανικό" στα σχόλια. Καταλαβαίνω ότι η ανυπομονησία είναι μεγάλη αλλά όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Η σχολή θα ξεκινήσει εντός Ιουλίου οπότε αποβάλλετε το άγχος και κάντε κάνα μπανάκι όσο προλαβαίνετε τώρα που έσφιξαν οι ζέστες. Σε δύο πράγματα θέλω να τοποθετηθώ από αυτά που διάβασα. Το ένα είναι για το φαγητό. Επιβεβαιώνω ότι όντως θα παίζει άπειρο φτύσιμο μέσα στο φαγητό γι'αυτό μην το σκέφτεστε καθόλου, ντελιβερι συνέχεια! Βέβαια όποιος δεν σιχαίνεται ας φάει, θα πάρει αντισώματα.
Δεν μας βλέπουν όπως τους σωφρονιστικους εμάς. Με τους σωφρονιστικους τα έχουν καλά. Εμάς μας βλέπουν με μισό μάτι γιατί είμαστε αυτοί που θέλοντας και μη ασκούμε εξουσία πάνω τους. Θα φέρω συγκεκριμένο παράδειγμα. Όταν πας να τον ψάξεις πριν τον πας μεταγωγή και στην συνέχεια του περνάς τις χειροπέδες (στα πλαίσια της μεταγωγής), δεν του δίνεις το δικαίωμα να επιλέξει αν το θέλει, ούτε τον ρωτάς. Είναι υποχρεωτικό. Άρα μας βλέπουν σαν υπηρεσία επιβολής του νόμου (αυτό που είμαστε δηλαδή), δεν μας βλέπουν ως διεκπεραιωτες όπως τους σωφρονιστικους. Γι'αυτό μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η φτυσιά θα πάει σύννεφο. Το δεύτερο που ήθελα να σχολιάσω είναι ένα απαράδεκτο κατ'εμε σχόλιο που διάβασα σε προηγούμενη σελίδα από ένα τύπο (δεν θα πω μελλοντικό συνάδερφο γιατί να μου λείπουν τέτοιοι "συνάδερφοι") που λέει ότι όσο λιγότερο είναι η σχολή τόσο το καλύτερο γιατί έχει οικογενειακές υποχρεώσεις! Άκου αδερφέ, επειδή δεν έχεις ιδέα τι δουλειά πας να κάνεις καλύτερα να αφήσεις την θέση για κάποιον άλλον που έχει συνειδητοποιήσει που πηγαίνει. Τι μ***κία είπες; Κατάλαβες; Πας για εκπαίδευση! Δεν πας στο φροντιστήριο αγγλικών να θες να τελειώσετε νωρίτερα τα μαθήματα για καλοκαίρι. Κουνά το κεφάλι σου! Όσο περισσότερη είναι η διάρκεια της εκπαίδευσης τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να αντιδράσεις σωστά και ψύχραιμα σε ενδεχόμενη επίθεση. Εκπαιδεύεσαι πάνω στην χρήση του όπλου που θα φέρεις. Το έχεις καταλάβει; Θα πρέπει να μάθεις τους κανόνες εμπλοκής σαν Ευαγγέλιο αλλιώς σε βλέπω να πυροβολείς αδιακρίτως και να πηγαίνεις πίσω από τα κάγκελα. Τα μαθήματα αυτοάμυνας νομίζεις ότι είναι εύκολα; Το όπλο νομίζεις ότι σε ένα μήνα θα μάθεις να το χρησιμοποιείς; Όταν οι καρδιακοί παλμοί σου θα έχουν φτάσει 200 και θα χρειαστεί να πάρεις μία απόφαση σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αν πρέπει να το τραβήξεις ή όχι θα ευχοσουν η εκπαίδευση να ήταν 2 χρόνια και όχι 50 μέρες. Άτομα που βλέπουν την εκπαίδευση αγγαρεία δεν έχουν θέση στην φρουρά. Τελεία και παύλα.
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Φίλε Lorenzo εξαιρετική τοποθέτηση έκανες όπως πάντα! Τι γίνεται στην περίπτωση που στην εκπαίδευση θα σου δώσουν πιστόλι 9mm για βολές και πιθανών να μας παραδοθούν περίστροφα στην αρχή της καριέρας; Δεν πρέπει να εκπαιδευτούμε σε όλα; Πώς χωρίζεται η ύλη; Πχ είναι 30 μέρες θεωρία,20 μέρες πρακτική?
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Λορέντζο κομάνταρα τις ανησυχίες τους συζητάνε τα παιδιά χαλάρωσε. Πόσο μάλλον αν έχεις υποχρεώσεις έξω όπως οικογένεια κτλπ. Η σχολή θα τους εκπαίδευσει ότι και να λένε τα παιδιά όπως έχει προγραμματιστεί και οπως εκπαίδευσε κι εσένα κι εμένα. Κάνε τους κάνα μάθημα τωρα για να ψηφίσουν Κούλη και άστα τα υπόλοιπα στους εκπαιδευτές. Όσο για το ότι δεν τον θες για συνάδελφο επειδή έγραψε κάτι εδώ μέσα τι να σου πω τώρα ντροπή και μόνο τίποτα άλλο.
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Θα εκπαιδευτειτε σε όλα τα όπλα που διαθέτει η φρουρά. Όταν θα βγει η κυα θα γράφει ακριβώς τις ενότητες που θα περιέχει καθως και τις ώρες εκπαίδευσης σε καθεμία από αυτές. Στην αρχή γίνεται η θεωρία και στο τέλος πρακτική, βολές κτπλ.Greenville έγραψε: Πέμ Ιουν 22, 2023 12:42 am Φίλε Lorenzo εξαιρετική τοποθέτηση έκανες όπως πάντα! Τι γίνεται στην περίπτωση που στην εκπαίδευση θα σου δώσουν πιστόλι 9mm για βολές και πιθανών να μας παραδοθούν περίστροφα στην αρχή της καριέρας; Δεν πρέπει να εκπαιδευτούμε σε όλα; Πώς χωρίζεται η ύλη; Πχ είναι 30 μέρες θεωρία,20 μέρες πρακτική;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης