Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Επισης εδω πηγαινει στα των σωματείων
«Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα»
Τσακωνονται χωρις ουσια…. Γιδια!
«Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα»
Τσακωνονται χωρις ουσια…. Γιδια!
Πηγανε οι σωματειαρχες στο ΑΠΣ….
Ακομα εξεταζουν το ηλικιακο για τους συμβασιουχους για ενδεχομενη προκηρυξη…
Μπεεεεε
:lol:
Καλο 2024 και βλεπουμε.
Ακομα εξεταζουν το ηλικιακο για τους συμβασιουχους για ενδεχομενη προκηρυξη…
Μπεεεεε

Καλο 2024 και βλεπουμε.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
- Επάγγελμα: Διασώστης
Το ηλιακό πάνω από 35 δεν θα είναι
Αυτό που λές αποτελεί δεδομένο ή πυροτέχνημα απο τα πολλά;
Αν ειναι δεδομένο παρέθεσε μας την πηγή σου να ξέρουμε κ εμείς αν ειναι πυροτέχνημα δε βοηθάει κάπου ...
Επανέρχομαι κύριοι, αν και είχα πει δεν θα ξανά γράψω!
αν θυμάστε σας είχα πει το οριο ηλικιας θα είναι 35, και για τους εποχικούς 35, και έξτρα μοριοδότηση για τους εποχικούς και κάθε αντιπυρική +1 χρόνος έως 39 χρόνον. Η προκήρυξη θα βγει τέλη Δεκεμβρίου.
λίγο υπομονή.
αν θυμάστε σας είχα πει το οριο ηλικιας θα είναι 35, και για τους εποχικούς 35, και έξτρα μοριοδότηση για τους εποχικούς και κάθε αντιπυρική +1 χρόνος έως 39 χρόνον. Η προκήρυξη θα βγει τέλη Δεκεμβρίου.
λίγο υπομονή.
Για τους εποχικούς μπορεί να είναι τα 35. Πολίτες δεν παίζει να είναι 35 που να χτυπάνε τον απαυτο τους κάτω. Εδώ το σώμα έχει θέμα με το γερασμένο προσωπικό (45+) και θα πάρει τον 35αρη που σε 10-15 χρόνια δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του; Και μη μου πείτε ότι υπάρχουν 45,50 χρονών που τρέχουν γτ αυτοι είναι μετρημένοι και δεν αποτελούν τον κανόνα αλλά την εξαίρεση. Για τους εποχικούς αλλάζει γτ υπηρετούν ήδη στο σωμα εδώ και χρόνια. Πολίτης δεν παίζει τόσο. Ίσως αν ζητήσει κάποια σειρά ειδικών καθηκόντων για πτυχιούχους να βάλει το 35 στους πολίτες αλλά για πυροσβέστες δεν νομίζω
Αν και ειπες δε θα ξανα γράψεις, ξανα έγραψες, μήπως να ξανα γράψεις αλλη μια τελευταία σε απάντηση πρός την ερώτηση μου;Litecoins έγραψε: Σάβ Μαρ 04, 2023 1:10 pm Επανέρχομαι κύριοι, αν και είχα πει δεν θα ξανά γράψω!
λίγο υπομονή.
πώς ξέρεις τι θα βγεί με λεπτομέρειες τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ απο τη στιγμή που ειδικά τώρα με ολα αυτά που έγιναν δεν ξέρουμε τι κυβέρνηση θα έχουμε; Απλή η ερώτηση...
ίσως γίνει και νωρίτερα με αυτό που έγινε!Pyr έγραψε: Σάβ Μαρ 04, 2023 2:05 pmΑν και ειπες δε θα ξανα γράψεις, ξανα έγραψες, μήπως να ξανα γράψεις αλλη μια τελευταία σε απάντηση πρός την ερώτηση μου;Litecoins έγραψε: Σάβ Μαρ 04, 2023 1:10 pm Επανέρχομαι κύριοι, αν και είχα πει δεν θα ξανά γράψω!
λίγο υπομονή.
πώς ξέρεις τι θα βγεί με λεπτομέρειες τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ απο τη στιγμή που ειδικά τώρα με ολα αυτά που έγιναν δεν ξέρουμε τι κυβέρνηση θα έχουμε; Απλή η ερώτηση...
να ευχηθούμε και συλλυπητήρια στις οικογένειες! Να αναπαυθούν οι ψυχές!
ως Σήμερα ξέρω τέλη Δεκεμβρίου.
θα το δείτε. Μην ρωτάτε πάνω σε αυτό τον θέμα άλλο.
έτσι ακριβώς όπως το είπα θα γίνει!
επειδή δεν θα σταματήσει αυτή η κουβέντα. Σημειώστε αυτά που γράφω. Και θα αποδειχθεί!
Litecoins έγραψε: Σάβ Μαρ 04, 2023 2:42 pmίσως γίνει και νωρίτερα με αυτό που έγινε!Pyr έγραψε: Σάβ Μαρ 04, 2023 2:05 pmΑν και ειπες δε θα ξανα γράψεις, ξανα έγραψες, μήπως να ξανα γράψεις αλλη μια τελευταία σε απάντηση πρός την ερώτηση μου;Litecoins έγραψε: Σάβ Μαρ 04, 2023 1:10 pm Επανέρχομαι κύριοι, αν και είχα πει δεν θα ξανά γράψω!
λίγο υπομονή.
να ευχηθούμε και συλλυπητήρια στις οικογένειες! Να αναπαυθούν οι ψυχές!
ως Σήμερα ξέρω τέλη Δεκεμβρίου.
θα το δείτε. Μην ρωτάτε πάνω σε αυτό τον θέμα άλλο.
έτσι ακριβώς όπως το είπα θα γίνει!
επειδή δεν θα σταματήσει αυτή η κουβέντα. Σημειώστε αυτά που γράφω. Και θα αποδειχθεί!
Εντάξει δε μπορώ να σε αμφισβητήσω γιατί δε ξέρω τίποτα κ ούτε μπορώ να μάθω έγκυρα κάτι απο κάπου μονο φήμες.
Δηλαδή και για ιδιώτες θα είναι 35; Ξέρεις;Litecoins έγραψε: Σάβ Μαρ 04, 2023 1:10 pm Επανέρχομαι κύριοι, αν και είχα πει δεν θα ξανά γράψω!
λίγο υπομονή.
Litecoins έγραψε: Σάβ Μαρ 04, 2023 1:10 pm Επανέρχομαι κύριοι, αν και είχα πει δεν θα ξανά γράψω!
λίγο υπομονή.
Στην ουσια λες οτι οι ιδιωτες που θα μπορουν να διαγωνιστουν θα ειναι μεχρι 35. Πρωτοτυπα υψηλο για να ναι αληθινο.
Και για τους εποχικους στην ουσια λες οριο 39.
Δλδ οσοι μπηκανε το 2020 απο 40-45 (οι οδηγοι δλδ) μενουν εκτος.
Ενας που μπηκε το 2019 40 ετων (στο τοτε οριο δλδ) -5 αντιπυρικες πηγαινει 40 (γτ σημερα θα ειναι 45) οποτε μενει απ εξω.
Ενας που μπηκε το 2019 39 ετων -5 αντιπυρικες (σημερα 44) ειναι μεσα.
Ενας που μπηκε το 2020 40ετων αρα φετος θα ειναι 44 με 4 αντιπυρικες παει 40. Οποτε μενει απ εξω.
Σε αυτη την περιπτωση μπαινει το 90της εκατο των εποχικων περιπου αν δν κανω λαθος.
Εκτος κ αν το εξελαβα λαθος…
Και εννοεις οτι 39 θα ειναι το ανωτατο οριο ηλικιας εποχικου κατα τον δεκεμβρη του 2023.(εφοσον εχει τουλαχιστον 4 αντιπυρικες).
Μαλλον αυτο θα εννοεις τωρα που το διαβαζω καλυτερα.
Και εννοεις οτι 39 θα ειναι το ανωτατο οριο ηλικιας εποχικου κατα τον δεκεμβρη του 2023.(εφοσον εχει τουλαχιστον 4 αντιπυρικες).
Μαλλον αυτο θα εννοεις τωρα που το διαβαζω καλυτερα.
Αναδημοσιεύω:
το όριο ηλικίας για τους πολίτες και για τους εποχικούς 35 ετών...
για τους εποχικούς πυροσβέστες θα αυξηθεί το οριο ηλικίας για κάθε μία αντιπυρική 1 χρόνος έως 39 ετών.
παράδειγμα: Ένας εποχικος πυροσβεστης που προσληφθηκε το 2020 και ηταν 35 ετών το 2020, τον Δεκέμβριο του 2023 θα είναι 38 ετών τον πιάνει η προκήρυξη. Το ίδιο ισχύει και για τους 19ριδες
αν ένας πυροσβεστης εποχικής απασχόλησης προσληφθηκε 37 ετών στο σώμα του 2020 δεν τον πιάνει.
επίσης πυροσβεστης εποχικής απασχόλησης που προσλήφθηκε στο σώμα το 2022 από τους πίνακες επιλαχοντων και ηταν 38 χρόνων προφανώς δεν τον πιάνει.
αυτά τα κριτήρια θα έχουμε κύριοι!
αν θυμάμαι καλά από το έγγραφο που έχω δει νομίζω η κάθε αντιπυρική περίοδο δίνουν 5 η 6 μονάδες. Αν θυμάμαι καλά με κάθε επιφύλαξη. Για το συγκεκριμένο.
το όριο ηλικίας για τους πολίτες και για τους εποχικούς 35 ετών...
για τους εποχικούς πυροσβέστες θα αυξηθεί το οριο ηλικίας για κάθε μία αντιπυρική 1 χρόνος έως 39 ετών.
παράδειγμα: Ένας εποχικος πυροσβεστης που προσληφθηκε το 2020 και ηταν 35 ετών το 2020, τον Δεκέμβριο του 2023 θα είναι 38 ετών τον πιάνει η προκήρυξη. Το ίδιο ισχύει και για τους 19ριδες
αν ένας πυροσβεστης εποχικής απασχόλησης προσληφθηκε 37 ετών στο σώμα του 2020 δεν τον πιάνει.
επίσης πυροσβεστης εποχικής απασχόλησης που προσλήφθηκε στο σώμα το 2022 από τους πίνακες επιλαχοντων και ηταν 38 χρόνων προφανώς δεν τον πιάνει.
αυτά τα κριτήρια θα έχουμε κύριοι!
αν θυμάμαι καλά από το έγγραφο που έχω δει νομίζω η κάθε αντιπυρική περίοδο δίνουν 5 η 6 μονάδες. Αν θυμάμαι καλά με κάθε επιφύλαξη. Για το συγκεκριμένο.
Καταρχην παρ ολη τη ανωνυμια σου (μας, ολων μας) εγω προσωπικα απ την πρωτη στιγμη σε «πιστεψα» και συνεχιζω οχι εσενα προσωπικα αλλα αυτα που γραφεις γτ εχουν βαση (με βαση τα οσα ψυθίρισε η πολιτικη ηγεσια, αν θυμαμαι καλα πριν τις γιορτες για ενα οριο 38,39 κ αυτο με το αλλοθι το συνταξιοδοτικο που μεχρι τοσο μαζι με την πλασματικη δεν θα υπαρχει προβλημα στο μελλον).
Το μονο που μενει οσο αναφορα τα λεγομενα σου να κανουμε υπομονη και να τα δουμε κατα ποσο θα ισχυσουν και στην πραξη.
Το μονο που μενει οσο αναφορα τα λεγομενα σου να κανουμε υπομονη και να τα δουμε κατα ποσο θα ισχυσουν και στην πραξη.
Κατάλαβα, νον πειπερ. Έχει κάνει φτερά με τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και στην ηγεσία του ΠΣ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες