Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Καλησπέρα στην ομάδα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει.
Πέρα από τους 90 δημοτικούς αστυνομικούς που είχανε γίνει μεταφορά στην ΕΛ. ΑΣ. Ως ειδικοί φρουροί λόγω κατάργησης της Δημοτικής τότε το 2015 νομίζω ;, μπορεί να υπάρξει δυνατότητα να μπει κάποιος δημοτικός αστυνομικός στην ΕΛ. ΑΣ. Με κάποιο τρόπο ;:roll:roll:
Πέρα από τους 90 δημοτικούς αστυνομικούς που είχανε γίνει μεταφορά στην ΕΛ. ΑΣ. Ως ειδικοί φρουροί λόγω κατάργησης της Δημοτικής τότε το 2015 νομίζω ;, μπορεί να υπάρξει δυνατότητα να μπει κάποιος δημοτικός αστυνομικός στην ΕΛ. ΑΣ. Με κάποιο τρόπο ;:roll:roll:
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 99
ΟχιStratiotis έγραψε: Κυρ Απρ 02, 2023 6:37 pm Καλησπέρα στην ομάδα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει.
Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος την κατανομή των υπολοίπων 214 θέσεων;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Καποιος αν ξερει, να απαντησει;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Μήπως γνωρίζει κάποιος μισθολογικά πως θα είναι οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί ;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Sports
- Επάγγελμα: Gym
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα με την σειρά μου !
Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν το proficiency που παίρνεις από το go learn έχει την ίσια ισχύ-μόρια στον ΑΣΕΠ όπως το κανονικό proficiency. Ρωτάω γιατί θέλω να πάρω την πιστοποίηση αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνω να πάρω το Γ2 Michigan γιατί οι εξετάσεις είναι τον Δεκέμβριο.
Επίσης με ένα απολυτήριο 15,6 υπάρχει ελπίδα ή να μην μπω καν στην διαδικασία για ΔΕ;
Και τέλος η πιστοποίηση από ΙΕΚ μοριοδοτείται ;
Αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει γιατί δεν μπορώ να βρω απάντηση πουθενά !
Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν το proficiency που παίρνεις από το go learn έχει την ίσια ισχύ-μόρια στον ΑΣΕΠ όπως το κανονικό proficiency. Ρωτάω γιατί θέλω να πάρω την πιστοποίηση αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνω να πάρω το Γ2 Michigan γιατί οι εξετάσεις είναι τον Δεκέμβριο.
Επίσης με ένα απολυτήριο 15,6 υπάρχει ελπίδα ή να μην μπω καν στην διαδικασία για ΔΕ;
Και τέλος η πιστοποίηση από ΙΕΚ μοριοδοτείται ;
Αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει γιατί δεν μπορώ να βρω απάντηση πουθενά !
Τα αγγλικά πια έχουν γίνει πελατειακα τελείως... Πάρε ένα NOCN (το έδωσα για πλακα) η έστω ένα LRN. Αυτά που ξέρω έχουν 2 εξεταστικές και εδώ κοντά Μάιο η Ιουνιο... Ασε τα Μίσιγκαν... Τα μορια είναι ίδια... Δες την ευκολία σου τώρα αν το go learn έχει ίδια μόρια, μπες και δες ΦΕΚ άλλων προκθρηξεων στο παραρτημα για τις γλωσσες, τα ίδια αναγνωρίζουν σε όλες.
Του golearn αναγνωρίζεται κανονικά από τον ΑΣΕΠ όποτε κομπλέ είναι κ με αυτο
Καλησπέρα !
Γνωρίζει κανεις αν το συμφωνώ συμβίωσης δίνει μόρια;
Γνωρίζει κανεις αν το συμφωνώ συμβίωσης δίνει μόρια;
Καλησπέρα στο Forum. Θα ήθελα να μάθω αν το να έχεις πάει στρατό είναι απαραίτητο προσών για την δημοτική αστυνομία ή αν είναι κάτι πρόσθετο που απλά δίνει κάποια επιπλέον μόρια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PyRos και 9 επισκέπτες