Αν ψάξεις λιγο πιο κάτω στη συγκεκριμένη σελίδα μπορεί να αναφέρει να πας να πέσεις κ απο τον γκρεμό, η ερώτηση μου ειναι ... Θα πας; Ή μήπως να χαλαρώσεις εσυ γιατί επιμένεις σε κάτι λάθος και κουράζεις ... Δε το καταλαβαίνεις?kpapageor έγραψε: Κυρ Φεβ 26, 2023 2:06 pm Φιλε μου χαλαρωσε.
και τσεκαρε λιγο εδω.
https://www.proson.gr/ergasia/asep/2470 ... -prokiryxi
{Να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί, προκειμένου για τους κλάδους ΠΕ και ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας, το 35ο έτος της ηλικίας τους και για τον κλάδο ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας, το 28ο έτος της ηλικίας}
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Αρχηγέ έγινες μέλος πριν 10-12 μέρες, έχεις 13 δημοσιεύσεις και προσπαθείς να διορθώσεις ανθρώπους που είναι συντονιστές και ασχολούνται χρόνια με τις προκηρύξεις;kpapageor έγραψε: Κυρ Φεβ 26, 2023 2:06 pm {Να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί, προκειμένου για τους κλάδους ΠΕ και ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας, το 35ο έτος της ηλικίας τους και για τον κλάδο ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας, το 28ο έτος της ηλικίας}
Καλά θα πάει αυτό, προχώρα.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 19
- Ενδιαφέροντα: ..
- Επάγγελμα: ..
Μαγκες χαλαρωστε και Εξηγείστε στον κοσμο τεκμηριωμένα τι ισχύει, εφοσον εστειλα μια απο τις δημοσιευσεις που ισχυρίζονται κατι αλλο.
Φίλε αν δεν καταλαβαίνεις μπορείς να διαβάσεις και τα προηγούμενα μηνύματα που υπάρχει αναλυτικά το ΦΕΚ.
Καλησπέρα θα ήθελα τη γνώμη σας
Εχω πτυχίο ΑΕΙ με 7.6 συν Γ2 αγγλικά συν πολυτεκνια
Απ' την άλλη έχω απολυτήριο ΓΕΛ 19 συν τα προηγουμενα προσόντα.
Θεωρείτε ότι έχω ελπίδες για την προκήρυξη; Και τι με συμβουλεύετε να δηλώσω ΠΕ η ΔΕ;
Εχω πτυχίο ΑΕΙ με 7.6 συν Γ2 αγγλικά συν πολυτεκνια
Απ' την άλλη έχω απολυτήριο ΓΕΛ 19 συν τα προηγουμενα προσόντα.
Θεωρείτε ότι έχω ελπίδες για την προκήρυξη; Και τι με συμβουλεύετε να δηλώσω ΠΕ η ΔΕ;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Φιλε μου, κατα την γνωμη μου εχεις αρκετα μορια.
Τωρα στα αθληματα πως τα πας;
Ακομα, η κατηγορια που θα διαλεξουμε θεωρω πως ειναι δικομο μαχαιρι, αλλα και εγω θα ηθελα μια βοηθεια για να διαλεξω.
Εφυγε και ο φεβρουαρης μπηκε και ο μαρτης και το φεκ με τις θεσεις πουθενα. Τι θα γινει ρε παιδια;
Καλημέρα, επικοινώνησα την Παρασκευή με τη γραμματέα του Βοριδη και μου είπε ότι ακόμα δεν έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγει. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο ας το γράψει μπας και μάθουμε επιτέλους.
Καλημέρα.
Αν διαβάζω σωστά μιλάς με την γραμματέα του ΒΟΡΙΔΗ κλείνεις το τηλ. Κ μετά μπαίνεις στο φόρουμ για να σου πούνε κάτι παραπάνω απο οτι σου ειπε η γραμματέας του βορίδη;
Μήπως είσαι λάτρης των ταινιών επιστημονικής φαντασίας;
Xaxaxaxa έχεις ένα δίκιο αλλά είπα μπας και ξέρει κανείς άλλος κάτι που μου διέφυγε, αλλά απ ότι βλέπω δεν πρόκειται να βγει και δεν βρίσκω το λόγο. Πέρυσι με τους ΟΠΠΙ δεν υπήρξε καθυστέρηση.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 99
Το υπουργείο δεν έχει στείλει ακόμα το αίτημα στον ασεπ.
Δυστυχώς όχι, αναρωτιέμαι γιατί, τα έχουν 1 μήνα τα αποτελέσματα των δήμων και ακόμα τίποτα. Είναι λογικό αυτό?
Αθάνατη Ελλάδα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Παιδιά, ενοχλείστε όποιον βουλευτή ξέρετε και γενικά όποιον μπορεί να πιέσει αλλιώς δεν βλέπω να παιδευτούμε πολύ ακόμη με αυτή την κατάσταση...
Οι εκλογες απ οτι φαινεται πανε για μαιο με ιουνιο. Πιο γρηγορα θα γινει το μετρο στην Θεσσαλονικη παρα η προκηρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες