Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 44

Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Πωωω έχετε σπάσει μπάλες... Υπάρχει και το camp το οποίο λένε ότι μπορεί να πάνε και εκεί άτομα. Δεν είναι ανάγκη να είναι μέσα στην φυλακή. Δεν κρατιεστε με τίποτα ορισμένοι. Λες και θέλετε να τον πετάξετε έξω να τον βάλετε μέσα κατευθείαν.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Όπου υπάρχει δημόσιος φορεας που μπορεί να βάλουμε άτομα και τους βολεύει θα τα βάλουν. Αμα είναι και στρατόπεδο ας πάνε σε στρατόπεδο. Εκεί κολλάτε ορισμένοι. Και σε κελί να κοιμηθείτε τι θα πάθετε; Απλά θα πάρετε μια γεύση πως είναι το κελί 33 της Δράμας.
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Εάν είναι να γίνει η εκπαίδευση μέσα στην φυλακή της Δράμας υπάρχει χώρος για τα μαθήματα, είτε είναι στο ΣΔΕ του καταστήματος που είναι σχεδιασμένο για μαθήματα είτε μπορούν να τροποποιήσουν το αμφιθέατρο ώστε να γίνουν τα μαθήματα εκεί ! Τώρα για το που θα κοιμάται ο κόσμος η κάθε πτέρυγα χωράει 120 άτομα συν τους κοιτώνες των υπαλλήλων!
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Όσο για πεδίο βολής υπάρχει στην Δράμα, εκεί που γίνονται οι βολές από την Ε'ΜΚ. Τα νούμερα βγαίνουν.150 άτομα εκεί και μετά μπορούν να στείλουν τους υπόλοιπους στην σχολή της Θήβας που έχει χωρητικότητα 60 άτομα! Αλλά όλο αυτό δεν μου φαίνεται εφικτό πριν το τέλος των εκλογών!
Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Garda »

Gian_Arg έγραψε: Πέμ Απρ 27, 2023 7:01 pm Όσο για πεδίο βολής υπάρχει στην Δράμα, εκεί που γίνονται οι βολές από την Ε'ΜΚ. Τα νούμερα βγαίνουν.150 άτομα εκεί και μετά μπορούν να στείλουν τους υπόλοιπους στην σχολή της Θήβας που έχει χωρητικότητα 60 άτομα! Αλλά όλο αυτό δεν μου φαίνεται εφικτό πριν το τέλος των εκλογών!
Και γιατί να μην πάνε όλοι οι 194; Όσοι δέχτηκαν δηλαδή. Μέχρι να βρεθεί ο τόπος όπως έγραψε ο ΑΡΝ, γιατί ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, μπορεί ο έλεγχος να έχει ολοκληρωθεί και για τους υπόλοιπους. Τέλος πάντων θα δούμε όταν βγουν οι πιστώσεις και η κυα για την σχολή. Η σχολη στη Θήβα πιστεύω θα βγάζει των εσωτερικών, είχε η γραφτεί από την ΓΓΑΠ όταν τελείωσε η β σειρά εσωτερικων ότι ακολουθεί η επόμενη σειρά εσωτερικων στη Θήβα.
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Antistratigos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Antistratigos »

Παιδια καλησπερα εγω ημουν επιλαχων ειδα το ονομα μου οτι θα επρεπε να περασω αθληματα και ψυχοτεχνικα αλλα μηνυμα δεν μου ηρθε ποτε ουτε email γνωριζει κανεις αν μππρω να κανω κστι τωρα?
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Antistratigos έγραψε: Πέμ Απρ 27, 2023 9:43 pm Παιδια καλησπερα εγω ημουν επιλαχων ειδα το ονομα μου οτι θα επρεπε να περασω αθληματα και ψυχοτεχνικα αλλα μηνυμα δεν μου ηρθε ποτε ουτε email γνωριζει κανεις αν μππρω να κανω κστι τωρα;
Η προκήρυξη έχει τελειώσει
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εκκρεμούν θέσεις ακόμα που θα καλυφθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Ο φίλος από πάνω που δεν πήγε δυστυχώς τελείωσε με αυτή την προκήρυξη
Dacado
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dacado »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 28, 2023 10:21 am Εκκρεμούν θέσεις ακόμα που θα καλυφθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Ο φίλος από πάνω που δεν πήγε δυστυχώς τελείωσε με αυτή την προκήρυξη
Καλησπέρα φίλε μου. Μήπως γνωρίζεις περίπου πότε μπορεί να γίνει αυτό;
Επισκέπτης

Δυστυχώς δεν γνωρίζω το πότε! Το σίγουρο είναι πως θα καλυφθούν καθώς υπάρχουν μεγάλα κενά και από 6κ.
Dacado
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dacado »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 28, 2023 2:52 pm Δυστυχώς δεν γνωρίζω το πότε! Το σίγουρο είναι πως θα καλυφθούν καθώς υπάρχουν μεγάλα κενά και από 6κ.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Κενά και παραιτήσεις από την 6Κ έχουν αρχίσει να καλύπτονται! Έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται παιδιά από την 6Κ για να καλύψουν κενά!
Επισκέπτης

Από την 6κ ναι μεν παρουσιάζονται παιδιά αλλά υπάρχουν ακόμα 32 κενές θέσεις συν το φεκ για 15-16 άτομα επιπλέον που δν έχει βγει ακομα. Και φυσικά δν συμπεριλαμβανονται επιπλέον παραιτήσεις που τυχόν να προέκυψαν στην πορεια...
GGPSAut

Δημοσίευση από GGPSAut »

Τι έγινε ο πρόεδρος τώρα τα γυρνάει τούμπα που έλεγε για αρχές Μαίου. Τώρα λέει στην καλύτερη τον Ιούνιο να πάμε σχολή; Για γέλια. Τα έγραφα καλό Σεπτεμβρίο και γελούσα τε
Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Garda »

GGPSAut έγραψε: Παρ Απρ 28, 2023 11:39 pm Τι έγινε ο πρόεδρος τώρα τα γυρνάει τούμπα που έλεγε για αρχές Μαίου. Τώρα λέει στην καλύτερη τον Ιούνιο να πάμε σχολή; Για γέλια. Τα έγραφα καλό Σεπτεμβρίο και γελούσα τε
Καλά οκ, δηλαδή άμα είναι Ιούνιο, για ένα μήνα να τους καταδικάσουμε; Σεπτεμβριο δεν θα είναι με τίποτα. Επίσης δεν είναι στο χερι του και αυτός ότι του λένε οι υπεύθυνοι του υπουργείου μας λέει. Άρα πολύ καλά κάνει και τα λέει και μας ενημερώνει. Τώρα εάν θες κάπου να τα ρίξεις, ριξτα στο υπουργείο. Και ξαναλέω κάτι που έχουμε ξεχάσει. Η 9κ έχει κυλήσει παααααρα πολύ γρήγορα σε σχέση με άλλες προκηρύξεις και ειδικά σε σχέση με την 6κ.
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες