Στρατιωτική θητεία για οδοντιάτρους

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giannis

Στρατιωτική θητεία για οδοντιάτρους

Δημοσίευση από Giannis »

Καλησπερα παιδια. Μπαινω Σεπτεμβρη στρατο, χωρις βυσματα κλπ, και επειδη ειμαι οδοντιατρος ολοι μου λενε «Τι σκας, Οδοντιατρος εισαι, μελι θα την περασεις στον στρατο». Θα ηθελα να ρωτησω αν κατι τετοιο ισχυει απο την εμπειρια σας γιατι απο οτι εχω διαβασει οι οδοντιατροι κανουν επιπλεον και υπηρεσιες κανονικα, πραγμα που δεν μου ακουγεται καλο.
apricot99
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Re: Στρατιωτική θητεία για οδοντιάτρους

Δημοσίευση από apricot99 »

Giannis έγραψε: Τρί Ιουν 12, 2018 8:09 pm Καλησπερα παιδια. Μπαινω Σεπτεμβρη στρατο, χωρις βυσματα κλπ, και επειδη ειμαι οδοντιατρος ολοι μου λενε «Τι σκας, Οδοντιατρος εισαι, μελι θα την περασεις στον στρατο». Θα ηθελα να ρωτησω αν κατι τετοιο ισχυει απο την εμπειρια σας γιατι απο οτι εχω διαβασει οι οδοντιατροι κανουν επιπλεον και υπηρεσιες κανονικα, πραγμα που δεν μου ακουγεται καλο.
Υπαρχει περιπτωση να σε βαλουν υγειονομικο και να εισαι οντως οδοντιατρος (μαζι και με τα τυπικα καθηκοντα στρατου). Δηλαδη να κανεις θητεια σε κανενα στρατιωτικο νοσοκομειο οπως το 401 η 414.
Certificate
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Re: Στρατιωτική θητεία για οδοντιάτρους

Δημοσίευση από Certificate »

apricot99 έγραψε: Κυρ Απρ 02, 2023 6:50 pm Υπαρχει περιπτωση να σε βαλουν υγειονομικο και να εισαι οντως οδοντιατρος (μαζι και με τα τυπικα καθηκοντα στρατου). Δηλαδη να κανεις θητεια σε κανενα στρατιωτικο νοσοκομειο οπως το 401 η 414.
Δυστυχώς άμα δεν έχει βύσμα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πάει σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Πιθανότατα θα τον πετάξουν σε κανένα ΣΤΕΠ παραμεθορίου ή άλλης ηπειρωτικής μονάδας. Ήμουν ΥΓ και έκανα παρέα με έναν οδοντίατρο, έκανε κανονικά 8ωρο στο οδοντιατρείο το πρωί και μετά υπηρεσίες. Σχεδόν κάθε μέρα. Το λυπήθηκα το παιδί που το έβλεπα ειλικρινά. Η μόνη φορά που πέρναγε κάπως καλά ήταν όταν είχε υπηρεσία ΝΟΣΥΠ και κάπως ξεκουραζόταν.

EDIT: Επίσης μόλις συνειδητοποίησα πως το θέμα είναι απτό 2018. Γιατί απαντάς σε όλα τα παλιά θέματα;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες