Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ethelontis22

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Ethelontis22 »

[quote=mikeangel post_id=513904 time=1682191635 user_id=95968]
[quote=KYNHGOS post_id=513899 time=1682181637 user_id=86544]
Κανενας ππυ δν επανδρωνει αστικο οχημα-εξοδο χωρις μονιμο.
Κ αν συμβαινει ειναι παρανομο.
[/quote]

Καθημερινά βλέπουμε πολλές παρανομίες, αλλά δεν βγάζουμε άκρη...
[/quote]

Αυτο λεω ρε αδερφια, οτι στη θεση του πενταετη θα προλκεπεται να μπαινει και εποχικος μετα την εκπαιδευση τους εστω μαζι με μονιμο, το γνωριζω οτι πρεπει να ειναι ενας μονιμος, απλα μεχρι τωρε τους λεγαν δεν εχετε κανει εκπαιδευση στα αστικα, τωρα δε θα μπορουν να τους πουν κατι μιας και στη σελιδα εποχικοι πυροσβεστες λεει οτι θα μπουν κανονικα στη λιστα καταρτιζομενων για αστικα
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από Vaggelis698 »

Ethelontis22 έγραψε: Κυρ Απρ 23, 2023 10:29 am
mikeangel έγραψε: Σάβ Απρ 22, 2023 10:27 pm
KYNHGOS έγραψε: Σάβ Απρ 22, 2023 7:40 pm Κανενας ππυ δν επανδρωνει αστικο οχημα-εξοδο χωρις μονιμο.
Κ αν συμβαινει ειναι παρανομο.
Καθημερινά βλέπουμε πολλές παρανομίες, αλλά δεν βγάζουμε άκρη...
Αυτο λεω ρε αδερφια, οτι στη θεση του πενταετη θα προλκεπεται να μπαινει και εποχικος μετα την εκπαιδευση τους εστω μαζι με μονιμο, το γνωριζω οτι πρεπει να ειναι ενας μονιμος, απλα μεχρι τωρε τους λεγαν δεν εχετε κανει εκπαιδευση στα αστικα, τωρα δε θα μπορουν να τους πουν κατι μιας και στη σελιδα εποχικοι πυροσβεστες λεει οτι θα μπουν κανονικα στη λιστα καταρτιζομενων για αστικα

Εγώ θα ρωτήσω το άλλο πέρυσι που δεν εκπαιδευτικαμε για αστικά, μερικοί εποχικοί όπως κ εγώ πήγα σε αστικά αλλά με μονινο. Δηλ τώρα αν κάνουμε εκπαιδευση τι θα αλλάξει;
Epoxikos090
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Epoxikos090 »

Άρα αν ισχύει αυτό με την εκπαίδευση για αστικά συμβάντα. Θα πρέπει να μας δώσουν και κατάλληλο εξοπλισμό, δηλ θα πάμε με απεγκλωβίσουμε με τα γάντια που ψήνουμε και με το κράνος το κίτρινο με 5 ευρώ. Θα γελάει ο εγκλωβισμένος. Άσε θα σου πει θα απεγκλωβίστο μόνος μου χαχααχαχ
Ethelontis22

[quote=Ethelontis22]
Εγώ θα ρωτήσω το άλλο πέρυσι που δεν εκπαιδευτικαμε για αστικά, μερικοί εποχικοί όπως κ εγώ πήγα σε αστικά αλλά με μονινο. Δηλ τώρα αν κάνουμε εκπαιδευση τι θα αλλάξει;[/quote]

Δε φτανει το μυαλο σου να καταλαβεις τι θα αλλαξει; Και τι θελω να πω εδω και δυο μερες και δε μπορειτε να καταλαβετε; Σε αστικα ολοι οι εποχικοι εχουν παει αλλα μεχρι τωρα δε προβλεποταν, αν γινει η εκπαιδευση και παρετε πιστοποιηση θα προβλεπεται να πατε, μεχρι τωρα πηγαινατε στη ζουλα να στο δωσω να το καταλαβεις, ολοι εχουν παει οχι μονο εσυ, απλα τωρα θα μπορει να σε βαλει κανονικα στην υπηρεσια σε αστικο οχημα αν υπαρχει και μονιμος στο αμαξι, μεχρι τωρα δε προβλεποταν αυτο
Epoxikos090
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ethelontis22 έγραψε: Δευ Απρ 24, 2023 12:00 am
Ethelontis22 έγραψε: Εγώ θα ρωτήσω το άλλο πέρυσι που δεν εκπαιδευτικαμε για αστικά, μερικοί εποχικοί όπως κ εγώ πήγα σε αστικά αλλά με μονινο. Δηλ τώρα αν κάνουμε εκπαιδευση τι θα αλλάξει;
Δε φτανει το μυαλο σου να καταλαβεις τι θα αλλαξει; Και τι θελω να πω εδω και δυο μερες και δε μπορειτε να καταλαβετε; Σε αστικα ολοι οι εποχικοι εχουν παει αλλα μεχρι τωρα δε προβλεποταν, αν γινει η εκπαιδευση και παρετε πιστοποιηση θα προβλεπεται να πατε, μεχρι τωρα πηγαινατε στη ζουλα να στο δωσω να το καταλαβεις, ολοι εχουν παει οχι μονο εσυ, απλα τωρα θα μπορει να σε βαλει κανονικα στην υπηρεσια σε αστικο οχημα αν υπαρχει και μονιμος στο αμαξι, μεχρι τωρα δε προβλεποταν αυτο
Κάτσε δηλ θα έχουμε και υπηρεσίες 1ο 2ο όχημα σταθμό; Για αστικά η θα είμαστε σε δασικά και αν χρειαστεί να πάμε σε τροχαίο και απεγκλωβίσμο?
Ethelontis22

Epoxikos090 έγραψε: Δευ Απρ 24, 2023 3:15 pm
Ethelontis22 έγραψε: Εγώ θα ρωτήσω το άλλο πέρυσι που δεν εκπαιδευτικαμε για αστικά, μερικοί εποχικοί όπως κ εγώ πήγα σε αστικά αλλά με μονινο. Δηλ τώρα αν κάνουμε εκπαιδευση τι θα αλλάξει;
Κάτσε δηλ θα έχουμε και υπηρεσίες 1ο 2ο όχημα σταθμό; Για αστικά η θα είμαστε σε δασικά και αν χρειαστεί να πάμε σε τροχαίο και απεγκλωβίσμο;

Ρε παιδια τι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε; Σας εξηγησαν ξεκαθαρα οτι θα παρετε πιστοποιηση εκπαιδευσης γι αστικα συμβαντα, αρα θα ειστε σαν τους πενταετης που εκαναν ιδιου ειδους εκπαιδευση (ταχυριθμη στους σταθμους) οποτε οτι κανει ενας πενταετης θα μπορειτε νομιμα να το κανετε και εσεις, βεβαια δε ξερω τι θα γινει με θεμα του εξοπλισμου αλλα απ οσο ξερω ουτε οι πενταετης εχουν ολοι ολο τον εξοπλισμο, μη με ρωτατε δε ξερω κατι απο μεσα απλα σας μιλαω με βαση τη λογικη, τωρα αν οι πενταετης λογικα θα τρελαθουν αν τους πουν να βγαινουν και αυτοι περιπολικα αν βρουν καμια πατεντα και το αλλαξουν να βγαινετε μονο οι εποχικοι αυτο δε το ξερω γιατι απ οσο ξερω και απο την υπηρεσια π ειμαι εθελοντης και σε υπηρεσια π υπηρετει ο ξαδερφος μου στην αττικη σαν εποχικος οπου υπαρχει εποχικος μονο αυτος παει περιπολικο αλλα μεχρι τωρα η εξηγηση ηταν οτι δεν ειχε εκπαιδευτει στα αστικα, τωρα που θα εκπαιδευτουν τι θα γινει; Θα μαθουμε σε ενα μηνα
Epoxikos090
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ethelontis22 έγραψε: Δευ Απρ 24, 2023 3:27 pm
Epoxikos090 έγραψε: Δευ Απρ 24, 2023 3:15 pm

Κάτσε δηλ θα έχουμε και υπηρεσίες 1ο 2ο όχημα σταθμό; Για αστικά η θα είμαστε σε δασικά και αν χρειαστεί να πάμε σε τροχαίο και απεγκλωβίσμο;

Ρε παιδια τι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε; Σας εξηγησαν ξεκαθαρα οτι θα παρετε πιστοποιηση εκπαιδευσης γι αστικα συμβαντα, αρα θα ειστε σαν τους πενταετης που εκαναν ιδιου ειδους εκπαιδευση (ταχυριθμη στους σταθμους) οποτε οτι κανει ενας πενταετης θα μπορειτε νομιμα να το κανετε και εσεις, βεβαια δε ξερω τι θα γινει με θεμα του εξοπλισμου αλλα απ οσο ξερω ουτε οι πενταετης εχουν ολοι ολο τον εξοπλισμο, μη με ρωτατε δε ξερω κατι απο μεσα απλα σας μιλαω με βαση τη λογικη, τωρα αν οι πενταετης λογικα θα τρελαθουν αν τους πουν να βγαινουν και αυτοι περιπολικα αν βρουν καμια πατεντα και το αλλαξουν να βγαινετε μονο οι εποχικοι αυτο δε το ξερω γιατι απ οσο ξερω και απο την υπηρεσια π ειμαι εθελοντης και σε υπηρεσια π υπηρετει ο ξαδερφος μου στην αττικη σαν εποχικος οπου υπαρχει εποχικος μονο αυτος παει περιπολικο αλλα μεχρι τωρα η εξηγηση ηταν οτι δεν ειχε εκπαιδευτει στα αστικα, τωρα που θα εκπαιδευτουν τι θα γινει; Θα μαθουμε σε ενα μηνα
Ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια! Επίσης και οι πενταετούς βγαίνουν σε περιπολικά και οι μόνιμοι... Έχω κάνεις πολλές υπηρεσίες. Πάντως σαφής απάντηση δεν πήραμε. Πες ένα δεν ξέρω και καθάρισες απ το να λες ότι νανε
Ethelontis22

Αν εσυ δεν εισαι ικανος να καταλαβεις τι θελω να πω εδω και 3 μερες δεν φταιει κανενας, η φυση φταιει που γεννηθηκες με iQ χαμηλοτερο απ της καμπιας, και μονιμοι και πυρονομοι βγαινουν το γνωριζω πολυ καλα ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ εποχικοι, οταν υπαρχουν εποχικοι βγαινουν αυτοι μιας και ηταν μονο δασοπυροσβεστες, τωρα πλεον θα ειναι οτι θα ειναι οι πενταετης αρα η λογικη λεει οτι πρεπει να βγαινουν εναλαξ, σε ποια αλλη γλωσσα να σου το εξηγησω
Epoxikos090
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ethelontis22 έγραψε: Τρί Απρ 25, 2023 1:01 pm Αν εσυ δεν εισαι ικανος να καταλαβεις τι θελω να πω εδω και 3 μερες δεν φταιει κανενας, η φυση φταιει που γεννηθηκες με iQ χαμηλοτερο απ της καμπιας, και μονιμοι και πυρονομοι βγαινουν το γνωριζω πολυ καλα ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ εποχικοι, οταν υπαρχουν εποχικοι βγαινουν αυτοι μιας και ηταν μονο δασοπυροσβεστες, τωρα πλεον θα ειναι οτι θα ειναι οι πενταετης αρα η λογικη λεει οτι πρεπει να βγαινουν εναλαξ, σε ποια αλλη γλωσσα να σου το εξηγησω
Εσύ παλικάρι μου περνεις ναρκωτικά δεν εξηγείται αλλιώς. Κ από τον τρόπο π μιλάς καταλαβαίνω πόσο ανώριμος είσαι και κομμένος ταυτόχρονα. Δηλ ν κάθεται ο 5ετης έξω δασικό και π εποχικος μέσα σταθμό 1ο 2ο όχημα. Ρε ναρκωτικά παίρνεις; Πες να καταλάβουμε τι εναλλάξ τι είναι νομίζεις ; Άστο μην γράφεις καν.
Ethelontis22

Εποχικε 090 πρεπει να βρεις γκομενα επειγωντος, εισαι στο τελευταιο σταδιο πριν την ολικη μαλακυνση εγκεφαλου
Epoxikos090
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ethelontis22 έγραψε: Τετ Απρ 26, 2023 10:59 am Εποχικε 090 πρεπει να βρεις γκομενα επειγωντος, εισαι στο τελευταιο σταδιο πριν την ολικη μαλακυνση εγκεφαλου

Θα εου απαντούσα τωρα ανάλογος αλλά σέβομαι το φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Στο προγραμμα της ΝΔ για την επομενη 4ετια
Ειναι επισημα και η προσληψη 500 νεων στελεχων.

Οποτε αργα η γρηγορα θα βγει και η πρωτη προκηρυξη που με βαση τα κενα και τις δηλωσεις τουρνα θα ειναι τετοια που σε βαθος χρονου οι εποχικοι θα αξιοποιηθουν.
Φτανει να δουμε και έπισημα τις εξελιξεις που προσωπικα τις υπολογιζω για μετα την αντιπυρικη.
maluel86
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από maluel86 »

Κι εγώ εκεί πιστεύω. Αν δε βγει προκήρυξη Αύγουστο, θα βγει Νοέμβριο. Ήδη έχουν συνταξιοδοτηθεί περίπου 500. Αλλά η προκήρυξη θα μετρήσει ως προσλήψεις για έτος 2023 ή έτος 2024;
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Τι 500 ρε παιδιά;3600 δεν θα πάρει σε 4ετία; Τι θα γίνει με αυτά τα κενά;
maluel86
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από maluel86 »

500 μόνιμους το 2023 είχε πει ο υφυπουργός.
https://workenter.gr/pyrosvestiki-sima- ... is-431596/
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: xristoss1996 και 9 επισκέπτες