κοίτα εδώ! Δηλ μετά από αυτό πας και παίζεις Τζόκερ. Δηλ λες κάποια στιγμή μπορεί να γίνω μόνιμος;mikeangel έγραψε: Πέμ Μαρ 09, 2023 11:17 pmΈχει ξανασυμβεί πολύ πιο παλιά, επιλαχών εποχικός η απλά εποχικός δεν θυμάμαι καλά να γίνει πενταετούς σε λιγότερο από έναν χρόνο από όταν μπήκε...Epoxikos090 έγραψε: Πέμ Μαρ 09, 2023 11:13 pmλες ε; Λες να γίνουμε μόνιμοι από το πουθενά;
και να φανταστείς όταν έκανα αίτηση του 2020 πήγε ένας φίλος μου να κάνει κ πήγα παρέα μαζί του όχι για να κάνω αίτηση, κ μου λέει ρε μλκ δεν κάνεις κ εσύ αίτηση;, κ έτσι έκανα.
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 25
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
Οσοι ειναι εποχικη μεσα στην ερχομενη βδομαδα θα σας καλεσουν για καρτελες, δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσο νωρις, ισως κατι κρυβεται απο πισω με το θεμα της προκυρηξης
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Giannisrampo έγραψε: Παρ Μαρ 10, 2023 4:29 pm Οσοι ειναι εποχικη μεσα στην ερχομενη βδομαδα θα σας καλεσουν για καρτελες, δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσο νωρις, ισως κατι κρυβεται απο πισω με το θεμα της προκυρηξης
Ίσως ναι ίσως όχι. Πέρυσι ήταν στο τέλος Μαρτίου, φέτος κορονοιος δεν υπάρχει για να δωθεί παράταση στα υγειονομικά των εποχικών, θα πρέπει να παραδοθούν μαζί με την υπογραφή της σύμβασης πρίν την πρώτη Μαϊου, έτσι ώστε να έχουν αρκετό χρόνο για γιατρούς. Λέω εγώ τώρα.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Εμείς τώρα οι εποχικοί τι κάνουμε; Καθοδήγηστεμε παιδιά χαχαχ εδώ είμαι άσχετος
Πέρυσι τέτοιο καιρό βγήκε για ΕΜΟΔΕ και καρτέλα για γιατρούς δώσανε αρχές Απρίλη να θυμίσω ...
Δεν νομίζω να εχει κάποια σχέση κάποια προκήρυξη αν πρόκειται να βγεί με την καρτέλα για τους γιατρούς των ΕΠΟΧΙΚΩΝ...
Πιστεύω ότι μπήκε μία τάξη για να ελέγξουν τους εποχικούς πυροσβέστες ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ πριν την υπογραφή της σύμβασης εργασίας, γιατι τα προηγούμενα χρονια κάνανε ολοι μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ δήλωση οτι ειναι καλά αρχικά, υπογράφανε την σύμβαση εργασίας και αργότερα κάνανε έλεγχο για την υγεία τους η υγειονομική επιτροπή.
Δεν νομίζω να εχει κάποια σχέση κάποια προκήρυξη αν πρόκειται να βγεί με την καρτέλα για τους γιατρούς των ΕΠΟΧΙΚΩΝ...
Πιστεύω ότι μπήκε μία τάξη για να ελέγξουν τους εποχικούς πυροσβέστες ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ πριν την υπογραφή της σύμβασης εργασίας, γιατι τα προηγούμενα χρονια κάνανε ολοι μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ δήλωση οτι ειναι καλά αρχικά, υπογράφανε την σύμβαση εργασίας και αργότερα κάνανε έλεγχο για την υγεία τους η υγειονομική επιτροπή.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 122
Πιστεύω κατά την ταπεινή μου άποψη
το έκαναν τόσο νωρίς για δουν πόσοι θα έρθουν για μα δουν και τα κενα τους ! Και να έχουν χρόνο να φωνάξουν κ άλλους!
επίσης κάτι άκουσα ότι θα πάρουν κ άλλους εποχικούς από τις ληστές!
το έκαναν τόσο νωρίς για δουν πόσοι θα έρθουν για μα δουν και τα κενα τους ! Και να έχουν χρόνο να φωνάξουν κ άλλους!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
- Επάγγελμα: Διασώστης
Λογικά θα παρουν άλλα άτομα από τα κενά που θα δημιουργηθούν... Ρε παιδια δωστε μου τωρα τα φωτα σας κατι που συζητουσα με ενα παιδι... Σε περιπτωση που τους κανει πες μονιμους τους περισσοτερους ή 5ετεις... Θα συνεχισει να παιρνει κοσμο απο τη λιστα που υπαρχει απο την τελευταια προκηρυξη αντι να βγαλει νεα προκηρυξη γιατι μ ειπε οτι δεν θ βγαλει μαλλον γ εποχικους κ θα παιρνει απο του 20... Εννοουσε κατι τετοιο ή ειπα μακακια;Vaggelis698 έγραψε: Παρ Μαρ 10, 2023 7:46 pm Πιστεύω κατά την ταπεινή μου άποψη
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 122
πόσους να πάρει ακόμα! Βγάλε μια νέα προκήρυξη να μπει κόσμος. Γύρο στα 700 άτομα αφ μόνιμους δεν βλέπω να περνει.NFS13 έγραψε: Παρ Μαρ 10, 2023 10:03 pmΛογικά θα παρουν άλλα άτομα από τα κενά που θα δημιουργηθούν... Ρε παιδια δωστε μου τωρα τα φωτα σας κατι που συζητουσα με ενα παιδι... Σε περιπτωση που τους κανει πες μονιμους τους περισσοτερους ή 5ετεις... Θα συνεχισει να παιρνει κοσμο απο τη λιστα που υπαρχει απο την τελευταια προκηρυξη αντι να βγαλει νεα προκηρυξη γιατι μ ειπε οτι δεν θ βγαλει μαλλον γ εποχικους κ θα παιρνει απο του 20... Εννοουσε κατι τετοιο ή ειπα μακακια;Vaggelis698 έγραψε: Παρ Μαρ 10, 2023 7:46 pm Πιστεύω κατά την ταπεινή μου άποψη
Είπε κάποιος... Άκουσα... Δεν βοηθάνε... Μονο τα δεδομένα βοηθάνε στην εκτίμηση μιας κατάστασης, και τα δεδομένα αυτά ειναι οτι οι λίστες επιλαχόντων απο την προκήρυξη εποχικών 2020 σε πολλές περιοχές εχει ξεμείνει απο επιλαχόντες, επομένως άποψη μου ειναι οτι αν γίνει κάτι και φύγουν όπως πέρυσι για την ΕΜΟΔΕ πάνω απο 500 άτομα των εν ενεργεία εποχικών ναι μεν θα καλέσει αλλη μια φορά ισάριθμους επιλαχόντες, γιατι απο οτι φαίνεται πάλι αν οχι ολοι οι νέοι μονιμοι με την νέα προκήρυξη οι περισσότεροι θανε απο την δεξαμενή των εποχικών, απο την επόμενη αντιπυρική θεωρώ οτι θα πρέπει κάτι να κάνει με την κατηγορία των εποχικών γιατι πολύ απλά δε θα βρίσκει επιλαχόντες να πάρει σε πολλούς νομούς ειδικά νησιά... Και αυτό το κάτι ειναι μια νέα προκήρυξη προσαρμοσμένη στις νέες εποχικές ανάγκες που θα έχουν προκύψει μετά απο τόσα χρόνια, όλα αυτά με την προϋπόθεση οτι θα βγάζει όντως νέες μόνιμες προκηρύξεις και οι λίστες των εποχικών θα μειώνονται όλο και περισσότερο.NFS13 έγραψε: Παρ Μαρ 10, 2023 10:03 pmΛογικά θα παρουν άλλα άτομα από τα κενά που θα δημιουργηθούν... Ρε παιδια δωστε μου τωρα τα φωτα σας κατι που συζητουσα με ενα παιδι... Σε περιπτωση που τους κανει πες μονιμους τους περισσοτερους ή 5ετεις... Θα συνεχισει να παιρνει κοσμο απο τη λιστα που υπαρχει απο την τελευταια προκηρυξη αντι να βγαλει νεα προκηρυξη γιατι μ ειπε οτι δεν θ βγαλει μαλλον γ εποχικους κ θα παιρνει απο του 20... Εννοουσε κατι τετοιο ή ειπα μακακια;Vaggelis698 έγραψε: Παρ Μαρ 10, 2023 7:46 pm Πιστεύω κατά την ταπεινή μου άποψη
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Ύστερα από την σχετική ενημέρωση που είδα σε μια σελίδα στο φβ λέει ότι μέχρι τις 17/3 πρέπει να ενημερωθούμε για την υγειονομική καρτέλα. Εμείς πρέπει να κάνουνε κάτι ή περιμένουμε τηλ;
18.30 θα εχουμε απαντηση στο καναλι της βουλης απο τον Υπουργο τουρνα για το τι προκειται να γινει στο θεμα της προκυρηξης το γραφει η σελιδα στο facebooκ εποχικοι πυροβεστες, αντε να δουμε!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Κάτσε θα βγεί και η πίτα...Valedino007 έγραψε: Δευ Μαρ 13, 2023 2:18 pm Ύστερα από την σχετική ενημέρωση που είδα σε μια σελίδα στο φβ λέει ότι μέχρι τις 17/3 πρέπει να ενημερωθούμε για την υγειονομική καρτέλα. Εμείς πρέπει να κάνουνε κάτι ή περιμένουμε τηλ;
Παιδια καλά τα λέτε εδώ οι εποχικοί, σίγουρα όσοι πληρούν τα προσόντα της προκήρυξη πρέπει να μπούνε. Ομως θα πρέπει να υπάρχει και ένα ποσοστό 30%-40% για τους πολίτες σε κάθε προκήρυξη (αφού λένε ότι δε θα βγάλουν μια μεγάλη) όπως είχε γίνει και σε παλαιότερες προκηρύξεις μόνιμων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες