Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
Τι ειδικοτητες σκεφτεστε να δηλωσετε και σε ποια σωματα;
Νομίζω και φέτος λογικά 1 ειδικότητα θα μπορούμε να δηλώσουμε. Εγώ προσωπικά δεν έχω σκεφτεί ακόμα... Περιμένω να βγει πρώτα και αναλόγως. Εσύ έχεις σκεφτεί;
Υγειονομικο ειμαι μπορω να δηλωσω 2 λογω προσοντων και μοριων... Δεν εχω σκεφτει ποια απο τις 2, σε ολα τα σωματα θα κανω αιτηση.
Αρχικά το ΦΕΚ με τις ειδικότητες έχει βγει. Μένει να βγει το ΦΕΚ με τα άτιμα ανά ειδικότητα. Σε τι ακριβώς ειδικότητα θα δηλώσεις υγειονομικό αν επιτρέπεται;
Β/φαρμ 950 και β/νος 750... Θα δηλωσω και στα 3 σωματα κατα πασα πιθανοτητα β/φαρμ εκτος αεροπορια και πν μου ανοιξει 2η επιλογη θα βαλω το β/νοσ
Γιατι υπερβολικα γλυκουλα μου; Τριτεκνια, παραμεθωριο, πτυχιο β φαρμ, πτυχιο υπολογιστων, διπλωμα αυτοκινητου και προυπηρεσια 2 ετη ελπιζω να σε καλυψα
Δεν σου την λέω, ηρέμησε αρχικά! Το πτυχίο υπολογιστών από πότε δίνει μόρια; Δεν πάω να σου το παίξω έξυπνη απλά μου φάνηκε περίεργο
επίσης είναι:
50 η τριτεκνια,100 παραμεθόριο,300 το πτυχίο ΙΕΚ 250 η προϋπηρεσία 50 το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω αν έχεις αγγλικά.
Ηρεμη ειμαι αλλα για να στο λεω προφανως ειμαι αρκετα ψαγμενη δεν ειπα ενα νουμερο για να κοκορευτω με ρωτησε η κοπελα πιο πανω κι απλως απαντησα εσεις τσιλαρετε και μην παραξενευεστε αν ενα ατομο εκανε κοπο και μαζεψε καποια μορια και σιγουρα μπορει να υπαρχουν και παιδια με περισσοτερα μορια. Κι ουτε θα ανεφερα μορια αν δεν ρωτουσε η κοπελα ουτε ρωτησα κανενος διοτι απλα δεν με ενδιαφερει ουτε θα παραξενευτω αν καποιος εχει 1000 η 1200 υπαρχουν κι αλλα κριτηρια εκτος απο τα βασικα.
Κι αν και δεν θα απολογηθω περι μοριων... 150 τα αγγλικα μου ναι εχω απλως μπερδευτηκα με το ecdl διοτι κι απο αυτο εχω,50 διπλωμα αυτοκ,250 προυπηρεσια,100 παραμεθωριο,100 τριτεκνια,300 το πτυχιο β/φαρμ... Νομιζω 950.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες