Χρηματικό βοήθημα εντός σχολής
Γειά σε όλους. Θέλω να μάθω ποιες σχολές πληρώνουν εκτώς βεβαίως τις στρατιωτικές. Υπάρχουν, η mόνο οι στρατιωτικές πληρώνουν.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Όταν λες πληρώνουν εννοείς αν έχουν επαγγελματική αποκατάσταση ή αν σε πληρώνουν κατα τη διάρκεια των σπουδών; Αν εννοείς το δεύτερο τότε μόνο οι στρατιωτικες και αστυνομικές σχολές σου δινουν μηναιο βοήθημα κατα τη διάρκεια φοίτησης στη σχολή.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Γνωρίζεις κάποιος ποσο είναι τ μηνιαιο βοήθημα;
ΚουνάβιΦρικασέ έγραψε:Γνωρίζεις κάποιος ποσο είναι τ μηνιαιο βοήθημα;
ειναι 100 ευρω...
-
- Στρατιώτης
Είσαι στ σχολη;
ΚουνάβιΦρικασέ έγραψε:Είσαι στ σχολη;
οχι και γω πρωτοετης ειμαι μαζι θα μπουμε στις 10

-
- Στρατιώτης
Ουτε για τα εισητήρια...
Παιδες κατι τελευταιο κ σημαντικο τραπεζικο λογιαριασμο μας ανοιγουν απο τν σχολη ή θα πρεπει να ανοίξουμε εμεις;
Παιδες κατι τελευταιο κ σημαντικο τραπεζικο λογιαριασμο μας ανοιγουν απο τν σχολη ή θα πρεπει να ανοίξουμε εμεις;
ΚουνάβιΦρικασέ έγραψε:Ουτε για τα εισητήρια...
αυτο δεν το γνωριζω...
Ο μισθος ειναι 145 ευρω. Η πρωτη σας πληρωμη γινεται περιπου το Φεβρουαριο (αναδρομικα). Τοτε θα παρετε το βιβλιαριο, την καρτα ΑΤΜ με τα χρηματα σας (145 Χ 7 μηνες). Βεβαια, το γεγονος οτι ακομα δεν εχετε μπει στη σχολη και συζητατε για χρηματα δειχνει (σε μενα προσωπικα) οτι πρωτιστως σας απασχολει ο βιοπορισμος σας μεσω του στρατου και οχι ο στρατος σαν ιδεα. Τα λεφτα ποτε δεν θα ειναι αρκετα, κι αν τα συγκρινετε με τις απολαβες αξιωματικων ξενων στρατων ειναι Περιπου το 1/3 - 1/4 αυτων. Μην ξεχνατε οτι προκειται για λειτουργημα, οχι για επαγγελμα. Εγω σαν ΙVετης δυσκολευομαι παρα πολυ Οικονομικα και περιμενω το μισθο του αξιωματικου για να ανοιχτω λιγο στη ζωη μου αλλα οτι εξοδα πρεπει να τα κανω για τον Ιετη μου θα τα κανω, και με χαρα μαλιστα. Καποια πραγματα, οπως το να ενδιαφερθεις για τον υφισταμενο σου και να του παρεχεις υλικα που δεν θα τα φερει μαζι του γιατι εκ των πραγματων Δεν γνωριζει τι να φερει, Ηταν και ειναι δεδομενα.
Το αντιτιμο βεβαια ειναι και ο υφισταμενος να αναγνωρισει το ενδιαφερον του προϊσταμενου του και να το ανταποδιδει εμπραγματα με το ζηλο του και με τις καλες του επιδοσεις. Διαφορετικα, το να εισπραττεις αχαριστια και αδιαφορια ενω εχεις κοπιασει για καποιον νεοτερο σου οδηγει εγγυημενα σε πολυ ασχημες καταστασεις (για τον μικροτερο παντα).
ΥΓ Καποιος στο φορουμ "γλειφει".
Αν το κανει εν γνωσει του, θα το μετανιωσει πιο συντομα απ οτι νομιζει. Οι κολακες ξεχωριζουν και 9 στις 10 φορες δεν περνουν καλα.
Αν βεβαια γινεται ασυνειδητα, καλο θα ηταν να σταματησει εδω.-
Ραντεβου στην πυλη (σε 359 ωριτσες... )
Το αντιτιμο βεβαια ειναι και ο υφισταμενος να αναγνωρισει το ενδιαφερον του προϊσταμενου του και να το ανταποδιδει εμπραγματα με το ζηλο του και με τις καλες του επιδοσεις. Διαφορετικα, το να εισπραττεις αχαριστια και αδιαφορια ενω εχεις κοπιασει για καποιον νεοτερο σου οδηγει εγγυημενα σε πολυ ασχημες καταστασεις (για τον μικροτερο παντα).
Αν το κανει εν γνωσει του, θα το μετανιωσει πιο συντομα απ οτι νομιζει. Οι κολακες ξεχωριζουν και 9 στις 10 φορες δεν περνουν καλα.
-
- Στρατιώτης
Τι δειχνει ς σενα δν ξερω... Εγω το θεωρω σημαντικο να γνωριζω γ τ βοηθημα πριν μπω γτ ειναι κ κατι πρεπει να συζητησω με τς γονεις μ κ δεν νομιζω να βρεις πολλους που θα μπουν για τα 145 ευρω.
Guest έγραψε: Ο μισθος ειναι 145 ευρω. Η πρωτη σας πληρωμη γινεται περιπου το Φεβρουαριο (αναδρομικα). Τοτε θα παρετε το βιβλιαριο, την καρτα ΑΤΜ με τα χρηματα σας (145 Χ 7 μηνες). Βεβαια, το γεγονος οτι ακομα δεν εχετε μπει στη σχολη και συζητατε για χρηματα δειχνει (σε μενα προσωπικα) οτι πρωτιστως σας απασχολει ο βιοπορισμος σας μεσω του στρατου και οχι ο στρατος σαν ιδεα. Τα λεφτα ποτε δεν θα ειναι αρκετα, κι αν τα συγκρινετε με τις απολαβες αξιωματικων ξενων στρατων ειναι Περιπου το 1/3 - 1/4 αυτων. Μην ξεχνατε οτι προκειται για λειτουργημα, οχι για επαγγελμα. Εγω σαν ΙVετης δυσκολευομαι παρα πολυ Οικονομικα και περιμενω το μισθο του αξιωματικου για να ανοιχτω λιγο στη ζωη μου αλλα οτι εξοδα πρεπει να τα κανω για τον Ιετη μου θα τα κανω, και με χαρα μαλιστα. Καποια πραγματα, οπως το να ενδιαφερθεις για τον υφισταμενο σου και να του παρεχεις υλικα που δεν θα τα φερει μαζι του γιατι εκ των πραγματων Δεν γνωριζει τι να φερει, Ηταν και ειναι δεδομενα.
συμφωνω μαζι σας οτι ειναι λειτουργημα και ετσι πρεπει να ειναι τα λεφτα ερχονται τελευτεα...

Σιγουρα δεν μπαινει κανεις για τα 145 ευρω... Αλλα οχι και να λεμε λιγα ειναι εδω θα τρως θα κοιμασαι και θα πινεις τσαμπα... Φαντασου να ειναι καποιος φοιτητης και να θελει 1000 το μηνα για να τα βγαλει περα... (γενικα μιλαω δεν αναφερομαι σε σενα κουναβιφρικασε
)

-
- Στρατιώτης
Δεν διαφωνώ ρε φιλε και δεν περιμενα να ναι περισσοτερα, τα εισητηρια και τα τσιγαρα να βγένουν...
1.To τι δειχνει σε μενα το ξερεις φιλε γιατι στο εξηγησα αναλυτικοτατα. Τα χρηματα ομως θα ερθουν μετα απο 6 μηνες αναδρομικα (αν εισαι ακομα στη σχολη). Δεν θα σωθεις με 145 ευρω. Αναγκαστικα για τα 4 ετη της φοιτησης σου θα επιβαρυνεις οικονομικα Τους γονεις σου. 2. Οι ΙVετεις ειναι (ηθικα) υποχρεωμενοι να παρεχουν στους Ιετεις τους τα Αναγκαια. Αυτο δεν σημαινει οτι θα σας νταντευουμε και θα σας εχουμε ολα τα αγαθα του αβρααμ. Π. Χ. Ειμαι υποχρεωμενος να παρεχω τα πρωτα ξυριστικα ειδη (μεχρι το 1ο Επισκεπτηριο-περιπου μια εβδομαδα αφοτου μπειτε). Τωρα αν θελετε να εχετε τον αφρο ξυρισματος του Κορρε και το Gilette Mach4 turbo τρεχαγυρευε, δικαιωμα σας να τα φερετε. Το παραπανω μετρο γινεται για να καλυφτουν ολες οι περιπτωσεις, απο τον Ιετη που εχει μεγαλη Οικονομικη επιφανεια μεχρι τον Ιετη που εχει ελαχιστα χρηματα και αδυνατει να καλυψει τις αναγκες του ή εχει ξεχασει να φερει τα αναγκαια. Γενικα, μπορειτε να φερετε οτι θελετε. Εαν κατι απαγορευεται, θα κατασχεθει προσωρινα και θα σας επιστραφει οταν βγειτε 1η φορα εξοδουχοι ή οτα ερθουν οι δικοι σας επισκεπτηριο.
3. Για τα εσωρουχα εχω απαντησει ηδη. Τα λευκα εσωρουχα μπορουν να τοποθετηθουν στις ντουλαπες (καταλληλα διπλωμενα) ενω τα υπολοιπα τοποθετουνται σε σακο που δεν φαινονται. Υπενθυμιση στις γυναικες : Καποιες στολες ειναι εφαρμοστες. Το τι εσωρουχα θα Φορατε με αυτες τις στολες θα σας χαρακτηρισει και ως ατομα στους υπολοιπους. Να μην το υποβαθμισουμε παραπανω το θεμα. Για στρατο μιλαμε, οχι για καποιο κλαμπακι.
4. Οντως θα τρως και θα πινεις (νερο) Τσαμπα, οποτε Και οπως Πρεπει και με Οτι φαγητο εχει. Θα κοιμασαι τσαμπα, οταν αυτο θα επιτρεπεται συμφωνα με το προγραμμα της σχολης, οχι οποτε εισαι κουρασμενος. Το μυνημα σου δυστυχως ηταν ελλιπες και παραπλανητικο.
5. Εξοδα εξω υπαρχουν. Βεβαια, τα εξοδα καθε Ευελπι ειναι διαφορετικα, αναλογα με τις επιθυμιες του. Αλλος βολευεται με 400 κι αλλος με 1400 ευρω το μηνα. Υπαρχει η δυνατοτητα να παραμεινεις εντος της σχολης για να γλυτωσεις καποια χρηματα, ομως ειναι πολυ δυσκολο να ζεις μονο Με το προγραμμα της σχολης για μεγαλο χρονικο διαστημα. Αναγκαιο ειναι και το να βγαινεις Και να ζεις οπως το οριζεις εσυ και οχι η υπηρεσια.
3. Για τα εσωρουχα εχω απαντησει ηδη. Τα λευκα εσωρουχα μπορουν να τοποθετηθουν στις ντουλαπες (καταλληλα διπλωμενα) ενω τα υπολοιπα τοποθετουνται σε σακο που δεν φαινονται. Υπενθυμιση στις γυναικες : Καποιες στολες ειναι εφαρμοστες. Το τι εσωρουχα θα Φορατε με αυτες τις στολες θα σας χαρακτηρισει και ως ατομα στους υπολοιπους. Να μην το υποβαθμισουμε παραπανω το θεμα. Για στρατο μιλαμε, οχι για καποιο κλαμπακι.
4. Οντως θα τρως και θα πινεις (νερο) Τσαμπα, οποτε Και οπως Πρεπει και με Οτι φαγητο εχει. Θα κοιμασαι τσαμπα, οταν αυτο θα επιτρεπεται συμφωνα με το προγραμμα της σχολης, οχι οποτε εισαι κουρασμενος. Το μυνημα σου δυστυχως ηταν ελλιπες και παραπλανητικο.
5. Εξοδα εξω υπαρχουν. Βεβαια, τα εξοδα καθε Ευελπι ειναι διαφορετικα, αναλογα με τις επιθυμιες του. Αλλος βολευεται με 400 κι αλλος με 1400 ευρω το μηνα. Υπαρχει η δυνατοτητα να παραμεινεις εντος της σχολης για να γλυτωσεις καποια χρηματα, ομως ειναι πολυ δυσκολο να ζεις μονο Με το προγραμμα της σχολης για μεγαλο χρονικο διαστημα. Αναγκαιο ειναι και το να βγαινεις Και να ζεις οπως το οριζεις εσυ και οχι η υπηρεσια.
Συμφωνω απολυτα εγω εκανα το κουμαντο μου οολο το χρονο γιατι ηξερα τι προσφερει και τι οχι η σχολη και δεν με ενδιεφεραι κιολας αν θα περνουμε χρηματα που ετσι και αλλιως ακομα δεν παραγουμε εργο για να πληρωνομαστε. Δεν το λεω για Να γλειψω η να το παιξω υπερανω χρηματων ή πλουσιοπαιδο (που δεν ειμαι) και οποιος ψαξει θα βρει τα ιδια λογια και σε αλλες συζητησειςGuest έγραψε: Ο μισθος ειναι 145 ευρω. Η πρωτη σας πληρωμη γινεται περιπου το Φεβρουαριο (αναδρομικα). Τοτε θα παρετε το βιβλιαριο, την καρτα ΑΤΜ με τα χρηματα σας (145 Χ 7 μηνες). Βεβαια, το γεγονος οτι ακομα δεν εχετε μπει στη σχολη και συζητατε για χρηματα δειχνει (σε μενα προσωπικα) οτι πρωτιστως σας απασχολει ο βιοπορισμος σας μεσω του στρατου και οχι ο στρατος σαν ιδεα. Τα λεφτα ποτε δεν θα ειναι αρκετα, κι αν τα συγκρινετε με τις απολαβες αξιωματικων ξενων στρατων ειναι Περιπου το 1/3 - 1/4 αυτων. Μην ξεχνατε οτι προκειται για λειτουργημα, οχι για επαγγελμα. Εγω σαν ΙVετης δυσκολευομαι παρα πολυ Οικονομικα και περιμενω το μισθο του αξιωματικου για να ανοιχτω λιγο στη ζωη μου αλλα οτι εξοδα πρεπει να τα κανω για τον Ιετη μου θα τα κανω, και με χαρα μαλιστα. Καποια πραγματα, οπως το να ενδιαφερθεις για τον υφισταμενο σου και να του παρεχεις υλικα που δεν θα τα φερει μαζι του γιατι εκ των πραγματων Δεν γνωριζει τι να φερει, Ηταν και ειναι δεδομενα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες