Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Stam23

Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Δημοσίευση από Stam23 »

Δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Τώρα μπήκα και είδα το όνομα μου παντού. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ίσως μπούμε μετά της εκλογές. Και δεν έλαβα κανένα email. Το τρολ να διαγραφεί
NickSam
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NickSam »

Το συγκεκριμένο νήμα είναι γεμάτο ανακρίβειες. Ο καθένας μπορεί να σχολιάσει σαν επισκέπτης αλλάζοντας το όνομα του σε κάθε ποστ. Καλύτερα να ενημερώνεστε απο τη σελίδα στο facebook. Εκεί γράφει και ο πρόεδρος και απαντάει σε ερωτήματα. Προσωπική άποψη ότι θα μας καλέσουν σχολή από το φθινόπωρο. Δε θα επιτρέψουν να προχωρήσει τίποτα στις εκλογές.
NickSam
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NickSam »

Το συγκεκριμένο νήμα είναι γεμάτο ανακρίβειες. Ο καθένας μπορεί να σχολιάσει σαν επισκέπτης αλλάζοντας το όνομα του σε κάθε ποστ. Καλύτερα να ενημερώνεστε απο τη σελίδα στο facebook. Εκεί γράφει και ο πρόεδρος και απαντάει σε ερωτήματα. Προσωπική άποψη ότι θα μας καλέσουν σχολή από το φθινόπωρο. Δε θα επιτρέψουν να προχωρήσει τίποτα στις εκλογές.
Markossad

Δημοσίευση από Markossad »

Παιδιά όταν λέγανε ότι ο έλεγχος των εγγράφων διαρκεί Μαξ 3 μήνες και ότι αυτό είναι δέσμευση από την αρμόδια αρχή μας κορόιδευαν; Οι περισσότεροι στείλαμε φακέλους 2 Φλεβάρη, αν βάλουμε και 10 μέρες την καθυστέρηση λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα τότε και κάτι απεργίες+ το Πάσχα, αθροιστικά πες ότι χάσαμε 20 μέρες. Αυτό σημαίνει πως στην χειρότερη μέχρι 22 μαϊου, οφείλουν να έχουν ελεγχθεί όλοι οι φάκελοι! Τελεια και παύλα. Τρέχουν τα πάντα εις ότι αφορά ένστολο επάγγελμα και εμείς είμαστε ακόμα τελευταίοι Έλεος. Έχω μια ερώτηση και αν γίνεται να ερωτηθεί και στον Πρόεδρο γιατί δεν έχω FB. Όταν διαλυθεί η Βουλή (22 Απριλίου) μέχρι τις εκλογές, ο έλεγχος των εγγράφων θα συνεχιστεί ή παύει μέχρι νέας κυβέρνησης?
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Και να τελειώσει ο έλεγχος των εγγράφων αν δεν υπάρχουν όργανα τις κυβερνήσεως να υπογράψουν τα ανάλογα ΦΕΚ η διαδικασία μένει στάσιμη! Αλλά τώρα ειλικρινά αν διαλυθεί η κυβέρνηση ποιο υπουργείο πιστεύεις εσύ ότι θα τρέξει τις προκηρύξεις; Όλοι εκείνη την περίοδο θα έχουν πέσει με τα μούτρα στους προεκλογικούς αγώνες!
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Καλημέρα βγήκε ΦΕΚ με διορισμό 25 εσωτερικων της 9κ και 17 της 6κ.932 τεύχος γ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

Makis189

Δημοσίευση από Makis189 »

Μπορει καποιος λινκ για τα φεκ?
Pit9
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Pit9 »

Καλημέρα σε όλους, μόλις μίλησα με την σχολή της Κομοτηνής. Η ενημέρωση που έχουν είναι ότι θα πάμε εμείς περίπου Μάιο - Ιούνιο, δεν έχει αλλάξει κάτι ακόμα πάνω σε αυτό, χωρίς όμως να έχουν κάτι επίσημο για την ώρα. Αν δεν πάμε τώρα το καλοκαίρι, από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη δεν χωράμε στη σχολή και αναγκαστικά θα πρέπει να βρουν άλλο μέρος.
lolas

Δημοσίευση από lolas »

Βγηκε το φεκ βγηκε το φεκ βγηκε το φεκ το φεκ το φεκ βγηκε το φεκ. αφιερωμενο σε οσους τρολαραν. ειμαι στους 40 οε οε οε
Kostaslaparidhs
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Kostaslaparidhs »

Λίγο άσχετο με το θέμα που συζητάμε εδώ και λίγες μέρας άλλα για την ομάδα έκνομων ενεργειών έχει κάνεις πληροφορίες για το πως μπαίναμε και γενικα την ολη διαδηκασια.
ΥΕΦΕΚΚ 2023
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από apiliotis »

Καλημερα νομίζω έχει απαντηθεί πιο πισω, κάνε μια χαοτική κάτι θα βρεις
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από apiliotis »

**Ψαχτική, οχι χαοτική, δαιμον του τυπογραφείου
Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Garda »

Pit9 έγραψε: Παρ Απρ 07, 2023 11:31 am Καλημέρα σε όλους, μόλις μίλησα με την σχολή της Κομοτηνής. Η ενημέρωση που έχουν είναι ότι θα πάμε εμείς περίπου Μάιο - Ιούνιο, δεν έχει αλλάξει κάτι ακόμα πάνω σε αυτό, χωρίς όμως να έχουν κάτι επίσημο για την ώρα. Αν δεν πάμε τώρα το καλοκαίρι, από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη δεν χωράμε στη σχολή και αναγκαστικά θα πρέπει να βρουν άλλο μέρος.
Και εγώ πιστεύω βάση προγράμματος θα γίνουν όλα. Μετά τον έλεγχο θα γίνουν και οι διαδικασίες για την έναρξη της σχολής μας για τον Μάιο. Ο έλεγχος πιστεύω θα εχει ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες το πολύ μέχρι την εβδομάδα μετά το Πάσχα. Μέχρι Μ. Πέμπτη το δημόσιο λειτουργεί κανονικά.
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
edwww

Δημοσίευση από edwww »

Kostaslaparidhs έγραψε: Σάβ Απρ 08, 2023 4:27 am Λίγο άσχετο με το θέμα που συζητάμε εδώ και λίγες μέρας άλλα για την ομάδα έκνομων ενεργειών έχει κάνεις πληροφορίες για το πως μπαίναμε και γενικα την ολη διαδηκασια.
Το είχες ξαναρωτήσει και σου είχανε απαντήσει, είχε δημιουργηθεί νέο θέμα στην ενότητα αστυνομία-ειδικοί φρουροί.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες